Dagen innan dagen då man festar in det nya året.

Mysig dag igår. Kollade bilar två med Rasmus, mamma och pappa. Efter det så gick vi ner till stugan för att kolla film och sova. Blev lite hostande för mig i natt med men känner mig bättre idag, tacka gud för det! Idag kollade vi film, åt kina mat, fixade mina naglar inför i morgon och myste. När Rasmus åkt hem så åkte jag och pappa till tuna park, jag skulle byta en bh, fixa ögonfransar och göra min klocka mindre.
Känner mig rätt så redo inför i morgon!

Lite ledsen att mina Jeffrey inte han komma till hyår pga av något tekniskt fel på Nelly. Men skulle få lite ersättning av dem för detta!



Torsdag

Oj vilken dag! Mår bättre, ja det gör jag verkligen. Hostade lite inatt med men det kommer jag nog att göra några nätter till. Så i morse åkte jag till min fina vän Michelle och gav henne en ros eftersom hon opererades i Tisdags. Hon såg pigg ut iaf och det var jätte roligt att se henne. En vecka sen jag träffade henne, känndes som en evighet!
Åt lite lunch då jag kom hem innan jag åkte till Emma för att mysa med henne och Tove. Vi pratade massa, kollade film, och lagade lite mat. Riktig gos dag!
Nyss var mammas moster, kusin och barn här. Vi fikade och pratade. Snart kommer Rasmus och myser med mig i natt, tack för mig!


Godnatt

Ska snart sätta på en film, lägga mig i sängen och försöka sova. Känner mig lite bättre och hoppas på ännu en bra natt. Det är de här som kan vara lite läskigt, att man kan bli bättre eller sämre, så man får hoppas på de bästa!
I morgon ska jag eventuellt träffa Emma och Tove på eftermiddagen om jag mår bra, annars blir det ännu en TRÅKIG dag och det behövs verkligen inte! Så godnatt.


Yes I did it

Okej, nu har jag gjort det! Beställde hem ett par efterlängtade Jeffrey Campbell skor, helt galet! Hoppas de kommer på fredag eller lördag.
Pappas kompis är här med familj och deras lilla bebis. Hon är sjukt söt och glad hela tiden vill jag lova. En riktigt glad prick! En tråkig kväll med hosta så tänkte ladda ner en film och den får göra min kväll! Puss.


O

Denna natt blev betydligt bättre. Svårt att somnade, saknade min pojkvän breve mig men tillslut så somnade jag. Feber fri idag men fortfarande hostig. Blir en vilo dag idag som behövs. Man måste hinna blir frisk till nyår!
I morse gjorde jag en latte med min systers "latte maskin" eller vad man ska säga. Den kommer man sakna då hon flyttar hem i från och henne så klart! Men en god latte på morgonen är aldrig fel.
Kollade dear john nyligen och tårarna rann som vanligt. Men så sjukt bra! Fred ut.


T

Fyfan vilken natt. Blåsten har väckt mig hela natten, lät som om hela huset skulle flyga iväg så jag var lite rädd där ett tag. Varje gång jag vakna hostade jag också, inte så underbart! Men efter att kollat lite film så där på morgonen så känner jag mig lite bättre. Ska med syrran på ett ärende innan vi tar en lite tripp i stan. Resten av dagen är jag med min man.
En lugn och härlig Tisdag!

Tumblr_lvp86rnyxx1qb3150o1_500_large

Tumblr_lwuu7ob8im1r4fx46o1_400_large


Levi's

Tänkte visa mina nya shorts från levi's som jag fick av Jenny i julklapp. De är as sköna och super snygga till sommaren, mumms! Man längtar även till utlandsresan i Mars med hela släkten, känner att våren kommer bli väldigt braa.



Där ser ni även min nya tapet


Peace & Love

Var iväg med mamma och köpte en tapet till mitt rum. Kände att jag ville göra en liten förändring. Fick inspo av min faster till denna snygging. Det blev otroligt bra måste jag medge!
Har även köpt min efterlängtade peace and love biljett. Känns så otroligt bra, slippa tänka på det nu!
I morgon blir det stan med syrran och efter det träffa min saknade pojkvän. Nu är han sjuklingen äntligen bättre. Mysigt!


