29 mars 2011 - inte en vanlig tisdag..

Hej på er!

Ja denna dag är inte som alla andra. Skolan var bra i början men slutade inte så bra. Detta samhälle är katastrof, vad har hänt igentligen? Dagens ungdommar har inge vett i skallen alls, förutom vissa som kanske dels haft en bra uppfostran eller inte hamnat i fel umgänge. Jag blir verkligen galen. Att gå och slå en person för något den gjort inte vart något stort. Att säga en sak som dem själva gör till en stor sak och sedan går på personen för att slå den när den dels är ensam.

Våld är det fegaste jag vet. Just nu i mina tankar vill jag bara slå tillbaka, sista slaget blir ju det värsta om man inte har det som självförsvar? Dels att vara två mot en är så jävla fegt. Att man ens kan. Sen smsa ett sms där det står att man bara ville prata, ja det tror jag vad jag vill på..

Nej jag är riktigt arg och känner att ilskan kan jag ta ut på bloggen. Struntar i vilka som läser det, jag har all rätt i världen att skriva hur jag känner här. Kan dels göra hur måna polisanmälningar jag vill och visa upp de skador som inte är stora men jag har i allafall bevis. Dem ska veta att de inte kommer långt med detta, så jävla fegt!

Nej dags att sluta skriva inna jag blir arg ännu en gång idag. Hejdå!


Jag är lycklig att jag har mina vänner som alltid finns där för mig. Jag vill dels tacka Rinat
att jag fick gråta i hennes famn idag, jag älskar dig gumman och jag älskar er alla mina
vänner. Tjejerna ni är bäst! ♥


Måndag 28e mars 2011

Go'kväll på er!

Jag är så dålig på att uppdatera men jag känner att jag vill prioritera tiden på annat.. Idag så ringde klockan en timma innan vad den skulle göra så jag somnade om den timman som va kvar av min älskade sömn. Gick upp för att göra en väldigt god måndags frukost.
När man kom till skolan så hade jag bara en kvarts lektion som var helt onödig. Åkte till stan för lite shopping men inget fall mig i smaken. Hittade lite nagel-smycken som fick följa med mig hem. Skulle köpt naglar men pengarna hade inte kommit in på mitt kort så det får bli i morgon..

Efter stan så åkte jag hem till Tove där vi gjorde våfflor, det satt inte helt fel vill jag lova. Vi satt och prata en hel del och några goa skratt vill man inte tacka nej till. Åkte hem runt fem och då stack jag ut på en springrunda, otroligt skönt att rensa tankarna och dels vara ute i den sköna vårsolen.
Väl hemma var det fokus på plugg som nu äntligen är klart, känns som en lättnad.

Okej tråkigt inlägg men det va min dag, kommer nog inte skriva mer idag så vi hörs då när vi hörs. Ha det bar så länge, pussar till er mina kära läsare!


sommaren, kom till mig. Står
inte ut längre..





Söndag 27e mars 2011

Hejsan, det var ett tag sen nu!

Ber lite om ursäkt men har inte haft tid att blogga denna helg. I fredags var det fest, lördag fira farfar och idag en slappar dag. Har bara levt livet denna helg. Synd bara att den är över och i morgon redan skola. Det som är bra med morgondagen är att jag har en lektion mellan halv tolv och halv ett sen slutar jag, skönt!

Ikväll ska jag träffa min underbara Michelle. Vi ska åka moppe och sen vet jag inge mer. Ska även laga mat till familjen för jag har en hemma uppgift i hemkunskap. Aja det var nog allt för mig så hörs vi när vi hörs!


En mycket lugn kväll

Efter mat, glass med hemma gjord chokladsås och mycket tv tittande så känner jag min utvilad. Känner att jag inte behöver sova i natt, eller? Jodå efter fortsatt plugg så blir det att krypa ner i sängen och försöka sova..

Sitter nu och kollar efter en skolavslutningsklänning men inget faller mig i smaken. Vill ha något annorlunda, något eget eller vad man ska säga. Har kollat lite på Nelly och sidorna men inget faller mig i smaken. Jag vill ha något som jag skulle kunna betala hur mycket som helst för. Men ska vänta och se om det kommer in mera klänningar som man kanske kan falla för.
Men som sagt, det är ett tag kvar så jag har tid på mig. Nu ska jag tvätta bort sminket, ringa Michelle och plugga lite.

Ni får ha en bra fortsatt kväll så hörs vi i morgon, godnatt puss till er!


Have you ever felt so sad you can hardly stand?

Hej på er!

Har nyss kommit in efter en springtur. Va otroligt skönt att springa av sig och rensa sina tankar. Det är så mycket hela tiden som gör mig deppig och sen dels mycket i skolan som gör mig stressad. Så att springa idag, ja det gjorde verkligen min dag!

Ska snart äta lite middag sen plugga lite hade jag tänkt. Blir en hemma kväll eftersom i morgon tillbringas fredagen med brudarna, kommer bli jätte kul! Skulle ha dansat men känner att jag inte vill börja i mitten av terminen och orkar inte stressa i morgon, så får sattsa på dansen nästa termin!

