Morgon

Jaha då var det en ny dag och valborg. Inte varje dag man vaknar upp och det är... Valborg! Hahah, nej men inget speciellt för mig direkt.

Min valborg kommer väl se ut så här:

* Åka till Tove runt halv sex.
* Grilla med tjejerna (Tove, Rinat & Issa)
* Äta min kladdkaka
* Snacka..?


Får se sen, Rinat och Issa skulle till Vilsta men jag och Tove stannar nog hos henne eller så skulle vi träffa Elin lite. Ja vi får se. Ska iaf sova hos Tove, myyyyssss!!


Men först är det skolan.. Bajs så tråkigt, orkar inte men slutar ändå tio i ett, då kommer syrran och hämtar mig, nice, jaaaaa!!

Men nu ska jag klä på mig, tror det blir lackleggings och sen något annat, hahahahahaha. Ikväll blir det iaf jeans tror ja!


Kanske skriver sen, pussar!


Snabbt

Jag kom nyss hem från Tove där det blev käkakäkaäkaaaa och mycket skratt, hahhahahhhahah. Äppeldreggel.

Nu ska jag och mamma till hennes hus och min bror ska vara där från idag och hela helgen. I morgon blir det en fullspäckad dag, hahah ni ska få höra den sen.

Men nu ska vi åka! Ha en underbar kväll, pussar på er mina kära läsare!



Körde på mittbena idag, ovanligt. Skulle haft keps men nej jag orkade inte!

Dagens..

Dagens låt. Eller ja den jag lyssnar på just nu iaf, hahaha..


Elin Ruth Sigvardsson-   Bang



Godmorgon.

Nu sitter man i skolan och ha svenska. Skriver fortfarande om praon men jag praoade ju inte så ah.. Får skriv om en annan prao som jag va på för cirkus två år sen.

Hann inte skriva i morse jag försov mig och det va inte så bra, men skönt iaf, haha. Jobbigt i skolan är det också för jag får inte gå på min fula fot förän vid fyra på eftermiddagen, suck!

Men nu måste jag skriva, ha en bra dag..

Pussar från mig!♥

Angående tröjan..

" Får man fråga vart den fina tröjan är köpt? :O <3 "

SV: Den ur snygga tröjan är köpt på Monki och jag bara älskar den. Jätte skön och fin till sommaren då man är brun!

 


Man får ha kul med maten!

HAHAHAHAHHAAHHAHAHHAHAAHHAH





Ja det va LITE bilder, puss på oss sexbombaaarrrrr

Med Karolina!

Sitter just nu med Karolina och snackar lite. Har vart och gipsa om min fot, fick lite skäll för att jag hade gått på den för mycket, hehe! Menmen nu blev den större också inte kul. Men på måndag är det en vecka kvar sen får jag ta bort mina stygn och sedan på med plastgips.

I morgon ska jag träffa Tove och vi ska plugga och bara mysa. Funderar på att tvinga henne att baka något, haha.

Men nu ska jag vara social, ha en bra eftermiddag hörs sen!

Puss

Flummis

Ja rubriken säger allt..



Min nya tröja och ett par svarta jeans. Turkosa naglar och sen mitt fina nitarmband, älskart!



Nu måste jag skynda mig till bussen, pussar till er och mycket kärlek!

28 april, godenmorgon

Solsolsol, bara älskar sol. Då vet jag ju redan vad jag ska ha på mig, wihoo. Fast ja.. Foten förstör ju allt! Men idag vid tre ska jag till ortopeden och ta bort mitt gips och sätta dit nyttt tyvärr.. Men min är lite sönder och ja inte så skönt typ skaver, nog med det!

Vad ska ni mina kära läsare göra idag då? Ta en fika i det fina vädret? Sitta inne? Haha nej, det gör man ju INTE när det är fullt med sol där ute..

Men nu ska jag gå och klä på mig och sedan blåsa håret torrt. Jag tror inte jag behöver platta det idag heller, wihoowweee!

( Efter skolan ska man träffa bästa Karolina, mys som tusan )

Godnatt ♥

Nu ska jag måla mina naglar sen blir det nog sängen och kika film. Hoppas ni haft en bra dag för det har jag haft, natti!

NYTT I GARDEROBEN

Ja så här ser min nya mintgröna tröja, jätte skön och till ett väldigt bra pris. Hoppas på ballerina skorna också!


Visst är den fin? Älskar den!



Pussar


Underbart bra dag!

Åh det går bara inte att beskriva hur bra! Det har vart fint väder och jag klarade även min teknik uppsats. Hon sa att jag hade mer än VG på den. Jag är så överlycklig. Shit, fan vad bra jag är, hahaha. Köpte även min tröja idag (bild kommer sen). Jag träffade min pojkvän som var hur rolig som helst idag, han var inte still en ända gång, hahahaha!

Aja nu ska jag ladda över bilder på tröjan och så. Sen tvingar jag er typ att lyssna på dem här två bra låtarna, iaf den när min bebis Lil Wayne sjunger, mummaaa..

Juste käka en as god kladdkaka hos Rasmus som hans mamma hade gjort med polly i, super god. Sen haha mamma glömde hämta mig så fick sitta kvar och prata med Rasmus mamma i tjugo minuter innan mamma kom, Rasmus va på träning. Men det va mys!


Lil Wayne feat Nicki Minaj-    Knockout

Ska käka kanske laddar upp den andra låten sen, puss

Hos Rinat med Tove ♥

Då har man vart på stan och tagit en is te på Wayne's med Tove och shoppa även tröjan från Monki. Testade även ett par ballerina skor som jag tror jag ska köpa. Får se om Sofa köpte converse åt mig i USA då ska jag betala dem först.

Men nu ska jag vara social med mina underbara vänner, ska senare vidare till Rasmus, mys!


Puss och kram


27 april 2010

Godmorgon på er kära läsare!

I natt har jag inte sovit bra måste jag bara säga. Har vaknat och sen inte riktigt somnat om. Har typ lega och halv sovit.. Vet inte varför, bara blev så, haha..

Idag har vi hemkunskap och vi ska typ ha någon kockduell, vi får bara använda oss av 5 eller 9 liter vatten, minns inte rikgtigt... Men hoppas det går bra iaf!

Nu måste jag packa ner det sista i väskan..





Ja så ser man ut idag.. Men ni får ha en underbar dag mina kära läsare!



Godnatt ♥

Nu ska jag nog snart krypa ner i sängen och kolla på någon film. I morgon blir det nog mjukis och toffs så jag får sovmorgon, skönt!

Hoppas ni alla haft en bra dag, natti!

Så fin!

Min syster spelade nyss upp en låt och jag blev så KÄR i den på direkten, den är så fin. Så jag tänkte att jag verkligen måste få dela med mig av den underbara låt.


Elin Ruth Sigvardsson feat Lars Eriksson-  Love (acoustic version)

Finns bättre på spotify! Men den är underbart fin, kär i den verkligen kär! Så fin text.

Hjälp...

Alltså någon som vet vart det finns bruna high heels? Vill verkligen ha det till skolavslutningen. Menmen, får fortsätta letande. Säg till om ni vet!

Nu blir det plugg, puss

Luktar plugg här...

Ja nu mina kära läsare är det dags för plugg, inte kul! Jag trodde jag hade min SO saker kvar i skolan förra veckan då jag va hemma.. Men det hade jag tydligen inte så måste verkligen skriva klart det idag, har prov nästa vecka. Lämnade iaf in min uppsats idag och det känns så skönt! Sen så ska jag göra min samlevnadsuppgift också som ska vara inne nästa fredag. Det är så sjukt mycket nu på slutet till sommaren men bara att kämpa på så att man känner att man är värde ett sommarlov.

Idag efter plugget så tog jag och Rinat bussen hem till henne, köpte även med oss jordgubbar hem, super gott. Träffade även min älskling på stan fick lite pussar, mys! Sen så gick vi ner till SMAK där vi fikade, vi båda tog en jätte god glass, i en stor glasbägare. Vi satte oss ute och gud så det blåste, inte skönt. Men vi fick filtar så det blev mys! Satt där cirkus två timmar. Sedan gick vi på stan snabbt och ja la undan en tröja som Rinat skulle hämta ut till mig i morgon, en från MONKI.

Men nu ska jag doppa ner huvudet i boken, kanske skriver senare! Annars ha en underbar kväll ♥

 

(ps: ska kika klänningar först sen plugga, kanske kommer lite bilder på dem, hihihihihihi)


I SKOLAN

Just nu sitter jag och har svenska, så tråkigt. Fast vi håller ju på med datan så det är helt okej, hehe! Tänkte lägga upp dagens låt för er, så lyssna och njut!


Pitbull feat Akon-   Shut it down

Varför så tidigt?

Ja varför sov jag inte längre.. Men ärligt så visste jag inte hur lång tid det skulle ta med min lilla fossing, haha! Men så här ser jag iaf ut idag och har inte plattat håret! Bara tårkat det emd hårblås, bra va?






Dagens outfit:

Leggings-  Vila
Vitt bas linne-  Ginatricot
Randig tröja-  ...
Halsduk-  Ginatricot

Nu räcker det med egoossaarr.. Efter skolan ska jag iaf träffa Rinat sen senare ska vi ner på stan men ska fråga om vi kan gå typ runt halv sex för då är det inte så mycket folk, kan vara skönt för mig och min fot, haha! Men jag vill verkligen fika så vi kanske sätter oss på first, hoppas hoppas, mummsss!

Ha en underbar dag i det soliga vädret! Puss♥

...

Ja ni ser nog inte inlägget innan.. Det hände ngt och jag skrev värsta bästa.. Orkar inte skriva om

Skriver sen puss

G O O D M O O R G O O N

Hej på er mina kära läsare! ♥

Jag kan börja med att säga att jag är TRÖTT. Ja, förra veckan så var jag ju hemma hade ju typ som lov då också. Visst jag vaknade rund sju halv åtta men det är ju en annan sak för man vaknar ju av sig själv och inte av något PPPIIIIIIIIPPPAAAANNNNDDEEE!! Aja, jag är vaken iaf, tummen upp för det!

Idag så ska jag först till skolan och hoppas att allt går bra med min lille fossing. Sen efter skolan som slutar cirkus kvart i tre så ska jag hem till Rinat. Vi ska prata lite och så. Vi ska även ner på stan men ska prata lite med henne och fråga om vi kan gå ner runt halv sex då det inte är så mycket folk på stan! Så att så ser min dag ut... Spännande va, jaaaa?!

Jaja detta var ett litet flummigt inlägg tror jag är trött? Juste, nu är det bara hela FEM veckor kvar tills jag tar bort mitt äckliga gips, hahahhahahahaha..


Åh nu hände ngt med texten.. Skriver sen puss


Allt går åt rätt håll

Det börjar kännas bra nu med allt!



Godnatt ♥

Klar med uppsatsen!

Åh äntligen. Tänk att den äntligen är klar och mamma gillade den, haha! Nu har man ju dock en massa andra arbeten kvar, men jag får väl åka hem lite mera efter skolan och ta tag i dem, det är faktiskt viktigt och tråkigt! Men så kan man ju inte tänka hela livet!

Jag skrev om en glödlampa och nu vet jag allt om den, så bara att fråga om ni undrar något om den, haha!

