Sover hos min älsklings Rinat!

Förlåt för att jag bloggar så sent. jag mobil bloggar dessutom. Ligger just nu brevid Rinat och vi snackar lite skit, haha. Ikväll så träffade vi Johan och Emil och kollade film och snacka lite. Efter det så tog vi bussen hem runt nio och då käka vi mat. Haha jag skulle ta ketchup och det kom på hela Rinats mobil, snacka om av jag skratta men den stinker just nu. Haha. Sen så satt vi och snacka med hennes mamma om en massa saker, mys! Rinat och Sussie (Rinats mamma) hade vatten krig, haha snacka om att jag skratta, sen halkade Sussie och då skratta vi så tårarna spruta, iaf Rinat. Men bloggar mera i morgon. För nu ska jag och min älskling sova, eller ja iaf försöka. Brukar bli lite fnitter först. Haha, godnatt på er P U S S E N

Skriver ikväll

Ska snart börja fixa lite, ska hoppa in i duschen nu sen fixa håret och allt! Så vi hörs ikväll när jag kommer till Rinat eller något!

P U S S A R

Tipsar linda, haha!





Jag tänkte tipsa lite om "naglar"...

Jag vill ju ha hur långa naglar som helst, eller nej inte så långa.. Men vill ha långa och fina.. Men för att få dem starka och så måste man klippa dem ofta innan man kan börja spara ut dem. Eller iaf fila naglarna. Sen för att dem ska bli starka och inte gå av så jätte lätt är det jätte bra att käka b-vitamin. Jag började för två veckor sen ungefär och äter varannan dag ungefär. Dem är redan bättre, käns det som.

Nyss målade jag dem genomskinliga och det är bra för då blir dem starkare med naglack. Jag satte även dit lite blommor (vita) och sedan tog jag vitt naglack med en pensel och målade lite prickar. As snyggt! Det går att göra allt med naglar, man behöver inte ha jätte långa!


P U S S A R


Åh äntligen har iaf lite kommit!

Jag har städa mitt rum klart och pluggat lite fysik.... Gick väl ändå bra men får läsa på lite mera ikväll.. Prov i morgon!

Vid ett så åkte jag, Jenny och pappa och hämtade ut lite saker från h&m och ja allt var dock inte med.. Men men det kommer nog snart hoppas vi! Jenna hade bara en bikini överdel kvar medans jag har en klänning och jackan kvar (tror jag)... Det jag fick nu var skorna (kanske ska lämna tillbaka) en klänning, glasögonen (kanske tillbaka) och min bikini! Det som jag var osäker på blir nog kanske lämna tillbaka.. Haha, allt mitt gick på 1094:- tror jag (med de grejor som inte kommit än också)... Men deet är bra att ha saker till sommaren, så man är redo sen!

Bild på klänningen;

Vill vara brunare!
En bild på bikinin (ignorera min kropp)

Visst är bikinin fin? As fin när man blir brun sen!

Nu sitter jag och käka glass. Ska snart packa sen åka till Rinat. Sover hos mitt hjärta idag ist, mys! Ikväll kanske vi ska träffa Emil och Johan i slagsta. Får se vad som händer där, men som sagt måste plugga lite också. Men har ju sovmorgon i morgon så man kan ju sova lite längre, smart? JAAAA!!

Men nu ska jag blogga lite på bubbleroom, haha! http://llpettersson.bubbleroom.se kolla in där med, snygg bloggdesign tycker jag, gjort den själv! Duktiga jag!

P U S S E N

vad är det för fel?

Alltså blir så agr på vårat internet! Det är helt stört.. Jag har fixat en blogg på bubbleroom nu.. En mera "modeblogg".. Men vet ej hur det blir när man går in på den, så därför skriver jag inte adressen nu.. Typ när man kommer in på den står det "logga ut" som om alla kan vara inne på den, hahha! Så nej tack!

Men nu är det dags att städa rummet sen blir det nog en "ta hand om sig själv" dag.. Kan behövas ibland. Ska fixa naglarna, hårinpackning, ansiktsmask och lite sånt. Men först städa rummet med hög musik! Hahha...

P U S S E N

Åh äntligen!

Nu kan man äntligen blogga! Käns så konstigt när mna inte kan bara för det är fel på sidan!

Igår så tävlade jag i Stockholm. Efter jag kört 500m så fick jag så ont i bröstet och det gjorde ont att andas (har ju vart sjuk)... Så jag strök mig från hela tävlingen (suck)... Så jag blir hemma idag! Lycka till ni andra!

Idag blir det väl städa rummet och sedan hämta ut paketen från h&m, hoppas jag får ihopp med mina pengar nu... Sen måste jag ringa dit och ändra storlek på min jacka. Jag råkade ta 36 men ska ha 34... Hmm, hur smart får man vara?

Men nu ska jag käka frulle. I morron ska jag sova hos Rinat och sen ska vi gå på stan med Tove också tror jag, myys! Får pengarna idag eller i morgon, toppen! Måste handla present åt mamma också, hon fyller på torsdag!

P U S S E N

Snabbis bara.

Ja nu åker jag snart till Stockholm på tävling. Ska bli kul och hoppas på att det inte är så jädrans kallt... Menmen, bara att köra på!

Så jag skriver ikväll när jag kommer hem, runt tre typ!

Ha det bäst

P U S S E N

blir så arg!

Jag blir så trött på min blogg! Varför kan man inte se allt för? Jag vill kunna skriva en massa och att ni ska kunna läsa allt, men nepp det går inte! Måste ta kontakt med han/dem som äger blogg.se... För så här kan man inte ha det!

Är iaf hemma nu, blev ej så länge med dem. Jag och Tove träffade några gossar, haha! Vi kollade paranormal igen! Alltså nu är jag fanemig rädd... INTE KUL ska ni veta!

Men ska förbereda inför tävlingen i morgon... Så vi hörs i morogn bitti!

Godnatt,

P U S S E N

 

 

"det känns konstigt"


Hos Daniel med Tove

Hejehj,

Jag och Tove åkte till Daniel efter skolan typ. Vi kollade på paranormal och sket typ på mig! Hahaa, det var as läskigt! Iaf i slutet, shit vad jag skrek!

Vi bråkade iaf nyss om Daniels säng, jag och Tove vann först men sedan gav vi upp! haha, nu ligger han där stolt. Vi ska snart ta bussen mot Skiftinge och får se om vi ska träffa några eller inte.... Men aja, annars blir det myskväll med TOVIS!!! MYSMYSMYS♥

Men skriver senare!

P U S S E N

Godmorgon solstrålar!

Jag vill bara säga att jag har as ont på mina framben (säger man så?) Haha, aja, men har skit ont, är nog sen igår dock. Idag så vaknade jag med lite halsont, varför går det inte över?!

Idag blir det först skolan, hoppas på att det går bra, något labbprovs grej, haha! Efter skolan skulle jag träffat Rinat en snabbis, men hon är sjuk, krya gumman! Så då åker jag direkt till Daniel, vi ska kolla på PARANORMAL ACTIVITY! Shit kommer skita på mig, hahha! Men vid halv sex ska jag träffa Tove, Sebbe och Jesper och dem.. Men vet ej beror på hur allt blir! Senare blir det typ hem och packa!

Kanske skriver när jag är hos Daniel!

Måste fixa mig klar nu,

P U S S A R

fel på bloggen!

Det är något fel på bloggen så man ser inte alla mina inlägg, suck!

Måste fixas!

Nu ska man sova,

Laylatov ♥





P U S S E N


ÅH SÅ GLAD!!!!!!! :D

Jag har blivit uttagen till en tävling i Holland i Herenveen och till ungdomslandskampen i Bjung! Jag är så glad och det ska bli så kul!! Längtar så grymmt mycke. Min mamma hängde med förra året och året innan, men i år åker jag själv! Hahaha!

JAG ÄR SÅ GLAAADDD!!!!!



Jag igår med Toves brillor, haha!




P U S S A R

ROMME!

Wihooo, idag så var det Romme och det vara as kul! Haha!

Jag och Tove gick upp halv sex och fixade i ordning allt. Vi kom lite sent till bussen eller ja fanns typ inga platser kvar förutom LÄNGSTFRAM!!! Så vi satte oss där, haha! Vi kollade en film på bussen och lyssnade musik. När vi väl var framme gick vi och bytte om och sedan var det bara ut och köra! Först körde bara jag, Emma och Tove lite! Men sedan träffade vi på killarna, åkte typ i stort sätt tillsammans hela dagen! As kul. Vi fikade också, varm choklad, mums, tack Daniel! HAHA!

Men lägger upp lite bilder (många bilder på mig och Tove, stå ut! Hahah)

Jag och Tove på bussen

Toves fötter och en min fot, haha!

HAHA, glada Nick!

HAHA, Daniel, lillskiten

Annéa och Emma, sötnosar!

Annéa, Emma och Tove, haha vad gör hon? SÖT

Jag och Tove älskar att vara fula, haha!

HAHA, älskar dig Tove!

HAHA kolla hur Sebbe sitter, hahahahahhahah!





Ska käka nu skirver nsart en jätte rolig NYHET! Läs om en halvtimma igen!

P U S S A R!


Onsdag 27/1

Igår så skulle jag ju dra till Tove och det gjorde jag ju, haha! När jag kom till henne flumma vi lite sen gjorde vi pannkakor som blev as dåliga! Tove kan inte göra pannkakssmet, haha! Så vi gav upp typ, haha.. Sen så snackade vi lite med Sebbe och Jesper, så vi skulle ses. DÅ var dem emd Nick och Nico så vi bestämde oss för att vara hos Nick! Jag och Tove gick över till Nick och gick dit med Sebbe och Jesper. Vi kollade på film, eller ja kollade ej mycket, snackade och lite sånt. Efter en stund ville Nick och Jesper ha milkshacke.. Så dem gick upp och började men dem blev inte klara, så alla gjorde det! HAHA!

När vi skulle ge den till Jesper så la vi i en köttbulle, hahhahhaha! Inte så gott kanske? Men iaf efter det så skulle alla dra klockan var då halv tio. Så alla gick ut, Nick hängde med oss för han skulle tända sina raketer! Eller ja, en av dem och den var ju kul, haha! När alla skulle sklijas utom vi fyra som var från början (Jag, Tove, Sebbe & Jesper). Efter ett tag skulle dem gå åt ena hållet och vi åt andra! Då skulle jag och Tove göra något, men vi ramlade! HAHHAAHA!

Ja sen när vi kom hem fixade vi lite saker sen sovasova! Skulle ju upp halv sex, shit, hahhaa!