Skolan gick bra, fick reda på nationella och jag klarade det, as glad. Känns som om min dag har vart helt okej.. Men nu snackar jag en massa strunt. Vi får höras senare, ha en bra kväll så länge, puss! =)


Torsdag 24e mars 2011

Gomorgon!

Ska snart dra mig mot skolan men först skriva ett litet inlägg. Dagen består av skola sen hemfärd, ska plugga och fixa lite med rummet. Ska även idag beställa hem saker till naglarna jag ska börja fixa, ska bli så kul! Men var tvungen att vänta tills jag fått pengarna så nu kan jag beställa hem allt jag behöver..

Somnade skapligt igår så idag är humöret på topp. En skön dag i skolan gör allt bättre också! Men jag skriver nog då jag kommer hem, ha en bra torsdag! Kram ♥



en närmare titt på ännu ett nytt linne, fint till sommaren!

I'm so tired in my head so I take a drink

Hejsan svejsan!

Har nyligen kommit hem från en halvtimmas solning. Det var alldeles för varmt så jag kunde inte koppla av. Det var nog de värsta jag vart med om.. Dagen har iallafall spenderats med en goding som verkligen gjorde min dag.

Förlåt för mitt panik inlägg i morse men jag hade verkligen brådis. Hann med bussen och fick dels vänta.. Så jag inbilla mig nog lite om hur brådis jag hade, men det lär man sig!

Ska nu äta lite spicy och sedan ta tag i plugget. Läsa klart en bok som inte alls faller mig i smaken gör att jag skjuter upp det hela tiden. Dags att ändra på det! Vi hörs i morgon då jag har sovmorgon. Ha en bra onsdag kväll mina kära läsare!


en äckel bild.. men who cares?

23e mars 2011

Jätte panik, bussen går om 5 min så hinner inte skriva. Vi hörs senare. Puss!


Rinats place

Tjenare mannen.

Sitter hemma hos Rinat och bara myser med tjejerna. Doftar god mat som Rinats mamma fixar och sen blir det fortsatt plugg.. Fast har vi börjat? Nej. Så kanske dags att starta pluggandet..

Känner inte alls för att åka hem men man drar sig nog hemmåt senare. Kommer inte skriva något mer idag så vi får höras i morgon. Hoppas ni haft en bra dag i vårsolen, köpte med mig en underbar ben & jerry´s till Rinat som jag moffat halva.

Nej nu ska vi äta, ha en bra kväll! Kram! ♥


Minnen med Rinat..


Utvecklingssamtal

Sitter här i skolan och inväntar min kära mor. Vi ska ha ett kort utvecklingssamtal för att prata om några ämnen och nationella. Hade ett no prov på förmiddagen och det gick jätte bra, klarade alltså det.

Sluta snart, gud så skönt. Vill bara ut i vårsolen, ta en glass och sätta sig i en park och bara njuta av solen. Hoppas Tove och Rinat går med på det. Men nu ska jag möta upp mamma så vi hörs då vi hörs.

Ha en bra dag, puss! =)

Tisdag 22a Mars 2011

Godmorgon solstrålar!

Idag är det en bra dag, solen skiner, ska umgås med två godingar efter skolan och jag har sovit jätte bra! Haha, väldigt kortfattat!

Igår så kom Michelle upp till Rinat för att testa västen och vi ska nog dela på den, för den är sjukt snygg! Men sen iallafall så stack vi till Tuna Park där jag fick med mig två linnen och fem ringar, as bra! Åkte hem runt halv åtta då jag satte mig och kolla finalen av Top Model, helt fel vann enligt mig. Så jag gick surt från tvn och vidare till plugget. Hoppas provet går bra idag!

Aja nu snackar jag bara massa strunt. Efter skolan ska jag ner på stan med Rinat och Tove, skönt i solen! Sen drar vi oss till Rinat för att plugga och kolla lite film. Vill hinna sola idag också, skulle vara jätte skönt. Men nu ska jag blåsa håret, vi hörs då vi hörs!


Ryggen på mitt sygga linne, dock en kass bild!

Måndag 21a Mars 2011

Hej på er!

Måste bara säga att jag verkligen älskar sovmorgon. Jag börjar igentligen tjugo i tio men det är bara elevenval där jag bokstavligt talat bara rullar tummarna. Så då kan man lika gärna sova och komma till nästa lektion som börjar halv tolv. Underbart skönt!

Dagen i helhet kommer bli jätte bra. Tre lektioner i skolan sen slutar man vid tre. Åker hem till Rinat och väntar på Michelle som ska köpa en pälsväst av Rinat. När "affären" är klar så åker jag och Michelle mot Tuna Park för lite shopping och mat. Hoppas på att hitta något snyggt, sen blir det att äta något gott på Tuna. Riktigt sugen på deras kycklingsallad, så det blir nog en sån!

Nej nu ska jag blåsa håret, packa det sista och dra till skolan. Hoppas ni får en bra måndag, kram!♥



bjuder på två "blötahåret" bilder, haha!


Helt slut!

Ja rubriken talar för sig själv. Är helt slut efter allt firande. God mat var det på akropolis, god tårta och en massa mysigt sällskap. Har försökt pluggat lite men kommer inte igång, så jag bloggar innan solsidan och efter solsidan, ja då är det bara plugg som gäller!