Tepeten och biljetten


MNAG

Första lov veckan är kommen. Är fortfarande lite hostig, blir så trött på det här. Man vill ju vara frisk som en nötkärna och hitta på massa roligt... Men får se vad man hittar på idag!
Min nyårsklänning kom idag iaf, så sjukt nöjd och den satt som en smäck! Blir lite bling bling på dansgolvet. Ska se om jag hinner beställa ett par underbara skor eller om de kommer komma efter nyår *suck.  




Glittrar mer i verkligheten och sen måste jag inskaffa en bandlös bh!


2142

Julafton hemma hos mormor och morfar var jätte mysig. God mat, fika och efterrätt så nu är man väldigt mätt! Glömde såklart kameran hemma men tog liter bilder med ipoden så kan lägga upp några från senaste veckan. Ha en bra söndag!








Några bilder från veckan!


S 25e

Då var julafton över. Den blev bra och väldigt mysig. Åkte från farmor och farfar runt halv ett efter att ätit lite, spelat gitarr och sjungit. De var nog de mysigaste på hela julafton. Fina julklappar fick man också! Tänkte bjuda på lite bilder innan man ska fixa om sig på nytt. Ska till mormor och morfar för att fira jul. Så blir bilder från denna dag också!









Julafton

Idag är det självaste julafton. Har inte så mycket känsla men det kommer väl när man äter julmiddag och myser med släkten. I torsdags så hade jag och min älskling våran lilla jul, jag fick världens bästa julklapp! Det var väldigt gosigt. Igår gosade vi också på dagen innan vi åkte till arlanda för att hämta min saknade syster. Äntligen är hon hemma! Nu ska man julfixa sig lite innan jag åker till faster för att gosa, ha en bra julafton!



älskar dig


Jullov

Äntligen så har man jullov! Behövs verkligen efter en kämpig termin med massa nya saker, nya vänner och nytt system med skolan. Är väldigt nöjd med de insattser jag gjort och hoppas på att de kan bli bättre.
Ikväll firar jag in jullovet med min man. Vi ska baka ett pepparkakshus, byta julklappar och alltså ha våran lilla julafton. Vi sover även hos mig.
I morgon ska vi hämta Jenny från arlanda, äntligen kommer hon hem! Som jag har längtat. Hon landar runt sex i morgon kväll, då kommer jag inte släppa henne alls.


Tumblr_lwlqoqrxd71qc144qo1_500_large
Tumblr_lwizzcdcpp1r0ldomo1_500_large


T - 2

Skridskoskolan gick bra, tjejerna har väldigt svårt att sluta prata. Men vad gör det? Det är ju bara för gulligt.
Just nu har man inget för sig, kollar runt lite klänningar (som vanligt) men hittar inget. Så sjukt trisst, men hoppas någon snygg pärla dyker upp snart!
I morgon är det sovmorgon som gäller och sen lite fika på eftermiddagen. Ingen riktig skoldag, så sjukt skönt. Sedan avslutning på Torsdag, woho!



Puss på min fina


T

Sitter i skolan och inväntar Naturkunskap. Efter det så blir det en väldigt kort lektion spanska för min del eftersom jag inte har förberett mig inför spanska provet (omprov). Menmen bara att kämpa. Efter skolan blir det hem en snabbis innan man tar sig in till isstadion för lite skridskoskola.
Ikväll är de äntligen en lugn kväll, inge plugg, nystädat rum och bara gos. Sjukt underbart med lov på torsdag!

Tumblr_lv1msryoos1r5q01uo1_500_large

Derw_large

3019731377_1_7_ivnosnk7_large


M

Äntligen klar med veckans plugg, fyfan så skönt. Nu kan man äntligen ta jullov.
Dagen i skolan gick bra, hade en lektion och tog även lite sovmorgon. Så det gjorde inget för mig. Efter skolan så satt jag och skrev lite tills Rasmus slutat. Åkte med honom till stan och hjälpte honom med hans sista julklappar innan han skjutsade hem mig. Super snäll är han min man! Super mysig tripp på stadens gator var de ju självklart också! I morgon är det skridskorskolan som gäller. Den sista innan lovet, underbart. Ska nog även beställa en klänning då och ett par skor till nyår.


