MÅSTE BARA!

Haha snackar emd Tove på msn, ja ni kan ju läsa själva, våran humor, haha!




 

 

HAHAHHA


Holland 2010 i bilder!

Nu kommer lite bilder från Holland!


Vi kan ju börja med en trött bild på mig som pappa tagit, haha kul?! NEJ..

I Tyskland, vissa var och käka frulle. Några var kvar!

Haha, traänaren Daniel, han har lova att läsa min blogg, då måste han ju få
vara med på den också!

Min start på 500m haha!

Lite suddig bild, men innan vi ska testa isen, där sitter jag, haha!

Min familj som jag bodde med, pappan fattas!

Bowling, jag vann, hhaa bäst jag e!

Lägger upp mera bilder senare! Pappa ska ha datan och det går skit segt! PUSSAR!


Holland 2010!

Onsdag/Torsdag 24/25 Februari;

Jag och pappa åkte och hämtade Nikie vid halv sex. Vi var framme i Örebro runt halv sju, då var det bara att packa in allt i bussen sen köpa dricka på "statoil".. Jag och Nikie satt påvägen dit, haha! Vid typ tio så fick jag en sömntablett av Erik och efter en timma var jag typ borta, haha! Då sov jag om vart annat och var svår att väcka.. Första båten satt jag kvar på och sov såklart, haha! Fast nästa från Danmark till Tyskland var man tvungen att gå av så jag gick upp dit upp och sov, hahah! Sov igenom hela Tyskland. När vi var framme i Holland så vaknade jag till och då sa dem att vi inte skulle käka på IKEA... Så det blev donken ist, usch! Efter det så drog vi till Heerenveen där Thialf ligger (tävlings arenen).. Men först så shoppa vi lite och kikade runt, haha! Drog till Thialf och tränade, testade isen och fick nya tröjor (Sweden tröjor)... Runt halv sju så fick vi våran familj, min familj var as bra! Jag bodde med söta Elin Svanborg. Haha vi hade det as kul! Vi käkade iaf middag med familjen sne så spelade vi wii, haha! Vi somnade typ runt halv tio, var så trötta sen skulle vi upp vid halv sex...

Fredag 26 Februari;

Klockan ringde och vi var skit trötta (iaf jag) haha. Men vi traskade upp och satte på oss träningskläder och sedan käka vi frulle. Det bästa med frukosten där är att man får ha strössel på mackorna, haha det är så mums! Inte sånt strössel som vi har på glass, utan annat! Vi åkte där i från runt halv sju på morgonen.. Elin var första par och starten gick klockan åtta.. Tog en halvtimma att åka, vi bodde i "Emmeloord".. Jag körde runt nio och mitt första 500m gick inte alls bra, var så nervös vill jag lova, usch! Haha.. Men mitt 1000m lopp gick iaf as bra pers, så skönt! 1.36 något höga... Vid tolv så åkte vi med familjen hem, eller ja med mamman, Rick och Jessica. Vi duschade sen vid tre så åkte vi och bowla med två andra familjer som hade svenska tjejer med sig, Ella, Tilda, Ann-Marie och Daniella. Haha så det var kul att få bowla med dem och träffa de! Efter det så åkte vi hem käkade lite mat sen gick jag och Elin upp och bara tog det lungt, somnade gott... Skulle upp dagen efter exakt samma tid, usch!

Lördag 27 Februari;

Vi gick upp samma tid fast vi var lite segare och båda hade frysit så mycke den natten, haha! Det blåste och vi hade skaka båda två, haha! Menmen, bara att gå upp och fixa till lite! Mitt 500m lopp gick så mycket bättre denna dag! Slog pers och fick tiden 45.97 tiden jag hade innan var 46.04... SÅ skönt att vara under 46 sek... På 1000m slog jag pers igen fick tiden 1.36 lägre.. SÅ skönt att slå pers igen, haha! Efter den dagen så åkte vi hem och duschade, sen åkte vi ner på stan och shoppade lite. Hittade inte allt jag vill ha dock.. Men bilder kommer som sagt sen på vad jag köpt och allt.. Vi drog från stan typ vid fyra ochy åkte hem och fixade till oss lite mera, hihi! Sen drog vi iväg på middag sen discot, haha! F*n vad kul det vra, dansa med en massa trevligt folk!

 

Idag så har jag bara sutti i en buss! Hoppas ni är nöjd av det jag skrev, ni får fråga hur mycket ni vill om resan, svarar på ALLT!


P U S S A R 

 


Hemma!

Nu är man hemma och jag är så trött! Jag kommer nog att somna väldigt tidigt ikväll! Måste skriva klart teknikuppsatsen... Annars får jag göra det i morgon... Men den måste snart vara inne, typ panik vill jag lova!

Tänkte skriva lite om min resa och lägga upp lite bilder. Så det blir nog två inlägg. Ett med text och ett med bilder. Låter det bra? Men jag skriver det snart,

P U S S A R

Skriver lite snabbt!

Jag har nyss duscha och ska precis käka, mums! Idag sà körde jag 500m och 1000m.. Samma i morogon. Pà 500m sà gick det inte sà bra, men pà 1000m sà slog jag pers med tre sekunder. Fick dà tiden 1.36 nàgot!

Ikväll ska vi bowla med nàgra familjer i morgon ska vi shoppa. Skriver senare! Hopas ni har det bra, för det har jag!


P U S S A R

På bussen!

Nu är vi i Göteborg och ska snart på båten.. Men först ska man sova lite och så. Vi har kika film och jag tog en somntablett. Så hoppas att man kan sova, hihi! Jag är lite små hostig men men, bara att kötta!

NU ska vi köra vidare!

P U S S A R

PACKAR!

Har fullt upp med att packa sen hoppa in i duschen snart! Så hinner inyte skriva så mycket! Men ha det bra så hörs vi i morgon kväll!


P U S S A R


Vaknade med solen i ögonen!

Åh det var nog det bästa med hela morgonen. Att solen lyste in och att jag hade drömt innan att det var sommar, en riktigt varm sommar! Hihi, men när jag väl tittade ut så var det fortfarande lika mycke snö.. Menmen den försvinner nog snart får man hoppas!

Som sagt så åker jag till Holland idag. Bussen går sju från Örebro så vi sticker typ halv sex hem ifrån.. Vi ska sitta på bussen i 19timmar! Men man soiver ju sen går upp då man ska åka båten, hihi! Åh det ska bli så kul! Jag kommer typ inte kunna skriva så mycket blogg.. Men jag kan låna en data hos den familjen jag kommer få bo hos. Det fick jag iaf göra förra året, haha!

På lördag kväll/natt typ vis tolv något så sätter man sig på bussen igen på vägen hem! Men innan det blir det fest med alla, hihi! Det är fanemig as kul vill jag lova! Ska låna mammas kamera så kommer nog fota väldigt mycket!

Men nu måste jag fixa allt. Skriver innan jag åker så skriver i eftermiddag! Ha en bra dag!

P U S S A R

Gjorde bilden igår på mig och Rinat! Älskar dig tjejen, kommer att sakna dig och Tove!




Sista för idag...

Sista inlägget för idag. Har en massa saker att fixa i morgon!

* Packa ALLT!
* Handla med pappa, mat till bssresan
* Städa rummet lite
* Duscha (fixa mitt hår och smink)
* Åka till Örebro sen till Holland.


Ja som sagt en massa att fixa! Kommer att sakna er här hemma. Skriver i morgon och sen kommer jag försöka låna en data hos den familjen som jag bor hos, hihi!

Godnatt på er, sov gott!

P U S S A R

Wihoooo!

Ska få en ny design av Maria sötnos! Hon ska fixa bloggen då jag är i Holland och får det som en överraskning, visst är hon söt? Kolla in på Marias blogg här!

Jag funderar på att ha denna bild på headern (en sommar bild).. Det är snart sommar ju, haha!

Fast beskärd eller vad man ska säga!  VAD TYCKER NI?


P U S S A R

Sitter & käkar

Sitter och käkar lite "maltesers" haha. Det är gott men inte med för många. Jag ska skriva en matlista typ nu så jag skriver senare.

Men jag kommer nog vara vaken ei natt så skriver mera då!

Ondare än vad du tror

Det gör ont när man får läsa sånt.
Det gör ont för att jag kämpar.
Det gör ont för att jag inte får tillbaka.

Det gör bara så ont och jag kan inte förklara.


" Hopppas du vet vem du är... "

Ont i halsen...

Ja som sagt i morse så hade jag ont i halsen, inte skönt vill ja lova! Jag hade ställt klockan så jag gick upp o tog ett varmt bad och sedan väckte jag Rinat och Elin. Vi käkade lite frulle och sen så fixade jag mig lite och drog till Anton. Han typ sov när jag kom, haha!