Min gårdag! Tack för kvällen alla!

P U S S A R


FÖRLÅT MIG!

Ja, hejsan alla!

Jag hade fullt upp igår kväll med Tove och några och idag var man ju i ROMME!! Men tänkte börja skriva om gårdagen men gör det i nästa inlägg sen i ett till inlägg om idag! puss så länge

P U S S A R

OKEJ?

Jag måste bara fråga en sak... Hur kan man lyssna på sån här musik? Det är inte ens musik? Det är SKIT, hahaha.. Nej men ärligt! Techno är en sak, kan vara nice ibland med detta? Vad har folket tagit sig till. Hörde vissa av låtarna i sommras, men usch. Nej aldrig!


Vad är det för bra med denna låt? Höra om hur pinsamma riktigt fjortisar är?
Haha skrattretande.

Och den här då? Haha låter som smurfhitts man lyssna på när man var liten!
HAHA pinsamt!

Den då? Haha, fast den kan stämma in på såna fjårtisar! Haha!

HAHA okej?? Ja men den var ju kul. Sånt dem sitter och dunkar till?


HAHA, nej nu rorkar jag inte mera! Haha, menmen nu vet ni vad som får en FET



HAHA, men nu måste jag packa! Så skriver hos tove mitt hjärta!

P U S S A R

Busiga jag!

Haha, ja idag var man kanske lite busig! Haha, men är man uttråkad så kan man väl gå och sätta sig på ett skåp, hahaha!

Jag idag;

Hade en kul min, sitter som ett arsel, typ svankar med ryggen massa!
HAHAHAAA!

P U S S A R

Solning!

 

Många säger till mig "vad ofta du solar, det är inte bra, sola inte för ofta?!" Nej, klart man inte ska sola för mycket eller för ofta.. Men när jag väl solar så gör jag det 3/4 gånger på en vecka för att färgen ska hålla längre och att man ska bli fint brun! Så om man ska sola så gör man det mycket på en vecka... Då kanske många tror att jag gör det massor, men det är ju just den veckan! Sen nu ibland kanske jag solar lite då och då men för att behålla färgen så klart! Så mitt tipps är att, sola mycket en vecka men sedan ta det lungt, man kan sola ibland någon gång sådär, då bilder nog bra ska ni se!






P U S S A R


AJAJAJ!!!

Ååh det värst jag vart med om! Var hos tandläkaren idag och dem lagade mina framtänder (bakom dem) och bedövningen tog inte riktigt! Så gjorde as ont... Sen när jag kolla mig i spegeln hade jag botox läppar, haha helt gratis! Men dem är dock inte kvar längre.. Sen när jag skulle dricka vatten nu när jag kom hem så rann det ut för min överläpp är ju helt borta! HAHAHAHA! Skratta as mycke!

Ska ej till träningen idag (suck)... Ska träna lite hemma för ingen idé att anstränga sig mera om man är lite sjuk, speciellt inte i denna snöstorm!!!

Jag just nu;

Åh funderar på att köpa bruna linser? Vill ha brunare ögon! Skulle vara as snyggt! Men blir nog till sommaren!

 

Men ska käka lite nu och sp, skriver snart igen!

P U S S A R


Tjenixen på er!

Godmorgon!

Idag ska man iaf till skolan, låter bra va? Så ni slipper läsa så mycket! Hahha, nej men jag känner mig iaf lite bättre och så fast lite ont i magen. Men det går nog över snart hoppas jag!

Ska till tandläkaren idag typ 14.20.... Orkar inte, menmen! Efter det blir det iaf träning (wihooooo)!! Ska bli så kul och skönt! Ikväll sova hos Tove och vi ska göra en massa pannkakor! Vi ska käka pannkakor ikväll, till frukost i morgon och ha med oss till Romme, hahhahhaa men som sagt (galna i pannkakor)...

Men nu måste jag börja leta lite kläder, blir nog, haha jag vet ej, bild kommer nog sen!

P U S S A R


Vill att ni ska veta!

Jag vill att ni ska veta att jag älskar er! Ni finns alltid för mig som jag finns för er! Vi ska alltid hålla ihopp! Kan ej förklara hur mycket ni betyder för mig. Jag blir alltid lika glad när jag får träffa er, vi skrattar varje dag, det är ni som gör mina dagar. Jag vill kunna förklara för er hur mycket, men det går inte. Det är så mycket, har en massa fina minnen med er båda och tillsammans alla tre och mera minnen ska det bli, det lovar jag!

Älskar er;

Tove Haavisto & Rinat Efraim


ÄLSKAR ER STORT!♥


Nu ska jag sova, eller ja snart!

Laylatov

Haft långa dagar och behöver slappna av?



Om jag haft en lång dag i skolan tillexempel, så är det bästa som finns att ta ett bad och lyssna på lugna svenska låtar! En person som jag just nu fastnat för är Melissa Horn, lyssnar på henne nästa varje dag innan jag åker till skolan på bussen då man känner att man behöver ta det lite lungt innan man ska jobba. Men det bästa som finns är att ta ett varmt bad och lyssna på henne. Hennes röst gör att man bara försvinner!

Lägger upp två låtar som jag älskar mest att lyssna på! Dem spelas mest på min ipod just nu!

 


New York, Melissa Horn♥

 


Långa nätter, Melissa Horn




P U S S A R

Nej nu ska jag käka sen bada!

Ska snart käka middag och sedan ta mig ett varmt bad! Få bort alla äckliga baskelusker (stavning, haha)!!

I morgon blir det iaf skolan, skönt! Vi har ändå inte vanlig dag i morgon så det blir nog bra får man hoppas! Efter skolan i morron blir det träning, fast lugn träning. Sen så ska man hem och packa om och sedan sova hos tove! På Torsdag ska man till Romme, wihooo! Gud så kul.

Nej men nu ska jag käka, har skrivit en massa på bloggen idag, och mamma ska hjälpa mig med lite flrea annonser! Bra va?? Haha..

Men hörs ikväll!

P U S S A R

Hittade lite snyggt, vill ha det!♥

Hittade dem här♥



Älskar skor, vill ha alla här ifrån!♥

Söta svart pumps, väldigt enkla!


I Eskilstuna kostade dem här 500:- förut, men nu 750:- (suck)


Lägger in mera bilder senare!

P U S S A R


PLUGG

Ja jag pluggar och det är piss tråkigt!!

Lägger upp lite bilder på skor och sånt snart!



Mitt huve har blivit en fysikbok just nu!

HAHA

P U S S A R

Hahaha!

Sitter och webbar och snackar med Tove och Rinat via msn så klart! HAHA! Det är as kul, men rösten kommer ju as segt, haha men ser att den andra snackar men det kommer skit segt! HAHA!¨

Men ska kika kläder nu,

P U S S A R

ojoj!

Fixade en annons! Haha vad säger ni om det då? Kanske börjar tjäna pengar! Haha, nej men gick med på en sak och så kan man typ tjäna 100 000:- så det tackar man inte NEJ till!

NU blir det chokladbollar vill jag LOVA!


P U S S A R

Haha leker med bilder! Men fattar ej hur jag gör?

Haha lägger upp lite bilder jag nyss gjort, haha! Det är kul, men vill kunna skära ut dem bra men det går inte (suck)!!!


Naaaw visst är jag duktig?

Awww, igen! Hihi!



P U S S A R

makaroner!

Just nu så kokar jag makaroner, mums! Haha, blev as hungrig så fixar lite snabbmakaroner, det går ju snabbt! Får väl äte något annat sen, men bättre med mat än massa annat!

Har je baka chokladbollar än, men gör det sen, kollade lite på film och så!

Men nu måste jag fixa makaronerna, haha!

P U S S A R

Nej nu ni!

Nu blir det nog baka chokladbollar, kan inte sitta framför denna hela dagen! Mina ögon kommer bli fyrkantiga! Haha, men jag skriver senare,


SUGNA VA?? Haha, mina kommer bli godare än dem på bilden (Y)


P U S S A R

HAHA OJ!

Om ni ska kommentera så skit i hur det ser ut där! Haha, skriv ändå... Jag råkade göra någor och vet ej hur jag ska göra för att det blir bra, hahha! Åh alltid jag, haha.. Menmen, ni kan ju skirva ändå?! Spelar ju ingen roll! HAHA!


 P U S S A R // En klantig LINDA


Hemma och är sjuk, snyft!

Godmorgon på er!

Jag har ju som sagt vart lite förkyld men igår i skolan var jag så trött på att sitta och snörvla hela tiden! Så imorse när jag vaknade käne jag mig lite bättre, men det varade inte länge till! Ska ta och sova bort min dumma förkylning. Ska be pappa åka iväg och handla isglass, frukt och dricka! Haha... Jag somnade sedan om efter jag gått upp och sagt till mamma att jag stannar hemma. Vaknade åter igen vid åtta... Så la mig och läste lite sen gick jag upp och bakade scones, mums! Så nu är jag väldigt mätt!

Idag blir det väl plugga mera till provet, haha bra att man är hemma och kan plugga lite då! Lite fusk men ändå bra!! Ska även ta itu med engelskan, hatar det! Men det måste väl göras! Ska nog ta ett varmt bad sen och baka chokladbollar, haha! Sugen på något hela tiden. INTE BRA!

Får inte träna idag! Usch, jobbigt! Men kommer nog kanske köra något ändå, måste hålla mig i form nu! Får inte tappa något..

Kommer nog bli en hel del inlägg idag, haha men hoppas det går bra?
Tog en dagen outfit bild nyss, haha!

Dagens "sjuk" outfit;

Haha, ja det var ju mycket till outfit!

* en tröja
*bh
*trosor


Haha, men var bara tvungen! Haha! Men skriver lite senare, ska fixa lite nu och ska testa att fixa lite saker på bloggens design, hihi!


P U S S A R

EN MASSA SNYGGT!♥

Hittade lite snygga kläder!

Hittar dessa kläder här!

Snygg och cool.

As söt, måste köpa ny bh snart, eller två! Haha!


Dem här snygga kläderna/annat hittade jag här!

Vill ha dem, nu!

Adidas klocka, nice!


Orkar ej lägga upp mera nu! Så vi hörs i morgon!


Laylatov


Plugg och ny skidjacka. Kanske sälen med Tove?

Go'kväll på er sötnosar!

Idag så var det skolan och det gick ju bra förutom att det rann om min näsa helka tiden, usch! Vill vara frisk, vill ju träna en massa i morgon nu när det gått så bra och allt! Menmen ska träna ändå!!!