Kan skriva i morgon innan skolan, börjar halv tolv och sen blir det tuna park med min käraste vän Michelle, lovley! Ha en bra söndags kväll, puss!


Elliot & Jenny

Elliot & jag

en bild på mig.

20 Mars 2011 - Grattis världens bästa syster!

Godmorgon!

Ännu en till härlig och solig dag som gör en lycklig. Gårdagen var jätte mysig, åt massa onyttigheter, kollade bra filmer och fikade på First. Ja Rinat och Tove gjorde min lördag!

Idag blir det helt annat. Runt 12 ska familjen äta på Akropolis för att fira Jenny lite extra, hon blir 19år idag. Grattis min älskade syster! På eftermiddagen kommer det lite folk hit för fortsatt firande. Kommer bli jätte kul. Ska även hinna med att plugga lite idag, kan inte stanna hemma från skolan i morgon för jag har en massa plugg. Även fast de skulle behövas!

Men nu ska jag fortsätta med städningen sen in i en dusch och vidare mot Akropolis. Ha en bra söndag mina kära läsare. Jag lovar att skriva ikväll eller på eftermiddagen. Kramis!


Grattis världens bästa syster,
hoppas du får en bra 19års dag!
Massa kärlek till dig från mig

19e Mars 2011

Godmorgon på er solstrålar!

Hoppas ni sovit gott och hade en bra fredag. Själv var min fredag med än bra vill jag säga. Kom till Sandra runt fem och efter en stund kom Ange också. Satt och prata om lite allt möjligt och moffade lite godis. Alex kom och hämtade oss runt halv sex så vi slapp gå till dansskolan. Jag vill bara säga att det var sjukt kul! Även fast vi mest gjorde lite övningar men den sista kvarten då vi skulle lära oss början av dansen va det sjukt kul! Så jag tror vi tjejer ska fortsätta att dansa.

Efter dansen spenderade jag min fredag med en underbaring som gjorde min fredag. Mamma hämtade mig halv ett ungefär och gick och la mig på direkten då jag kom hem. Vaknade för någon timma sen och nu sitter jag här och glor på tv.

Idag blir det att plugga lite på dagen och även vara barnvakt åt mina älskade kusiner. På eftermiddagen åker vi till tuna park med min kära mamma och där ska jag handla en present åt syrran som fyller 19år i morgon. Efter tuna park så ska jag hem till Rinat med Tove för att ha en myskväll. Kanske blir att hitta på något men inget planerat. Kommer bli en jätte bra lördag, har saknat våran trio!

Men skriver nog senare, ta vara på vädret vill jag bara säga! Kramis.




18e Mars 2011

Go'midda!

Haft en bra dag? Det har inte jag.. Vaknade med att de var massa snö utanför fönstret och det förstörde mestadels av min fredag. Men om man bortser från snön så har dagen vart lång i skolan och kom nyligen hem. Då var det bara att byta om och äta lite innan mamma skjutsar mig till Sandra.
Ska vara hos Sandra ett tag innan vi går till dansen. Ska faktiskt bli jätte kul och ser verkligen fram emot det.

Nu ska jag packa det sista och invänta min kära mor, ha en jätte bra fredag! Har ingen tillgång till data (tror jag) ikväll så blir nog ett inlägg i morgon. Kramar från mig!♥



Ni får ursäkta min feta finne i pannan.. Men sånt händer även den bästa, haha! Faktiskt min ända så ganska så stolt över att det bara finns en av de jävlarna!

Japansk manikyr

Jag sitter fortfarande kvar här och bara drömmer mig in att jag har en massa pengar framför mig just nu. Har dels kollat igenom Foki's blogg och bara älskar hennes naglar. Jag älskar de där japanska naglarna så har beställt hem lite saker som behövs för att designa såna. Dock kan jag inte beställa allt som jag vill men lite grunder att börja med.

Lösnaglarna kan man köpa i stan men acryl-lim och lite pärlot får man beställa. Ska kolla på panduro om man kanske kan köpa lite saker där, som glitter osv. Måste gå till kicks och köpa massa lösnaglar utan färg och sedan lite penslar så jag kan måla naglarna. Kommer bli jätte spännande och har vela gjort det hur länge som helst!

Lägger upp lite bilder på Foki's coola naglar, snart ska jag också ha såna fina och coola på mina händer, wihhoo!





Tycker naglarna är as coola och man kan verkligen göra sitt egna. Om jag blir bra på de så kan man kanske tjäna något på det? Men träna, ja det behövs verkligen. Nu ska jag faktiskt stänga av, godnatt på riktigt! ♥

17e Mars 2011

¡Hola!

Sitter här i min ensamhet och funderar på vad tusan jag ska hitta på? Ögonen går i kors för jag är så trött och det ända jag gjort idag är att jag hängt på stan och träffat underbara vänner. Det kan man inte direkt bli trött av? Men i allafall så var skolan väldigt bra, slutade två ist för halv fyra. Hade ingen musik, fast ville faktiskt ha det, älskar musik, haha!