Tumblr_lmrn7by4p61qf1dmao1_500_large

390598_202946793122293_185152134901759_445173_291258259_n_large
308133_181224901967590_100002402436752_393466_346441196_n_large

E passou a menina mais linda
Tomei coragem e comecei a falar

 


1400

Kvällen började i tunavallen när Emma skulle träna lite. Jag va bara där ett tag innan vi tog bussen hem till henne. När vi kom in så stog min svärmor med tomteluvor redo för lite julbakning. Vi tog på oss mössorna och bakade kola och knäck med världens bästa julmusik och sällskap. Runt nio åkte vi till nattcupen. Rasmus och deras lag åkte tyvärr ut men jag hann se alla förutom den första matchen så det var bra!
Sov med frugan inatt men försov mig så fick springa till bilen när jag skulle hem och har vart ute och letat gran. Hittade en väldigt fin! Nu ska jag sova lite, puss.


Världens bästa!

Jag har fått världens gulligaste kommentar av min syster, tror jag dör lite. Blir så jävla lycklig av att läsa det hon skriver till mig. Jag älskar dig!
Skolan gick dunder bra och snart ska jag hem till frugan för lite julbak med hennes mor alltså min svärmor och sen ska vi till stan för att kolla nattcupen. Sover med min fru inatt med, så underbart! För jävla bra fredag.



Kommentaren från min syster♥

hörru gullunge! det är bara att kämpa på, snart har du lov och snart kommer din syster hem som har saknat dig så mycket! tillsammans ska vi fixa dina krafter tillbaka. tänk på, om det aldrig fanns tunga helvetiska stunder, då skulle du aldrig ha möjligheten att njuta ordentligt av de underbara lyckliga stunderna.
när jag kommer hem är det du och jag som tar en hel dag tillsammans, men lite strosande på stadens gator, myser ned oss i soffan på kvällen framför en bra film och bara är!
om en vecka och 14,5 timmar ses vi! glöm inte lussebullen och vinglöggen. puss

 


Skulle behövas, inte tacka nej till. Aldrig!


You learn

Det är så mycket man vill göra, så mycket som man är trött på och så mycket som man bara vill glömma. Vill bara åka iväg för en stund. Skulle vara så otroligt skönt!
Dagen idag har inte alls vart bra. Den har vart sämst. En natt med lite sömn, massa tankar och ett förjävla matte prov. Men efter skolan blev dagen lite halft räddad. Emma och jag va på stan en stund och i morgon blir det ännu mer goos. Var som sagt hemma hos moster också och baka pepparkakor med kusinerna. Nu blir det att inte göra något alls. Men på fredag sover man inte ensam iaf, underbart!


383229_286603591377264_141248179246140_748928_2070770301_n_large

Tumblr_lq4cmsrlls1qci3v7o1_500_large

387466_303214216385798_166880013352553_925602_424201038_n_large


Tumblr_lw9dgjyms71qgg3boo1_500_large

X_df6b5b77_large


And you learn like a shadow flows in the rain
Like a foreign flame in the dark
Showing you the way

~Takida


Fuck

Matte provet kan ta sig i analen. Allt går så jävla dåligt just nu. Hatar allt, vill bara skrika och gråta. USCH PÅ ALLT.


2214

Åh vad jag grät när jag kolla på bondens vigsel, så otroligt vackert! Pratar med Emma just nu och hon gör min kväll, de vill jag lova. Imorgon skjutsar min mor mig till skolan, de tackar man för. Gonatt


Bonde söker fru

Ska snart kolla sista avsnittet av "bonde söker fru". Sen blir det väl att sova. I morgon är det matte prov och just nu finner jag ingen lust till plugget. Man får hoppas på de bästa! Skolan idag gick fan as bra, stolt! Fred ut



Tycker vi drar utomlands snart? Kärleken till dig


1231

Älskar verkligen sovmorgon! Har haft matte och lunch, inväntar samhällskunskap och historia. Efter det tar jag mig hem till Rasmus och ska vara med honom. Ska se om jag hinner plugga lite matte också. Fast gick rätt så bra då jag pluggade igår och idag så man får väl se.
I morgon ska jag hem till moster och kusinerna för att baka pepparkakor, jätte gosigt. Ska även plugga lite. Det är mitt nya liv, pluggpluggplugg! Puss



Om man ändå kunde ha en låt som rubrik

Jag är trött på sånt här. Man blir ledsen, deprimerad och vet inte vad man ska göra eller tro. Trodde man mognat, växt ifrån sånt här. Men man får försöka glömma, gå vidare. Usch godnatt!