Efter skolan så drog jag till tuna park och där träffa jag pappa, vi gick till stadium och köpte en jacka till mig som jag ska ha på torsdag till Romme och om jag ska med Tove till Sälen eller nu vart dem ska! Hoppas jag kan hänga med, skulle vara as kul! Men beror på när dem åker, haha så jag inte har tävling eller något! Efter vi vart på tuna så åkte vi och fixa lite annat skit, fick nya pjäxor också, nice!

När jag kom hem så pluggade jag lite, har prov antingen Onsdag (men blir nog ej så, har någon annan sak dag) så blir nog på Fredag, men bra för mig! Haha, efter jag pluggat gjorde jag lite varmchokladsås med vaniljglass, mums!


Just nu sitter jag och lyssnar musik och tare lungt! Ska kolla lite kläder tänkte jag, hihi! Vill ha alla mina kläder från h&m nu! Orkar inte vänta! Haha...

Lägger ut en liten bild på min jacka, as nice var den! Och skön, haha!

Syns ej mycke där.. Men ni kommer nog få se bilder på mig med jackan på, haha!


Men nu ska jag kolla runt lite, P U S S A R

Jag idag, innan jag stack till skolan!

Haha, jag och Rinat när vi labba på No:n idag! Söta vaa??
Vi måste skaffa såna glasögon alltså, haha!!


 


Gudmurrun!

Haha, idag är jag lite glad! Förutom att jag börjar känna mig mera förkykd, usch! Ska snart till skolan sitter och lyssnar på en as bra låt. SKa lägga upp den så ni kan lyssna på den! Alltså älskar melodin och allt, haha fast låter som ett spel! Men ändå, as nice!

MUSIK A LÁ LINDA!♥


Men nu ska jag fixa lite med kläder och sånt, lite bilder på mig just nu!
Haha, har inte luggen bakom örat idag, nice va? Men kommer säkert bli irriterad på den så den hamnar nog där sen, haha!





Nej nu måste jag dra, haha!

P U S S A R ♥


börjar känna mig förkyld!!

Åh jag börjar känna i min näsa att jag börjar bli förkyld. Snuvig hela tiden sen smått ont i halsen, inte kul! Ska ju träna hårt i veckan inför Stockholm nästa helg! Jag har iaf bestämmt mig för att träna min mage varannan dag! Ska bli smalare till sommaren, nice va?

Nu ska jag iaf ta mig ett varmt bad, förtjänar det! Så skriver i morgon, ha lite sovmorgon då, skönt!

Men vi hörs i morron, godnatt och sov gott, pussar!

// LindaPettersson♥

Hemma från en as bra helg!

Hejsan!

Nu tänker jag berätta om min underbara helg i Gävle i Hagaström.

Lördag;
Jag åkte som sagt till mcdonalds med mamma och där väntade vi en stund på alla dem andra! Köpte en macka där också, haha! I bilen så dunka vi musik och vi hade as kul. Lyssnade lite på musik och somnade en stund. Nikie väckte mig och sa att vi var nästan framme. Haha och då så försökte vi hitta dit, men haha vi lura in oss någonstans i Gävle och sa att vi köpte bananer, men det gjorde vi också! När vi väl var framme så var det bara att köra. 500m gick jätte dåligt hade ingen ilska eller var inte alls snabb i benen.. På 1500m så vet jag ej om jag fick pers. Men det gick och kändes iaf bra!
Efter tävlingen slutade jag tvåa, så det var ju bra!

När vi kom till hotellet så duschade jag och började fixa mig lite, Natha duschade också och Nikie var lite hos oss också, fixa håret, haha! Vi gick sedan ner runt halv sju och käkade mat med alla skridskopolare, haha! Det var pasta och det var helt okej! Efter vi käkat drog vi typ ner och körde en "kort lek".. Nej men man ska suga in luft sen ska den andra ta det och sånt där! Haha, Erik var as dålig, haha! Han släppte hela tiden. Sen kom Putte och sa att han och Erik skulle dra hem till han. Så då sa jag, Nikie och Natha att vi skulle hänga med. Haha orkade inte vara kvar på hotellet! Så vi väntade på Joel som bor granne med Putte typ och så fick vi skjuts av Joel syster Lollo, hon var bra på att köra, men vi skämta med henne hela tiden, tror hon fick körkortet i november eller något, kommer ej ihåg. När vi kom till Putte så skulle vi inte vara där, haha! Så vi gick hem till Malin, där var det mys (någon bild kommer sen)...
Runt halv tolv så börja vi traska hemmåt eller ja till hotellet. Putte, Erik och Joel hängde med typ till en järnväg inte alls långt från hotellet. När dem sedan skulle gå hem till sig (gå tillbaka hela vägen) så gick vi mot hotellet,å från hotellet haha men vi gick in på statoil och käkade eller tog en fika, hahhhaa! Mitt i natten. Sen gick vi vidare hemmåt!
Min L Ö R D A G !

Söndag;
Klockan ringe runt sex så vi gick upp och packade allt och satte på oss lite kläder. Gick och käkade as god frukost, mums. Sen tog vi det lite lungt och jag skulle kolla på tv! Ah och sen så var det typ någon kod som man skulle trycka in (rumsnummret) och jag trodde man skulle trycka in den koden för att kunna kolla på tv:n och för att dem skulle kunna veta att jag hade rummet.. Men så jag tröck in koden och på kom en porrfilm, haha så jag tröck fort på trean och kanalen som jag kom in på var typ på i en sekund. Sen när vi skulle gå från hotellet så sa han att jag skulle betala 110:- för den där J*VLA kanalen. Men då får man ju skylta lite mera om det! Jag var inne på kanalen i en sekund, usch! ARG jag blev... Menmen, kul var det, hahahaha!
Vid tio gick första start och jag körde 500m lite efter tio. Det gick mycket bättre idag än igår fick tiden 48.08 och mitt pers är 48.06 så inte långt ifrån, haha! På 1000m fick jag 1.43 något och slog pers med två sekunder, wihoo! Slutade tvåa idag igen, haha!
På vägen hem var det bara sovasova.

Nu kommer lite bilder, tog en massa egobilder, haha! Kanske kommer någon?

Jag och Nikie, flumm i hissen!

Erik och jag, hahah! stolt han é!

Jag, Nikie och halva Natha! Haha i hissen efter vår långa vandring
hem, trötta, hahaha!

Haha frös om fötterna efter jag kollat på dem andra, haha!

Gissa rumpa, haha nej men Nikies, haha!

Jag! Haha.




Men nu ska jag fixa lite, hörs sen!

P U S S A R

 

 


Godmorgon på er lyckostar!

Haha, ni får sova men inte jag! Fast jag ska ju kanske sova lite i bilen, iaf lyssna på musik en massa! Ska lyssna på Melizza Horn, fastna för hennes låtar igår när jag bada! Åh man bara försvinner när man lyssna på den och om man blundar, love it!

Håller på att koka te nu för jag har ont i halsen (alltid jag) sen rinner det ur näsan hela tiden... Varför just jag! Ska käka frulle i bilen, hatar att käka tidigt på morgonen! Hahah..

Lägger upp en bild på mig just nu!
Dagens "bil" outfit;
Leggings med dragkedja där nere (Vila)
Vit tröja med knappar på (JC)
En kofta, grå (Kommer ej ihåg)
Och en svart mössa.


Fösöker spara på mitt hår så jag inte ska platta det så mycket!
Därför har jag lockarna (ej mina egna) sover med knut!
Hahaha!

Men önska mig lycka till idag på tävlingen!

P U S S A R

Godnatt!

Nu drar jag och john blund in till sovrummet och sover lite tror jag! Hoppas han ger mig en bra sömn för det behöver jag! Haha! Måste ju vara pigg inför i morgon, tävlingen i Gävle. Ska bli så kul, åker med Nikie och hennes mamma, Natha är också med, kul! Vi måste behålla vårat guld i stafetten! Haha!

Men nu ska jag ta med mig honom in på rummet, ska upp halv sju i morgon så... Pussar på er och kommer vara dålig på att upptadera bloggen i helgen. Men ska försöka iaf! Finns data på hotellet, ett bra plus!

Natti!

P U  S S A R ♥

mys

Ska ta ett varmt bad och testa ett nyss schampo som är bra för mitt hår (hoppas jag).. Mitt behövde ett schampo som gav fukt eller vad man ska säga!

Men skriver i morgonbitt ska hoppa ner nu, mys!


P U S S A R

Ny design, wihooo!

Hejsan!

Förlåt att jag inte har skrivit på hela dagen. Men har haft fullt upp vill jag lova!

Sov hos Rinat igår tills idag, as mysigt. Haha! Sen var det skola och det flöt på vill jag lova! Efter skolan vare stan.. Köpte b-vitamin tabletter, wihoo äntligen!

Tänkte inte skriva så mycket mera! Kommer inte kunna skriva mycke i helgen heller för åker till Gävle imorgon på tävling, wihoo!

Men en dagens outfit bild;

 

Haha, lite suddig och dock tagen i skolan!

 

Skriver senare ska packa nu, pusss


NY DESIGN PÅ G!

Ja jag vet, fick nyss en ny.. Men nu vill ja ha en annan. Denna som jag kommer få nu kommer jag ha länge, men kanske byter ut en bild lite senare. För den bilden jag ska ha nu är inte så bra och håller mina händer lite fail!

Så om jag inte skriver mera idag så!

Godnatt

// LindaPettersson

Klippning klar, strax solning!

Klippte mig nyss och det blev faktiskt bra. Hon klippte typ tre centimeter, men det ser bara fylligare ut. JIPPIE! Har boka ny tid fär färg och klippning!

Men ska dra och sola snart, är hos Rinat så ni vet!

Lite bilder på håret (ej så bra bilder)

Jag kan ha luggen så!

Och så! Hhaha.

Men nu ska jag tvätta ansiktet!

P U S S A R

I skolan.

Sitter just nu och har svenska. Ska skriva en tidningsartikel av något slag. Haha! Snart har vi SO sen lunch, är as hungrig... Men har alltid svårt att käka på morgonen. SUCK!

Men nu måste jag jobba, haha!

PUSSAR!

Seg morgon!

Jag är så seg just nu... Jag orkar typ inget, jag somnar runt tio varje kväll jag är så trött.. Liksom orkar inte hålla mina ögon vakna.. Men när klockan sedan ringer är jag lika trött. Jag fattar inte varför det är så. Blir lite less på det faktiskt. Någon som har ett bra tipps? Ska kan ske börja käka b-vitamin och c-vitamin?
 