Vi gjorde inte så mycket kika lite tv och han gjorde en äcklig smothie... Hahha ni vill nog inte ens veta vad det var i den, lovar er! Typ vid ett drog vi ner på stan och dätr träffade vi Luke. Träffade även en massa andra och sa hejdå till allt folk!

Som sagt så åker jag till Holland i morgon kväll, så i morgon blir det att packa, handla och en massa sånt, ändå kul!

Men ska käka lite nu har vart på träning, så jag skriver senare!


P U S S A R

Hos bajskorven..

Kom nyss till Anton och den bussen som jag skulle ta kom as sent.. Så jag frös sönder om mina fingrar..

Skriver senare, pussar

Med Rinat & Anton.

Är just nu hos Rinat med Anton och nu ska hon käka. Var ju och fika med Karolina och Ida, det var as mys. Sen så gick vi på stan ett tag och kikade lite.

Vi skulle tagit en bild men så glömde vi bort det, suck....

Men skriver senare sötnosar!


Älskar dig gumman!♥

 

 

P U S S A R


Nu börjar jag bli klar!

Nu har jag sminka mig och fixat mitt hår. SKa kika lite kläder sen packa. Drar runt ett vet ej om jag ska ta bussen eller inte, hihi! Men ni kan få en bild på hur mitt hår och sminknig ser ut. Men sminkningen kanske ej sysn så mycket, men ändå!


Har gjort en fläta i luggen idag, jobbigt att ha den lika varje dag..

Bjuder på den, hihi!


Men ha en bra eftermmiddag eller ja, ha en bra dag! Finns på mobilen ni som vill nå mig!

Skriver senare,

P U S S A R


Sådär!

Nu är jag ny duschad och känner mig fräsch. SKa väl börja fixa mig lite smått och kanske laga lite mat till sen, haha!


Jag just nu, haha!


Skriver som sagt innan jag drar till stan, puss

Vill bara säga...

Allt jag skrev igår var bara för jag hade mycke tankar. Jag menade inget om att jag inte orkade blogga och massa. Men just nu är det väldigt mycket och då hade jag bara inte lust att skriva något. Men det ska inte hända igen pålänge iaf!

Nej nu väntar jag på att tidningen ska ringa så jag kan hoppa in i duschen.. Jag vill duscha nu, haha en varm låååånngg dusch, nice va? Ja! Hhaha, usch nu snöar det igen, bajs!


P U S S A R

En fin morgon!

Godmorgon på er!

Jag vaknade av att det var väldigt ljust men kallt.. Jag änskade att det var sommar att när man klev ut för att gå in till huset kunde man dyka ner i poolen sen gå upp. Åh vill verkligen ha sommar nu, är trött på kylan!

Jag gick upp typ runt halv tio och käka lite frukost. Sen så fixade jag naglarna, dem blev inte alls så bra som jag ville att dem skulle bli *suck*... Menmen, dem måste växa mera och jag måste typ proppa i mig b-vitamin, inte kul!

Förlåt för att jag inte skrev något kul igår och sånt. Men var bara inte på blogghumör, men det kom tillbaka i morse då jag bara längta att få skriva, hihi! Så jag kommer skriva mera idag (om jag har tillgång till en data) och så.. Ska ju fika idag med Ida och Karolina, mys! Efter det ska jag träffa Anton och kanske Elin, hoppas hon kunde vara med, skulle vara kul!

Ska sova hos någon idag men vet ej vem, haha! Menmen, det får tiden utvisa, skoja! Hahah!

En bild på mig från helgen;

Haha Malin tog den på mig när jag kom in efter 1000m tror ja!


Men nu ska jag snart hoppa in i en dusch och sedan fixa mig, bloggar innan jag drar! Ha en bra dag och va ute i solen, ett tips bara!


Ps; Tidningen ringer snart, hihi!

P U S S A R

Jag bloggar i morgon!

I morgon ska jag fika med Ida och Karolina. Sen träffa Anton och Elin. Sen vet jag inte,

men skriver i morgon iaf!

Godnatt


..

Det har inte funka att blogga. Men gör det senare. Ska fixa lite



P U S S

det funkar!

nu funkar det! cornelia ville ha en bild på mina pumps, hihi. här kommer en!

snyggare i verkliheten!



puss

Bajskorv

Ja nu sitter jag, Nikie och Natha och flumma. Hampus kom nyss, haha!

P U S S

Ska på middag!

Nu så sticker vi iväg på middag.. Mums, är lite hungrig! Gick väldigt bra för mig idag i SNÖSTORMEN! Blev svenskmästare på 500m och slog pers, har nu tiden 47.92.

Men nu ska vi sticka iväg skriver kanske senare, pussar!

Nu drar jag mot gävle!

Sitter här lite små stressad, men ska snart åka till Gävle, kul! Synd bara att vädret är som det är! Hatar snöstorm. Menmen, bara att köra!

Skriver ikväll och hoppas ni får en rolig lördag!


P U S S A R

Hejsan på er!

Förlåt, förlåt, massa förlåt... Men har vart upptagen sen efter skolan! Träffade Anton, det var as kul! När vi gick till bussen så midda vi den precis... Så vi stod ute typ en halvtimma, usch f*n vad jag frös vill jag lova!

Ska packa nu och så, skriver i morgon bitti till er. Inte på blogghumör, i andra tankar! Hihi!

Yeeaah jag är cool!

Godnatt, puss

19 Februari

Ja god morgon på er!

Jag är väldigt trött pga av en pratnisse i telefonen i natt, haha! Menmen känner mig ändå rätt utvilad eftersom jag sov väldigt mycke när jag var sjuk!

Idag ska jag hämta ut mina pumps, åååh så kul (bild kommer ikväll).. Sen vid typ två något ska jag hem till Anton. Får se vad som hittas på! Ikväll blir det iaf att packa och fixa lite inför tävlingen i morgon, väldigt nervös vill jag lova! Hahhaa!

Men ska fixa klart mig nu, kanske hinner skriva lite senare, annars så får ni ha en bra Fredag!

Mina fingrar kom inte med (suck) hahahahaha!


P U S S A R

Wihooo!

Jag fick mina flygbiljetter idag! Först så ska man från Arlanda-Oslo sen byta flyg sen fån Oslo-Trondheim. Fan vad kul!

Men orkar inte skirva mera nu så skriver i mrgon bitti, godnatt!


P U S S A R

Gissa minen, haha!

Nej skoja bara.. Men testade en sak och då ser man inte vilken min jag gör! Haha...

Haha ja vilken min kan det vara? HAHAHHAHAAH!


Drar snart på träning, så ha det bäst, pussaaar

Älskar er!

Jag vill bara säga att jag älskar er tjejor, ni är bara för bäst! Jag älskar er till tusen och ingen eller något kommer att komma emellan oss!


Detta är mina tjejor! Puss på er sötnosar! Ingen kommer att ta er ifrån mig!


P U S S A R

Varm chokladsås!

Jag gjorde nyss i ordning varm chokladsås, det är skit lätt.

1dl vatten
1dl socker
1dl cacao

Det räcker typ till 2-4 personer. När jag gör till mig själv så tar jag 1/2 dl av allt men aldrig av socker. Jag tar typ 1dl mer socker för annars smakar det bara cacao.. Det väljer man ju själv. Men jag tycker det är godare om den är lite sötare. Man ska låta den koka upp i två minuter och röra om samtidigt. Ställer av den efter två minuter ungefär. Om man väntar tills den svalnar lite så blir den segare och mera som riktigt chokladsås. Men om man tar den på direkten så får man den varm men nackdelen med det är att glassen smälter, man måste vara snabb, haha!

Tog lite bilder med dock med mobilkameran.. Så blev inga bra bilder alls...




Nu ska man snart börja fixa inför träningen, så kanske inte skriver något mera nu.. Eller jo ska skriva ett inlägg om Rinat och Tove! Så ni kan dreggla över bilden ett tag!


P U S S A R

Startat en röstning!

 

 

 

 

Rösta gärna! Det ska stå "Bilder" Men det blev två LL ist....

 

P U S S A R


Fixat en sak... Bra/dålig?

Ja jag har fixat en e-post som ni kan få skriva i eller något sånt! Den heter iaf " [email protected] " Så där får ni skriva hur mycket ni vill eller prata med mig, skriva saker som ni kanske inte vågar skriva i kommentarer!

Nu ska jag plugga vidare.. Käkade nyss med pappa, hihi!


P U S S A R

J*VLA PLUGG!

Åh nu är det dags att börja plugga.... Testade att göra ett videoinlägg men det typ försvann ljud och en massa så sket it.. Ni får ett någon annan dag, hihi!


HATAR FYSIK....

Inge smink ser skit trött ut.. Men så här ser jag ut utan smink tyvärr! Hahaha! Ännu mera lockar idag tyvärr de med...



P U S S A R

Ska fixa ny header också...

Juste igår så testade jag att klippa ut en bild, det blev helt okej... Men vet ej om jag ska ha den som header... Jag måste annars ta en bild, kanske idag? Ja jag får se.. Men så här blev den iaf!