Köpte en underbart snygg klänning idag och mitt iphoneskal låg på sängen då jag kom hem, älskart! Ser dock inte så bling* ut som då man beställde den, men jag älskar det i allafall.

I morgon är det FREDAG, lovley. Ska dansa med Sandra och Ange runt sex sen spenderas kvällen med en underbaring, det gör verkligen min fredag! Nu ska jag tvätta bort mitt smink sen fortsätta läsa klart en bok som ska vara skriven om på måndag! Så vi hörs i morgon någon gång, ha en bra torsdag, kramis!



hatar cam bilder, men det får duga. en liten titt på skalet!


16e mars 2011

Go'kväll!

Hann inte blogga i morse och det var ganska så skönt. Låg kvar i sängen en stund istället, var verkligen underbart. Nationella kändes verkligen som om det gick bra, blev mer lycklig av att få reda på att man slutade efter nationella för hemkunskapsläraren var sjuk. Åkte då ner på stan med Rinat och Tove, fick med mig en jumpsuit hem, wihoo!

Efter en stund på stan gick jag och Tove till wayne's för en snabb fika, sen mötte jag upp en speciell person som verkligen gjorde min dag, tack kära du!♥

Nu ska jag ta mig ett litet bad och sedan gå och lägga mig. Känner mig lite smått frusen så kan vara skönt att somna varmt. I morgon är det sovmorgon så vi får se när vi höres. Ha en bra onsdagkväll, kram!


last year

 

 


Mys med familjen!

Sitter och kollar lite på tv med mamma och pappa nu innan jag ska återgå till pluggandet. Har vart och handlat lite vindruvor, choklad och dricka till nationella i morgon. Har även ätit en god middag, dock kan jag inte äta så mycket pga magen. Men det kommer nog igång snart, hoppas jag!

I morgon är det en vanlig skoldag, nationella hela förmiddagen och eftermiddagen blir en lektion hemkunskap. Blir ingen NO eftersom vi har det hela morgonen, skönt! Vill ner till stan och hitta något nytt så får hoppas på att det bli så. Nu ska jag fortsätta kika på bygglov som mina päron kollar på. Kanske skriver innan skolan i morgon, annars ha en bra dag i morgon, puss!


En bild på mig och min söta kusin Ebba, älskar henne verkligen! Snodde bilden från hennes blogg, kika in här!

Memories that never fade out

Tjenixen!

Har nyss beställt ett nytt iphone skal, hoppas det kommer inom denna vecka. Så trött på mitt blåa. Denna gång blev det ett lila glitter, väldigt gulligt tycker jag!
Under den tiden då jag inte bloggat har jag pluggat, gjort ansiktsmask, plockat ögonbrynen, fixat naglarna och bara myst framför tvn, riktigt skönt. Fast känner mig väldigt rastlös så i morgon blir det skolan, skönt!

Ville till tuna park med syrran men hon hann inte idag, tråkigt. Får bli en anna dag istället. Nu ska jag kolla runt lite mer på internet sen tillbaka till pluggandet. Ha det bra så länge!


blingeling

Drar mig ut i vårsolen

På med en skön stickad tröja, sammetsleggings och mina älskade glajjor. Ut på altanen för att plugga lite, frisk luft gör nog allt lite lättare. Hörs sen!


känner mig lite cool.

15 mars 2011

Godmorgon & ber så hemskt mycket om ursäkt!

Jag har inte haft orken till att sitta vid datan då jag blev magsjuk i söndags kväll. Så igår låg jag bara och sov, kollade tv och kunde knappt röra mig. Hade feber och var helt slut efter man spytt hela natten till måndagen. Men idag känns det lite bättre och har dels börjat äta lite igen.

Men om man ser bort från alla sjukdommar så hade jag en toppen helg. Vi firade Elin så det bara skriker om det. Vi fixade en tårta med kladdkaka, marängbotten och massa gott emellan. Vi sjöng för henne och hon visste inte alls om vad som skulle hända. Elin grät, jag grät ja nästan alla grät för vi såg verkligen hur glad hon blev. Det var verkligen jätte kul. Drog iväg på fest där allt slutade bra.

Söndagen vaknade jag upp mellan två sötnosar, Sandra och Michelle. Senare kom Ange och vi städade, lagade tacos och sen gjorde tjejerna ansiktsmålning, haha. Dem var ur gulliga. Tog bussen hem och det var då jag började känna av illa måendet. När jag kom hem dröjde de inte länge tills jag insåg att jag va magsjuk. Men nu är det bättre så då är jag glad, hihi!

Ska plugga lite idag för i morgon är det skolan som gäller och har nationella i biologi, så ska läsa igenom boken lite. Ska även ut och ta lite luft i den fina vårosolen som gör mig avundsjuk att jag inte kan vara ute. Så ska ta och sätta mig ute på altanen och sola ansiktet lite.