Ska snart käka pizza mums, sen skriva någon redovisnings sak.. Lika bra när man är på "plugghumör"..

Hörs eventuellt senare, puss♥

Mulet & trist...

Ja nu ska man snart käka lunch, mackaroner och köttförssås, mummmma! Sen så ska jag och mammi åka in till stan för att hämta syrran hos Markus. Sen så ska jag och mamma åka tillbaka till hennes hus och fixa lite emra fast jag ska skriva klart min uppsats.. TRÅKIGT.

Ska även tanka på min mobil, hahahah. Det är bara ett MÅSTE, fick pengar av pappa till det, happy.

Men nu doftar det mat, puss




Kör på:

Mjukisar- Stadium
Lila t-shirt- h&m
Converse- USA

Och en väldigt skön toffs, hahaha!

Jordgubbsmouse

Rubriken säger allt. Har nyss vispat i ordning jordgubbsmouse och tog lite bilder på det, hihi. Hoppas den blir god, tror den kommer vara ännu godare till en varm sommar dag/kväll. Åh gud så man längtar till dess, vill bara kunna gå ut till poolen och hoppa i sen sätta mig och sola, mhm man får väl drömma ett tag till!





Ph: Jag


Visst ser det gott ut? Mums, snart är det klart!

Inga pengar på...

Inga pengar på mobilen.. De tog precis slut och jag får en sån PANIK! Vet inte vad jag ska göra.. Måste fixa det, haha. Men så ni alla vet kan jag inte smsa.. För nej har ju inga pengar..

Godmorgon solstrålar ♥

Ja ännu en riktigt solig dag! Funderar på att gå ut och sätta mig och sola lite senare på dagen. Ska även skriva klart min uppsats som skulle vara klar innan sportolvet, usch spyr på tanken.. Menmen, idag ska den bli helt klar!

Igår kom jag hem runt elva så jag gick och tvätta ansiktet och sånt sen kika jag en film, men orkade inte kolla klart hela, stängde av vid halv två.. Ingen idé heller att sätta på datan så sent om man redan är lite trött. För då somnar man aldrig sen..

Vaknade av att solen lyste in igenom mitt fönster.. Tänkte ligga kvar i sängen ett tag men nej, sov bort hela min morgon igår, nån måtta får det vara, haha!

Nu ska jag nog bara sitta här och ta det lugnt, så vi hörs senare min underbara läsare♥


Hos Rasmus

Vi har nyss kika film och käkat lite godis, mys. Vet inte när jag ska hem men blir nog en stund till iaf!

Men får se om jag skriver när jag är hemma, annars godnatt♥

Snabbt inlägg...

Ja nu blir det ett väldigt snabbt inlägg. Har vart hos mamma och fixat lite, tog även lite bilder (på mig själv) haha. Ni kan få några. Det va när jag va ute och det va så varmt och skönt så jag somnade..

Ska till Rasmus snart och det kommer bli jätte mys, kanske skriver där sen.. Men nu ska jag äta, hörs eventuellt ikväll! Puss





Åh bilderna va skit sega, bajskorv!

GRILLA

Nu ska vi grilla ute idag, mums. Vi ska grilla marshmellows också, hihi.

Efter vi käkat ska jag bara blåsa mitt hår sen ska vi åka till affären och handla en kratta, eller ja mamma ska handla en, haha. Sen så åker vi till huset och tillbringar nog en tid där.

Dagens outfit kanske ni kan få senare. Men nu måste jag gå ut för vi ska käka, pussar♥


Dagens låt!


Usher feat Will.I.Am-    OMG

Karolinas och min låt, bara så ni vet, haha

Älska sol!

Godmorgon på er kära läsare!♥


Kvällen igår, ja vad kan man säga? Underbart bra kanske?! Först så åkte jag till Karolina och vi pratade ut lite och sen så blev vi jätte flummiga och skrattade åt det mesta, haha! Vi käkade middag och även jordgubbar, mumms! Jag var där till halv nio ungefär.


Sen så smsa jag Rasmus och sa att dem nu kunde komma och hämta mig, han är så söt och erbjuder att han och hans pappa kunde hämta mig, jätte gulligt! Så underbara! Iaf, sen så kom vi till han och ja han skratta åt min fot, hahaha. Men det gör jag med så det är lugnt. Vi låg bara och myste och kollade lite film. Käka lite godis gjorde vi också, hihi!


Mamma hämtade mig runt halv elva så då åkte vi runt och kollade lite bara, ganska skönt. Så var hemma runt elva. Orkade verkligen inte starta datan så det va därför jag inte skrev något, förlåt!


Idag så blir det väl att vara ute lite i det fina vädret, jag och mamma ska åka till hennes hus och fixa lite, mys! Tror lite senare ska jag träffa Rasmus, mys!

Men nu ska jag fixa mig lite, ha en bra dag och ta vara på solen. Det ska regna på eftermiddagen men kvällen skulle bli fin, puss


Igår när jag käkade en jordgubbe, hihi!


(Bilder ska jag kräva från Karolina senare)


Nu ska jag åka!

Ja runt denna tid ska jag iaf åka mot Karolina. Ska bli jätte kul att träffa henne och jätte mysigt. Tänk att det händer så mycket saker som man behöver prata om även fast man bara är hemma... Haha. Men mysigt ska det bli. Sen ska jag eventuellt till Rasmus en stund eller om han kommer till Karolina, mys!




( Tidsinställt inlägg så förlåt för ett rörigt inlägg)


Hörs senare, pussar!♥

Gelenaglar..

Ja jag har fundera på att fixa gelenaglar. Inte sådär jätte långa men tänkte fixa det till sommaren, eller ja nästa månad. I maj där i slutet. Men jag måste bara hitta en butik här i Eskilstuna där dem gör sånt till ett okej pris, hihi!

Vill ha det nununu! ;)


Typ så fast lite kortare!

Nu ska jag fixa klart mig, kanske skriver innan jag åker till Karolina. Annars får ni ha det bra! Eller så fixar jag ett tidinställt inlägg, blir nog bättre för kommer sluta med att jag får panik och måste rusa, haha!

Sitter ute och pluggar i det sköna vädret!

Ja, rubriken säger allt. Just nu sitter jag här ute (där det va snö igår) och pluggar. KÄnner att det doftar vår och fåglarna sjunger som jag vet inte vad. Det är så härligt och det är skönt att det iaf fick vara en fin dag då jag är hemma själv.. Pappa kommer snart hem och då ska vi käka, mumms!

Har kika lite filmer och va kvar vid datan ett bra tag. Men verkligen dags att ta tag i skolarbetet nu, hahaha! Kom på att jag har glömt mina SO saker i skolan och det va ju inte bra.. För hade tänkt och jobba hemma med det nu eftersom det ska vara klart, ah orkar inte förklara... Hade något schema som vi skulle hålla på med i några veckor inklusive denna vecka..

" Tack Annéa för tipps och allt. Jag vill verkligen ha ditt långa hår som du hade förut, det va så fint, men ditt hår är lika fint nu! Puss på dig gumman "



Inge smink och glajjorna är på.. Inte kul att sitta vid datan ute för man ser verkligen inget, haha!

Men nu ska jag plugga och snart kommer pappi hem, mummmmmmaaaaaa!



Take Care♥

Saknar..

Man saknar det gammla.. Allt va så lätt.


Löshår?

Ja jag funderar och funderar om jag vill lägga pengar på löshår? Jag vill ha ett löshår som är lika långt som mitt egna hår bara att jag vill att det sak bli tjockare.. Då vill man ju inte köpa för mycket eller för långt.. Har kolla olika sidor men jag vet inte, skulle vara lättare att köpa här i eskilstuna eller i stockholm om man åker dit upp eller så.

Någon som vet att det finns bra löshår här i eskisltuna? Så skriva gärna till mig då.. Skulle vara jätte snält. Eftersom jag funderar på att bli brunett eller iaf ljusbrun så är det fint med löshår.. Det är fint på blonda också fast jag kommer inte kunna färga löshåret till den färgen som jag har i mitt hår, lite synd!

Men ni kan väl skriva till mig då? Eller om ni har några goda råd som man kan göra för att få tjockare hår, haha! Jag plattar iaf inte det så mycket längre, har ju kommit på ett litet knep, hihi!

 
Ni ser den här bruna som är längstned, inte breve den svarta utan breve den mörkbruna.. Ungefär den färgen skulle jag vilja ha i mitt hår? Vad säger ni? Haha!



Music a lá Linda

Dags för min musik då..


Medina-    sagoland

Godmorgon sunshine!

Ja idag va det sol vill jag lova! Så idag blir det nog att sätta sig ute och plugga lite iaf.. Jag ska iväg till Karolina ikväll och sen eventuellt till Rasmus, mys! Men först så blir det att bara vara hemma och just nu kikar jag film och har käka frukost..

Men nu vet ni iaf att jag är vaken, ska kika klart filmen nu sen får vi se vad som händer!

Ha en bra förmiddag, kram

Go'natt

Nu har jag vart på "kalas" hihi. Jätte mätt och har huvudvärk.. Så godnatt!

Hos farmor & farfar

Ja nu har man ätit farfars goda pannkaka och sen har jag och farmor kollat runt lite på datan. Hon är så söt. Vi fixade en ny bakgrundsbild på hennes sida och så gjorde vi om den lite. Farfar gick nog och sov ett litet tag och det skulle jag också vilja göra, haha. Jag är verkligen trött och man blir ju inte dirket piggare av detta väder?

Jag och farmor skulle ha suttit ute i solen idag, men nehe? Nu går det ju inte när det både regnar och snöar..

Men nu ska jag gå ner till farmor som ska diska, måste ta något att dricka, mumms!


En gammal bild på mig och farmor  (2006) tror jag..

En gammal fotbollsbild, haha


Nej nu kan jag inte sitta här mera, törsta ihjäl.. Sen vill man ju hålla farmor sällskap!

Hörs senare, puss

HEJ DÅ

Nu kommer farmor snart ska ta något litet att äta innan hon kommer. Men ni får ha en bra eftermiddag och allt. Fick tyvärr blåsa håret lite idag och platta luggen bara. Så det ser ut så här nu →






NU RÄCKER DET!


Pusshejs

Rasmus Thunström ♥

Du är underbar hjärtat. En dag utan dig känns som en evighet. Tänker på dig varje minut, sekund. Otroligt underbar!♥


Mobilbilder..

Hittade lite bilder från helgen på mig och Walle. Kan lägga uppp båda. La in bilden på min roliga piggelin också, hahha den ser sjuk ut!


Haha den såg ut så, sjukt va?

Söta Walle♥

Haha ah och mitt öga.. Det ser ut så, konstigt..


Ny duschad och farmor kommer snart!

Ja då har man duschat för andra gången med gips, haha. Känns så overkligt att duscha för man får ju inte stå uppp och blöta hela benet eller så. Men får väl stå ut i sex veckor. Men tänk, har snart haft det i en vecka, så skönt! Tiden går nog fortare än vad man tror och det är ju jätte bra!

Sitter just nu och kikar på MTV och det är just nu " M is for music" och det spelas så bra låtar just nu så jag blir super glad, hihi.

Just nu spelas:


Man blir lite party sugen av den, hihi. Men gillar den skarpt!

MUSIC A LÁ LINDA

Nu kommer lite musik som jag gillar, thihii!