 

Ja man får väl testa lite. Fast b-vitamin är ju till för hår/naglar.. Kan behövas det också!

Ska klippa mig idag, wihooo! Har längtat så. Kommer nog få klippa av ganska så mycke. Typ 3/4cm.. Men det är bra att ta i på en gång! Haha. Efter jag klippt mig ska jag och Rinat sola. Hoppas vi får dubbel solarium så man kan snacka med någon! Hahaha!

 

Jag tänkte ju ha en "frågestund" idag. Kanske inte har så många läsare. Men dem som vill fråga mig för göra det hela dagen idag till 20.00. Har jag inga frågor så svarar jag inte på dem, hahah!

Men nu ska jag fixa mig och så, bussen går som vanligt kvart i åtta. Igår fick jag springa till bussen! Inte kul, håret blåste nästa iväg..

Men vi hörs efter skolan! Pusss

// LindaPettersson


NÄR VÄXER TJEJERNA UPP?

Ja nu måste jag bara få skriva en sak som jag tycker att det flest tjejorna borde känna igen sig i! Jag blir bara så j*vla trött på detta så det är knappt sant!

Om det är två stycken som bråkar, tjaffsar, snackar så är det mellan dem TVÅ och ingen annan. Om man ska snacka med varandra och säga som man tycker eller om man tjaffsar om något ska man väl inte dra in någon mera! Eller om jag t,ex skulle säga en sak till en annan tjej som sedan går och säger det vidare.. Eller om man bråkar och sedan går man coh hämtar sina kompisar för att den ska kunna skrika på den som står själv. Om man är inne i en konversation och sedan drar den andra in en till som kanske inte har någon som helst aning om vad det handlar om, så blir det bara mera fel! Och bara för att två bråkar ska ju inte den enas kompis blir arg på den andra som inte gjort något!

Men ni ska veta att så är det i esklistuna. Alla ska vara så dumma mot alla, eller bara försöka vara bäst. Tror dem att man får mera respekt om man håller på som man gör?

Alltså jag blir bara så arg och jag vill verkligen flytta från esklistuna väldigt snart. En skit stad, om man träffar en ny kompis eller något så kanske den säger senare då man lärt känna den lite bättre (innan jag lärde känna dig så sa en massa att du var hora, player, dryg osv) alltså jag tycker det är så lågt! USCH hatar esklistuna...

Nu har jag skrivit av mig en massa!

GODNATT!

// LindaPettersson

NÄR VÄXER TJEJERNA UPP?

Ja nu måste jag bara få skriva en sak som jag tycker att det flest tjejorna borde känna igen sig i! Jag blir bara så j*vla trött på detta så det är knappt sant!

Om det är två stycken som bråkar, tjaffsar, snackar så är det mellan dem TVÅ och ingen annan. Om man ska snacka med varandra och säga som man tycker eller om man tjaffsar om något ska man väl inte dra in någon mera! Eller om jag t,ex skulle säga en sak till en annan tjej som sedan går och säger det vidare.. Eller om man bråkar och sedan går man coh hämtar sina kompisar för att den ska kunna skrika på den som står själv. Om man är inne i en konversation och sedan drar den andra in en till som kanske inte har någon som helst aning om vad det handlar om, så blir det bara mera fel! Och bara för att två bråkar ska ju inte den enas kompis blir arg på den andra som inte gjort något!

Men ni ska veta att så är det i esklistuna. Alla ska vara så dumma mot alla, eller bara försöka vara bäst. Tror dem att man får mera respekt om man håller på som man gör?

Alltså jag blir bara så arg och jag vill verkligen flytta från esklistuna väldigt snart. En skit stad, om man träffar en ny kompis eller något så kanske den säger senare då man lärt känna den lite bättre (innan jag lärde känna dig så sa en massa att du var hora, player, dryg osv) alltså jag tycker det är så lågt! USCH hatar esklistuna...

Nu har jag skrivit av mig en massa!

GODNATT!

// LindaPettersson

NÄR VÄXER TJEJERNA UPP?

Ja nu måste jag bara få skriva en sak som jag tycker att det flest tjejorna borde känna igen sig i! Jag blir bara så j*vla trött på detta så det är knappt sant!

Om det är två stycken som bråkar, tjaffsar, snackar så är det mellan dem TVÅ och ingen annan. Om man ska snacka med varandra och säga som man tycker eller om man tjaffsar om något ska man väl inte dra in någon mera! Eller om jag t,ex skulle säga en sak till en annan tjej som sedan går och säger det vidare.. Eller om man bråkar och sedan går man coh hämtar sina kompisar för att den ska kunna skrika på den som står själv. Om man är inne i en konversation och sedan drar den andra in en till som kanske inte har någon som helst aning om vad det handlar om, så blir det bara mera fel! Och bara för att två bråkar ska ju inte den enas kompis blir arg på den andra som inte gjort något!

Men ni ska veta att så är det i esklistuna. Alla ska vara så dumma mot alla, eller bara försöka vara bäst. Tror dem att man får mera respekt om man håller på som man gör?

Alltså jag blir bara så arg och jag vill verkligen flytta från esklistuna väldigt snart. En skit stad, om man träffar en ny kompis eller något så kanske den säger senare då man lärt känna den lite bättre (innan jag lärde känna dig så sa en massa att du var hora, player, dryg osv) alltså jag tycker det är så lågt! USCH hatar esklistuna...

Nu har jag skrivit av mig en massa!

GODNATT!

// LindaPettersson

Bloggar lite sent (förlåt mig)

Tjenixen pixen på er!
Rimma det? Nej, ingen aning!

Idag så flöt allt på i skolan, vi hade typ ett "läxförhör" fast jag tolkade det som ett prov. Vi hade på skelettet och huden, tror inte det gick så väldarns bra för mig.. Men bara bita i hopp och inse allvaret i det hela! Efter skolan så fick jag och Rinat springa till bussen och vi hann precis med den! som tur var.
Tog bussen till träningen (fick nästan inte plats, var så mycket folk)... Iaf, träningen gick as bra idag igen, och våran tränare var så stolta över oss! Taggad inför helgen i Gävle och ska bli så kul att få träffa alla igen, wihooo!

I morgon så ska jag sova hos Rinat, men görst klippa mig sen ska vi sola och sen blir det pluggaplugga med plutten (Rinat).. Det vara s länge sen jag sov hos henne. Känns as konstigt för jag gjorde det typ varannan dag förut sen nu typ inget.. Men tur att man sover med damen i morogn då! Haha.

Ikväll så käkade vi vofflor och det var väldigt mums!! Jag har även gjort ansiktsmask och det känns bra nu efter!

Men kanska skriver snart igen, ska inte sova nu det lovar jag!

Funderar på att ha en frågestund? Typ i morron, några som är intresserade?

// LindaPettersson

Godmorgon på er babys!

Jag är vaken, eller har vart det ett bra tag nu! Men jag har börja sovit väldigt hårt ska ni veta! Min mobil hoppar nästan när jag vaknar, haha det blir en sån hög signal på den på morognen! Menmen, bara att sega sig upp!

Hoppas på en bra dag igen, idag blir det först skolan sen direkt till träningen, wihoo! Hoppas på lite mindre blåst och inte så mycke snö som ligger kvar på isen (var ej mycket igår, men lite)... Men det blir nog bra hur som helst!

Denna vecka ska mina solbrillor komma också! Jag vill ha alla mina sommarkläder nu! Typ min jacka, bikini, skor, klänningarna! Åh vill ha dem nunununu! Men brillorna skulle iaf komma v.3 så det är ju denna vecka!
Kommer ni ihåg dem? I love!

Men nu hörreni ni, så ska jag fixa kläder, idag så vet jag iaf vad det blir! Haha, fixade det innan jag bloggade, smart va??

Dagen outfit;
* Ett par strumpbyxor (100 den/ h&m)
* En vit kofta, som går över rumpen (bikbok)
* En typ lila/grå tröja som är ganska hög i halsen.
* En svart halsduk (Indiska)
* Toffs och en massa smycken (eller lite ringar och armband)

Min outfit, haha! Hoppas ni kan föreställa er den!

Pusss på er

// LindaPettersson♥

Min perfekta dag! 19/1-10

Jag måste bara få skriva av mig om den bästa dagen på hela 2010! Inte för att vi kommit så långt in på året, men jag vill iaf att ni som läser min blogg ska få ta del utav det! Så nu börjar det;

" I morse så var jag dock lite grinig med det gick över så fort jag kom till skolan. Först så hade vi hemkunskap och det gick as bra tyckte jag. Efter det hade vi SO och vi kollade film och diskuterade lite (vi håller på med lag & rätt) .. Efter det var det matte och jag jobbade med Rinat, det gick as bra och tiden bara sprang sin väg. Lunchen var nog inte direkt speciell men alltid kul att sitta och snacka lite efter maten med killarna i klassen, idag snacka jag lite med Ludde och Isa, haha älskar Isas skratt (han fnittrar, haha).. Efter det var det bild och jag tog verkligen tag i mitt arbete och tiden sprang bara iväg då också.
Efter skolan så åkte jag och Tove hem till Rinat.Tove drog efter ett tag, men innan så gjorde vi glass med varm chokladsås, mums! Efter Tove hade gått så käkade jag och Rinat mat, haha moffisar vi är! Men det gav oss energi och vi satte oss och plugga matte. Det gick bra och ni kan ju läsa om mitt tips
här! Efter det så skulle jag dra till träningen och då kändes det skönt att få träna! Träningen gick as bra och det var as kul, tror att något kanske har lossnat i mitt huve efter resan i Hamar i helgen, det var så kul!! Efter träningen så åkte jag hem, käkade sen plugga inför i morgon! Alltså känns som om jag hunnit med en massa och dagen bara flöt på och jag har verkligen haft en UNDERBAR dag!

Ni kanske inte förstår med vad som är så underbart med att plugga och allt, men det är nog för att jag börjar inse allvaret i det hela och att jag har kommit in i allt nu! Men hoppas ni blir lika glada över min dag som jag, eller iaf att ni förstår att jag är glad över min dag!"

Tänkte ladda upp lite bilder från skolan/Norge/och jag. Så ni får ha en toppen kväll och godnatt på er, vi hörs i morgon!


En bild jag gjort på bilden i skolan.

Mitt och Rinats plugg, haha!

Haha bilden ser äcklig ut, men glass och chokladsås! Mums.

Haha jag och Nikie hittade denna skyllt i en mataffär i Norge, fattar ni?