Har fått en fråga om vad jag har valt för gymnasie. Tror jag skrev det förut men jag har valt Sam Beteendevetenskap på Rekarne och det hoppas jag verkligen att jag kommer in på. Så det håller jag tummarna för! Nu ska jag kika runt lite på datan, kanske kommer ett inlägg senare. Ha en bra Tisdag!


a old pic

Att ha föräldrar som bryr sig

Ja rubriken talar för sig själv. Jag är så glad att jag har föräldrar som bryr sig om mig. Att dem på ett sätt inte vill att jag ska hitta på vissa saker även fast jag gör det ändå. Men att dem kan låta mig testa och bevisa att jag kan och har mina gränser.

Ibland får jag frågor som " låter dina föräldrar dig festa och dricka alkohol?".. Nej det gör dem väl inte. Men jag säger ju alltid att jag ska på fest och ibland så hämtar de mig och då ser dem att de kan lita på mig. Klart ibland dricker jag men det kan vara runt en cider eller två men aldrig så jag blir helt borta. Det är nog de sista jag skulle göra..

Så det jag vill komma till är att jag är så glad att jag har mina föräldrar. Man kan bli avis på dem som låter sina barn göra allt som de vill. Men om man ser det i en helthet så är jag så jävla glad att mina föräldrar bryr sig. Jag är tacksam för det och jag älskar dem så otroligt mycket!

Jag älskar min mamma och pappa, de är dem underbaraste personerna jag vet, det är dem jag ser upp till och det är de som lärt mig allt här i världen. Ville bara skriva ett litet inlägg om detta. Få skriva av mig lite!

Nu ska jag damma klart mitt rum sen ta mig en varm dusch, ha en bra dag! Kramis =)



de är ni som lär mig



12 mars 2011

Godmorgon!

Vaknade onödigt tidigt idag fast det beror nog på att jag somnade väldigt tidigt igår. Tror dels jag behövde den sömnen för att orka med en hel kväll med mina tjejer, haha.
Nu på dagen så har jag en massa som ska fixas. Ska städa mitt rum, fixa mina naglar, lite smycken och ja lite smått som tar tid.

Ska möta upp tjejerna runt tre då vi ska börja med sakerna inför Elins överraskning. Kommer bli jätte kul! Men kanske skriver lite senare, för nu ska jag bara kolla tv och äta en god frukost! Puss ♥


Jag älskar er!






Blir ett tidigt godnatt

Kännde att jag ville skriva godnatt. Känner att mina ögon bara vill sova, fast är inte trött i huvudet. Men blir nog tidigt i sängs i allafall.

Men vi hörs i morgon, godnatt mina kära läsare!


nejmen vilken bild, haha!

11 mars 2011 - mys fredag!

Tjollahoppsan!

Sitter här och myser med mamma och pappa. Vi kollar på det nya programmet 101 sätt att åka ur en gameshow, verkar vara ett väldigt underhållande program.

Min dag idag har vart toppen. I skolan rullade allt på och kännde verkligen att jag hann med en massa saker i dag. Hade ingen slöjd så slutade en timma tidigare. Så då tog jag, Tove och Rinat bussen ner på stan och bara kikade på alla och inget. Fick med mig en ring hem men hittade dock inge snyggt i klädväg.

Efter stan tog jag en prommenad i det fina vädret hem till Sandra där mina älskade tjejer var. Vi åt pizza, chips och planerade inför helgen. Vi smsade Elin och sa att vi har fixat en överraskning inför i morgon och att hon va välkommen hem till Sandra vid sex. Kan inte skriva vad vi ska hitta på för skoj, men hoppas vekrligen hon blir glad!

Nu ska jag fortsätta mysa med min kära famlij, kanske skriver lite senare annars så hörs vi i morgon!


En härlig sommarbild på mig och Rinat, vilken sommar!

 

 

 

 


Godnatt ♥

Nu känner jag verkligen för att bara krypa ner i sängen och sova. Ska ta mig ett varmt bad och sedan sätta på en bra film som man kan bli trött av men inte somna.

I morgon är det inga planer. Fixa inför helgen och sen bara ta det lugnt. Middag med familjen och sen får vi se vad kvällen bjuder på. Hoppas ni haft en bra dag, sov så gott mina kära läsare! :)


en glad Linda från sommaren.




10 mars 2011 - En dag med mina underbara tjejer

Hej på er!

Kom nyss hem från en eftermiddag på stan med mina tjejer. Vi satt på wayne's typ i två timmar sen gick vi runt en snabbis på stan. Jag hittade en ring och ett efterlängtat örhänge, äntligen mitt!

Dagen i skolan var helt okej, lite små seg men annars va allt bra. Känndes verkligen jätte bra på so provet så jag hoppas på VG! Men resultatet får man nog reda på nästa vecka.. Har inte så mycket att skriva förutom att jag ser fram emot helgen. Elin fyller på måndag så vi ska festa loss på lördag, känner på mig att det kommer bli jätte bra!

Kanske skriver lite senare har inte så mycket att komma med, ska läsa lite biologi eftersom vi har nationellt prov på onsdag nästa vecka. Ha det bra så länge!


Ni kan få en bättre bild på örhänget senare!

 

 


You say I changed, but you are not the same to me as you were then

Halloj, halloj, halloj!

Ska ta och plugga igen nu efter jag nyss ätit lite middag. Känner bara att jag måste få skriva av mig lite av det som tynger mig just nu...