Lazee feat Apollo Drive-   Calling out


Lorentz & M Sakarias-    Baby!


Train-    Hey, Soul Sister


Ja det va lite musik, tar så lång tid att aldda upp och så.. Men det får räcka för mig, haha! Och nej, jag har inte kommit ifrån datan än och pluggat, men det är så tidigt på morgonen, thihi!

 

Pussar♥


Morgon på er!

" Tack för ditt tips Emma, det ska jag använda! "

Jaha då va det ännu en snöig dag då.. Inte alls kul vill jag säga. Jag är så trött på det och vill bara spy på snön, haha!

Den här natten fick jag sova hela tiden, vaknade inte en ända gång så känner mig ganska så utvilad. Fick även hem alla mina engelskasaker på posten idag av min lärare, så ska väl jobba lite med gramatiken..

Vid lunch så kommer farmor och hämtar mig, ska hem till dem och käka lunch (farfars pannkaka) mummaa! Sen så är jag väl där ett tag iaf, myys! Sen ikväll ska man på både barnkalas och vuxenpartey, haha! Våra vänner fyller, eller ja mamma Sussie och hennes son Rasmus, dem fyller samma dag, mys!

Så idag händer det iaf lite, skönt om tiden kan gå för det är urtrisst att bara sitta här och kolla tv eller så..

Men nu ska jag ta och börja plugga lite, ha det bra! Skriver innan jag åker till farmor & farfar!

Puss

Skridskoavslutning

Ja då var det avklarat då! Det va mysigt att träffa ungfär hälften av ligan, en del saknades ju.. Men det va kul och gott med fika (även om jag käkat en hel kladdkaka idag..) hahhaa! Men det va mys och en liten pokal fick man också, hihi!

Så då kan ni få en dagens outfit bild på mig....



Ja ni ser min klumpfot, haha!

Men det va min outfit iaf...

Nu ska jag kolla tv sen ringa min bebis. I morgon ska jag till farmor & farfar och käka lunch sen bara vara där, mys! Ska bli skönt att komma hem i från.. På kvällen ska jag till några grannar som fyller, mera mys och gott, haha!

Godnatt, puss

BIKBOK / MONKI

Snyggt från "Bikbok"


Snygg topp för 299:-


Mini "Hotpant" i olika färger (Lila, rosa, svarta, ljusrosa) 149:-


En fin kjol, fanns dock inte i färgglada färger.. 199:-


Klänning med snyggt axelsmycke för 399:-

Snyggt från "Monki"


Snygg tröja till sommaren för 200:-


Luftig & sval 500:-


Ja nu orkar jag inte sitta här och dreggla mera över allt snyggt som finns! Menmen, hoppas på att man kan shoppa lite snart. Mamma har kvar att betala mig lite pengar från december, haha. Det får man ju inte glömma.

Men nu ska jag stänga av det här!

Puss

MAT

Nu ska man äntligen äta lunch. Somande här mellan tolv och ett men sen kom pappa hem och sa att han skulle iväg och fixa mat, mums!

Efter jag käkat ska jag nog lägga mig i sängen och kika film eller ligga här vid tv:n och kika, vet inte än.. Men får se om jag orkar plugga lite, har en sån fruktansvärt verk i min fot idag och den blir blå så fort jag inte har foten höggt.. Ska det vara så? Hoppas det, så jag inte har något annat konstigt fel, haha..

Om någon har operera foten så kanske den kan säga till mig eller ge mig lite tipps, haha! ;)

Men nu kommer nog pappi, ha en underbar eftermiddag, skriver lite senare!


Pussar


Ni vill nog inte se en risig bild på mig, hahaha!


Läst ut en bok...

Ja men visst är man väl duktig. Så uttråkad av detta så jag läste ut en bok.. Fast hade vart bättre om jag läst ut den som verkligen måste läsas ut, haha! Men det gör jag senare, dagen har nyss börjat och ska nog ta med mig alla kuddar in till sängen och sätta på en film, haha!

Så vi hörs senare min vänner,

puss 

Jobbig natt/morgon..

God morgon!

Den här natten var fruktansvärt jobbig. Jag vaknade runt tre och mådde hur illa som helst. Ville bara spy.. Tände lampan och då somnade jag om efter en timma typ.... I morse skulle jag gå upp till garderoben och hämta ett par "minishorts" och då kände jag bara hur stygnen grävde sig in i hela min fot, det går verkligen inte att förklara hur ont det gjorde. Så jag fick gå och lägga mig igen och höll på att kissa på mig... Så efter ett tag kunde jag springa upp och ta min j*vla verktabletter.. Har käka ett äpple och lite kladdkaka, nyttigt?! Nej, men jag har så ont så jag behövde det, haha!

Idag blir det att bara at det lugnt, ska plugga lite, läsa lite och så. Ikväll klockan sex är det skridskoavslutning, skönt! För då kommer man bort hem i från lite, hehe!

Men nu ska jag kolla klart på " Vakna med the voice "..

Hörs sen, puss

För er som inte vet!

Ja för er som inte riktigt vet varför jag operarde foten så ska ni få ett riktigt bra svar här och nu!

" För fyra år sen började jag få en liten, liten knöl på vänster fot brevid lilltån. Den blev allt större eftersom jag fortsatte med skridskoåkningen. Den började göra ondare och vi tog kontakt med vårdecentralen. Dem sa att man kunde tejpa in den och sedan använda en salva som gjorde så att verken skulle försvinna. Det höll ett tag men gjorde fortfarande ont. För två år sen så fick vi åka till sjukhuset och röntga den. Då sa dem att den inte alls var något ben eller så. Men den blev bara större förra vintern så mamma ringde dit igen och då fick vi komma till han läkaren som opererade mig igår. Han kollade på bilden och kunde redan då lista ut att det va en benknöl för mina fötter växt klart. Så då valde vi att göra operationen nu efter skridskoseången. Så nu är jag nöjd att jag gjorde det för min foit var så bred att jag inte kunde ha vissa klackskor eller smala skor, så kanske ska operera den andra foten nästa vår om den här foten blir fin och smal, hihi "

Hoppas ni är nöjda med era svar! Har kolla på en väldigt rolig video som jag tänker bjuda på innan jag ska krypa ner i sängen och sova!

 

 


Haha ja, skratta och njut. Tycker han är väldigt gullig!


Godnatt, tack för alla fina kommentarer!♥

?!

Vart har min kladdkak sprungit? Den har inte kommit hem till mamma än.. Åh jag bara väntar och väntar, hur lång tid kan det ta? Jag vill ha min bebiskaka nununu!!

Idag efter duschen så lät jag mitt håt självtorka och det tog hela tre timmar, blev jag förvånad, nej? Haha!

Men ni kan ju få se bild på mig utan att ha fixat håret, man måste kunna vara sig själv!



Inge smink har man heller så ja.. Men nu fick ni se lite av mitt riktiga ja.. Men så ser mitt hår ut utan att jag blåst det, plattat det, gett volym till det osv... Vad tycker ni?


NU VILL JAG ATT KLADDKAKAN SKA KOMMA!!!!
Puss

Linda ♥ Karolina

Karolina Mauritzson Granberg

Du ska bara veta att jag alltid kommer finnas vid din sida. Kommer aldrig att släppa dig. Vi ska klara allt tillsammans och alla motgångar kör vi bara över. Vi har inte alls kännt varandra länge, men på den lilla stunden vi lärt känna varandra så har jag fått ett sånt fantastiskt förtroende för dig. Jag kan säga precis ALLT till dig och jag vill aldrig förlora dig. Du är underbar hjärtat och jag vet att du har det jobbigt nu och du vet att jag har det också. Men vi gjorde denna helg till den mest underbara. Jag glömde faktiskt bort vissa bekymmer som man nu inte behöver tänka på mera!

Du är så underbar min vän, ingen kommer någonsin kunna ta dig ifrån mig, älskar dig så otroligt mycket♥


Hand i hand livet ut...

NYFIKNA?

Ja nu ska ni få två bilder på min fot och mina hjälp pinnar, haha..

Ni får skratta för det gör jag själv, hihi!



Hahaha!


Nu hörde jag att mammi kom hem med KLADDKAKA, mums. Men sen ikväll kanska jag ska kolla fotbollsmatch. Karolinas match, hihi! Men kommer uppdate senare om detta!

Nu blir det moff, puss på er!♥

Sugen?

Jo om jag är.. Haha jag är sugen på kladdkaka, äppelpaj, kakor, muffins (choklad), bullar osv... Ja i morgon måste jag bara baka, så himmlarns sugen, står inte ut!

Fast vill ju inte bli tjock, kommer ju inte kuna träna på sex veckor.. Ska iaf skjuta upp mitt "friskis & svettis" kort i sex veckor. Så jag får träna dem sexveckorna sen, visst är det bra? JA! Hihi...

Jag har duschat iaf och det gick jätte bra, fast kändes lite konstigt bara att man inte kunde stå i duschen eller kunna duscha den foten, hmm!

KOLLA VAD GOTT, MUMS!






Eller, mmm CUPCAKES, måste göras i veckan!

Nu ska jag ringa mamma och be henne köpa kladdkaka eller glass på vägen hem, thihihi!

Pussar

Vill ha

Hittar ingen klänning just nu.. Haha men hitta min jacka som bara måste köpas, hihi!

Jeans jacka-  Ginatricot

Den är så fin, för den är lite sliten och så. Karolina har en sån, hihi!



Vaken igen..

Ja då har man vaknat igen då. Tänkte sätta på en film förut men det var ju bra att jag inte gjorde det eftersom jag somnade mellan 10-12... Fast "min" sjuksköterska ringde typ kvart i elva och frågade hur det va med mig och lite sån men somnade sedan om igen, hihi!

Fattar inte varför det inte är något bra på tv på dagarna längre? Tråkiga gammla serier.. Det ända som är bra är MTV för då är det oftast musik och vem gillar inte musik liksom?

Nu ska jag kika runt lite på klänningar, kanske lägger upp någon bild? Ska även köpa nya klackisar, hihi. Vill ha ett par riktigt snygga till skolavslutningen! Fast den är den 10 Juni så hinner ju kika länge, hihi!

Puss

Operationen

Ja ni kanske vill veta hur operationen gick till? Då kan ni läsa det i detta inlägg!


Jag kom dit ungefär kvart i sju och då fick jag byta om och mamma fyllde i en lapp. Satt i väntrummet sen så kom det en tant och hämtade mig. Fick sängen längstbort och det var skönt det för då hade man det verkligen för sig själv. Fick ta lite tabletter en för illamående, två panodil och sen två andra. Ungefär vid halv åtta så fick jag en kanyl eller nu vad det heter i handen. Usch det gjorde verkligen ont, inte skönt alls iaf! Men där spruta dem i lite andra saker och sånt. En sak va iaf så jag inte skulle må illa efter och det lovar jag er att det hjälper.

Vid åtta så kom narkosläkaren och hämtade mig och mamma. Vi gick in till operationssalen där jag fick såna här saker som håller koll på hjärtat ( EKG ) eller något, fick även en hjärt sak på fingret och sen en som mäter pulsen var femte minut. Dem var jätte trevliga där inne och då började nerverna att lägga sig lite, hehe.
Fick den där saken för munnen som man andas in syre igenom och samtidigt så spruta dem i något i den där kanylen. Jag blev bara tröttare och tröttare och tillslut somnade jag!