Fast råka göra den lite liten... Hahaha!


TYCK TILL SÖTNOSAR!




P U S S A R

404!

Detta är mitt 404 inlägg eller hur man ska säga, haha! Jag har gjort mycket förändringar (tror jag)... I början skrev jag med små bokstäver överallt och gjorde gubbar och massa sånt! Idag så skriver jag med stor bokstav i början och en massa sånt.. Inga gubbar, visst några kansek tycker det ser tråkigt ut? Men jag tycker det ser bättre ut på något sätt! Det ser mera ut som om någon vill läsa, jobbigt om det kommer en gubbe mitt i allt, haha!

Jag kikade nyss lite på tv och den ända filmen som var på tv var typ Patrik 1.5.. Så det blev att kika på den och käkade nyss lite till frulle, inte så gott och inte så sugen... Ska snart sätta mig med uppsatsen tråkigt nog! Sen när Tove och Rinat har lunch i skolan skulle dem ringa mig, hihi! JAG BEHÖVER SÄLLSKAP!

Tur att man har spotify och datan, haha! Vi har inga bra filmer heller och jag vet ej om det finns saker så man kan baka? Annars ska jag nog göra det... Inte för att jag är sugen på att käka det, men jag är sugen på att baka det, haha! Ja men vi får se hur det blir...


Saknar er brudar! I morgon så ses vi äntligen!!!

ÄLSKAR ER NI BETYDER SÅ MYCKET OCH DET VET NI OM, NI ÄR DEM BÄSTA OCH KOMMER ALLTID ATT VARA DET, PUSSAR TILL ER!♥

P U S S A R


Hemma idag igen..

Innan jag skulle sova igår så började jag få ont i magen igen... Så jag bestämde mig för att vara hemma en dag till! Så vaknade jag typ vid tio i sex då som jag ska gå upp.. Men lyckades att somna om!

Idag så MÅSTE jag skriva klart min teknikuppsats, så tråkigt! Men har ju tid på mig nu så det är ju skönt... Ska nog träna ikväll, iaf köra lite lungt för jag ska bli fotad av mammas kompis. Hon vill ha en tavla på mig, haha PINSAMT!

Igår så kikade jag igenom gamla bilder på mig från Mallis och ska försöka få in bilden på datan. Den blir inge bra om man tar kort då blir den så mörk och tråkig! Men om jag kan få in dne på datan så kan jag visa, haha!

Men ska kika lite tv nu tror ja! Skriver senare!


P U S S A R

Min data är skit seg...

Min data är skit seg så kanske inte kommer kunna skriva så mycket mera idag... Men ni som vart i skolan och allt har ju lite att läsa, hah! I morgon ska man till skolan iaf!

Ska bli fotad på träningen så blir att träna i morgon också, annars så skulle jag träffat Anton! Men ska träffa han på fredag som vi bestämt från början!

Men skriver i morgon bitti så ni får ha en as bra kväll. För min del blir det film och mys, kansek ta ett bad? Ja
varför inte, haha!

Ps; Tycker ni att jag borde ha andra kategorier eller flera så säg till t.ex. Musik, skridskor... Eller något sånt, säg till!



Laylatov

Åh vad kul det ska bli!

Ja jag kom nyss hem från träningen och den gick skit bra! Så nu hoppas man på att det kommer gå skit bra på USM i helgen! Bara att köra! Jag och Nikie ska ju till landskampen v.9 och vi åker ju på fredag! Först så skulle vi åka tåg men nu så ska vi flyga, wihoo! Gud så kul det bli!

Skriver snart igen ska käka pannkakor!

P U S S A R

MÅste bara få lägga upp...

Åh den här låten får mig att tänka på sommar! Jag vill ha sommar nu, iaf ingen snö så att man känner att sommaren är på väg! Älskar låten, haha!


Björn Rosenström-     Het







P U S S A R

Drar iväg på träning!

Jag vaknade nyss och har sovit bort min huvudvärk som jag haft ett tag så nu känns den bättre fast man blir ju skit seg efter man sovit, haha! Men så jag ska ner på träning, har ju inte ont i halsen eller något sånt så det är ju inge farligt att träna!

Åker typ om 40 minuter så jag har ju tid på mig, haha! Älskar att sooovvvaaa!

Duscha i morse så jag hade knut på huve hela dagen, haha så det blev lockar! Nu ska man ju bara träna så onödigt om man ska slita på håret för det! Menmen så där blir dem om man sover med knut... Hhaha!



Jag skriver mera ikväll typ runt sju eller åtta! Ha en bra eftermiddag min kära läsare!


P U S S A R

Webbar med Tove!

Haha Tove var tydligen också sjuk idag fast hon har ont i halsen stackarn! Krya på dig hjärtat! Vi snackade lite i telefon och då skulle hon sjunga, haha! Aj mitt öra rösten typ sprack as kul, haha! Fan vad jag skratta!

Just nu webbar vi och har det kul, haha! Man kan ha kul även om man är hemma, Tove gör min dag just nu!

Älskar dig!



P U S S A R

Åh planer inför sommaren!

Jag ska ju eventuellt åka till Israel med Rinat i sommar! Men vi har ingen att åka med och vet ej riktigt om jag får.. Men man måste ju typ boka biljetter snart så dem inte blir så jädrans dyra! Men mammas kusin ska till Spanien i sommar (Louice) med sin dotter Tindra och hennes mamma Eva! Så hon frågade om jag ville hänga med dit i Augusti. Dem ska vara där en månad och då kan man ju åka dit med dem eller något sen åka hem typ två dagar innan skolan börjar! Åh det är klart jag ringer mamma på direkten! Hon lät faktiskt inte så emot det så man kan ju hoppas!

Åhh det skulle vara så kul och mysigt sen fira min födelsedag där, fyller ju den 10 augusti, så myys!

Ska leva på...

Just nu sittere jag och käkar melon och lyssnar musik.. Älskar melon, haha! Fast mest till sommaren det är så gott och man blir aldrig "riktigt" mätt eller vad man ska säga!

Tror dags att byta lösenord på bloggen också, visste inte att jag fått kommenarer... Det syntes inte iaf?! Konstigt! Men ska kika film nu och käka mera melon, mums!

Mums!


P U S S A R

Kunde inte somna...

Jag fick en fråga om vart jag ska åka iväg om exakt en vecka!

Svar; Jo jag ska till Holland på en jätte stor skridskotävling och då ska vi åka buss i 19timmar! Hihi, så då är det inte så kul att ha det...

En bild på arenan!

Utanför!

Där inne!

 

 

Det är så j*vla nice att åka där inne! Hoppas du är nöjd med ditt svar och blev jätte glad över din kommenatr!

 

 

P U S S


Hemma och är sjuk....

Igår efter träningen så hade jag as ont i magen och mådde skit illa, drack lite juice och det gick ju bra! Skulle käka en polly men då tog det helt stopp! SÅ jag vaknade i morse av mest ont i magen lite halft illamående... Så ska inte till skolan, men om jag mår bättre ikväll så ska jag träna! Det är faktiskt USM i helgen så man vill ju vara i form till dess.

Igår så var det iaf as kul men skit jobbigt på träningen! Så idag skulle jag och Nikie bara köra lite lungt på isen sen köra 30sek fem gånger typ och löpa hela tiden, haha! Om ni fattar vad jag menar så är det bra, hihi!

Skulle haft matteprov idag men får göra det i morgon eller något.. Tur att man tog med sig teknik uppgiften med sig hem så man kanske kan göra klrt en hel del på den, skulle ju vara toppen bra!

Men ska nog vila lite nu, skriver senare sötnosar!

Bild från igår;


Älskar att vara ful, haha!



P U S S A R

Mobil bloggar!

Hejsan, är med Rinat och Tove vi ska käka lite. Vi kollade nyss film och myste. Innan Tove kom så käka jag och Rinat lite godis och kakor men nu dags för lunch, haha! Jag kommer som sagt inte kunna skriva ikväll ska ju träna i örebro.... Det ska bli as kul, ser fram emot det. Jag kunde inte blogga i morse för blogg.se funkade inte, snacka om att jag blev arg, hatar när sakerna inte funkar! Skolan gick helt okej idag, det gick fort men ändå segt.... Kom en bit på vägen på min uppsats i teknik. Den ska vara klar innan lovet men vi börja med den förra veckan och man måste skriva en massa.... Hur hade hon tänkt att man skulle hinna? Aja nu ska vi käka sen blir det att träna. Om jag inte kommer hem så jätte sent kanske jag hinner blogga. Annars gör jag det i morgon och förlåt för att det bara blir ett inlägg idag.... Ha en bra eftermidda, puss/ lindapettersson

Sådär ja!

Nu har man käka o kika runt lite på datan, sitte och kollar os och käkar vindruvor med syrran! Haha såsen blev lite bränd så det smakade inte lika bra som både jag och syrran velat!