När man blir äldre så blandas man med olika kretsar. Man har vänner som kommer och går men även vissa består. Jag och en av mina vänner umgicks en massa förra året och allt känndes så bra. Jag umgicks ju med många andra också men det var liksom som ett nytt par som skulle skapa en massa minnen tillsammans och aldrig lämna varandra. Men med tiden då det även kommer upp en massa plugg som måste göras så har man inte alltid tid även fast man vill.

Det jag vill komma fram till är att jag saknar henne. Allt vi hade som gjorde mina dagar. Jag börjar gråta då jag bara tänker på allt. Båda har vi blivit olika, men tycker inte att det ska dela på en vänskap. För jag kommer alltid tycka om henne för den hon va mot mig, även fast det inte är detsamma idag. Men jag har insett att jag vill ändra på det och just nu inväntar jag bara att hon ska inse detsamma.

Jag hoppas att det ska komma tillbaka. Jag har mina tjejer och hon har sina andra tjejer, men man måste kunna vara med blandade sorter. Jag älskar mina vänner idag som jag insett att vi är väldigt lika. Men saknar henne ändå, för vi gjorde andra saker och gjorde allt på ett annat sätt.. Nej kan inte fortsätta skriva om det, är alldeles för mycket att tänka på och känner mig bara mer ledsen. 

Jag vill bara säga att jag älskar dig gumman, du ska verkligen veta att jag saknar dig och tycker om dig för den du är! Vill ha tillbaka några dagar med dig och bara prata ut, det är allt jag kan göra denna väg.

      ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu, tillbaka till pluggandet och verkligheten som ibland svider. Men man ska hålla huvudet högt och kämpa. Hoppas ni haft en bra dag, för det har jag haft! Vi hörs i morgon, godnatt ♥ 



Karolina Mauritzson Granberg

 

 


9 mars 2011

Godmorgon!

Sitter här och väntar på att pappa ska skjutsa mig till skolan. Hade sovmorgon till tjugo i tio men eftersom jag kom hem runt tio igår efter vi haft äventyret med klassen så tog jag och även några fler längre sovmorgon. Kännde att jag verkligen behövde det. Så idag blir det en skön dag. Först so, lunch sen bild och no, låter som en toppen dag och fint vänder på det hela!

Igår hade jag verkligen jätte roligt med klassen. Det va länge sen vi gjorde något tillsammans, men det va underbart. Man vill ta vara på varenda dag med klassen eftersom det är den sista terminen. Väldigt tråkigt att vi ska splittras. Men ser fram emot gymnasiet, tror det kommer bli jätte bra!

Idag ska jag plugga, så himmla tråkigt. Men i morgon har vi so prov så jag måste ligga på topp, haha. Nej men nu ska jag packa ihop väskan sen ta på mig min skinnjacka, underbart!



yeah sol idag, på med glajjorna bara!

The woman next to me, make my days

Go'kväll på er alla!

Sitter här med Tove och vi ska snart förbereda oss för läggdags. Har ätit cheescake, pluggat, lyssnat musik och pratat lite. Har inte så mycket mer att skriva förutom att jag är jätte nervös inför morgondagen. Kanske hinner skriva ett inlägg innan jag sticker i morgon, annars ha en bra kväll och Onsdag!

Kramar från oss ♥



sjukt snygga, jag dör..

Oh this town, kills you when you are young

Sitter här alldels proppmätt i magen efter min underbara nachotallrik. Kan bara säga att det var nog den godaste jag ätit, haha. Ska nu försöka ta tag i plugget innan Tove kommer, fast vi ska plugga lite tillsammans så kan lika gärna vänta ett tag till.

Sitter och lyssnar igenom lite låtar, den som spelas mest i mina hörlurar just nu är "Broder Daniel - Shoreline". Tycker den är otroligt bra och dem har väldigt många bra låtar som jag fastnar för. Men nog pratat om musik, haha. Inte direkt mitt största intresse om man säger så.

Nu är det dags att få arslet ur vagnen och börja plugga, skriver sen när Tove kommer, kan ni få en söt liten bild på oss, haha!


an old picture of my beloved Tove

 

 


I'm back from the sun

Har precis kommit hem från stan. Solade 25 minuter sen kom min kära mor och hämta mig. Ska snart iväg och handla med pappa inför i morgon. Ska iväg med klassen och göra ett slags "äventyr". Så ikväll sover min älskade Tove här, kommer bli jätte mysigt.

Efter jag handlat blir det att plugga. Har so prov på torsdag som handlar om andra världskriget. Vi har typ hållt på med det i tre månader så tror det kommer gå väldigt bra. Dels de som vi ska göra ute i skogen hela dagen i morgon handlar om andra världskriget. Ska även laga mat och det blir så gott som nachotallrik. Blev sjukt sugen på det när vi hade so idag så jag bara kände att det måste vi äta ikväll, mums!

Nej nu blir det på med jackan och hoppa i skorna så ska jag iväg och handla, ha det bra, vi hörs senare, puss!



sten cool i mina nya glajjor!

 

 


7 mars 2011

Godmorgon!