Ett hjärta jag gjorde i bilen, haha!


Men nu ska jag fixa lite, puss och natti!

// LindaPettersson


Pluggar med Rinat!

Go'midda eller vad man ska säga!

Jag är hos Rinat vi slutade vid tjugo i två (som ni vet om ni läst det jag skrev i morse) och vi åkte hem till Rinat. Haha. Vi gjorde varm chokladsås med glass *mums* sen så kökade vi lite och sedan plugga vi matte. Det gick bra för vi jobbar as bra tillsammans, sen så är det roligare att plugga tillsammans också, även om vi inte kan allt! Haha, men då kan man iaf hjälpa varann lite! Så!



Dagens tips

Plugga tillsammans med någon om du känner dig osäker. Det är bra för båda då lär man sig t.ex att prata mattematik och man lär sig att sammarbeta! Så plugga tillsammans men det kan vara bra att plugga själv inför ett prov så man inte måste ha någon att jobba med då när man har prov eller något!
// Linda (tipsarn) Pettersson!

Men nu ska vi glutta lite på tv. Jag ska snart dra på skridskoträning, så jag skriver då när jag kommer hem och så blir det lite bilder från min dag! Intressant va?? Haha, hoppas på att ni tycker det!

Men ha en trevlig eftermiddag och en början på kvällen!

// LindaPettersson


Tjenixen!

Sitter här och tråkar, ska snart välja kläder (som vanligt) men man kan ju inte gå naken heller, haha! Det blir nog jeans idag eftersom att det har snöa i natt och snöar nu! Jag vill inte ha mera snö nu... Fast dem brukar säge "bra vinter med mycke snö, en solig sommar" så bara att hoppas på det bästa!

Jag har hemkunskap nu på morgonen, vi ska göra någon past grej tror jag! Sen så är det so, matte och bild. Sen slutar jag, as nice. Alltså slutar jag tjugo i två (för er som vill veta)... Jag ska nog hem till Rinat sen hämtar mamma mig vid typ fyra så drar vi till träningen. Jag ska börja träna typ runt fem så ingen mening att ta bussen halv fyra då!

Men nu ska jag lyssna eller dunka musik här hemma och välja kläder! Jag kör en gissnings "dagens outfit"!

Dagens "giss" outfit;

* Jeans, blåa med hål i.
* Tröja kanske någon lila (älskar lila)
* kofta, kanske en vit?
* En massa smycken, hihi!

Ha en bra dag ni som går i skolan eller är på jobbet!

Pusss 

Så sent och fölåt, men håller det jag lovar!

Ja nu är jag hemma från en lång dag hos lilla Rinat! Vi pluggade och köpte mango och lite gott. Mys och testade lite saker (haha).. Men nu lägger jag upp bilder från helgen, bättra med bilder än text, eller vad tycker ni?!

NORGE BILDER 15-17 JANUARI♥


As nice bana!

Adam, Joel, Jag och Nikie (Nikie gömmer sig.. Hahah)


Mamma och jag, haha man såg ihopp tryckt ut i speglarna i
omklädningsrummet.. HAHA

Glada jag, hahaha! FAIL

Jag värmer upp

HAHA vad liten jag ser ut (bjuder på den)

Jag, Nikie och Adam, hahaha bästa, fast Adam blunda!


Jag laddar upp mera i morgon! Dags att sova lite nu, väldigt efter trött eller vad man ska säga!

Godnatt!

/ Linda Pettersson


Godmorgon!♥

Hejsan!

Hann inte skriva igår, kom hem ganska så sent och var tvungen att packa upp lite sen somna. Jag hade iaf en as bra helg och ni får veta alla ikväll! För har lite brådis!

Det är någon "anonym" som undrar en sak så man kanske ska svara?

" Vem var den där Daniel du sov över hos och grejer?"

Svar; Hahaha, ja det var min kille då, men inte nu! Men jag vill inte vara så öppen i min blogg om just förhållanden och saker. Så därför skriver jag inte om jag ska till min kille eller till ja någon annanstans! Men nu har du fått svar, synd bara att du inte skrev vem du var!

Men nu ska jag kolla kläder bara en halvtimma på mig ungefär, SHIT! Hahhaa,..

//LindaPettersson♥





Ändå nöjd med dagen!

Go'kväll på er!

Jag har nyss käkat middag och har vart på banan nästan hela dagen! Därför har jag inte kunna skriva!

Imorse så ringde klockan vid åtta så jag låg kvar i sängen ett tag och sedan gick jag upp och käkade frulle. Sen så tog vi det mest lungt sen satte på oss kläder och åkta och handlade och jag och Nikie gick och kollade i klädaffärer, haha det var as kul att säga "hej" till alla som jobbade där. Sen tänkte vi "undra om dem fattar att vi är svenskar eller hör vad vi säger" HAHA! Iaf efter det så handlade vi mat och ddrog efter till banan. Köpte inträdningskort och kikade runt lite. Efter det åkte vi hem och käkade pastsallad, mums!

Jag körde mitt första lopp typ vid halv fem, haha! Jag fick inte så bra tid på 500m men fick en bättre tid på 1000m.

500m; 46.28
1000m; 1.37.32

Något sånt dära!

Men skriver i morron eller senare för nu äre tårta och chokladpuddng! HAHA!

Pusspåer och natti

// LindaPettersson

Diskade nyss...

Adam och jag skulle diska för att vi inte hade laga mat (haha).. Men jag diskade, och sköljde allt i kallvatten! ADAM, han stod bara och kolla på och sa vad jag skulle göra! HAHA unge. Menmen i morron får han faktiskt diska!

Ska nog snart gå här i från så vi hörs i morgon. Kanske startar vid tre i morgon.


I Norge/Hamar!

Hejsan.

Nu är man framme i Hamar. Har nyss käka och det är as mysigt här! Nikie och Adam sitter breve mig och Adam snackar om bönor och fisar? Hahaha... Det finns iaf en data så jag kan blogga! Wihooo!...

Men kanske skriver senare. Ska vila lite nu. Puss


Hejdå!

Nu så ska vi snart åka, jag ska byta om och blåste nyss håret! Käkade lite och ja nu vill jag sätta mig i bilen och åka iväg! Älskar att åka bil det är så skönt. Lika dant när man åker till Holland fast med buss, det är såå kul! Wihoo!

Men lägger upp lite bilder på mig just nu så får vi se om jag kan blogg!

Dagens "bil" outfit;
* Vit t-shirt (h&m)
* Svarta leggings med dragkedja (vila)
* en ljusblå kofta (monki)
* Vita converse

Jag just nu.

Inte platta håret typ, därför är det "yvigt"

Haha slick!

 

Nej nu måste jag göra klart det sista! Åker om en halv timma! Ha det bra och kan säga att jag INTE finns på mobilen. Men ni får ha det så himlarns bra och jag ska ha det as kul!

 

Puss// LindaPettersson


Vaknade av magknip, haha?!

Godmorgon på er, beijbs!

Vaknade av magknip och illamående men känns bättra nu. Har nog sovit lite oroligt med en massa drömmar dock... Det är väl för att min älskade katt avlivades igår. Usch så ledsen jag är. Men nu har han det bra iaf och han vet att jag ÄLSKAR honom!

1999-2010♥

Jag ska snart sätta igång att packa lite och sedan packa lite mera! Haha, vi åker typ vid halv ett.. Jag är nog väldigt nervös tror jag. För när jag skriver så typ ryser jag och mitt leende är 10m långt och allt! Hihi. Men hoppas på att det kommer gå bra och jag håller tummarna för MIG! Någon mera som vill göra det! I såna fall tack!

Jag tror ej att jag kommer kunna skriva blogg där uppe (suck). Så skriver innan jag åker. Men ska se om man kan få tag på en data så man iaf kan skriva lite. Skulle vara kul! Jag får typ ångest om jag inte skrivit eller typ damp, haha! Jag måste ju skriva varje dag för jag gillar det! Jag får tyå svårt att sova annars. Hahaha, men slt pratat om mina känslor.

 

Nu ska jag käka frulle och sedan blir det PACKA....

Puss på er alla där ute!


Vaknade av magknip, haha?!

Godmorgon på er, beijbs!

Vaknade av magknip och illamående men känns bättra nu. Har nog sovit lite oroligt med en massa drömmar dock... Det är väl för att min älskade katt avlivades igår. Usch så ledsen jag är. Men nu har han det bra iaf och han vet att jag ÄLSKAR honom!

1999-2010♥

Jag ska snart sätta igång att packa lite och sedan packa lite mera! Haha, vi åker typ vid halv ett.. Jag är nog väldigt nervös tror jag. För när jag skriver så typ ryser jag och mitt leende är 10m långt och allt! Hihi. Men hoppas på att det kommer gå bra och jag håller tummarna för MIG! Någon mera som vill göra det! I såna fall tack!

Jag tror ej att jag kommer kunna skriva blogg där uppe (suck). Så skriver innan jag åker. Men ska se om man kan få tag på en data så man iaf kan skriva lite. Skulle vara kul! Jag får typ ångest om jag inte skrivit eller typ damp, haha! Jag måste ju skriva varje dag för jag gillar det! Jag får tyå svårt att sova annars. Hahaha, men slt pratat om mina känslor.

 

Nu ska jag käka frulle och sedan blir det PACKA....

Puss på er alla där ute!


Ledsen....

Min katt håller på att dö och jag håller på att gråta ihjäl mig! Har haft han i tio år och jag älskar honom! Jag vet inte vart jag ska ta vägen och jag vill inte se honom må så här dåligt! Jag klarar inte av det!

Och Malin, det var inte han jag menade, det var den andra... Men tack för du skrev det ändå!


Nu kommer veterinären, usch!

Får se om det blir något mera inlägg idag eller inte, åååååhhh!


// LindaPettersson

Skolan..

Ska ha svenska nu. Hade nyss No och det gick as bra!

Slutar typ tio övern tre med idrott!


Rörig morgon...

Godmorgon på er!

Hade en väldigt rörig morgon idag. Men nu är jag iaf klar och ska snart tralla ner till bussen, haha nej men ska snart gå ner till bussen.

Dagens outfit

* Jeans (med hål i)
* Vit t-shirt (lite längre)
* Ljusblå kofta
* Halsduk (svart)
Och lite smycken, I LIKE!

Lite bilder på mig, JUST NU!

HAHA SMILE!