Men jag tror inte jag skirver så mcyket mera för ikväll, men ni får ha en bra kväll och så hörs vi i morron bitti som vanligt!

"Glöm inte att tyck till så mycket ni vill!"



Laylatov♥

Hemma nu iaf..

Ja jag är hemma nu och ska hjälpa till lite emd maten, det blir kött och potatis o en massa sallad, mums! Jag var som sagt på apoteket först och dem sa att man skulle vända sig till sin barnmorska eller ungdomsmottagningen. SÅ vi traskade dit och dem sa att man skulle vända sig till vårdcentarlen, haha! Så mamma får ringa dit i morgon! Måste ju ta tabletterna 3dagar innan mensen så jag hinner nog få ut dem hoppas man på!

Vi mötte Elin på stan innan vi drog dit också...

Men nu måste jag verkligen hjälpa till med salladen, så hörs  sen!


P U S S A R

Solade en 25minutare

Hejsan, är hos Rinat nu jag solade nyss och det var as skönt, I LIKE! Vi ska nu springa ner till Ungdomsmottagingen och apoteket och kika piller, haha! Nej men jag måste ha piller till nästa vecka för att skjuta upp min mens.. Inte kul att sitta på en buss med mens, så NEJ TACK!

Men skriver senare!


Jag och Rinat

P U S S A R

Hihi!

Det är lite kul att kika statistiken, för i morse har jag haft 8 läsare, haha.. Ej så mycket men ändå 8 på morgonen. Igår hade jag runt 170-180, så det var kul att läsa den, hihi! Min kurva går uppåt och vill gärna att den håller i sig, det är så kul!

Är det något ni vill att jag ska förändra så MÅSTE ni säga till! För jag vet ej vad ni vill att jag ska skriva om, hihi!

Nej nu måste jag fortsätta, hörs ikväll eller i eftermiddag! Ha en bra dag och hoppas ni hade en bra alla hjärtans dag igår!


P U S S A R

Godmorgon på er sötnosar!

Ja nu så har man fixa håret och sminkningen.. Jag kör på vanlig toffs idag för jag ville sova lite längre, haha! Smart jag är va? Jaa! Idag så MÅSTE jag sola men vet ej när, haha! Men ska ringa mami och kolla lite hur det blir med det dära. Jag måste bli brun, tappat färg, tråkigt nog!

Lite flera bilder kanske ni vill ha? Ja men det får ni ikväll, jag är lite elak!

Men nu måste jag byta om eller leta kläder, så ni får en bild från igår ist, med samma frilla som jag har nu, hihi!





Bussen går om 45min ungefär, kanske hinner skriva lite innan jag ska till bussen,

P U S S A R

Nu kommer lite bilder, men ej så många!

Blir flera bilder en annan dag!


Rinat, Jag och Elin, söta vaaa?

Jag och Elin, söta!

Jag älskar dig Rinat!


Det går skit segt.. KOmmer mera i morgon!


GODNATT!

På fiket idag...

Ja som sagt var jag, Rinat och Elin o fika idag på Smak, älskart! Fick bild på det vi käka men inte på ngn av oss, haha! Men en bild på mig från igår kan jag bjuda på, haha! Den är hos Rinat.

Jag igår, happy!

Mmm, älskart! Vitamin Focus, mums!

Rinats... Mums var den med!




P U S S A R

Dåligt bloggat, förlåt!

Har haft fullt upp hela dagen! Jag och Rinat var nere på stan och fikade en alla hjärtans dag fika! Elin hängde med som sedan gick till sin kille för att fira där! Jag och Rinat satt typ på Smak i en och en halv timma, myyss!

Kommer bilder från igår kanske senare eller i morgon, Rinat måste skicka dem och hon kanske hinner det idag (man får hoppas).. En massa bilder innan vi skulle sova mest, haha! På mig och Elin, någris på Rinat, hihi!

Men nu måste jag fixa lite,

P U S S A R

Trött..

Skriver i morgon.. Nu blir det mys med Rinat och Elin, hihi!

God natt,

P U S S A R

Hos Rinat nu iaf!

Jag är hos Rinat och käkade god paj och efterrätt, mums! Haha det jag sprang bort idag kom tillbaka lika fort, haha!

Vi firar ju Rinats mamma som fyller 40. Men kanske senare ska vi dra på fets vi brudar! Wihoo! Ska bli kul o få dansa lite!


Kör på svart naglack det är nice. Målade tio minuter innan jag stack till Rinat, hihi!

Yeeaahhh im a rocker, haha!



Snart kommer lite bilder på mig och Rinat, hon fixar frillan just nu.. Hhahaa!



P U S S A R

Då var man klar...

Nu är håret och sminkningen klar! Jag gjorde en lätt sminkning. Vill inte ha för mycket kan se så överdrivet ut!

Jag just nu;



Jag är ju lite speciell! NU måste jag packa sen ska jag dra!



P U S S A R

Dags att duscha nu..

Nej nu ska jag hoppa in i duschen sen börja fixa till mig lite. Funderar på om jag ska testa mittbena ikväll? Vågar jag, haha! Men men vi får se hur det blir med det.. Orkar iaf inte bara vara helt vanlig i håret!

Men nu hörs vi inte förän senare ikväll!

 

P U S S A R


Något man aldrig tröttnar på....

Jag tröttnar aldrig på denna låt. Den är så fin och jag älskar den! Jag lyssna på den hela sommaren och en idag. Fast dock inte lika mycke! Men hon har en sån underbar röst!


Ph; Bilden har jag gjort.



Tänkte lägga upp lite låtar av henne, som jag lyssnar/lyssnat mest på;



Beyoncé-    Halo              (Tröttnar aldrig på den)


Beyoncé-   Sweet Dreams


Beyoncé-     Ego


Beyoncé-   Irreplaceble    (Gammal men bra!)


Beyoncé-   Smash into you  (Älskar låten såå)




Ja det var lite låtar från Beyoncé. Älskar hennes röst och jag tröttnar aldrig på hennes låtar! Den bästa!


P U S S A R

Mat & musik..

Just nu lagar jag mat, köttbullar och makaroner.. Haha lätt som en plätt! Tränade nyss jag sprang typ i en halvtimma, det var riktigt skönt!

Nej nu ska jag fortsätta att poppa musik och laga mat, haha!

P U S S A R

Inte tränat än...

Jag har inte kommit ut än och tänker nog vänta ett tag för nu är det snöstorm... Alltså JAG VILL INTE HA MERA VINTER NU! Kan de inte fatta det..

Jag vill ha vår, sommar allt som man vill ha! Lite sommar bilder kanske inte skulle sitta helt fel, eller?

Visst har man förändrats? Haha, ser ut som en liten tjockis där, haha!

Hahah tjockkis där med, haha!

Jag och Nikie!

Eskilstuna kyrka, haha!

Jag i Öland med familjen!

Jag och pappa, haha!

Mums!

Ja en rolig bild, kommer en på syrran också, haha!

Jag hann dock inte hoppa, haha men syrran han! Haha!



Ja det var lite sommar bilder. Åh vill ha sommar nu! Vill ha värme, bara kunna springa ut till poolen och bada och sola en massa. Åh längtar!!!





P U S S A R

14 Februari i morgon!

I morgon är det alla hjärtans dag. Vad ska ni hitta på då? Gu ut och fika med flick/pojkvän eller se på bio. Kanske hitta på något med eran bästa vän?

Jag ska iaf eventuellt ut och fika med Rinat och vi ska ha en mys söndag. Vi tänkte köpa något till varandra med kanske gör det senare.

Vad skulle ni köpa om ni skulle köpa till eran bästa vän eller flick/pojkvän?




P U S S A R

Godmorron!

Ja jag vaknade väldigt tidigt idag för att vara mig! Men jag somnade ju typ vid tio så inte så konstigt om man vaknar vid sju... Menmen, man kunde ju ligga kvar i sängen och dra sig, skönt!

Sitter och kollar lite på tv nu och ska snart träna.. Ska ut och springa och köra lite skridsko övningar.

Ska till Rinat på eftermiddagen, så kommer dock inte kunna skriva så mycket ikväll. Men nu ska jag käka lite frulle (igen) hahaha...


P U S S A R

Jävla trött...

Sitter och kolla tv och somnar snart. Klockan är dock bara halv tio.. Men blir nog en tidig kväll i kväll för i morron blir det ju inte mycke till att sova!

Men ska nog kolla klart tv sen sova. Så vi hörs i morron och ha en bra fortsatt trevlig fredagskväll!

P U S S A R  &  G O D  N A T T

Fan vad söt han är!

Åh vad han är söt, jag dör! Så gullig, haha!

Åh blir glad när jag ser på bilden, haha!


Nej Linda, skärp dig nu! Hahaha!


P U S S A R

Mums!