" Jag älskar dig, så högt så du hör. Ja det e så "

Snart dags för att sova lite tror jag. Skridskoskolan gick bra inte så många barn pågrundav vädret och att det va lucia. Alla barnen är så mysiga, alltid så glada och verkligen försöker. Älskar små barn! I morgon är det skola och sovmorgon som gäller. Efter det träffar jag Rasmus och sen blir det fortsatt plugg. Lite mycket nu men man får stå ut när det är lov om cirka en och en halv vecka. Fyfan vad underbart.
Längtar till julen det gör jag verkligen. Vill de bort alla julklappar och köpa mer julklappar. Det bästa som finns!







It hurts inside of me


13 december Lucia

Sitter i skolan (som vanligt) och har snart naturkunskap. Efter det är det bara spanskan kvar. Efter skolan ska jag ner på stan och kolla upp mobilen innan jag hämtar ut min klänning. Lucian i skolan var inte som man väntat sig. Sången var jätte fin men det var inget tåg eller något, där försvann lite av julkänslan. Menmen, ikväll är det skridskoskolan, roligt som tusan!
Kvällen består också av lite plugg och i morgon ska jag träffa Rasmus!





SOMMARJOBB

Fan vad duktig jag är på att blogga idag då! Har i alla fall skickat iväg ett CV för sommarjobb på Mary's Café. Hoppas på att man får svar så man vet om man ska söka vidare eller om man har kirrat ett jobb! Nu ska jag ta tag i lite plugg, så sliter mig från detta nu, puss!



Drop every fear

Nyligen ätit och färgat håret. Gjorde det mesta själv så hoppas på bra resultat! Har även fått nyårsklänningen eller ska hämta ut den i morgon, hoppas som fan att den passar! Ska sitta här ett tag innan jag plugga lite och laddar inför lite måndags mys! I morgon måste jag till the phonehouse för att kolla vad jag ska göra med min iphone? Om man kan byta upp sig eller få ut en ny som jag har. Så jävla trött på att den inte funkar..



A chapter with you is wonderful

Dagen blev inte som jag trodde. Fick gå hem under mattelektionen för jag börjad må illa och blev så sjukt trött. Åkte hem och gjorde lite våfflor och somnade sedan på soffan. Fortfarande lite ont i magen osv men inte lika trött. Ska ta och försöka plugga lite sen ska mamma färga mitt hår. Om hon inte kan så gör jag det själv.
I morgon är det Lucia och skdrisdkoskola. Hoppas att det inte regnar för då blir det inte roligt vill jag säga! Och med de tackar jag för mig.


1620

Gårdagen blev väldigt bra hemma hos Emmy. Men då vi drog vidare blev det tyvärr trisst. Inte min "folktyp" som va där eller vad man ska säga. Så jag och Rasmus drog hem efter tolv till mig för att mysa och sova. Idag tog vi det lugnt innan vi skjutsade hem honom. Påvägen hem så körde jag, fan det går ju lite bättre då och då. Så det är ju kul!
Ikväll ska jag inte göra något. Har ingen ork till att göra något. Jag ska alltså ha en lugn kväll!



Finaste vännerna, Emmy saknas tyvärr!


Jag har dom finaste vännerna

Mysfredagen hos Cecilia var underbar. Vi bakade, kolla idol, skräckfilm och sov. Måste bara säga att jag har världens finaste vänner, bjuder på en bildbomb från igår. Massa kärlek till er!










Tjockisarna blev otroligt mätta


" så högt så du hör "

Mår bättre nu vilket jag är väldigt glad för. Kom hem, åt lite mat och sov i typ två timmar. Snart dags för lite mysis kläder, fix och vidare mot torshälla! Möter upp lite tjejer för att handla lite saker och sedan ta bussen hem till Cecilia. Idol finalen är man lite spänd över, självklart vill man att Amanda Fondell ska vinna. Puss på fredag äntligen helg!



du är tokig men otroligt vacker!


FUCK OFF

Sitter i skolan och gör INGENTING. Jag är trött, hungrig och vill bara hem och sova. Längtar till kvällen då man ska gosa med sina tjejer. Så snart drar jag hem för att äta massa mat, sova lite och göra mig redo för en dunder-myskväll!


2219

Så lycklig. Min Rasmus kom hit ikväll och höll mig sällskap. Mamma och pappa är på julbord och min man hade tid att komma förbi. Vi åt middag, kollad film och myste. Jag älskar de här dagarna, så underbara! Har även handlat klart ALLA julklappar så det känns mer än bra.
Gosigt på stan med Sara, ja det var de verkligen vill jag lova. En bild på mig och min kärlek, fina du!