När jag sedan vaknade låg jag där inne där jag låg först och hade gips på foten och klockan var redan elva. Mammma ringde då till uppvakningen och frågade hur det va med mig. Hon trodde hon skulle få tala med en sjuksköterska men hon fick prata med mig och jag var ju helt borta... Viste inte alls hur jag skulle lägga på telefonen eller vad jag skulle säga. Jag kommer inte ens ihåg vad jag sa till henne, lite läskigt!

Somnade om och sen kom mamma runt halv ett. Då fick jag massa saft och mackor. Allt kändes bra och jag sov/vaknade om vart annat. Pratade med doktorn och han sa att allt såg bra ut och lite sånt.

Vi skulle åka hem men då var man tvungen att kissa först. Jag kissa ungefär två droppar och när jag kom ut va jag fortfarande kissnödig. Då fick jag göra ett ultraljud och det visade sig att jag hade 5dl kiss i min urinblåsa. Om man är riktigt kissnödig så har man vanligtvis 2dl urin i urinblåsan.. Men jag hade fem.. Så vi fick stanna lite längre och fick göra två ultra lljud. Så vi åkte hem ungefär halv fyra. Fick åka rullstol och mötte Annéa, hihi!


Ja det va min operation. Idag har jag väldigt ont i foten och får leva på verktabletter...

Nu ska jag lägga mig och titta på någon bra film, kanske somnar.. Men skriver senare!

Puss

S U N S H I N E ♥

God morgon!

Ja mna har ju både vaknat och somnat hela natten, men vid sju så gav jag upp.. Det var ändå så varmt i mitt rum och hade en sån verk i foten så jag traskade upp och käka lite frukost. Nu sitter jag här och käkade nyss två piggelinisar, hihi! Fast i ena glassen va det två glasspinnar? Hmm, hur kommer det sig.. Ja, ni kan få en bild sen!

Nu blir det att bara ta det lugnt, ha en underbar dag mina kära läsare!

Bilder från helgen♥

Såg att Karolina laddat upp bilder så då kan jag också göra det, snodde dem från hennes blogg, hihi. Njut av bilderna för det gör jag!












Du betyder så mycket hjärtat! Tack ännu en gång för helgen med dig. Tack Walle också, älskar er tjejer!


Svar på tal

" Supersnygga jeans, vart köpte du dom? :D<3 "

SV: Jeansen är köpta på JC det är märket crocker på dem. De fanns i min färg, lite mörkare och sen vita. Hur sköna som helst och skit snygga till sommaren! Tack för frågan, kramis :)


Blir inge mer skrivande nu på ett tag, måste verkligen vila.. Ska fråga om pappa kan handla hema något gott sen när han ska handla, haha!

Hemma efter en lång dag på sjukhuset..

Ja då va man hemma då. Kommer inte skriva om operationen idag för jag är så trött efter allt. Vi blev sena hem för jag inte kunde kissa... Hade ungefär 5dl i min urinblåsa och man har normal 1-2... så fick stanna lite längre.

Har en klumpfot vill jag iaf säga, hahaha!

Men nu vet ni att jag är hemma!

`Skriver sen, puss

Inte sovit något alls!

" Skit snygg tröja. Vart köpte du den?<3 "

SV: Tröjan är köpt på monki för 200ks, älskar den! Den är nog den bästa tröjan jag köpt.. Men jag tog en lite större storlek, gillar inte när tröjor sitter tajt, haha!

Ja då va man vaken då efter ingen sömn, jag somnade runt elva men sen låg jag vakneb mellan 4-5 och klockan ringde 5.. Va bara att hoppa in i duschen och tvätta sig med den där svampen som gjorde en helt fri från bakterier, hihi!

Vi åker runt halv sju så det är ju ett tag kvar, men jag vill bara sova nu för är så rackarns trött, bajs också!

Men vi får se när jag kan skriva igen, kanske bara blir detta inlägg idag? Nejdå, Linda orkar allt, klart jag kan skriva ikväll!

 

Puss på er


Godnatt?

Ja jag tror detta blir sista inlägget för idag. Bilder kanske kan komma upp i morgon eller något.. Ni kan annars hålla lite utkik på Karolinas blogg här! 

Kommer nog inte kunna skriva något i morgon bitti men om jag kan så gör jag det, hihi.. Men ni får ha en bra kväll och en bra dag i morgon!

Önska mig lycka till så nervös!

Pussar, godnatt!

Tävling, håll tummarna för mig!

Jag är med och tävlar om en klänning värde 500 kr! Så håll tummarna!

"Hitta snygga studentklänningar, festklänningar och cocktailklänningar på mode
webshoppen Fashionbox.se. Fashionbox har även badmode i form av bikinis och monokinis."

http://www.fashionbox.se



Åååh hejjjjaaa på mig bebisar :D

I morgon..

Usch i morgon gäller det, då ska jag opereras och jag vågar inte! Kommer gråta, haha. Nej men jag är faktiskt rädd, usch! Menmen ska väl gå bra!

Snart dags att beställa skolavslutnings klänning, ska ha en färgglad, fint va?

Nu måset jag verkligen städa,

Music a lá Linda

Min underbara helg!

Lördag:

Det började med att jag åkte till Lager 157 med mamma och pappa. Shoppade lite nytt och det gjorde mig så glad. Åkte hem och bara tog det lugnt. Duschade, fixa mig och packa! Tog bussen mot Borsökna och i stan hoppade Ida på, så vi åkte till triangelborg och kikade match, Triangeln-Hammarby och dem förlorade med 3-1, synd tjejer! Sen så cyklade jag och Karolina hem till henne och efter en stund kom Walle. Karolina duschade och fixa sig lite sen tog vi på oss vinterjackorna och cyklade till mesta pizzeria, mums! Jag och Karolina delade på en och bebis Walle tog en hamburhetallrik, hihi..! Gud så vi skratta, Karolinas drick bara flög ur hennes mun, haha!

Senare så spelade vi fotboll med två små pojkar, Adam, Rasmus och Niklas. Juste åkte lite moppe med Max också, hahaha! Sen börja det regna lite så alla bara stack typ.. Walle åkte hem för hon skulle ha match idag, dem vann, grattis! Men jag, Karolina och Adam cyklade till bussen och sedan åkte Adam hem.. Vi gjorde en film som kanske kan komma upp senare, haha! Eller en film på mig när jag dansar hahahahahaha.! Sen så cyklade vi till Max och va med Rasmus, Niklas och Max, sen drog vi hem.

Men runt tolv så gick vi ut och tog en låååånnggg promenad till ett, sen la vi oss i stugan och skratta och massa roligt/mys. Somade runt halv tre, inte bra, haha!

Tack för en underbar Lördag!

Söndag:
Vi vaknde runt halv elva så vi gick upp och käkade frulle och bara tog det lugnt. Fixade oss lite, satt vi datan och så. Fick springa till bussen vid kvart över ett för vi skulle ner på stan. Köpte lite saker (bild nedan) och sedan tog vi en glass på msdonalds, mums! Åkte hem med kvart över tre bussen och käkade korv med bröd, haha! Sen gick jag till Rasmus och va där ett tag, mys! Sen nu är jag hemma och ska bara förbereda inför operationen. Ska städa mitt rum och bädda rent osv...

 

Söndagen blev kortfattad men ni hade ju så mcyket att läsa på lördagen så, hihi! Men det kommer komma en massa bilder sen från både igår och idag, hihi! Så ni får njuta av dem då!

 

Dags för städning, puss


Wihooo

Åh jag har hittat ett par väldigt fina och jätte sköna jeans till ett pra pris, hittade även en skit snygg tröja som kommer vara så snygg till shorts och ja massa fint!

Det här hittade jag!

Mina jeans, älskart!

Min tröja, ååååhhh den är så fiin, mums!


Nu ska jag skriva om min underbara helg med dem bästa!

Sådär ja

Ja då har man fixat sig lite och så. Vi ska ner i stugan och bädde sen ut med lilla Melker. Tar lite bilder innan vi åker, vi tar kvart över ett bussen till stan. Efter stan ska jag träffa Rasmus en stund, mys!

Just nu...



Älskar svart/vitt det är så fint!

En dagen kommer ut senare ska ni veta, hihi!

Ha en bra Söndags förmiddag mina älskade läsare! Puss♥

Godmorgon!

" Vart köpte du jeansen ifrån? "

SV: Det är min syrras men hon har köpt dem på Ginatricot, hålen är "hemma gjorda". Tack för att du fråga, kram!♥

Ja då va man vaken då. Igår så kom vi hem runt halv tolv och då satte vi oss i soffan och snacka. Sen så bestämde vi oss för att gå en natt promenad och det var hur skönt som helst! Vi va ute och gick en timma och tog lite bilder, hihi! Kvällen igår va helt okej, vi va med Rasmus, Max och Niklas. Walle drog lite tidigare för hon har match idag, lycka till hjärtat!

Snart så ska vi börja fixa oss för vi ska in till stan och kika jeans. Jag ska nog även köpa lite mera tröjor som jag kollade på i veckan. Hoppas de tröjorna är kvar iaf!

Men bilder kommer från igår, kanske innan stan annars så kommer dem efter! Ha en bra dag!

Carpe Diem♥

Bild från igår, älskar dig verkligen Karolina!

Med Karolina & Walle!

Två frågor:

"Vart köpte du kepsen?"
SV: Jag köpte kepsen på Stadium för bara 129:- Den är jätte skön och visst är den snygg? ;)

" Vart köpte du tröjorna ifrån?"
SV: Jag köpte alla tröjor på lager 157, dem var billiga och verkligen värt priset!

Glad jag blir när ni frågar och allt, jätte söta!

Nu ska jag, Karolina & Walliii cykla till mesta pizzeria och käka, mums, haha! Sp vi hörs väl senare då, ha en bra kväll!

Puss

Mot triangelborg

" Vart köpte du tröjan längst ned? "

SV: Jag köpte alla dem tröjorna på lager 157. Men den blå/randiga tröjan finns nästan lika dan på h&m. Har sätt dem men dem är lite längre men inte så jätte mycket! Och tack!


Nu är jag färdig. Mamma ska snart skjutsa mig till bussen (Torshälla) sen så ska jag åka ända till Triangelborg, haha. Men gulliga Ida Lundholm hoppar på i stan så vi tar bussen tillsammans. Därför åker jag buss, hahaha! Snäll jag är va? Hihi!

Så här ser jag ut nu ( nya tröjan )






Nu blir det att kolla match och heja på med Walle, Ida & Maria! Skriver sen, ska hem till Karolina efter och sover där, mmyyysss! Ikväll, ja vi får se vad kvällen bjuder på, thihii!

Pussar!

704

Haha oj, måste kanske redan bestämma mig för vad jag ska göra på mitt 1000 inlägg, haha, fam vad mycket alltså, haha!

Ny duschad och känner mig fräsch ;)

Bild sen, puss

Hihi

Hittade lite bilder som jag tog för ungefär två veckor sen, haha! Jag skulle fixa en header bild men ingen av dem blev bra.. Så ska fixa en snart, eller iaf försöka igen. Men då ska jag lägga ner lite mer tid på smink och hår, men det kommer nog snart!