Vi käkade nyss lite paj som vi ska käka i morgon, den var as god! Haha, kommer käka upp alla bitar i morgon, INTE BRA!

Just nu sitter vi och kollar bilder från Israel och jag vill dit nu! Vill inte vänta tills sommaren (suck)... Menmen, man väntar aldrig förlänge, det vet ju alla!

Ska hem runt åtta så skriver nog då jag är hemma! Stå ut, hahha!

P U S S A R

Nu är man hos Rinat, haha!

Ja jag är iaf hos Rinat nu och hon ska städa så jag sitter här ett tag! Hon får väl roppa om hon behöver lite hjälp! Det var jätte mysigt att träffa Elin och hennes dotter Molly. Så söta är dem! Molly är iaf expert på att spy, hahha!

Jag och Rinat tor lite bilder innan hon stack iväg för att städa.. Så ja, bilderna talar för sig själva, ibland är vi INTE normala.. HAHA!


Älskar dig Rinat Efraim!♥


Hahaha, ja visst är vi väl söta?!


Jag älskar dig gumman, det vet du! Du är den bästa och kommer alltid att finnas i mitt hjärta! Det är du och jag, natt som dag!♥

 

 

P U S S A R


Hos Elin!

Jag är hos Elin nu eller har vart det ett tag. Vi har myst lite med Molly och så! Ska ta 35bussen till stan som går snart! Ska hem till Rinat och kanske baka lite och så, myysss!

Men skriver senare,

P U S S A R

Jag han!

Ja jag tog nyss lite bilder, fast blev inge bra på mina jeans.. Så blir på min tröja och på mig, hahha!

Så lite bilder, dagens outfit;

En enkel svart tröja med ett svart linne under..

Ja sen en ego pic, haha!


Jag har en enkel outfit idag, kan vara skönt! Orkar inte ha något specielllt på mig.. Jag är bara såååå tröööttt!


Men vi hörs senare då!


P U S S A R

SÅ TRÖTT! VILL BARA SOVAAA!!

Ja som sagt kom jag hem vid halv elva igår så då var det bara att tvätta bort sminket och sedan hoppa ner i sängen. Det värsta var att jag hade sovit lite bilen och då när jag tvätta bort mitt smink så blev man ju pigg! Hallå Linda, vattnet väckte dig, haha! Men så jag somnade lite efter elva.. Någon gång vid två så vaknade jag av något som jag inte kommer ihåg. Sen när jag skulle somna så lät min hemtelefon typ "plup,plup.plup". Jag bara, va fan är det som låter nu då!! Så jag kollade runt lite sen så hitta jag det tillslut. Slängde ner telefonen på golvet och då lät den ännu högre! Så tog upp den och sen kommer jag inte ihåg vad jag gjorde, men den slutade iaf att "pluppppaaa"...

Vilken natt säger jag bara, värsta på länge! Nu är mina ögon jätte trötta!

Efter skolan idag så ska jag träffa Elin och lilla Molly! Sen så vet jag inte vad jag ska göra... Kanske träffa Rinat, beror på hur jag mår efter...

Men nu måste jag blåsa håret och platta till det lite, så vi hörs senare! Kanske hinner skriva ett till inlägg innan jag går, kanske på outfiten, men det lutar på mina nya jeans..!

P U S S A R

Måste bara!

Hittade två söta bilder på mina små kusiner! Dem var här i helgen och firade mamma! Den lilla blir snart ett, så söt och den största bilr fem, stor pojke!

Malte, så söt!

Elliot, så söt han med! Lilla gubben börjar gå lite smått!




Ja visst är dem söta, hoppas dem flyttar hit snart!


Nej nu måste jag dra!

P U S S A R

Musik a lá Linda!

Ja... Jag har lite nya favorit låtar som alltid, haha! Så varför inte dela med mig av dem till er? Så ni vet vad jag lyssnar på, haha!




Rihanna-     Rude Boy

Rihanna-       Fire bomb


Två av hennes nya låtar som jag lyssnar på mest nu från henne iaf!



 


Timbland feat. Nelly Furtado & SoShy-    morning after dark


Ja lite låtar som rullar nu. Men jag hinner inte lägga upp mera nu. För jag ska käka sne byta om för att dra mig till Örebro. Kul att få träna lite hårt idag!

Så vi hörs i morgon bitti sorligt nog! Men ha en bra kväll, så hörs vi i morgon.

 

P U S S A R


Hemma och lämnat tillbaka lite saker!

Ja nu är man hemma! Jag åkte förbi macken och lämnade tillbaka mina skor som jag beställt från h&m.. Dem satt ej så fint som jag ville att dem skulle och brillorna, de var för små glas, haha!

Ja, jag ska snart åka! Åker tjugo i sex så skönt att ta det lite lungt nu..

Jag just nu, haha! Fastna för första gången idag, haha!



Ja kul att man fastna på två iaf, haha!

Men ska kika lite musik nu, kanske kommer någon låt här på bloggen eller så!


P U S S A R

JAG JUST NU!

Sorry, glömde lägga upp en bild på mig just nu. Jag fick damp på mitt hår i morse så slog upp det i en liten bulle!

Som sagt fastnar inte på bild idag...



P U S S A R

Im happy today!

Jaaa, just nu är jag hos Rinat vi var ner på stan lite snabbt typ en kvart, haha! Jag gick in och testade skorna och dem satt as bra och var as sköna! Jag får dock mina pengar på fredag.. Men jag frågade om jag kunde lägga undan dem tills dess, haha klart jag fick! Haha nej men det var helt okje, snacka om glad jag blev! Det var dels rea på dem nu så dem kostade bara 250kr, snacka om att jag blev mera glad!

En bild på mina älsklingar!

Ja dem skorna som är närmast! Helt vanliga svarta och dem var bara så sköönnaaa!! Dem är snyggare på sen är det typ 10cm klack, I LIKE!



Men ska snart dra och skriver när jag kommer hem! Ha en bra eftermiddag!



P U S S A R

Bajskorv!

Åhh vad det gick dålig med no-provet! Gjorde det nyss och fick total kaos i mitt huve.. Usch, varför ska skolan gå så dåligt för mig hela tiden! Blir så ledsen. Om det gick bra för mig i skolan skulle det säkert vara mycket roligare... Aja denna dubbel timma slutar om en timma precis. Sen har vi SO sen så slutar man, haha! Har typ sagt det i två dagar nu, men inte varje dag man slutar halv tolv...

Käkade dock bara melon till frukost idag så har ont i huvet nu och mitt huve fungerar SEGT!

Men ska jobba nu och har ändrat mig om vad jag ska skriva på min teknikuppsats.. Det blir om en ångmaskin ist, lite lättare, haha!


P U S S A R

06.57

Godmorgon på er! Tack för de fina kommentarerna om vilken färg och sånt! Sen var det någon som var "anonym" eller skrev "jadu" och sen en lite ful kommentar! Men jag tror nog att den är väldigt avudsjuk på mitt utseende. Den skrev något om att "alla dem har fina ansikten så dem passar i allt, inte ser ut som dig iaf" eller något sånt. Om den kan vara så dryg bakom datan så kan den iaf skriva sitt namn.

Om jag tror att jag vet vem det är så är iaf jag den snyggaste av oss två, mohahahahah! Jag tror att om dme ser henne att dem håller med mig, är hon dryg mot mig så kan jag ju säga sanningen. Eller vad tycker ni? Lite fegt att skriva anonymt för då vågar man ju inte visa något, rädd för att jag ska ha bevis eller?
Väldigt fegt den som skrev iaf att inte skriva sitt namn!


Men vill iaf tacka er som skrev fina kommentarer och hur ni tyckte att jag skulle göra!♥

Idag så slutar jag halv tolv och då ska jag och Rinat ner på stan och jag ska testa dem där snygga skorna! Dem är mina, haha! Sen så vet jag inte mera vad vi ska göra! Ska dra till mammas jobb vid halv fyra med bussen. VI ska sedan hem för att åka runt sex till Örebro och träna!

Har lockar idag (flätlockar) så lägger upp en gammal bild när jag hade det. För jag fastnar på bild idag!



Nu ska jag käka upp min vattenmelon och lite hallon som är min frukost, mums! Fast kommer nog bli ganska så hungrig snabbt dock...

Ha en bra/fin dag allihoppa!

P U S S A R


Inte lång tid kvar nu!

Ja jag ska ju färga och klippa mitt hår den 23e Mars! Och jag ska ju bli ljusare i håret! Och jag kollade nyss runt lite på olika förslag. Så tänkte att mina kära läsare skulle få vara med och tyck till om hur ni vill att jag ska ha mitt hår!

Så lite bilder på lite olika hårfärger. Skit i frisyren för ska ju fortfarande ha mitt hår, hahahha!

Mörkblondt, as snygg tycker jag! Tänk sen när det blir solblekt!

Väldigt ljust, nästa för lljust enligt mig! Vill ha lite mera åt det bruna hållet!