1013

Sitter i skolan och inväntar min sista lektion som är Svenska. Efter det ska jag ner mot stan med Sara för att luncha och kolla lite julklappar. Ska även hämta ut lite paket som jag beställt.
I morgon blir det glöggkväll med bakning och idolfinalen hemma hos Cecilia med tjejerna från klassen, kommer bli en jätte bra och mysig fredag. Längtar även till helgen för jag är så sjukt trött, helt galet. Back to work!





Outta Space

Har nyss vart hemma hos min man. Vi bastade, kollade film och myste. Har inge plugg denna vecka vilket är otroligt skönt. Imorgon slutar man vid lunch. Ska luncha med några tjejer på stan sen kolla om man hittar något nytt och snyggt. På fredag blir det julbakning hos Cecilia och lördag tror jag det blir lite festligheter. Sover även då med Rasmus, mys!
Allt för mig nu, fred ut!





" Känner du lyckan genom sorgen "

Ännu en måndag har passerat. Skolan gick väl bra och efter det gick jag och sola. Har nu beställt nyårs klänning och hoppas att den passar! Har även beställt lite julklappar så det känns skönt. Ska nu äta lite sen julbaka med mamma. Gosigt värre! Igår övningskörde jag även för första gången på stor väg, fyfan vad läskigt det var. Men men bara att träna eller vad man ska göra..


Andra advent

Gårdagen var super mysig. Vi myste hela kvällen, hela natten och halva dagen. Idag åt vi frukost, kollade film och duscha. Jag skulle iväg till mormor och morfar på glöggfika. Träffade moster och hennes man och självklart mina små kusiner. En mysig söndag! Nu ska jag försöka skriva klart min uppsats även om jag är sjukt trött!



Tokiga


Four months with you ♥

Idag har jag och min kärlek fyra månader. Tiden går fort men jag njuter ändå. Ska hem till honom snart för en mysig lördag. Underbart vill jag bara säga.♥

Förlorade även bowlingen igår, så jävla surt. Fyfan för bowling!


F som i fredag

Dagen i skolan gick fort. Fick bra betyg på mitt no-prov! Det gjorde hela min dag vill jag lova, fyfan så underbart. Efter skolan åkte jag hem för att duscha och äta lite. Ska snart hem till Rasmus för att sedan bowla ikväll med några vänner. Kommer bli en väldigt bra fredag, puss!


Jag ska dansa fastän hjärtat brister

Sitter kvar här, kan inte lämna musiken. Haha.. I morgon blir det bowling med mina tjej kompisar och Rasmus kompisar. Sen blir det nog vidare hem till någon för lite annat. Sover hemma för min man har fotbollscup dagen efter. Men på lördag har vi fyra månader då blir det gos. Natti =)







Har så många fina i mitt liv, kärlek till er!


The music makes me crazy

Idag var det som sagt inte min dag, men den blev bättre! Efter skolan shoppade jag lite och solade med Michelle. Sen åt jag på Wayne's med michelle, Anna och även Viktor gjorde oss sällskap. Innan jag skulle gå insåg jag att mina påsar va BORTA. Jag fick panik så sprang och köpte två saker som jag redan köpt. Går hem till moster för middag och gos. När mamma hämtat mig så åker vi förbi där jag sola och dom hade MIN påse! tackar till den som lämnade in den, kärlek!!

Älskar musik, dör lite för vissa låtar just nu. WOW

- Miike Snow med låten, Silvia-Robotberget Mix
- Yelle med låten, Ce Jue
- Rebecca & Fiona med låten, Giliap 
- David Guetta med låten Paris
MUMMMS




3 månader till VÄRME


Förbannar den här dagen

Sitter just nu i skolan och inväntar den sista lektionen. Har haft en väldigt dålig dag hitils. Spanskan går verkligen skit, fattar inte varför man ska behöva läsa språk om man får IG på allt man gör? Då är det väl bättre om man får ha någon annan lektion så man utnyttjar tiden. Sen hatar jag då man är as hungrig och har sen lunch. Prutt säger jag bara!
Efter skolan ska jag till stan ett tag och kolla lite julklappar, sola och kanske äta. Ikväll ska jag hem till moster och kusinerna för lite mys. Hoppas då att resten av dagen blir bättre än vad den är nu. Avslutar detta inlägg med att säga SNOPP I BAJSEN!




RSS 2.0