Ska ha en bild, något i dne stilen? Iaf.. Men ska inte ha ngn av dme här, haha! Men ska ta snart kansek, idag? Jaaaaa, haha!

Puss, nu måste jag duscha!

Jason Mraz

Jag vet att jag har ladda upp den här låten förut, men älskar så många av hans låtar och dem är så sköna att sjunga till för han tar såna härliga tonarter eller något, haha! Önskade jag kunde spela gitarr så man kunde spela och sjunga den för den är nog inte så svår att lära sig, ska be min syster lära mig, haha!

Jason Mraz – The Remedy [I Won't Worry] - Live From KBCO Studio C

Hittar den bara på spotify och orkar verkligen inte leta mera på den från youtube, haha!

Love this song

Hitta inga jeans.. Men det här, haha

Jag hitta inga jeans så jag smsa Karolina fort och frågade om vi kunde åka in till stan i morgon och köpa ett par! SÅ det ska vi, hihi!

Jag hittade tre tröjor, dem är skit skönt! Två korta och en längre..




Två likadana tröjor fast olika färger och storlekar. Den gråa är min storlek ( S ) och den vita är ( L ) för jag ville ha en som hängde lite mera... Fina?



Och den!

De två första kommer vara skit fina till sommaren och bara ha bikini under eller ett par jeans shorts! Hihi!

ja det va väl det, ska snart hoppa in i en dusch och börja fixa mig lite, ha det bra!

" Dagens kommer upp sen "

Puss

Nu åker vi snart!

Åh ska bli så kul att åka iväg med både mamma och pappa, mys!

Har på mig min coola leggings från Vila sen en svart t-shirt, grå halsduk och min rosa keps! Ska ju testa jeans så ville inte ha jeans på mig då, haha!

Jag just nu:



Ja det va lite bilder då, haha! Mina leggings fick också vara med på bild, thihihi!

Men jag skriver när jag kommer hem, hoppas på att vi ska käka där, så j*vla god mat och chokladbollar, hahahahahaha!

Ha en bra förmiddag, pusspuss!♥

Morgon på er bebisar!

Ja då va man vaken då..!

Somnade runt ett igår och vaknade nyss, haha! Ganska tidigt men det va så varmt inne i mitt rum så jag trodde jag skulle tuppa av, haha!

Jag, mamma & pappa ska åka till Lager 157 lite innan 10.. Det öppnar vid 10 men vi behöver inte vara där precis då, haha!

Nu ska jag sitta här ett tag, men skriver sen innan jag åker, idag blir det keps för jag ska inte fixa håret än, thihii!

Puss

Godnatt♥

Nu ska jag bara sitta här och lyssna musik och sen snart sova tror jag! Ska ju upp skapligt i morgon eftersom man ska till lager 157, mys!

Sov gott allihoppa, godnatt på er!

Puss

GRATTIS!

Grattis Jenna, hoppas du får en jätte bra dag!

Älskar dig vännen, puss på dig♥



Haha snart ett år sen, gullig du va då !!!

GRATTIS IGEN!

Tankarna bara går..

Ja sitter här med mina feting hörlurar och lyssnar en låt som Karolina alltid lyssnar på, haha! Känner att jag behöver lära mig den så jag kan vara med henne och sjunga, haha!

Nej men sitter och tänker på allt och inget tror jag.. Men det måste man ju få göra!

- Varför kan man inte få vara liten?
- Varför måste det alltid komma dt nya problem?
- Varför ska man alltid ha det så svårt i den här åldern?
- Gråter, om jag gör..
- Orkar, ja man måste ju kämpa på, stå kvar och va stark!



Jajajaja.... Bara att görat!

Låten jag lär mig iaf:


Den är så gullig, hans röst, hihi!

Hemma från bebisen

Ja då va man hemma från Karolina då! Jag har haft en helt underbar dag med henne, den bästa på hela veckan! Onsdagen va också väldigt bra för då träffade jag Rasmus också!

Runt nio cyklade jag, Karolina & Walle till triangelborg och spelade fotboll med Persson & Robin, haha! Vi va fan grymma ju! I morgon ska jag sova hos Karolina. På kvällen ska jag kika hennes match och sen ska jag, Karolina, Walle, Robin & Dawid hitta på något, haha!

Men på dagen som är själva höjdpunkten ska jag till lager 157 med mammi, myyyyys! Ska be pappa om pengar tidigare för jag behöver dem nununu!!!

Skriver sen, puss på er! NOT

HAHA

Nu ska vi ut och röjja, haha!




Och jag bjuder på denna låt som vi dunkar just nu med Karolinas härliga bas:


Älskar dunket, hahaha!


Puss hörs senare! Ha det bbäässsttttt!!!

Snabbt

Nu ska vi cykla iväg igen, haha! Ikväll blir det att kanske vara i Borsökna och träffa Walle, Robin och Persson, hah!

Just nu:





Haha, men visst är vi väl snygga, haha!

Älskar dig hjärtat! Längtar tills i morgon då ska jag få sova med dig, haha myyyys!

Pussar till er bebisar!

Med KAROLINA

Jag kom nyss hem till Karolina, va på möte efter skolan sen så gick jag ner på stan och träffade Karolina. Nu ska vi käka lite sen gå till trangelborg och kika Rasmus match. Vi kanske ska till borsökna och köpa glass först, hihi!

Men skriver sen, ha en bra fredag!

Puss

SNÖ????????

Godmorgon!

Usch hur kan det snöa nu? Alla det härliga vårdagarna, vart ska dem ta v'gen nu då? Det ligger ju typ 3cm snö här ute, typ gråter! Jag villha vår och sommar snart!!!!

Idag är det bara tre dagar kvar tills jag ska opereras, hoppas allt går bra jag är faktiskt väldigt nervös och allt.. Inte så kul, haha!

Ser ni någon skillnad på mitt hår hur jag brukar ha det??




Så har jag idag! Vad tycks?


Så här brukar jag ha...

Ser ni? Jag har mera volym annars!

Vad tycker ni om det nya?


Puss

KÄnner för ett skolbyte

Jag vill verkligen byta skola. Skulle vara så skönt att bara slippa allt löjligt tjaffs. Det är så omoget. Men om de nu vill ha det så här så visst för mig. Jag byter, orkar inte, orker inte något längre.

Dem kan ju inte få förstöra min skolgång? Nej tack! Men jag tröttnar, man orkar inte hur länge som helst.. Skönt att slippa de nästa vecka. Längtar bara som tusan till helgen då man får verkligen träffa den bästa!

Men ska fundera på vilken skola.

Nu ska jag borra ner mig i kudden, natti

MUSIC A LÁ LINDA

Ja lägger upp en väldigt fin låt eller ja kanske två, haha! Älskar dem!


Ida Hedberg & Anders Johansson-   Sometimes Love Just Aint Enough


Ellie Goulding & Erik Hassle-   Be mine


Låtarna är så bra men usch nu gråter man nästan..

R.I.P

Jag vill bara önska dig all lycka på den andra sidan. Kände inte dig så bra men du gick på samma skola som jag när jag va liten och man såg ju alltid upp till dem äldre. Min syster kände dig mera än jag, men vill bara önska dig all lycka på andra sidan!

Det är så hemskt att det inte är sant, men vila i frid

Robert Mårtensson!

" vi alla tänker på dig och hoppas du har det bra, vila i frid"

Sådärja!

Ja nu va man hemma från ett besök hos mammas moster Eva och affären, haha! Vi fikade lite och bara satt och snacka.

Nu ska jag göra ett lite sorligare inlägg, ha det bra!

INSTÄLLT

Jaha då ringde syrran nyss och sa att det inte blir något träna för henne och då känner jag att inte jag heller vill dra mig in till stan i onödan. Så ska snart med mami och handla. Ikväll så får man väl ha en liten "ta hand om sig själv" kväll. Ska fixa naglarna, göra anisktmask, sitta i fotbad och lite sånt, mys!

Ja ska väl sätta på mig min snygga kepps och sen hänga med mami till affären, ni får ha det bäst! Skriver sen!

Jag just nu:

"  Jag vet att ni bara är avundsjuka, varför inte bara säga det, mjaaoouuu ;)  "


Hemma snabbt!

Ja men det vu ju en kul kommentar, hehe! Då har man ju kolla upp ip-adressen också så ja, hehe! Synd, spelar ingen roll vad du skriver vad du heter, hehe! Synd!

Iaf skolan va väl helt okej, jag och Emma höll i idrottslektionen. Det gick jätte bra och va väldigt kul. Nu ska jag slänga i mig lite mat sen iväg och träna!

Skriver sen, puss

Ingen sol?

Godmorgon!

Vart har solen tagit vägen nu då? Hmm, lite sol är det ju, men vart är den stora solen?

Iaf idag ska jag till skolan sen åker jag hem runt halv fyra, skönt! Ska käka lite och blogga och så.. Sen åker jag och syrran in till stan och tränar runt sex, ska också bli skönt!

Längtar till helgen för den ska tillbringas med världens bästa Karolina! Vi ska även vara med älsklings Walle och några mer. Ska iaf sova hos Karolina på lördag-söndag! Ska bli så underbart, då kan vi prata hjärtat!

Men nu ska jag packa det sista, jag och Emma ska hålla i idrottslektionen idag, kul!

Ha det bra, puss

( bild från igår )

KAROLINA MAURITZSON GRANBERG♥

Jag vill verkligen bara skriva massa om dig gumman! Vi har inte kännt varandra så länge med jag känner att jag verkligen tycker om dig. Vi pratar om precis allt och det känns så skönt, jag kan verkligen vara mig själv med dig! Vi har så kul ihopp och kan även gråta med dig. Karolina, du ska veta att jag alltid finns för dig och kommer aldrig att lämna dig, älskar dig hjärtat!

Från din Linda Pettersson♥


Outfit

Nu så mina kära läsare som jag gillar så mycket så kommer dagens otfit! Färglad och väldigt bekväm!



Lite kul måste man ha... Haha





Men nu ni mina kära läsare ska jag hoppa in i en dusch och sedan förbereda inför i morgon!

Godnatt på er, puss

Home

Ja nu var man hemma då! Har haft en helt okej dag idag... Menmen.. Kika film i skolan och vill bara säga:

" Tack mina underbara vänner (killarna) i klassen. Ni är underbara! Ni ska bara veta hur mycket ni betyder och att jag kan vara med er. Jag har så kul med er ska ni veta! Tack så mycket för ni finns!"

Nu ska jag käka sen lägga upp bilder, puss

 


Idag


Skolan nu då

Ja då ska jag börja gå till bussen. Blir outfiten ikväll puss
  (går ej att ladda upp biler.....)

Sälja...

Ja jag har ett par oanvända jeans som är märket " LEVI´S ". Dem är väldigt mörkblåa och storlek och sånt kan ni fråga mig om ni är intresserade. Jag köpte dem för 800kr och eftersom dem inte är använda så ska jag sälja dem för 600kr! Jag tycker inte det är dyrt eftersom jag INTE använt dem...

Men hör av er till :

[email protected]


Kramis!

Ännu en solig underbar dag!

Godmorgon mina kära läsare!

Jag satte klockan alldeles för tidig eftersom jag redan är klar med håret och den lätta sminkningen. Jag testade en ny sak idag.. Att sova med bulle (som Karolina gör) och det gick ju väldigt bra! Så nu kan jag sova längre, hihi!