Den där var också as snygg, lite likd en första!



Ja det var lite förslag, så ni får säga exakt hur ni tycker!

Nu blir det duschen sen sovdags! Godnatt, sovgott!



P U S S A R

PLUGGAPLUGGPLUGG!

Jag är redan trött på skolan! Prov i morgon och det känns inte så kul så tummen ner för det men hoppas på att det går bra ändå!

I morgon så ska jag träna i Örebro så kommer inte kunna blogga efter typ sex i morgon, men blir såklart på morgonen och innan!

Tre bilder på mina nya jeans och min tråkiga outfit för dagen! Haha!

Framifrån, är i cafeterian.. Lite suddig bild (Rinat den dåliga fotografen, haha!)

Från sidan också suddig bild, haha!

Bakifrån, haha! Ja visst var dem fina? Dem är as sköna!

Dagens;
Vitt linne-  Ginatricot
Svart tjocktröja-   BikBok
Jeansleggings-    Vila
Blåa converse-    Nilssons


I morgon så slutar man halv tolv. Då ska jag och Rinat ner på stan och jag ska testa ett par helt vanliga svart pumps, dem är as snygga! Ska köpa dem nästa vecka om dem är sköna! Dem är väldigt höga, men jag älskar dem!


(skriver senare)




P U S S A R

Förlåt!

Förlåt för att jag inte blogga i morse men jag och Rinat tog det lite lungt! Men lovar att efter min träning så kommer bild på min outfit och då på mina nya jeans! Hihi!

Nu blir det plugga, hörs efter träningen!

P U S S A R

Blogg.se är skit segt!

Jag är så trött på blogg.se! Det är så segt och ibland så funkar det inte och allt? Det ska inte vara så blir så irriterad!

Jag sitter här o lyssnar musik med Rinat mitt hjärta! Vi tar det lungt pluggade lite typ i tio minuter, haha! Men vi ska läsa lite innan vi slaggar! Vi ska dela säng i min 90 säng.. Hahha, jag vill ha min 1.60 säng snart! Men får den snart, myys!

Vi har kika sommar bilder och vill ha sommar nu! Jag vill bara kunna vakna, gå ut och käka frukost på verandan sen hoppa ner i poolen och bara schteeekkkaaaa! Det ska jag och Rinat göra hela sommaren! Vi ska chilla vid poolen och allt! Mys!

Men nu så ska vi kolla runt lite mera och så. Skriver i morgon bitti och då blir nog eventuellt en "outfit" bild med mina nya JEANS! Nice va? Jaa, hahahahaha!

Godnatt, sov gott!

P U S S A R

Hos Rinat med Tove såklart!

Hejsan!

Jag, Rinat och Tove gick på stan lite efter skolan, vi slutade ju tolv, nice va? Vi gör det även på torsdag fast halv tolv så skönt! Jag skulle ju handla tyg idag men hittade inget som jag ville ha. Så ska eventuellt leta vidare. Fast ska ju sola nästa vecka så måste spraa lite tills dess.

Inhandlade ett par jeans idag, bild kommer senare då jag är hemma!

Ska snart iväg på träning, kul! Efter det ska jag hem och Rinat min älsklipälski ska med, mys! Hon ska sova hos mig, wihoooo!

Jag och halva Rinat, haha!

Jag och Rinat igen söta va? Ja!


Men nu ska jag snart dra så vi hörs ikväll igen.



P U S S A R

blogg.se funkade inte igår, som vanligt!

Godmorgon på er!

Igår så funkade inte blogg.se och jag kunde dock inte skriva då! Men jag skriver lite snabbt nu ist!

Jag fick en fråga om jag hade löshår och mitt svar är;

Nej jag har inte löshår, jag låter mitt växa utan löshår!

Det är bra att man frågar för man kan ju inte veta själv? Slutar toilv idag, skönt! Jag ska handla tyg idag till min en armade klänning som jag ska göra på syslöjden. Tror den ska vara någon somrig färg!

Lägger upp lite låtar som jag lyssnar på just nu, för jag orkar inte ladda upp bild på mig själv, haha!

Musik a lá Linda;




Ke$ha-      Take it off

Alexandra Burke-      Bad Boys




Men nu måste jag fixa mig lite till. Så kanske laddar upp mera musik senare ikväll. Så ni får ha en jätte bra dag och hoppas allt går bra!


P U S S A R

 

 

 









Haha jag och Rinat!

Ja jag och Rinat kom hem till henne och vi käkade pannkakor. Sen så gick vi ner på stan och kikade lite. Innan vi skulle hem så ville vi göra något kul (men sjukt) vi bestämde oss iaf för att test "fula" kläder på ginatricot. Vissa kanske satt bättre än vad man trodde, haha!

Lite bilder på oss, haha!

Haha ja gullig kjol, hahhaahha!

Haha söta Rinat!

Det där är INTE en klänning iaf, hahahhhaah det märkte ju jag. Men söt var den!

HAHAHAHAHA!



Ja haha det var lite bilder! När vi kome hem så bakade vi cupcakes, mums! Bild kommer senare. Men ska snart kanske hem och då skriver jag mera. Slutar vid tolv i morgon, skönt! Då ska man träffa Rinat (igen) och Tove! Det är våran dag på Tisdagar som ni kanske har märkt??!!



P U S S A R

No lektion!

Sitter och letar fakta om ett kylskåp, haha! Hoppas man hittar något bra. Det ska bli en uppsats i slut ändan! Men nu ska jag fortsätta jobba skriver mera på engelskan!

P U S S A R

Godmorron på er!

Ja sitter här med ny blåst hår och ska snart springa iväg o platta det lite grann. Idag så ska jag nog ta på mig något varmt för det är åtta minus, burr! Jag som vill att våren ska komma snart, blir galen!

Efter skolan som sagt så ska jag träffa Rinat. Hon ska köpa en tröja på bikbok sen får vi se vad som händer. Vi ska ju eventuellt baka cupcakes, mums! Sen ska vi även plugga lite för vi har prov på Torsdag och det är om andningen och matspjälkningen.... Usch, hoppas på att det kommer gå bra! Jag vill försöka få VG på det men jag har så svårt att utveckla mina svar! Men men, man får försöka iaf, det är det bästa!

Tänkte lägga upp en bild på hur mitt hår ser ut när det INTE är plattat! Ni kanske inte kommer se någon skillnad, men jag lovar er. Det syns faktiskt i verkligheten. Menmen nu ska jag platta håret så hörs efter skolan eller haha på engelskan idag!

Ja, jag utan att platta håret!

Det är inte fin det kan jag lova er. Syns ej så bra på bilden.. Men det är yvigt eller vad man ska säga!


P U S S A R

 


Rinat Efraim imorgon!

Åh typ as länge sen jag träffade mitt hjärta Rinat! Jag skanar henne så. I morgon så ska vi plugga ner på stan o fixa en sak sen så ska vi kanske baka cupcakes. Men ska iaf bli väldigt mysigt att ha en måndag med henne. Saknar henne och vi träffade senast i fredags, men och? As länge sen nu (suck)...

Sofia ska kanske fixa om lite på bloggen med min header så om det blir lite fail så vet ni ju varför! Jag måste ta en bild någon gång som är lätt att skära ut och som blur snygg att ha där framme! Menmen, om det blir partey nästa helg kanske man kan passa på att ta en bild då? Ja vi får sikta in oss på det!

 

Syrran ska ha datan nu och jag ska nog hoppa ner i ett varmt bad efter jag käkat! Så hörs i morgon bitti!

P U S S A R


jag just nu..

Jag ligger här och väntar på mat. Är lite små hungrig så ska snart käka. Ligger i min mjukisdress och bara njuter av att få vara hos min blogg, hahaha!

Jag just nu

Med min knut, hihihi!


Hörs eventuellt senare,

P U S S A R

Hemma nu från helgen i Uppsala!

Jadå nu var man hemma från en kul helg i Uppsala. Dock gick inte tävlingen så bra så vi behöver ju inte direkt skriva om den!

Igår innan tävlingen så var vi på "Linné Kliniken" där man gör barn , haha! Nej men min tränares syster jobbade där så vi var och hälsade på och fick en rundvandring. Det var as intresant nu vet man en massa om hur det går till. Kan skriva lite snabbt om hur det går till.

Först så får man ta ut ett ägg från mamman och kollar i en grej o ser om det finns något ägg där i. Efter dem gjort det så lägger dem ner dem i ett "skåp" med rätt temperatur och värden och sånt. De små äggen ska ligga där i två dygn. När dem gjort det måste man få en spermie från pappan som man sedan släpper ner o det befruktande ägget och låta den komma in eller vad man ska säga. Efter det för man in de lilla ägget i mamman igen som då är befruktat och har en spermie i sig.

Vi fick se på befruktande ägg och spermier, as cool. Haha, dem var skit snabba och jätte små.
 