Sitter här i min underbara säng ny duschad och ska snart gå och blåsa håret. Har en skön sovmorgon idag som sedan börjar med svenska nationella, den sista delen. Det känns som om det kommer gå jätte bra, för det är pratövning och jag gillar att prata så, haha.

Min helg började bra men på slutet blev det lite kaos, men sånt händer ibland. Hade väldigt roligt och träffade en massa folk. Igår var jag i Stockholm och hälsade på min kära bror och hans familj. Det var jätte mysigt och vi tog en promenad längst med vattnet i den sköna vårsolen!

Nej nu måste jag fortsätta fixa mig, pappa hämtar upp mig ungefär halv tio. Ha en bra dag så hörs vi nog ikväll!


I want summer back.

5e Mars - 2011

Godmorgon!

Sitter just nu i Sandras kök efter att vi ätit frulle. Vi vaknade runt tio och då låg vi kvar i sängen och snacka massa skit innan vi gick upp för att kolla på film. Alla vi fem låg som sälar där uppe i soffan.. Efter filmen gjorde vi kaffe och fixa fram frulle. Starta musik och ja vad händer då? Jo vi börjar dansa som aldrig förr, haha.

Igår efter jag bloggat fortsatte vi att lyssna musik och sånt. Runt tolv gick vi ut och bada i jacuzzin och satt där ett bra tag. Jag och Elin skulle rulla oss i snön och då när vi slängde oss ner skar snön in i huden för den va så hårt packad, så där sprack den idén. Men i allafall då vi kom in så la vi oss i soffan och kollade film och bara myste. Somnade runt halv tre och jag kan verkligen säga att det vart den bästa fredagen på länge!

Men nu ska jag vara social med min älskade brudar, kanske kommer lite bilder från någons mobil eller så, ingen hade lust att fota igår. Men ha en bra lördag så hörs vi nog senare!



Sandras place

Go'kväll
Sitter hemma hos Sandra och är proppmätt efter god mat och massa godis. Kom hit runt sex och då började vi med maten som blev fläskfilé, pommes och b-sås, det va jätte gott. När vi käkat klart gick vi upp för att kolla skräckfilm och moffa godis. Hann se en halv film sen hände något. Vi tog oss ner på nedervåningen och nu dunkar vi musik och dansar lite.
Kan bjuda på lite bilder sen våran tjejkväll med bowling och middag eftersom Sandra har bilderna på sin data. Så här kommer lite bilder och ni får ha en jätte bra fredagkväll så hörs vi i morgon!
Sandra & Michelle

Jag & Anna. Ange i bakgrunden.

Jag, Anna & Ange.

Sandra & Ange

Ange & Jag, bowling

Gulliga Sandra


Nej nu har jag inte tid, ha det så bra som jag sa!


4e Mars 2011 - skolan

Hejsan!

Sitter just nu och har b-språk, engelska. Det går väldigt bra, skrev nyss klart min novell och verkar som att läraren gillar den. Skolan idag har vart helt okej förutom att jag har vart jätte trött. Hade svårt att sova igår och en massa tankar bara flög fram och tillbaka i huvudet. Men en trött skoldag får man stå ut med.

Har en lektion kvar som är syslöjd, avkopplande och bra. Ska fortsätta min skiss på en klänning som jag ska sy innan terminen är slut. Ska köpa eget tyg och verkligen hoppas på att den blir bra. I allafall så efter skolan ska jag ner på stan och möta upp Angelica. Ska shoppa lite, sola, ta hål i örat och ja lite smått.
Blir hem att packa och fixa lite sen dra mig hem till Sandra. Så tråkigt att det regnar för vi ska eventuellt bada ute.

Men nu är det back to work, ha en bra fredag. Kanske hör av mig senare men annars så hörs vi i morgon!


idag ska jag tå hål såhär. väldigt nervös ska ni veta..

3e Mars 2011

Förlåt!

Ja verkligen förlåt för jag inte skrivit på hela dagen. I morse så försov jag mig så då hann jag inte och direkt efter skolan åkte jag ner på stan för att möta upp Mich och skulle shoppa lite plus ta en fika. Skulle gjort en massa saker på stan idag men allt sket sig då jag märker att plånboken ligger hemma.. Toppen, allt har typ skjutits upp till i morgon!

Kom i alla fall nyligen hem från Mich och ska ta tag i plugget lite. I morgon är det fredag och det känns underbart. Efter skolan blir det fixa lite på stan som sagt och sedan tillbringas kvällen hemma hos söta Sandra. Vi ska laga mat, bada, kolla en massa skräckfilmer och bara ha en tjejkväll, känner att det behövs verkligen.

Jag ska försöka skriva innan skolan i morgon, annars så får ni väl stå ut lite, hehe. Nej nu måste jag faktiskt plugga innan jag ska lägga mig i sängen och försöka sova. Godnatt på er kära läsare!



bjuder på en ur kass databild, haha..

 


I see you disappear along the street, my tears flowing softly along my cheek

Hej igen!

Sitter och funderar på om jag ska starta en film innan det är dags att sova eller om jag bara ska lägga mig i sängen och lyssna på underbara låtar. Väldigt avkopplande med en ELLE tidning på det hela.