Det va någon som undrade vart min armband va köpt och det är köpt på ur & penn för bara 60kr. Men det va ju min snälla vän Aram som köpte det till mig, tack igen!

Blir väl att sitta här idag sen ska jag fråga syrran som jag får låna ett par jeans av henne. Jag typ satt och grät igår med mamma och sa att jag inte har något alls att ha på mig... Så hon sa att vi kunde åka till lager 157 på Lördag och kolla jeans. Sen har jag hitta massor utav fina tröjer på monki som jag ska köpa nästa vecka! Mums, hahaah!

Men skriver senare!

Puss

Blir inge mera bloggande idag

Jag ska nog stänga av burken nu och sedan hoppa in i duschen. Efter det blir det plugga och sedan kika tv. Ska väl bara ta det lugnt och försöka tänka bort allt skit!


" Ni ska veta att jag är trött på detta nu..."

Hörs i morgon, natti puss

 


Lite bilder

Ja nu blir det lite bilder (på mig) från igår och idag, hahhaa!


Igår...

Igår!

Idag, yeeaaahh im a gangsta! Hahha!

Älskar min kepps! Den e så fiiiin!

Nu ska jag hoppa in i en dusch sen blir det lite mera plugg. Kanske skriver lite senare om jag hinner!

Pusspuss och kärlek

Skolan, stan & träning!

Ja då va man hemma från en väldigt skön och fin dag! Först va det skolan och det gick helt okej, umgicks med killarna hela dagen, mys! Efter skolan så åkte jag, Aram och Steven ner på stan. Aram bjöd oss på mcdonalds, hehe. Tackar! Sen så gick vi runt lite sen köpte Aram ett armband åt mig, jätte gulligt! Men vill gärna betala tillbaka men han sa bara nej! Haha!

Sedan träffade jag Maria och Rasmus. Drog sedan och tränade!

Pluggade nyss och nu sitter jag här!



Visst va det fint? Tack igen, jätte gulligt!



GODMORGON!

Jadå va man klar med allt då. Gick upp vid halv sju kändes skönt att få sova lite längre än till tio i sex, hehe! Idag har jag på mig mjukis, haha. Love it! Har även min snygga kepps, såklart! Fast det dåliga är att man inte får ha den på lektionerna och det känns ju lite surt. Men har fixat en helt okej toffs under så man bör nog kunna gå utan kepps, hehe!

Idag efter skolan så ska jag ner på stan tror jag eller hitta på något med killarna i klassen kanske? Ska fråga dem, haha! Ska träffa Maria på stan runt fyra sen. Runt fem ska jag träna med syrran, mys!

Men skriver senare ikväll då för kommer nog inte ha tillgång till någon data under dagen, hehe!

Ha det bäst!



Haha yeaaah, hahahhaha!



Pussar

Men måste bara..

Hihi måste bara lägga upp dagens låt!


Musik a lá Linda


Chuckie & LMFAO-   Let the bass kick in miami

Skön party låt, hihi....

Pluggdags

Nu är det dags att plugga. Ska läsa lite i en bok som jag har med mig hem. Sen kanske kika lite på annat. Ska nog iaf gå från datan så sjukt trött så kommer nog somna tidigt också, haha!

Hoppas ni haft en bra dag för det har jag haft!


Igår, haha. Rasmus, vad tar du kort på? HAHAHHAA!


Natti på er, hörs i morgon!♥

Nyttiga!

Ja nu har jag och syrran bestämt oss för att vara nyttiga. Vi får bara käka på helger men jag håller mig nog bara till Lördagar! Ingen fika eller så på stan, då blir det väl någon fruktsak, haha! Men så det känns bra. Ska fan vinna mot mig själv, haha! Jag ska bli nyttig, ingen fet mat alls heller.

Nu ska jag käka en chipspåse haha! Sista dagen, vad gör man inte? Hahah!



Haha , puss


Trevlig fika med Karolina♥

Hejsan!

Nu har jag vart på stan med Karolina, vi tog en fika på first class och det va inte alls mycket folk. Vi satt först och skratta väldigt mycket åt nästan ingenting. Kan det bero på att man är trött? Första skoldagen, haha! Men efter en timma så blev lite mera seriösa. Vi satt och snacka en stund sen gick vi in på toan och fixade oss lite, haha. Klockan typ tjugo i fyra så gick vi till Gina och testade två klänningar. Ska köpa en av dem nästa vecka och en vit på Vila med ringar. Kommer vara skit snygg till sommaren med ett flätat brunt skärp. Ska även köpa ett par jeans och någon tröja. Hihi!

Köpte en kepps idag, fick låna pengar av en kompis, hihi. Tack så mycket. Du får pengar nästa vecka!




Och en svart/vit såklart! Älskar det! Älskar min kepps, så snyyyyggggg!


Puss


SHIT

Nu måste jag springa! Ha en bra dag!

Puss

SKOLSTART!

Godmorgon på er!

Jaha då var det skola igen då. Känns inte så lockande. Ville bara fortsätta sova i morse, men klockan ringde bara högre och högre.. Tog en lång varm skön dusch och vaknade till lite iaf, haha!

Iadg blir det först skolan sen ner på stan och ge Maria hennes skor och ett linne. Sen ska jag och Karolina fika, behövs verkligen. Har så mycket att prata om! Men vi vet inte riktigt vart vi ska fika än, men det löser vi, hihi!

Nu ska jag ta på mig kläder, kanske kommer en lite bild eller något sen, men det blir iaf en bild innan jag går!

Pussar och kärlek


Lite bilder från dagen...

Ja tänkte lägga upp lite bilder från idag..


Jag och Karolina

Jag och Walle

Åh laddar upp sen det är verkligen skit segt. Skriver i morogn för nu ska jag nog sova snart! Hoppas ni haft en bra dag för det har jag. Med mina underbara vänner!

SKOLA I MORGON - PISS



Puss, godnatt

Dagens

Ja då var det dags för dagens outfit då.

Hann ej  lägga upp förut så nu kommer det!




Hehehe:

Jeansleggings
Svart tröja ( långärmad)
Svart skinnjacka
Converse
Väska


Det va dagens...

Redo för fotboll

Ja nu har jag fixat till mig lite fast har inte fixat håret, haha. Men ska köra på en högtoffs orkar inte slita på håret. Onödigt att platta det och hålla på om man ändå inte ska göra något speciellt. Nästa helg ska jag iaf på fest för sen ska jag gå med gipps i sex veckor. Så se till att ha någon riktigt kul fest i Eskilstuna!

Men nu ska jag fika sen åker jag strax efter halv ett. Får se om jag skriver hos bebo senare. Men blir typ bara hem lite snabbt.. Hahha!

Just nu:





Vi hörs sen!

Puss♥

Redo för fotboll

Ja nu har jag fixat till mig lite fast har inte fixat håret, haha. Men ska köra på en högtoffs orkar inte slita på håret. Onödigt att platta det och hålla på om man ändå inte ska göra något speciellt. Nästa helg ska jag iaf på fest för sen ska jag gå med gipps i sex veckor. Så se till att ha någon riktigt kul fest i Eskilstuna!

Men nu ska jag fika sen åker jag strax efter halv ett. Får se om jag skriver hos bebo senare. Men blir typ bara hem lite snabbt.. Hahha!

Just nu:





Vi hörs sen!

Puss♥

FOTBOLL

Ja idag ska man kika fotboll hela dagen, haha! Först en match på Tunavallen med Karolina och Rasmus. Walle spelar den mot Hammarby. Sen ska jag kolla en match i Triangelborg (Karolinas match) dem möter mitt gammla lag TNIS, hihi.. Kul ska det bli! Sen eventuellt en match vid sju också på Tunavallen, haha! Kul!

Men nu måste jag börja fixa mig lite, kör på HÖGTOFFS idag, skönt!

Puss

Söndag!

Ja nu mina kära vänner är det söndag, haha. I morgon är det alltså skola. Usch hur kan jag skriva så ens? Nej det lät inte bra! Så vi börjar om...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Go'kväll mina kära läsare. Har ni haft en bra lördagkväll? Kanske börjar den närma sig sitt slut. Men inte för mig, den har bara börja, haha! Sitter här och ja bara tänker. Tankarna flyger runt i huvudet på mig dag in och dag ut. Bra eller dåligt? Nej, det vet ingen inte ens jag.. Menmen, nu ska vi inte sitta här och deppa.

Käkade lite kladdkaka under filmen och nu känner jag mig som en FET köttbulle, sexigt? Nej, haha! Men vet ej om jag bloggar mera idag för ska kanske kika någon film eller så. Måste iaf hålla mig vaken tills vi ska hämta mamma som är ute på fest, kul för henne! Känns j*vligt tråkigt att vara hemma en lördag, men kan vara skönt och bra ibland! Man behöver inte vara ute och ränna varje kväll man tjänar inget på det, hahhha!


Men kan ju bjuda på en köttbulle bild från mig? Eller?

Jag vaknade så här, varför inte somna såhär då också? Hahah!


Natti

Jag grät...

Åh den filmen va så sorlig. Jag grät i slutet. Var verkligen länge sne jag grät åt någon film, jag gråter typ fortfarande. Men den var dels väldigt rolig och bra! Den rekomenderas ska ni veta..


Hihi och han är så snygg, hahhaahahah!

Kvällen bjuder på....

Jag och Jenny (min syster) va och handlade lite till kvällen. Vi handlade pizza saker så vi gjorde hemgjord pizza och den blev jätte god. Köpte även kladdkaka och chips, haha! Vi är tjockisar. Är hemma själva så blir att kika film vid nio som går på canal+first och filmen heter "17 again" har inte sätt den min syrra hade det så hoppas den blir bra! Ska hämta mamma i natt, haha!

Men nu blir det kladdkaka!


Kanske skriver sen efter filmen eller så, beror på om den är bra!

Ha en bra kväll. Puss

PLUGG

Nu är det faktiskt dags att ta tag i plugget även fast man inte alls vill. Vill bara typ att det ska försvinna, haha. Kommer ni ihåg när jag va hemma från skolan för att skriva klart en uppsats? Ja den blev ju halft klar sen hitta jag inge emr om den så fick slänga den. Men idag ska den bli klar! Ska sitta med den hela natten om det är så. Jag ska ta tag i det nu och den ska bli bra, ska f*n ha ett VG!

Ska skriva ut lite fakta nu om den sen ska jag stänga av datan eller kanske inte. Kan vara bra att kunna lyssn apå musik ju, haha! Fast tror jag kommer störas av den sorligt nog..

Älskar låten!



Nu blire f*n plugg,

Puss på er nötter!

Linda älskar glass!

Förra sommaren alltså sommaren 09 så var min favorit glass " Ben and Jerry´s - Chocolate Therapy"...
Men det kanske är dags att byta nu till sommaren 10 ? Haha! Ja vilken blir det då?

Vilken va eran favorit glass förra saommaren, har ni någon ny? :)


Hur tycker ni?

Hur tycker ni att min blogg är? Jag vill att ni ska tycka till! Jag blir bara glad då. Har ju ganska mycket läsare och vill gärna att ni kommenterar hur ni vill att de ska vara!

Skulle vara väldigt gulligt av er.