Kör med toffs idag (
skönt)

Haha, jag och mina "
tung" bilder





ANSIKTSMASK

Go'kväll

Sitter med en ansiktskmask på mig just nu.. Haft den ett tag på nu och det känns för den bränner. Den är as bra, den öppnar upp porer och annat skit som man inte vill ha i fejan! Haha, kollade nyss lite tv och snart ska jag nog krypa ner i sängen och gosa ner mig bland mina 40 kuddar! Kanske kolla på en film eller något. Har känt mig ganska så avkopplad ikväll efter träningen och allt.

I morgon ska jag köra 15/15 intervaller på slideboard sen bara jogga lite.

Kanske hinner skriva lite i morron. Men nu måste jag springa och ta av den här innan min hud bränner bort! HAHA!

Godnatt


Dagens/Veckans låt....

Musik a lá Linda'♥



"Fall, fall, fall
Fall, fall, fall
Fa-fa-fall

I wanna lose myself in love
Let you have me completely, yeah yeah
If I give u all my trust,
Can I just let me go, can I not be afraid
To let you find my way
Cause' when you find someone that means so much to you
Givin' all you´ve got is easy to do

Just fall, don´t be afraid
Fall, cause im on my way, fall, to stammer my fate
Just, fall, it will be ok, Fall, no other way
Fall, fall (in love) 

I´m ready to fall
Fall, fall, fall
Fall, fall, fall
Fa-fa-fall 


So I find myself right here
About to lean over the edge
In your arms I have no fear
There is no safer place than here in your embrace
So catch me if I fall


Fall


it´s not easy giving up trust, yeah
And aren't you scared a little bit?
Then your heart is questioning if you could really handle it
don´t wanna fall alone
So, will you catch me? (Catch me)
Save me? (Save me)
And tell me I´ll be safe right here
And if are you the one that´s scared
So, baby come and fall right here

Just fall (oh)
Fall, fall
In love
Fall, fall (oh fall)
Fall in love (I wanna fall in love) 


Fall, fall, fall
Fall, fall, fall
Fa-fa-fall

In love, in love, in love
In love
Yeah, yeah, yeah"





Nu ska man kolla tv sen sova lite, puss natti

 


Badat klart!

Sådär då har man badat då! Det var as skönt. Haha blev lite röd (var så varmt) hihi!


Lite bilder bjöd jag på, hihi! Nu ska jag fixa " Dagens/veckans låt"

 

 


Nu får det vara nog!

Alltså förstår inte gubben att man blir ledsen? Bara för att man åker iväg och tränar i en annan stad och sedan kommer tillbaka dagen efter så ska man väl fortfarande vara välkommen!

Idag så var tränaren helt dum! Sa inget till mig idag var bara så dryg och ja dum! Jag blev faktiskt ledsen. Skönt nu trippar det mot att byta klubb. Slippa den avundsjuka klubben...

Lägger upp lite skridskobilder innan jag ska hoppa ner i ett varmt bad!

Jag i Karlstad

På träningen (haha då man hade kul)

På träning..


Nu ska jag bada, kanske skriver senare! Fick iaf ledigt på fredag! Skönt!


Godmogon!

Fölåt för att jag inte skrev något igår.. Men jag kom hem väldigt sent efter en as bra träning! Den bästa jag vart med om vill jag lova! Ska nog börja åka mera till Örebro och träna!

Ska ta ledigt på Fredag från skolan, väldigt skönt vill jag säga! Vi ska vara i Örebro runt två och sedan åka vidare till Norge!

Igår så var jag på stan med Tove och Rinat, vi käkade glass på donken (jag blev sugen på bilden) och sedan gick vi till JC. Där köpte jag en vit tröja och en korsett (bild kommer)..

Idag så ska jag nu till skolan, vi har idrott idag... Efter skolan blir det buss till träningen och sedan hem och pluggapluggaplugga!

Men nu ska jag fortsätta att fixa mig lite! Skriver senare ikväll eller från datan i skolan!

 

Min "korsett"


Syns ej as bra.. Men den är ganska kort och blir nog as snygg
till sommaren!




Varför går jag upp så tidigt?

Godmorgon!

Alla frågar mig varför jag går uåå så tidigt på morgonen! Så nu kan ni få svar på det!...

Klockan ringer tio i sex. Jag ligger kvar i sängen en stund. Släpar sedan in mig i duschen och duschar på tio minuter. Efter det så äter jag frulle och borstar tänderna. Sminkar mig. Då är klockan ungefär tjugo i sju... Sen blåser jag håret och sedan plattar jag lite här och där! Fluffar eller nu vad jag ska göra med mitt hår. Då är klockan oftast sju.. Sen går man in på rummet och letar kläder! Sen får man dock vänta på bussen i tjugo minuter!

Idag var jag as tidigt så jag är redan klar!!!!! Klockan är sju. Men hade redan bestämt mig dagen innan vad jag skulle ha på mig! Så det var inte så svårt! Hahaha!

Dagens outfit;
Ett par strumpbyxor (100 den) H&M
Ett vitt linne                           Gina tricot
Min nya grå/lila kofta             Vera Moda
Armband, ring och örhängen   Vera moda, kompis och glitter.


Ni får en bild ikväll eller något. Hinner inte fixa det just nu!

Efter skolan ska jag eventuellt träffa Tove och Rinat! Men nåste dra runt fyra. Ska då hem och käka sedan fara iväg mot örebro och träna! Kul med lite annan träning! Sen har dem inomhus bana, ännu bättre nu när det är så j*vla kallt!


Men nu måste jag fixa det sista! Ta hand om er sötnosar!

En liten bild på mig (suddig "webcam")

Mitt nya armband och tröjan (koftan)




ÅÅHH!


Hade tänkt lägga upp lite skridskobilder! Men det är såååå segt kan jag säga! Nu blir det spårlöst på fyran!

// LindaPettersson

LÄXOR!! Redan?!?

Alltså det är andra dagen vi går i skolan (vi började i fredags)... Vi fick våran första läxa i FREDAGS!! Det är engleska så sitter här och läser någon bok. Sen ska vi jobba med den på onsdag! Så tråkigt, tycker engleska är värdelöst, as tråkigt och har faktiskt ingen lust att lära mig det! Men, men nu ska man plugga denna termin, vill ha mycket bättre betyg än förra gången...

Klockan nio börjar "spårlöst" Jag sko nog kika på det efter det blir det slagga! De förra tisdagarna så hade jag sovmorgon till tio. Men nu börjar jag klockan 8.20 fast då slutar jag tjugo i två! Förra gången halv fyra! Så ändå skönt!

Skulle bytt skåp idag till underskåp. Men ska ha mitt skåp brevid Rinat ist, mycke roligare!


Var på stan idag och handlade lite småå och gott!

* Brunpuder (dels tills sommaren)
* En halsduk (ganska så tunn, våren/sommaren)
* Ett flätat läderarmband (as mjukt och snyggt)
* En stickad tröja typ grå/lila (kommer nog bild i morgon, ha den då?)


Det var det jag inhandlade! Hahaha, inte så mycket men det kändes bra, förutom att den stickade kliade lite... Menmen bara att vänja sig!


Nu blir det nog snart spårlöst, kanske skriver senare!

 

 


I skolan!

Är i skolan nu. Vi ska ha No snart sen svenska! Ludde står brevid mig och säger att han är SNYGG för han har en fin mütze ( Mössa enligt ludde )



Ha det bäst, skriver senare!

 

Godmorgon på er sömntutor!

Jag är vaken och känner mig väldigt pigg! Gick upp vid sju och hoppade in i en dusch! Har sminka mig, fixat håret och käka frulle! Men inte valt kläder! Men det är lugnt för bussen går om 45minuter! Så kanske om en kvart kan man börja rota i garderoben! Antingen blir det jeans eller strumpbyxor (100) med någon längre tröja... Är lite små hostig men det är väl för att man har dragit in så mycket kallluft i lungorna. Men det går nog över ( I HOPE )!!

Jag ska ner på stan idag med Rinat och sen ska jag hitta på något annat! Tror jag, eller ja vi får se lite!


Fastnade inte på bild idag kan jag lova! Så ni får en gammal! Hihi!

En glad Linda, fast jag är inte glad idag... Lite ledsen!




sådär!

I morgon så har jag sovmorgon tills nio, min buss går kvart i nio så kommer dock komma tio minuter försent! Men spelar inte mig någon roll! Sen så har jag ingen B-engelska eller So så slutar vid tolv i morgon! Hahaha så jätte skönt ska ni veta, eftersom vi fick börja på en fredag.... Veckan blir nog ganska så lugn, träning i örebro på Tisdag och sen på Onsdag träning på isstadion! Tror det blir vila på Torsdag eller bara köra lite slideboard, åker till Norge på Fredag, tror jag! Kanske tar ledigt på Fredagen för att få packa och ta det lungt och fixa allt inför Hamar!

Ska träffa Rinat i morgon efter skolan vi ska ner på stan lite snabbt sen så får vi se vad som händer på kvällen! Men som sagt SLUTAR TIDIGT! Wihoooo...

Men nu ska jag hoppa ner i ett varmtvarmt bad och känna att kylan försvinner, jag fryser hela tiden... Men inte konstigt nu när jag stått ute as länge!


Saknar alla redan! Får se vissa träffar man nästa helg tror jag!



Hemma efter en ROLIG helg!

Hejsan alla!

Nu är jag hemma från tävlingen här hemma i Esklistuna! Det gick inte alls bra idag och är inte nöjd men kan ju bero på att "jag var på väg att sluta, för kallt för att träna i typ två veckor, inte haft rätt inställning!" Menmen, nästa helg ska jag iaf till Norge! Igentligen skulle jag firat Nikie och några flera, men vi drar till Hamar i Norge ist! Jag firar henne där! Hihi! Men tiderna blev sämst!

 

 

Ska käka nu, skriver snart!

 

 


Dag två "tävling"

Käkade nyss frukost, mamma väckte mig klockan sju (trött)... Men ska snart sätta mig i bilen och fara mot isstadion! Det gick helt okej igår även fast vi körde i minus tjugo grader! Jag kom etta på 500m (ett guld) och femma på 1000m och ligger sammanlagt fyra... Men idag är det lite varmare och jag ska köra 500m/1000m idag igen! Så gäller nog att jag MÅSTE vara snabb och ha mera krut i benen! Fast igår på 1000m så hade jag blivit anmäld till fel tid!! Så jag hade ingen draghjälp när jag körde.. Hoppas på det idag iaf!!

Men nu måste jag sticka! Tror att Sussie skulle komma vid åtta, gäller att vara klar då! Hihi...