Ett ägg som precis har börja dela på sig. Det ska vara cirka fem ringar för då ser det friskt ut!

Kliniken var inte alls som ett sjukhus! Det var mera som ett hotell. Dem vill att det ska se mera ut som ett hotell än ett sjukhus. Mera hemtrevligt liksom!


Men nu så ska jag fixa lite. Kanske skriver lite senare. As trött blir en tidig kvälll för mig!


P U S S A R

 


Hos Erik och Henrik.!

Ja nu har man då tävlat och det gick inte alls bra! Men men, ska köra 1000m i morgon så hoppas på att det går bra!
Vi ska har duscha och fixat oss och vi käkade lite kräm, mums! Sen så snart ska vi iväg på Middag. Jag och Nikie ska sova här om ni inte redan har förstått det..
Men nu ska vi snart iväg så vi kanske hörs senare!
P U S S A R

Godmorgon på er!

Ja nu ska man snart åka om tio minuter och jag tror att jag har packat allt. Hittade inge snyggt till kvällen dock! Menmen, blir väl något med jeans eller strumpbyxor!

Jag ska tävla runt ett tror jag eller ja, tävlingen börjar då! Men vi åker kvart över åtta från ica mxi.. Skönt att åka bil, sova lite och lyssna musik, älskart!

Men nu måste jag packa in i bilen och packa ner det sista!

Vi hörs ikväll


Dagen outfit;
Leggings med dragkedja, vila
Ett svart linne, h&m
En vit stor tröja, h&m
Halsduk med bollar på, Rinats

Kör på toffs idag och lite smycken!



P U S S A R

Hemma efter en rolig tårtdag..

Hahaha, ja jag och Mattias bakade tårta idag. Vi hade vanliga tårtbottnar och på det understa lagret hade vi hallonsylt med maränger som vi smulade ner. På det andra lagret vanlig vaniljkräm! På det översta lagret grädde (med lite vaniljsocker) och hallon och maränger. Den var as god, mums!

Vi satt lite vid datan, snackade (bråkade lite som vanligt, hahaha) och sånt. Men det var kul, mycket skratt iaf.

Åker klockan åtta i morgon. Tävlingen börja vid ett.. Men jag kommer iaf att blogga innan jag åker, det är ett måste. Sen blir det inte förän senare på kvällen innan middagen.


Men nu måste jag ladda min ipod och fixa lite saker inför i morgon! Köpte iaf en svart bh på h&m (bild kommer en annan dag)...


Godnatt,

P U S S A R

Hos Mattias

Nu är jag hos Mattias och vi ska baka tårta. Jag köpte med två chokladbollar hem som vi nyss käka!

Men nu ska vi fixa tårta,

P U S S A R

Engelska, igen!

Haha, jag skriver mycket när jag har engelska.. Men det är då jag har tillgång till datan, bra va? Ja! Hahaha.. Efter skolan ska jag ner på stan och handla en ny bh sen ska jag till Mattias och göra tårta sen ja, käka tårta ofc! Hahaha..

Ska snart käka lunch det blir typ korv med mos, äckligt! Men får väl käka mera hos Mattias, hahahahaahaha!

Men nu ska jag fortsätta att skriva om min film, haha!


P U S S A R

dålig morgon!

Ja har en väldigt dålig morgon och är väldigt irriterad... Håret blev inte bra, kläderna blev ej som jag hade tänkt mig.. Menmen, ibland får man väl se ut så då....

Jag har den vita nya tröjan, men hade inge snyggt vitt linne under så blev lite fail. Måste köpa ett nytt! Men jag satte dit en säkerhetsnål på mina nya leggings och fäste tröjan där (se bilden nedan) så den inte blir så lång på båda sidor..

Idag fyller Mattias så ska hem till honom o baka tårta och fira honom. Grattis! Sen så ska jag hem runt sex/sju för måste packa ska ju på tävling i morgon i Uppsala. Ska tävla JSM och jag o Nikie ska bo hos Erik, haha!

Men nu måste jag fixa lite,
Dagens Outfit;

Där ser ni att tröjan är lite "invikt"
Mina leggings syns ej så bra!

En bild på mest tröjan! Tror den blir snygg till sommaren
sen med bara en bikini under?! Den är väldigt
sval!

Yeeaaah en pose får ni också! Hörs på engleskan!


P U S S A R

Haha!

Haha, typ skandal! Om man kollar på alla hennes bilder är hon as brun och as nice hy och allt.... Men detta! Hahahahaha, PINSAMT!

HAHAHA!



Nej nus ka jag snart börja fixa mig inför sängen!

Hörs i morron bitti!

Godnatt

P U S S A R

stor shopping med Rinat!

Ja jag har inte shoppa på as länge (förutom det från h&m) men iaf... Så jag och Rinat åkte ner på stan efter skolan och gick runt lite.. Vi fikade även på Smak och vi tog en varsin kladdkaka och jag tog en latte också, mums!

Jag tycker att bilderna får tala för sig själva!


Min kladdis! Mums... Avis?!

Min latte med kanel, det var as gott, haha!

Tasta Kenzas sko som dem säljer på stan, dem var as konstiga i modellen.
Sen ser dem as stora ut, ser det där ut som 37? Nej och dem var lite stora...

Mina skor som jag köpte på h&m storlek 36, as sköna! Hoppas dem är
vita länge, haha! Men dem får jag vänta med att använda tills våren kommer..

En stor vit tröja från h&m och ett par legging från Vila med typ något mönster i.
As nice!

Ögonbryn/frans färg, svart! Färgade nyss ögonfransarna, det blev as bra.
Men ska färga snart igen så dem blir mörkare!

Två ansiktsmasker. Den bruna (chokladmasken) gjorde jag ikväll, ska göra igen
senare typ på söndag! Den andra är en varm mask, nice!


Det var allt jag handlade idag, ska ner i morgon igen ska kika på en ny bh! Jag måste ha en snart, haha även fast man har 1000st! Iaf det behövs!

Men nu ska jag fortsätta att fixa lite,

P U S S A R

GRATTIS MIN ÄLSKADE MAMMA!

Grattis mamma på födelsedagen, älskar dig!♥



Du är den bästa mamma, jag älskar dig!


P U S S A R


Hahaha!

Ja jag kom på en bra sak som jag ska göra när jag skriver om filmen, men jag säger inte vad! Menmen, nu ska snart ha idrott och jag ska gå med Rinat!


P U S S A R

Engelska...

Hej hej.

Har just nu engelska, men ska skriva om en film, ska nog skriva om Avatar. Det gör Rinat just nu, haha! Men spelar nog ingen roll.

Ska ner på stan och tralla runt lite, haha. Nej men ska shoppa lite, så bilder kommer nog ikväll.

GRATTIS MAMMA, ÄLSKAR DIG!

P U S S A R

Linda har lockar!

Haha ja, jag brukar ju alltid platta mitt hår för det står ut lite smått här och där! Men inatt sov jag med en inbakad fläta och det blev faktiskt helt okej. Om jag sover med två inbakada flätor blir mitt hår verkligen as stort! Haha, så jag ska nog bara ha en!

En tjej frågade om det gjorde ont att ta hålet i örat och om man hörde något när det gick igenom brosket!

Svar; Nej det gjorde inte så ont för jag sköt mitt hål, men om man pierca i örat så kanske det låter, vet ej! Men man har ju ont nu efter, jag som har luggen bakom örat drar ju handen där bakom hela tiden, haha! Lite klantigt att ta på det örat då, men man vill ju att det ska synas! Haha.

Hoppas du är nöjd med ditt svar, kramis!

Jag ska snart sticka iväg till skolan, blir tyvärr ingen "dagens outfit bild" idag, men kanske ikväll. Beror på! Efter skolan blir det stan ska shoppa lite och så. Sen hem och fira min mamma!





Haha, ja lite bilder på mig, kanske ej ser mina lockar så mycket, menmen, dem finns där iaf! Pappas dåliga kamera på datan.

Men ska fixa mig klart nu,

P U S S A R


Typ ett måste ha!

Åh dem här två klänningarna vill ja ha i sommar! Men hoppas dem kommer till butiken här i Esklistuna! Jag vill verkligen ha dme om dem sitter bra!

Snyggt med nät på sidorna, as fint!

Vad fint när man blir brun och det inte är tyg på sidorna!

As snyggt, typ måste köpa!

Men ska käka middag nu sen kanske ta ett varmt bad, så vi hörs i mrgon bitti!

Laylatov

P U S S A R

Usch säger jag bara!

Haha Kissie som är en väldigt stor bloggerska (som ni kasske vet)... Iaf, hon opereade ju brösten idag och när man såg en bild på henne utan smink och allt, så då blir man faktiskt äcklad. För man är van att se henne så sminkad och allt... Men ja titta på bilden!

(Går ej att göra större?)

Hon ser gammal ut, eller vad tycker ni? Ja hon ser iaf väldigt blek ut om man kollar på alla andra bilder.. Innan hennes operation och man kan förstå om man blir blek efter, men innan? Mycket fix på bilderna o massa skit eller?