Då när jag stod och laga min goda fruktsallad så började jag tänka på bakterier. Om man är ute och äter eller som när man äter i skolans matsal så borde det finnas hur mycket bakterier som helst. De kan ha missat då dem diskat, någon kan ha hostat över maten, kanske pillat sig i stjärten eller något, nej men haha. Tänk vad ohygiensikt allt är igentligen. Jag börjar typ få sån här fobi att äta ute. Ibland då man fikar på First Class så har man lyckats fått en smutsig sked och då kan jag bli så att jag inte ens vill hugga in på den goda kladdkakan.. Usch nej det är så vidrigt, haha. Eller juste då man äter i skolan och hittar ett hårstrå i maten, då börjar jag alltid må illa och tänka på det värsta.. ETT STJÄRT HÅR, även fast jag vet att håret kommer från någons hår i huvudet..

Nej men ville bara skriva det, tycker det är lite disgusting.. Nog pratat om de, nu ska jag ta och borsta mina tänder och sånt. Hinner nog skriva i morgon innan jag börjar skolan, sov gott!


en trött Linda påväg hem från en skridskotävling i Holland, man saknar verkligen skridskorna..

Plugg och fruktsallad

Rubriken talar för sig själv. Sitter i min säng och äter fruktsallad samtidigt som jag kollar igenom hela biologiboken. Har nationella i biologi och det känns lite som en lättnad för det är ett ämne som jag gillar och har ganska så lätt för.

Under dagen så har jag degat framför tvn i soffan och bara vilat. Runt tre fick jag för mig att jag ville åka till Tuna Park och shoppa lite med syrran, fick ett svar som kanske.. Men när hon kom hem så hade hon inte tid och kanske på ett sätt bra för då insåg jag att jag hade en hög med plugg på min byrå. Så tog tag i matten och nu biologin, känner mig väldigt duktig.

I morgon är det skolan som gäller för jag orkar inte vara hemma en dag till. Har dels jobb i skolan som måste göras klart och sen uträtta lite ärenden på stan. Men ska ta tag i plugget och fixa med en ansiktsmask och fixa om mina naglar..

Ha en jätte bra kväll mina läsare, puss!


så jävla cool..

2a Mars - 2011

Godmorgon!

Vilken härlig morgon, vakande med solen i ögonen och fick då ingen lust att ligga kvar i sängen längre. Gick upp och ställde mig utanför dörren för att känna på vårsolen, tror det gjorde min dag..

Är hemma från skolan idag med för jag hade feber igår. Idag är febern borta och är inte lika förkyld som igår, känns bra det tycker jag! Har även sovit hela natten utan att vakna, så tror det är på bättringsvägen.
Ska be pappa åka och köpa lite frukt så jag kan göra mig en god fruktsallad, man blir så sugen på något när man bara sitter hemma. Så istället för att äta en massa godis så är jag väldigt sugen på en massa frukt. Det är ett av mina mål idag, haha.

Skulle igentligen tagit en fika med Rinat idag men det har vi skjutit upp till nästa vecka tyvärr, men ingen av oss hade direkt tid resten av veckan så det blir av nästa vecka istället.

Ska fortsätta kolla runt lite på datan och sen bara slappa, kommer nog blogga lite senare sen igen, ha det bra så länge och ta vara på solen!


bjuder på en sommarbild.

BESTÄLLT

Nu när programmet tog slut så passar jag på och nätshoppar lite som dock är väldigt farligt.. Jag beställde några snygga tattoos, eftersom mamma inte tillåter mig att göra någon äkta. Men dessa två fastnade jag för så dem beställde jag, ur snygga vill jag bara säga!





En pistol och två svalor, väldigt fint. Skulle dock aldrig kunna tänka mig att ha en pistol på min kropp men tyckte den va ganska så stilren..
Vet ej om de blir något mer inlägg idag, men ah det visar sig..

Har en fråga om det är någon som gör enkla deisgner? Skulle vilja göra om min design till något stilrent.. Maila mig på,  [email protected]
Tack på förhand!


HALV ÅTTA HOS MIG

Just nu..

Sitter och kollar på mitt favvo program "halv åtta hos mig" det värsta är att det bara håller på en halvtimma. Tycker det är väldigt underhållande och kul att se på alla knasiga människor.. Men i alla fall, har nyss ätit middag med familjen, smakar inte så gott när man är förkyld så det är lite tråkigt. Annars har jag bara halv sovit och degat framför tvn. Känner mig ändå helt slut, tror jag fått en liten feber topp..

Kanske bloggar lite senare, för nu måste jag kolla klart på favvo program, hihi!

 

 


1a Mars - 2011

Hejsan på er!

Idag är jag hemma och är sjuk. Har åkt på en rejäl förkylning med feber, snuva och hosta. Känner mig inte alls  pigg så det blir inte direkt något inlägg.. Ska fortsätta kolla på top model som dock är en repris, men så jävla bra!

Bjuder på lite bilder fårn lovet, puss!


Middag med tjejerna + bowling.




Kryssning + fest




Festen

Mich & Hanna, sjukt söta!

 

 

 


RSS 2.0