BAKNING

Go'kväll på er allesammans!

Har haft en väldigt bra helg bortsett från lite saker, men den har vart bra ändå. Mina tjejer har gjort helgen och idag var det en ren mysdag med Sandra, Michelle och Angelica. Vi köpte godis och kollade skräckfilm, ville inte alls åka där ifrån då mamma sa att hon redan va påväg.

När jag kom hem blev det bara mer och mer slappt och jag slumrade till i soffan, underbart eftersom man sov två timmar inatt. Vill tacka alla för gårdagen och ser fram emot en ny skolvecka så man snart har lov, då blir det kryssning med tjejerna, Anna, Michelle och Elin. Kommer bli jätte bra.

Har nyss bakat lite chokladrutor. Tove smsa mig och sa att hon hade bakat de, då blev man ju själv sugen på att fixa ihop de, mumms!

Ska försöka ringa Michelle och prata om morogndagen, men vi hörs då vi hörs, puss!


Jag & Anna förra hösten, minnen.

Jag & Michelle, samma dag.


Sjukling..

Hejsan på er!

Sitter här hemma och ska snart till farmor och farfar och bara mysa. Jag och farmor ska fixa varandras naglar och sen bara mysa.

Har vart hemma hela dagen och städat lite, busat med hundvalparna och sen pluggat lite. Så kände idag att jag hade tid att blogga. Men har tyvärr inte så mycket att skriva om förutom att det är jätte mycket med gymnasiet, skolan och allt. Känner att tiden inte räcker till och att jag bara flummar eller vad man ska säga. Att jag typ tror att jag hinner med allt och sånt..

Men aja nu ska jag ta och röra mig ner mot farmor och farfar, ha en bra vecka! :)


15 Januari 2010

Go'kväll på er!

Klockan har nyligen blivit tolv och jag har haft en underbar kväll hos Anna. Hon kom hem från Thailand idag så jag och Michelle överraska henne med kladdkaka, tomtebloss och massa, blev lite tårar i dörröppningen. Fick lite presenter och innan vi börja käka allt gott så kom Elin. Vi spelade lite spel, åt massa gott, skratta och bara hade en mysig tjejkväll.

Nu ska jag sitta här en stund innan jag går och lägger mig, ha en bra lördag. Puss!

 
Jag & Michelle för ett tag sen, love!

 


Då var det dags igen

Hoppas på allt att det var sista gången för jag är så ledsen på det här. Jag försöker glömma men sen komma tillbaka och sluta som ovänner igen. Det löser inget och för mig blir det bara värre. jag orkar inte med sånt här igen. Det tar väldigt mycket på mina krafter och du ska veta att detta kommer bli svårare än första gången. Varför? Det är de jag inte kan förstå.. Va inte så här då som det är nu.

Kanske för du har lyckats med att såra mig, göra mig avundsjuk, ledsen och allt. Men nu ska jag försöka se frammåt. Men som sagt kommer bli värre denna gång, är det okej? Nej jag vill verkligen inte att jag ska må såhär, ingen borde må såhär.. Jag hoppas detta va sista gången, kan inte gå igenom detta igen, jag orkar inte.

Behöver komma bort, vill bara bort nu. Bort från allt, det skulle hjälpa mig något otroligt!

Nu blir det att sova för i morgon ska jag till Romme med Emma och Michelle, tack för mig!

TOPPEN KVÄLL!

Blev verkligen en toppen kväll med tre väldigt bra vänner. Blev lite film men mest snack tror jag, tack för kvällen!



2 Januari 2011

Go'kväll på er!

Har inte haft tid att blogga sen sist men tänkte ta mig lite tid nu. Nyår var så underbart bra som det kunde bli. Käkade middag med 9 trevliga brudar och sen drog jag, Rinat och Emma hem till Rinat för att fixa oss och föra lite. Sen kom alla brudar ner på stan och vi var hemma hos en kille som heter Peter, var hur kul som helst. Var på stan vid tolv sen tillbaka till Peter där festandet fortsatte. Kom hem runt fyra på morgonen.

De två första dagarna av det nya året har jag bara tagit det lugnt och det har verkligen behövts. Just nu sitter jag hos min älskade vän Karolina och bara moffar chips, kanske blir att träffa några ikväll men ja vi får se hur allt blir. Nu ska jag vara social, ha en bra söndag!

Vi bara bjuder på detta..




Ger igen för vad Karolina lagt upp...

RSS 2.0