Hahah jaja, jag tyckte det var lite kul!

P U S S A R

Musik a lá Linda!



Ja jag tänkte lägga upp lite av det låtar jag lyssnar mest på just nu!




Chris Brown-    So cold  " så fin, man typ dör när man lyssnar på den"




Blck Eyed Peas-   Meet me halfway " As bra, tröttnar aldrig!"


Min data är as seg så hoppas jag kan fortsätta ladda upp låtar senare! Så kanske tillkommer lite mera låtar senare!

( Jag hoppas ni kan lyssna på låtarna, det kan ej jag... Och jag får inte ens upp så man kan tryck på dem, segt internet! Men kommentera gärna o säg hur det ligger till... TACK! ) 

P U S S A R


Åh så glad jag blir!

Jag läste nyss mina kommentarer där det stod lite vad dem tyckte jag skulle lägga till mera och sånt, så gulligt! Gillar att dem är ärliga! Och klart att jag ska göra det bar för mina läsare så dem vill läsa den mera!

Tränade i snö stormen idag, haha inte kul... Menmen.

I morogn ska jag sprina 4.5km på idrotten och sedan kommer vi få basta, love it.. Så blir ej isträning för mig i morgon, men blir stan efter skolan o kika present åt mamma som fyller år.!

Men nu ska jag ladda upp lite annat på bloggen,

P U S S A R

Kommer att blåsa iväg idag!!!!

Åh shit vad det blåser ute. Inte kul och känns som om jag kommer blåsa iväg! Det kommer iaf inte att sluta lyckligt, tror jag!.... Eller vad tror ni?

Jag har iaf fixat mig, bara kläderna kvar (som vanligt). Ni kanske tycker jag är tråkig som inte lägger upp bilder om dagen outfit. Men nu får önska lite om vad ni vill ha på min blogg, annars skriver jag ju bara, haha! För att utveckla bloggen så måste man få höra vad andra tycker, eller vad tycker ni? Så bara att kommentera hur mycke ni vill, det glädjer mig ska ni veta!

Efter skolan blir det direkt mot träningen och hoppas på att det inte blåser så här mycke då! Om det gör det så får vi se hur det går att åka, man kanske får köra något annat inomhus, så det bli en ordentlig träning!

Jag vaknade och hade jätte ont i örat och visste inte varför, sen när jag tog på det kom jag ihåg att jag tog ju hål igår, hahahahhaa! Smart ja e va? Nej det är jag inte. Menmen, så blir det och det gjorde as ont att tvätta, man vågar ju knappt ens peta på det? Hmm, jaja det går nog över snart om några dagar!

Nu ska jag öppna min stökiga garderob o se vad som hittas idag?! Låter det bra, ehm NEEJJ!

Ha en dunder bra dag, en bild på mina älsklings skor. Om två helger blir det nog party med Rinat och Tove, får se vart det blir. Men hoppas något kul ställe. Behöver verkligen få dansa av mig, NU!


Bara älskar dem, ni har inte glämt dem vaa??


P U S S A R


Linda ♥ Skor

Åh nu har jag kolla en massa snygga skor, typ dreglar så dags att avsluta kikandet! Lägger upp några skor och en väska som jag hittade.

Svarta och enkla.

Söta & snygga ballerinaskor, snygga till fest. Ej för enkla!

Också ett par sötnosar! Men mera till vardags!

Alltså bara för heta, om jag köpte dem skulle jag ta bort remmen. Dam fanns även i zebra och med silver nitar också snyggt!

En snygg väska, typ vill ha den nu!

Också ett pat söta rosa fest ballerina. Kan nog även användas till vardags.

Haha, dem där var ju bara för söta! Vill ändå ha dem, lite små coola!


Nej nu klarar jag INTE av mera! Så nu ska snart syrran få datan så vi hörs i morgon bitti!

Sov gott, godnatt

P U S S A R 


Juste!

Ringde till h&m efter träningen och ändrade storlek på min snygga jacka som kommer lagom till våren! Bra att den kommer sent så man inte använder den innan vintern är slut. Det skulle se lite kul ut, haha! Sen vill man väl inviga sin jacka lagom då våren kommer? Jag ändrade till storlek 34, innan hade jag beställt 36.. Testade den på stan och den var lite förstor enligt mig!

Min jacka, ni har inte glömt va?

Love it, synd bara att många kommer köpa den.. Men jag kommer nog bära upp den snyggt!
HAHA, lite självsäker måste man väl vara? Ehm, jaa!


 P U S S A R

Gokväll på er solstrålar!

Sådär nu har man tränat och vart med Rinat och Tove.. Min dag!

Först så var det skolan sen så efter lunch drog jag ner och Rinat ner på stan för att kolla om man kunde ta hål i örat när som hellst. Så hon sa att det var helt okej att ta när man ville. När vi då gick där ifrån så ville vi verkligen ta då! JUST DÅ... Så vi ringde runt till mamma, rinats föräldrar och undrade om någon kunde hänga med. Rinats pappa kunde! Tack! Så vi gick till baka och det kostade 130:- och vi hade bara 200:- med oss, så han fick springa o hämta mera...

Ja resultat;

Ja så blev det, ni ser den lilla guld pärlan, så snyggt! Love it!

Efter vi hade atgit hål så mötte vi Tove och hon märkte inget först, haha. Men sen så! Vi drog hem till Rinat och sa grattis till hennes lilla syter Bella, hon kommer få en present av mig sen då jag fått mina pengar! Sen skulle vi ner på stan innan jag skulle till träningen. Då skulle vi träffa Sebbe och Jesper, men vi träffade bara Sebbe! När vi lämnat honom så halkade Rinat på torget, eller ja.. Tove fällde henne, hahhha!

Min buss kom aldrig så mamma hämtade mig och så tillslut var man på träningen. Den gick bra och var as jobbig.. INTE KUL, men hoppas den ger resultat!

Nu ska jag hugga in på min först semla för i år, mums? Eller blä? Ja vi fär väl se.

Men hörs sen

MUMS!


P U S S A R


Stressigt vill jag lova!

Hinner ej skriva så mycket nu.. Duschade lite för länge i morse men det var så skönt och jag tröttnade aldrig.. Nu ska jag springa o rota igenom hela garderoben och se vad det blir. Något varmt tror jag eftersom det är så kallt ute, eller är det de?

En bild på hur jag o Rinat ska ta hål i örat nästa vecka på måndag, snyggt! Eller vad tycker ni?


P U S S A R

Vill till värmen nu!

Jag vill verkligen åka utomlands.. Klarar inte av kylan längre (suck)... Menmen, man får fortsätta att drömma och tänka att det är nog inte så lång tid kvar till man åker till Israel.

Har sutti och kolla lite bilder från Egypten så lägger upp dem här..







Blir ni lika avis som mig eller? Aja, ska plugga nu och får väl ta ett varmt bad och drömma mig bort in i värmen. Haha!

Godnatt, P U S S A R

Hihi...

Mamma skulle tydligen inte ha datan än så jag sitter kvar här.. Haha men det är ju bra?

I morogon måste jag ner på stan o shoppa lite. Är as sugen på den (även fast jag nyss beställt en massa) men iaf.. Sitter o kollar på Kenzas videoinlägg, haha skrattar som tusan! Jag har fått frågan om jag kan videoblogga, men vem vet, det kanske kommer ett videoinlägg rätt som det är. Men inget jag tänkt på just nu...
Jag skulle får jätte svårt att säga något och skulle bara skratta!

Menmen, med kanske riktigt många önskningar så kanske det kommer ett?


P U S S A R

Mina inlägg kommer upp sent?!

Ja, jag vet ej om det är fel på min blogg eller om det är fel på blogg.se! För mina inlägg kommer upp så jädrans sent.. Jag vill ju att dem ska finnas där då när jag lägger upp dem!

Ska plugga lite nu, käkade nyss pannkaka och mamma ska ha datan ikväll så hon kan betala räkningar! Så vi får väl höras i morgonbitti då!

Laylatov

P U S S E N

Nytt på sminkbordet!

Haha, ja hur ska man säga? Sminkbord eller brillbordet... Nej låter bäst med sminkbordet..

Är iaf hos Rinat men ska snart hem tråkigt nog. Men har iaf blogga lite under dagen, snällt va? JA!
Men lägger upp en bild på mig med mina nya brillor, kostade bara 69:-

I skolan i morron vill jag lova!

Hade knut idag, lite ovanligt va?

P U S S A R


Nyss prov...

Sådär ja. Nu har man nyss gjort prov, hoppas på att det gick bra... Snart har vi svenska och efter det lunch. Är skit hungrig, hatar det. Tror det är äcklig mat idag också.. Haha. Men nu ska jag fortsätta jobba (mobil bloggar) P U S S E N

RSS 2.0