Puss på er!♥

Skolan närmar sig + operation

Ja då var det sista lördagen på lovet då. Känner att jag tagit bra vara på mitt lov, umgåts med kompisar och min pojkvän, kan det bli bättre? Nej faktiskt inte!

Det är nu nio dagar kavr till operation, mamma och jag prata lite om det och jag blir faktiskt rädd, usch! Jag bara känner att jag inte vill men ändå lika bra att få det gjort, men det kommer nog gå bra. Kanske får ligga kvar på sjukhuset men hoppas inte, haha!

Nu ska jag ta det lite lugnt och kika på en madrass en 80 madrass eftersom jag ska ha två stycken 80madrasser till min 160 säng, nice!

Puss

Home

Ja nu var man hemma då, gullig kommentar gumman!

Idag blir det bara att ta det lungt ska städa, packa lite sen kanske plugga. Skulle sovit hos bebo idag men hinner inte med det tråkigt nog.. Sover hos han nästa helg hoppas jag eller om han sover hos mig, haha!

Lite musik kanske?

MUSIK A LÁ LINDA:




Såg dem live igår på Harrys, hihi!


Lyssna och njut, haha! Orkar ej lägga upp fler...

Såg dem igår...

Dem här såg man lite snabbt på igår, hihi. Coolt!



Fast hörde bara någon låt, haha!

Puss, biler kommer eller ja någon, hihi!


Fel

Det är något fel med detta inlägg.. Så skippa det


Med Rinat

Jag sover hos Rinat ikväll, mys!

Innan så va vi med Elin, Sebbe och Kelvin. Vi hängde med dem till Harrys där deras pappa jobbar. Fick en varsin cola och en drink på det hela, haha! Fick även se en stund på hoffmaestro live, cool!

Nu ska vi väl sitta här och bara chilla. Grannarna verkar ju ha väldigt mysigt, haha!

Godnatt, puss

Med bebo.!

Hejsan igen!

Nu har jag och bebo kika hitta nemo, haha! Det är den bästa filmen, kan hela utan till. Vet ej rikgtigt vad vi ska hitta på nu men ikväll ska jag kanske färga Toves hår, hihi! Annars ska jag noh kanske sova hos Rinat, mys!

Men skriver senare, ha det bra bajskorvar!

Puss



Mot Rinat!

Nu så ska min syster snart skjutsa mig till Rinat. Hon skulle bara ta det lite lugnt först, haha!

Blir ingen bild på dagens outift men den består av:

Lackleggings: Ginatricot
Pappas tröja: JC
Converse: USA
Skinnjacka: h&m

Hoppas ni kan fantisera om hur jag ser ut, hahah! Nu måste jag skynda mig.

Love and hugs


NUDLAR!

Ja nu har jag fixat mig och så och just nu lagar jag nuddels, haha!

Lite bilder:



Pappas tröja, woho ROCK'N ROLL BABY, hahhaha!



Haha nu ska jag käka min nudlar, mumms! Hihi!


Är det viktigt att vara sig själv?

Det är nog en fråga som många funderar över. Visst självklart ska man vara sig själv? Varför skulle man inte? Men är det så lätt att vara sig själv med alla personer. Och hur vet man att den personen som man är med är sig själv?

Jag tycker det är jätte viktigt att vara sig själv i alla lägen. Men hur vet jag ens om jag är mig själv då? Visst ibland kanske jag inte skrattar mitt värsta skratt med mina vänner som jag inte känner så bra.. Men varför gör man inte det? Jag tror att man är rädd för vad någon annan ska tycka. Men det är igentligen fel. För personerna du umgås med ska älska dig för den du är inte för den du försöker vara. Om den andra personen inte tycker om dig för den du är då är det ingen vän. En vän ska älska din personlighet, kunna ge dig komplemanger och allt. Man ska kunna prata om allt och kunna vara SIG SJÄLV!

Tänk på att vara dig själv och låt ingen annan förändra din personlighet. Allt blir mycket lättare och bättre om man är sig själv. Du kommer längre i livet då med både vänner och kärlek!



Tänk på hur du påverkar andra personer också. Ta dina goda vanor till dem andra och låt det dåliga vara hemma. Det är också du som kanske förändrar andras personlighet men kanske till något bra eller något dåligt!

 

VAR DIG SJÄLV!


9 April

Godmorgon på er kära läsare!

Jag sov otroligt bra i natt. Somnade runt halv ett och vaknade runt nio. Känner mig utvilad.
Ska snart hoppa in i en dusch och fixa mig lite. Ska till Rinat runt tolv och vi ska bara prata lite. Sen åker jag nog till bebo en stund innan mamma kommer. Mys dag i det tråkiga vädret!

Idag är det exakt tio dagar kvar tills jag opererars, usch! Jag vill verkligen inte ha gips i sex veckor och missa allt det fina vädret, vara ute osv... Kommer dels få beställa skolavslutnings klänning och skor via nätet, haha! Maria undrade om jag ville åka upp till Stockholm innan avslutningen och köpa klänning, men fick tyvärr säga nej! Men inte så kul att gå med gips.. Jag kommer kunna gå på gipset fast det kommer ju se skit kul ut? Haha så ska nog ha mina "hjälp pinnar" hahaha!

Men nu mina kära vänner ska jag fixa mina naglar lite fort (tror jag) sen hoppa in i en dsuch. Idag blir det en lätt outfit, men ni kan ju få en bild ändå, hihi..



Kiss and hug♥

Godnatt♥

Ja nu ska jag nog snart krypa ner i sängen och mysa ner mig och drömma sött. Men först ska jag tvätta ansiktet, borst tänderna och dricka vatten, alltid jag att vara så törstig på kvällarna sen vakan av att jag måste kissa, haha! Men nu ska jag hoppa ner i sängen!


Godnatt tack för alla fina kommenatrer! Puss och love till er!

Ni borde kika in!

Haha ja jag har ju lite sjuka vänner men dem är så roliga! Samuel min vän som jag dock inte kännt så länge med som är väldigt snäll har också en blogg. Jag tycker den är väldigt rolig och skrattar alltid så mycke så jag gråter, haha! Men jag tycker verkliggen ni ska kika in på hans blogg, skratta och njut, hahaha!

Sumuel Tanninen

Alltså det är bara så ett MÅSTE!

BILDERNA

Ja nu slänger jag in lite bilder. Tog bilderna från Karolinas blogg. Har kika film så jag missade nog henne då hon va inne på msn, men detta går ju lika bra.

LOTUS 7/4-10


Jag, Maria, Clara & Walle

Jag och Karolina, haha ser jätte tjock ut ju (suck)

GÄNGET!

Karolina, Clara, jag & Hanna
Maria & Walle

( Maria hjälpte bara oss att fixa till oss, hon hängde inte med sen, tråkigt nog. Men kul att du va med oss innan!)


Röran, haha

Jag & Karolina efter festen. Inget smink eller något, söta va? Hihi!


TACK FÖR EN UNDERBAR KVÄLL, NATT, MORGON MED ER BRUDAR! UNDERBART! ÄLSKAR ER!♥

 


Saknar min bebo!

Ja då var man hemma då, fast har vart det ett tag men ändå. Runt halv två så kom min bebo och mötte mig sen så gick vi hem till han. Vi kika film och jag somnade, haha! Men det var bara för att jag la mig i hans famn sen vände mig mot han och bara myste mig in, hihi!

Ska snart käka mat, klyftpotatis och kött, mums! Efter det blir det nog bara att slappa, har den gammla datan inga bilder alls, haha!

Men nu blir det mat, hihi!

Pusss

Godmorgon världen!

Ja nu har man käka frukost och fixat till sig lite. Ska snart gå till min bebo. Blir väl att vila och bara ta det lungt. Kvällen igår var jätte bra, hann tyvärr inte lägga upp bilder igår för vi blev lite stressade. Haha! Men kvällen var undrbar och Karolina ska skicka bilder till kvällen sen så lägger jag upp dem då. Ska hem runt fyra..

Men nu kommer min bebo och hämtar mig, puss!

Med Karolina

Kom nyss till Karolina har vart hos Rasmus och innan det va jag med Maria på stan, mys dag! På stan köpte jag ett naglack (ovanligt) och sedan ett par strumpbyxor (100den).. Det är tills ikväll fast inte naglacket, haha!

Jag ska snart hoppa in i en dusch, Karolina ska duscha nu sen min tur, hih. Vå måste börja ladda inför kvällen nu, tagga brudar, hihi!

Men det kommer bilder senare och säkert några flera inlägg också!

Puss

Dagens outfit

Nu måste jag skynda mig, hoppas jag packat allt.



Skinnjacka: h&m
Mjukiströja: Bikbok
Vit långärmad tröja: Ginatricot
Mjukisbyxor: Stadium
Converse: Marias




Ha en trevlig dag kanske skriver hos pojkvännen!

Puss

Duschad & ren, haha

Har nyss duscha fast inte håret då eftersom jag inte ska fixa det nu.. Haha! Ska sätta på mig mjukisar och sedan packa lite. Kommer självklart upp en bild sen, det vet ni, hihi!

Men jag ska fixa mitt bajshår nu, haha!

Puss & Kram skummbanaN!


7 April

Godmorgon på er kära läsare!

Tack för alla de gulliga kommenatrerna! Så nu säger vi godmorgon istället för godnatt!

Klockan ringde vid åtta så jag låg kvar till halv nio, hihi. Hjälpte pappa med en sak och det gick ju bra. Ska snart hoppa in i duschen och bara duscha av kroppen. Ska sedan in till stan tar 12.27 bussen in. Ska möta upp Maria och vi ska gå runt lite snabbt och sedan ska jag ta bussen till min pojkvän, mys! Runt fem ska jag gå till Karolina och Maria ska då med. Sen är det väl typ dags att fixa sig och så, duschar hos Karolina!

Ikväll ska vi på fest, till lotus. Hoppas på mycket dans och skoj, hihi. Vi drar dir vid nio ungefär sen hem ja då vid ett. Så det kommer att komma in en massa bilder på bloggen ikväll så ha utkik.

Nu ska jag hoppa in i en dusch, ni får en bild på dagens outfit senare!

Puss, much love♥

Sliter mig....

Ja nu ska jag lägga mig i min sköna säng och kolla på film, så mys! Haha nej saknar min älskling, men ska träffa han i morgon! Ska till stan vid ett och möta upp Maria sen ska vi kika lite snabbt sen åker jag till min bebo!

Angående min operation: Jag ska operera min fot. Jag har en "benknöl" på vänstra liltå eller precis breve. Den gör ont och ömmar väldigt mcyket. Kan dels inte ha klackskor som är lite smalare för då gör det ont och den där rackarns knölen är i vägen, suck.... Så därför har jag nu fått en tid efter två års tid.. Det som är lite jobbigt är att jag ska ha gips i sex veckor, får ta bort det två veckor innan skolavslutningen, bajs också!

Nu vet ni alla kära bloggläsare!

Ha en bra kväll, godnatt på er! Hörs i morgonbitti!

Natti♥

SÅ fin!

Tänk er vad fin kjol till sommaren, typ bara jätte kär i den! Super fin! Mums, hihi....







 / L


Dagens..

Ja jag hann som sagt inte lägga upp någon "dagens outfit" i morse, blev lite stressigt, hihi! Men klart ni kan få en bild nu, men den blev i svartvitt.