Jag just nu! Lite trött kan man väl säga!!




( Juste, ska eventuellt till Hamar i Norge nästa helg, så kul! )







Sover inte än

klarar inte av detta!

















TRÖTT?! JAA!!

Blir nog inte så mycke mera skriva idag än vad jag gjort... Tråkigt nog. Men efter detta är det nog bara för mig att krypa ner i sängen, slänga täcket över huvudet sen sova! Sen bara sova´sovasova!!! As trött, märks att man inte brukar gå upp så tidigt som tio i sex som man gör när man ska till skolan...


Men nu hoppar jag ner i sängen! Gonatt, puss

Lägger upp lite bilder då jag var blond, as mycke bilder från när jag o Nikie var i stockholm, vi hade as kul! Blonda har nog as kul! Hahha, fast har as kul nu med! Saknar våra roliga stunder Nikie!

Jag och Nikie

Nikie och jag

HAHA, Nikie och eh jag! hahahha!!

Jag och Nikie, VILL HA SOMMAR!!!

Hahha brillorna NIKIE! Hahaha älskar dem


Let´s Dance!

Sitter just nu och kolla på Let´s Dance. Tycker inte att det är as bra men det är lite kul faktiskt! Fast vissa är ju värdelösa, haha! Jag skulle aldrig våga vara med om jag inte var as gammal och typ vart känd i 100år, haha för då kan man ju skämma ut sig! Man vet faktiskt vilka det flesta är i år!

I morogn är det tävling så kanske hinner skriva innan på morgonen annars så gör jag det när jag kommer hem innan jag ska på middag och fest, hahaha nej men få dansa av sig iaf!!

Men nu ska jag kolla på detta kanske lägger upp lite i pauserna!



SKOLAN GICK BRA!

Hejsan, är hos Rinat.. Men ska gå nu så skriver senare!



MERA SAKER PÅ POSTEN SNART!!!!

Har beställt lite smått igen! Eftersom att jag inte hittade en vinter jacka tills vintern så fick jag ta dem pengarna att köpa en vår/sommar jacka! Haha då passa jag på att köpa ett par brillor också! Hihi, smarta jag!


Jackan jag beställt i den färgen, älskart!

Och brillorna! Hihi, i like!






" Träningen gick as bra idag och hoppas på att det går bra i helgen! Idag var det inte så jätte kallt så det var as kul att träna! Men dock i helgen ska det bli as kallt, så vissa lopp kanske ställs in eller förkortas.. Tråkigt nog! Men lördag kväll hoppas vi på nice!


Nu ska jag fixa lite inför i morron.. Första skoldagen (BORING)!!

Kanske skriver senare! annars, puss så länge


Go lunch, eller vad man ska säga?

Kom nästa nyss in! Har vart ute med Rinat och Tove. Vi har vart ute i snön, det är as mysigt och idag är det inte så kallt. Det var dels sol så det var mysmysmyyyys!

I morogn så börjar skolan... Alltså hur kan man börja på en Fredag? Det är ju helt sjukt. Aja, bara att gå dit och göra det man ska.. Blir nog inte så mycke jobba så ändå kanske skönt att börja på en Fredag och sedan starta alla på Måndag. Dem andra får ingen mjuk start, fast får sova länge i morgon!....

Vi ska snart käka, blir kina mat! Hahha, pappa åker och hämtar! Senare ikväll så blir det träning, sista träningen inför tävlingen i helgen! Hahha vi kolla musik videor på MTV och det är kul att se tjejerna för dem är ALLTID lätt klädda i videor.. Alla tjejer har samma kläder nästan! Typ ingen som har längre kläder! Hahah men så det ska vara?!



Dags att fixa speglen kanske?? Hahaha!








Väntar och väntar...

Sitter här och väntar på att Tove och Rinat ska komma hit. Tove hade tydligen inte packa när Rinat kom till henne (suck).. Alltid sega Tove, hihi! Men dem skulle förbi Ica MAxi också för att handla banan och hallon tills i kväll! Jag har handlat vaniljglass så det blir bågot gott till kvällen!

Mina muskler har gått ner nu igen... Dem varade inte länge.

Men nu ska jag fixa mig det sista! Sen senare ska vi ut i snön, bilder kommer och i morogn också, för vi ska åka pulka i morgon! WIHOO!!


Här sitter jag och väntar framför den uppna spisen.... Och min
älskade "RIX FM tröja" som hittat hem!






Fy f*n vad jobbigt detta var! Men fina muskler fick man efter iaf!

Haha, vet ni vad jag nyss gjorde? Jo ni vet en luftmadrass typ dem här större som man behöver en elpump till.. Den pumpen var borta så jag har setat och pumpa upp den FÖR HAND! Fattar ni hur jobbigt det va!? Hahha men nu ser mina muskler ut så här ↓

 

Hahah ser ni hur stora dem blev!! Lovar det är så på båda armarna! Hahaha... Men iaf den blev klar och känner mig väldigt STARK!

 

Jag var hos farmor och farfar vid lunch, snackade med farmor jätte mycket! Det var mys, länge sen man träffade henne och bara pratade! Så tack farmor♥



Nu ska jag snart kanske hoppa in i duschen innan brudarna kommer! Kan ju inte se ut såhär! Hihi... Juste inte plattat håret på tre dagar! ÄLSKART!





MOT FARMOR OCH FARFAR!

Nu ska jag dra en snabbis till farmor och farfar men pappa!

Hörs sen finns på mobilen


Film nu kanske?!

Om ni lägger in en kommentar, så lägg märke till att jag skrivit lite där! Hihi, lite kul ocg fixa lite små saker i sin design!

Nu blir det film, men vilken? Aja, får se vilken det blir, kanske någon bra på tv!



Hihi, cool bild! Och vita tänder ( I LIKE )





Vilken morgon!

Tjenixen på er!

I morse så vaknade jag till vid halv åtta men lyckade somna om, undra varför man vaknar till så mycke på morognen, är det för att man känner på sig att skolan börjar snart eller? Iaf, jag somnade om och vaknade till vid halv tio och låg och slumrade lite.. Då hörde jag mamma och pappa;

Pappa; Det brinner!!
Mamma; Va?! Vart då?
Pappa; I grannarnas hus..!
Mamma; Ja nu ser jag det!

Så när jag hörde det så fick jag arslet ur vagnen (som mamma brukar säga) och stiga upp. Gick och frågade vad som hänt och dem trodde att det var deras pannrum som brann. Så jag satte på mig kläderna och följde med dem ut.. Och oj vad det brann! Det lilla huset stod i stora lågor och den gamla gubben som ägde detta var nog helt förstörd.. Men det var ett gammalt hus och jag vet inte hur barnden staratade eller vad det var som startade!
Jag stod ute typ tjuogo minuter när jag kom in var jag en ISBIT!!!! Jävla kyla säger jag bara! Och jag har tävling i helgen och F*N om det är så här kallt då....

När jag kom in så skulle jag käka frukost.. Käkade två skedar med flingor sen orkade jag inte mera (suck)...

Har pratat med Rinat och hon o Tove kanske kommer runt sju.. Blir en mys kväll med tjejorna! I morogn ska vi åka pulka! MYSMYSMYS!



Nu blir det eventuellt ut och springa, men ingen lust i kylan (gråt)... Hahha, men vi får se hur det blir. Kanske bara blir en lugn hemma dag, eftersom att jag blev så väckt i morse..

Skriver senare!

VILL DIT NU! ♥





Hemma från träning

Vilka fina bilder Rinat hade lagt in. Vill dit nu ska ni veta!!

Träningen var kall, minus tjugo grader, INTE KUL! Menmen hemma nu och ska hoppa ner i ett varmt bad och sedan är det bågon film vid nio! Kanske skriver lite senare snart!







Rinat gästbloggar igen! ;)

Skulle bara lägga upp lite bilder från Israel! Jag och Linda längar sååå mycket till sommaren nu! Vi båda ser fram emot att få träffa min släkt and have some fun! ;) Så tänkte dela med mig lite av min saknad!



Rocco och hans lilla lya, han har de mycket bättre än dom flesta hundarna där som inte har något hem!



En liten del av Jerusalem...
Vi gick till glagomuren, dit många går varje dag och ber! Det finns en sida för killar & en för tjejer!



Innan man går "in" så måste man tvätta händerna...



Flaggan...:)



Och..Marknaden som aldrig tar slut...



Där pappa bor, haha han har banan träd på sin tomt! :) Ska bli kul o se om dom har blivit så stora att de växer frukt där nu! Hoppas! :)  ( Pappa på bilden )



Aw en liten Rocco med hundögon ;) Han gillar att de är svalt inne, jobbigt ute i värmen för honom...



En syna goga, ehm stavning? ;) Haha aja, men alla har väl hört talas om det? De är ju dit man går och ber. De va jätte fina fönster och så men tyvär ser man inte de på bilden så bra.



Roshanikra, som ligger vid gränsen till Libanon.


Nu ska Linda blogga lite men njut av bilderna! För de gör jag! ;)

Ha de bra / Rinat Efraim ♥




Tillbaka från veterinären...

Måste bara säga det där om bloggen först! Den där rutan med kryss syns bara i ett internet men inte i mozilla firefox tror jag det heter? Hehe, men jag bryr mig inte om den. Min blogg men vem tänker på den??

Ja vi var ju hos veterinären med min lilla katt Tiger. Han hade eventuellt "vingelsjukan" och den går inte att bota.. Så jag blev väldigt ledsen. Men det var ju inte säkert att han hade det! Men allt verkade tyda mot den sjukdomen. Min lilla gulleplutt, han är tio år men han ska inte behöva lämna oss redan! Jag kan inte skriva om detta mera blir bara ledsen!

Ska snart på träningen och det är as kallt... Fan alltid när jag ska träna är det as mycke minusgarder! Det går inte att träna då ju och tävling i helgen också... Men nu ska jag byta om! Lägger upp lite bilder på mitt hår idag (lockar) hihi!

En bild på mitt vanliga hår



En bild på mitt hår idag!







Med hjälp av blött hår (as bra inpackning) och en knut på huve så tada, lockigt! Juste bokade klipptid idag också den 21 Januari, ÄNTLIGEN!








God morgon!

Åh vilken fin blogg jag har! Nu är det min egna! Såg att det var något konstigt på den men tror Vera kunde fixa det! Ni fick hennes länk så kolla gärna in där! Haha och där fanns även min länk, hihi!

Idag vid ett ska jag till veterinären med min katt.. Han käkar aldrig och han var as tjock länge sen typ den senaste veckan är han as smal.. Usch älskar honom. Men idag får han hjälp och det blir jag glad över!

Nu ska jag äta lite frulle hade jag tänkt. Ikväll blir det träning och i morogn kanske Tove och Rinat sover häääär! Vi får se lite!



Vera gästbloggar!

Så, nu har jag suttit och pillat med Lindas bloggdesign, och nu fick vi fram resulstatet. Och jag hoppas du blir nöjd Linda! :)  Vill någon att jag ska hjälpa till med sin blogg så är det bara att höra av sig! Dock gör jag det inte gratis längre. Besök min blogg och skicka en kommentar ifall du är intrresserad. http://veraapuss.blogg.se


HAPPY!

Jag har nyss beställt en massa saker! Så glad! Fast allt kommer ungefär v.5... Tråkigt nog, men det är bara sommarkläder!


En klänning som ser skön och luftig ut!

En sommrig klänning (tajtare)

min bikini!

och mina skor!

 

 

 

allt för bara 700:-

 

 

 


Hemma, men ska snart dra igen!

Är hemma tills sju ungefär. Ska sedan hem till Nikie en snabbis! Det var länge sen man träffade henne iaf hemma hos någon! Men ska dit medans mamma ska träffa Nikies mamma. Dem ska typ fixa något till tävlingen i helgen!

Snart så ska man käka (mums)! Jag ska kanske kolla runt llite kläder nu, vill beställa sommar kläder tidigt! Slipper alla andra också ha det (hihi)

Men kanske skriver lite senare!

Pussar!



Rinat gästbloggar! :)

Linda sov hos mig inatt som vanligt! ;) Men nu spelar hon wii med mina systrar! Så passar på att gästblogga lite snabbt!

Ville bara säga att Linda är min absolut bästa vän och hon betyder väldigt mycket för mig! Har aldrig haft en kompis som förstått mig bättre och som jag känner mig så bekväm med. Jag älskar henne och ingen ska ta henne ifrån mig! akta er! :)

Och juste! Israel i sommar kommer bli så jäkla underbart! Linda får träffa min sjuka släkt då tihi! ( tröga ) ;)







Våran fina hund Rocco som tyvär är i Israel hos min släkt... :(



När vi simmade bland delfinerna i Israel! As fint!



Sista bilden på Rocco då. Gammal bild men han är så söt!



/ Rinat ♥


SENT BLOGGANDE!

Godmorgon!

Kanske fel att säga det menmen... Jag käkade nyss lunch hos Rinat och ska typ hem vid fyra. Vi har spela wii och typ jag har bada, haha as skönt! Senare vet jag inte vad jag ska göra!! Men skriver nog mera när jag kommer hem! Vill inte vara osocial!

Pussar på er!


// LindaPettersson'

Hemma från en as bra film!

Filmen var as bra och mycket ärd att se! Man kan nog intes e den hur många gånge som hellst! Men iaf värd att se den!

Fick nyss besked om att kanske min blogg kommer bli designad i veckan JIPPIE! Äntligen min egna blogg! Kommer vara as skönt att ha sin egna! Så alla förstår det är min blogg!

Men nu ska vi hitta på något! Hahha eller så blire bra att ligga o snacka!


Ha det bäst! pussar!




BJUDER PÅ EN GONATT BILD!



// Lindapettersson

Tillbaka!

Snabba tag här! Hahaha, det gick bra fast as kallt ute! Fattar inte, vill till värmen nununu!

Lägger upp lite bilder från Israel.. Blir avis, hoppas ni också blir det!!


VÄRME!

varmt vatten! skönt!..

VI SKA SNORKLA OCKSÅ


Gränsen till Libanon. Coolt va?


Nej nu ska vi spela lite mera Wii sen drar vi ner på stan och kollar Avatar! Njut av bilderna!


PUSSARR!

// lindapettersson'


Hos Rinat!

Jag är hos Rinat och Tove är också här (wiihooo) vi har spela Wii och käkade nyss pasta! LOVE IT! Vi ska snart spring ner på stan och hämta ut våra biljetter till Avatar! Den börjar kvart över nio sen blir det väl gå hem när den är slut runt tolv.. Hahha, men skönt att det tar två minuter att gå hem! Hahah, lägger upp lite bilder på mig och Tove JUST NU, sötnosen är hon! GLÖM INTE DET!


PUSS♥


HAHA!




nej nu snart sticker vi! lägger in ett inlägg innan bion och såklart efter!


// LindaPettersson


Ny duschad!

NU har jag duschat och känner mig ren! Haha! Ska fixa till mig lite snart drar till Rinat vid fem ungefär! Ska använda en as bra hårinpackning! Man har den efter man har duscha och har den i topparna, luktar as gott!

den är as bra!

jag just nu, haha! POSE!


men nu äre nog dags att börja fixa sig LITE!

Skriver senare... Väntar på en ny design så ni vet. Men vill inte stressa tjejen som ska göra den!


/ L

LITE MUSIK!

Hejsan!

Jag har två nya låtar som jag lyssnar på hur mycke som hellst!
LOVE IT!

Så jag hissar två låtar och då måste jag ju dissa två också!



Lady Gaga "speechless"                                            Lady Gaga, Beyoncé "telephone"




Jay Sean-down (ft. lil wayne)                                        Eminem feat Akon "I tried so hard"

Det ända som är bra i Jay Seans låt är när lil Wayne      Det dåliga med låten är att alla fjortisar har tjatat ut den!
sjunger!                                                                      Dem deppar åt en as bra låt.. Shit!








allt frånmig!

//L

HAHA!

Oj hittade en till bild på mig sen nyår och JA, jag har inte kommit bort från datan än...


STORA JAG!





godmorgon alla glada!

Jag har trixat lite med min ipod, försökt att få in lite musik och så! Sen testade jag o lägga över musik från Jennys ipod... Men det gick ju sämst ska ni veta! Usch, hoppas hon vaknar snart så hon kan hjälpa mig... Vill ha musik på den nu, annars är den ju onödig tycker jag!!

Jag ska snart börja städa mitt rum (tråkigt men nödvändigt) sen så blir det kanske ut och gå? Skulle vara väldigt skönt... Blir iaf att se "Avatar" ikväll med Rinat och Tove. Alla säger att den är bra, så då är det nog värt att se den! Ska även spela wii mot Rinat! Klart att jag kommer vinna? Jag är bästa på spel (nooot)...


Men nu är det nog bäst att ta tag i rummet innan mamma blir mera arg! INTE KUL! Hahhaa!


PUSSAR PÅ ER


LITE SNYGGT!

Bag Nr 4 SEK 395, Nelly Accessories - NELLY.COM
En as snygg väska! (skriver sedan vart allt kommer från)
Starlight Big Clutch SEK 399, Friis&Co - NELLY.COM
Också en as söt väska! lätt att ta med sig!
Blanc Leggings SEK 249, Chandra - NELLY.COM

Vill ha dem (snygga)

 

Skinny Stripe Leggings SEK 249, Chandra - NELLY.COM
dem med!

allt kommer här i från♥ 



nu ska jag boka biljetter!



MYSKVÄLL MED BRUDARNA I MORGON!

I morgon blir det bio med Rinat och Tove sen sova hos Rinat!

Vet ej vilken vi ska se? Vilken tycker ni?? Är Avatar bra eller någon annan kanske??

Ska kolla vad som finns nu sen kolla lite kläder, länge sen nu. Laddar nog upp lite på bloggen också.






(skriver senare vilken film det blir)




NU BLIRE CHILL!

Haha, orkar intes itta framför denna tråkiga data! Inga har typ lagt upp några roliga nyårsbilder?! Så man har inget att kolla på!.... Men ska snart iväg så lika bra att stänga av skiten! Haha!


pussaarrr


NYÅRS BILDER! mera kommer i morgon när jag är hos Rinat!♥

BILDER FRÅN NYÅRSAFTON♥


Rinat och jag!

Jag och Rinat (igen)

haha svankar as mycke med arslet! HAHA

Anna och Rinat!

Issa (aldrig träffat henne men as snäll och söt tjej)!


Anna, Jag, Rinat och Issa! sötnosar är ni tjejer

Marre, Issa och Elin! söta! (aldrig träffat Marre heller, också
as söt och rolig!)

Tove och jag hahah suddig bild men på väg ner till stan!


Anna RAKETGALEN!

 

 

HADE IAF EN AS BRA KVÄLL! TACKAR SÅ MYCKE!

 

som sagt mera bilder kommer eventuellt!


PLANER TILL SOMMAREN! FÖR TIDIGT? nej....!

Hejsan!

Jag och mamma har vart i örebro och hämtat 1.60 säng till mig och en soffa! Allt gick bra och så. När vi var på väg hem så lyssnade jag på musik och började tänka! Och kom på en plan som kommer gå RAKT igenom! (hoppas jag)

MIN PLAN!:

Om jag lägger undan hälften av mina pengar jag får i månade ända fram tills Juli. Då kommer jag ha fått ihopp cirka 7/8000kr... Och då kan jag hänga med Rinat till Israel i två veckor! Flyg dit och hem är INTE dyrt sen boende har dem där (tror jag) sen så det penagar som blir över går till mat eller andra saker som jag vill köpa där! Om jag inte kommer iväg till Israel så har jag väldigt mycke pengar att SHOPPA för! Så det gör ju inget om man inte komemr iväg.. Men jag vill dit och ååh jag vil dit nununu!!! Jag snackade med mamma i bilden och hon sa att det var en bra idé! Hahaha smarta jag! Eller vad tycker ni?

Lägger upp en bild som jag tog från Rinats bilddagbok (bilden är från Israel)!

FINASTE!





nu ska jag ladda upp lite bilder från nyår! så hörs snart!



2010.01.01

2010 är nu här!

Hoppas att alla hade en bra nyårskväll! Min var rolig och as bra! Det var kul att träffa lite folk man inte träffat förut! Ska be Rinat skicka över bilderna till mig! Min kamera är ju sönder så tog bara med hennes o Annas... Menmen lite mssa bilder blev det!

Jag kom nyss in har vart ute och så! Ska kanske till grannarna sen och basta! NICE, då blire väl att rulla sig i snön (dock)! Haha!

Hade ni några nyårslöften eller? Jag och Rinat ska inte käka godis bara engång i veckan! Så jag käkar idag! Sen inge mera denna vecka (super lätt)... Eller nej inte om man MÅSTE ha choklad...


Men nu ska jag hoppa ner i ett varmt badbadbaaad!


PUSSAR


RSS 2.0