Skinnjacka: h&m
Grå kofta: Vila
Svart lång tröja: h&m
Strumpbyxor (svarta): h&m
Converse vita: USA


Ja det var dagens det. Jag tyckte det var väldigt skönt väder idag iaf, jag och Maria cyklade hem till henne, myys! Eller ja hon skjutsa mig men det var mysigt att cykla!

Tack för dagen alla som jag träffat idag!


Den 19 April...

Åh kom nyss hem från en kall träning, eller ja, jag tränade ju inte, haha. Så då när jag kom hem sa mamma, du har fått brev.

Åh det stod att jag ska opereras den 19 April, ååhh jag kommer att dö. Nej men jag blev verkligen jätte nervös och allt.... Men ja nu vet ni det, hihi!


Puss

HOS MARRE!

Nu är jag hos Maria vi har nyss käka tacos, mums! Ska snart till triangelborg där jag ska kika på hennes träning! Idag sola jag också, hihi! Blev lite brunare, men f*n vad arg jag blev. Det var några brudar som stod och platta håret och sminkade sig inne i ett rum.. Det va as mycket folk som vänta på dem. Ofta man är kvar och segar sig inne i rummet? Man brukar ju skynda sig.. Aja arg blev båda jag och Karolina!

Men kan ej lägga upp någon bild för Marres cam funkade inte! Så vi hörs när jag kommer hem, min bebis kommer och kollar träningen med mig, mys!

Pussar till er!♥

LOTUS?

Ja som sagt i morogn ska man till lotus med Karolina och Clara! Idag känner jag inte alls för att gå dit. Inge sugen på att dansa eller något, haha! Vet ju inte ens vad jag ska ha på mig så tror att mycket hänger på det. Men man får väl gå dit ett tag iaf. Ska iaf sova med dem bästa sen!

Nu måste jag hoppa in i duschen, ska tydligen sola vid tre, hahaha!

Puss

S U N S H I N E

Godmorgon på er!

Idag vaknade jag upp och var glad för att det är SOL idag! Så skönt. Tror jag ska vara ute lite och får se om jag drar mig in till stan och fikar. Vid fyra ska jag iaf sola med Marre! Ska försöka ta en bild som jag kan ha på headern. Så blir väl att hoppa in i duschen snart och börja fixa sig. Haha!

Kvällen vet jag inte vad den bjuder på.. Vara hemma? Träffa vännerna? Jag har ingen aning!

Vill iaf bara säga att det känns som SOMMARLOV! Men tyvärr så är det inte det (suck)...

Men skriver lite senare ska käka upp min frukost nu, thihi!

Pusspuss


Godnatt♥

Nu säger jag godnatt till er mina kära läsare. Hoppas ni haft en bra dag för det har jag haft! I morgon blir det eventuellt fika med vänner och pojkvännen sen sola med Marre min älskling.

Godnatt puss på er!

Åh tack Marre!

Tack så jätte mycket för den snygga designen, älskar den och dig otroligt mycket! Ska kanske ta någon bild i morogn så då kanske det blir någon annan bild! Kolla gärna in på hennes blogg den är underbar!

Skriver mera i morgon, puss

NY BLOGGDESIGN

Nu har jag gjort en ny bloggdesign till lilla Linda här. Hoppas du blev nöjd älskling!

Du är grymt bra vännen, jag älskar dig gumman. PUSSSSS ♥
/ din maria www.diez.blogg.se PEACE BROR

Kall dag!

Ja idag var det verkligen en kall dag. Inte alls kul, usch! Jag vill ha det fina vädret framme det gillar vi! Men det här kalla kan faktiskt ta och ge sig iväg nu.

Jag va på tuna park med Rinat men den bhn fanns ej i min storlek så jag ska byta den i stan i morgon.. Men köpte en grå halsduk, bild kommer senare!

Det var också skit kallt att kika matchen så jag, bebis och Max drog tidigare, haha! Sen så har jag och bebis bara myst och kikat film, saknat han i helgen..

I morgon ska jag sola med Marre och eventuellt fika med älsklingen och Max, mys!

Puss/ L

Lägger upp bild sen..

Ja nu blev det lite brottom, hah! Ska till mamma och fixa lite sen skjutsar hon mig till tuna park, mys!

Ha en bra dag allihoppa. Kanske skriver hos Rasmus sen.

Puss

HAHAHAHAHA

Jag sitter och lyssnar as bra musik sen mamma bara..


Mamma: Linda gå bort med datan här i från..
Linda: Va, varför?
Mamma: För jag vill inte höra på ditt oljud?
Linda: Men det här är ju as bra ju!!
Mamma: Nej dem kan ju inte ens sjunga.
Linda: Men vad ska man lyssna på då? Elvis eller? HAHA!
Mamma: Ja han kan iaf sjunga dem där säger bara "bubbeunndodo"..
Linda: HAHAHAHAHAHAHA!
Mamma: Ja utan allt mixande skulle det inte låta bra!

HAHAHA f*n vad jag garvar, hahhahhaah!

Håret klart!

Haha ja nu har man duscha och fixa håret. Behövdes bara lite mascara i ansiktet. Jag är lite röd, haha. Men inte konstigt när man sola två dagar i rad... Ska sola sista gången på tisdag, skönt!

Idag blir det nog jeansleggings med en hood tröja, eftersom jag ska ha skinnjacka och man vill ju inte frysa.. Ska till tuna park vid ett ungefär och vi drar tjugo i fyra sen till tunavallen.

Ska lämna tillbaka min älsklings bh idag.. Hoppas på att den finns i den andra storleken annars ska jag ta en gul eller rosa, hihi!

Ska iaf till tunapark med Rinat, länge sen vi hitta på något, mys!


Old pic, hihi! Love u!


Men lägger upp en bild på min outfit senare. Ska fixa lite, pussss

J*VLA SNÖ!

Varför snöar det för? Det har ju vart perfekt väder hur många dagar som helst. Åh vad arg jag blir.. Jag ska kolla fotbollsmatch idag, kul om det snöar? Nej! Aja det är i tunavallen så man får ju iaf vara under tak..

Nyss kom mammas moster och lilla Tindra min syssling. Dem ska fixa något.

Ja om ni undrar varför jag är uppe så tidigt så har jag inte sovit bra inatt.. Jag vaknade sedan av att jag var jätte hungrig, inte kul. Men nu kan jag inte käka, haha synd!

Skriver senare, pusss


Fortfarande kvar...

Haha ja jag har inte slitit mig från datan än.. Men jag tycker det är ganska så avkopplande att sitta vid datan.

Ska väl sätta på någon film sen och kika på den, jag vill se "sex dagar & sju nätter" den är as gammal men den är bara så ROLIG!



Har ni sätt den? Vad tycvker ni om den??

Nu blir det nog filmtime! Puss, godnatt

Dagens inköp!

Ja som sagt vid elva i morse så åkte jag inte till tuna parl där jag mötte upp Karro, Marre och Hanna, min tjejor! Vi hade jätte mysigt och vi shoppade lite. Jag hittade inga kläder utan köpte kanske mest lite onödiga saker, hahah! Men hade iaf jätte mys med tjejorna! Tack för dagen!

Detta köpte jag:

Ett skrik rosa, ljus lila och en persika färg. Snyggt!

En jätte fin ring, älskar den!

En bh som dock är för liten... Ska byta den i morgon.

Det var allt som inhandlades idag. I morgon ska jag flytta över lite saker till mammas hus (igen) sen så ska jag möta upp Rinat vid tuna park. Vi ska sedan till tunavallen och kolla fotbollsmatch med dem bästa tejejorna och min pojkvän! Mys! Kvällen tillbringas hos honom sedan!

 

Skriver nog inte mer idag ska kolla lite tv sen blir det nog sova, väldigt trött eftersom mamma väckte mig i morse!

 

Godnatt♥

 


Skriver snabbt.

Jag ska åka in till stan med syrran och sola 20-24min.. Jag lovar att skriva sen när jag kommer hem och lägga upp lite bilder från det jag köpt idag! Jag hade det jätte trvligt på tuna park med vännerna och i stockholm med en del av min släkt, mys!

Men nu ska vi åka, ha det bra! Puss!




Rasmus Thunström 3/4-10

Nu drar jag!

Nu ska jag snart mot tuna park sen till Stockholm och fira min bror Mattias som fyller 24år! Bilder kommer senare från hans firande.

Dagens outfit:




Jeansleggings:
Vila
En vit långärmad tröja: Ginatricot
Skinnjacka: h&m

Väska, Converse, ringar och glajjor.




GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA BROR! HOPPAS DU FÅR EN UNDERBAR DAG, SÅ GLAD ATT VI SES IDAG!♥

S U N S H I N E

Åh ännu en dag med sol. Hoppas på sol i morgon med för då ska jag kolla på fotbollsmatch på tunavallen med dem bästa!

Nu ska jag sätta på mig lite kläder för att sedan dra mig mot tuna park. Där jag hoppas på lite mera shopping, hihi! Ska lämna tillbaka mina leggings som jag köpte på bikbok. Dem var inte alls sköna (suck)...

Men lägger eventuellt upp en bild på dagens outfit sen, puss

Inge mer bloggande idag!

Nej nu drar jag mig mot tv:n med mina kära föräldrar. Ska upp tidigt i morgon för ska vara på tuna park vid elva. Så blir tidigt till sängs!

Ha en trevlig lördag, natti

Puss

DU!

Jag tänker på dig, det vet du!
Underbar♥

Bara måste!

Ja bara måste lägga upp lite gammla bilder och musik typ från sommaren 2009 och massa, bara sån stor lust!


Jag & Nikie (minnen)

Haha lilla fjortisen, haha!

Nikie!

Jag, hahaahahaa! Jag va med Nikie hela sommaren som ni kommer förstå!

Haha yeeeaahh, sommar!

Jag & Nikie i stockholm


Nikie♥



Jag & Tove



Sen kom Rinat, nejmen hahaahha!


Ja det var lite bilder! Saknar sommren men ser fram emot en ny sommar med mycket bilder och fester, bada & sola klart!


Solade en 28minutare

Hejsan!

Kom nyee hem från solariumet, haha! Jag blev bara så sugen. Nej men skulle igentligen sola i morgon med Karolina och Emma men ska till Stockholm och fira min bror som fyller 24år, ska bli väldigt mysigt! Men det var iaf väldigt skönt att sola fast efter jag solat så läste jag att det stod nya rör, visst är det bra men kul att man är en tomat i ansiktet då, NEJ! Haha!

I morgon vid elva ska jag iaf till tuna park med Karolina tills klockan ett sen åker jag till Stockholm!

Men nu ska vi grilla korv som vi ska käka i kväll, haha!

Ha det bra puss


Lite vårbilder!

Efter jag käkat lite påsklunch med familjen och Markus så gick jag ut för att ta lite bilder på nya blommor som har kommit fram nu efter all snö. Man blir så glad av det! Blev väldigt nöjd över bilderna, dem blev faktiskt väldigt fina. Så tänkte lägga upp lite vårbilder. JAG BLIR SÅ GLAD!

Älska våren!







Och mina naglar, haha!

Ja det var lite vårbilder, hoppas att ni känner att det är mera vår nu!

Nu ska jag fika med släkten som kom hit nu, mys!

Puss

Sommar

Jag vill verkligen ha sommar nu, så man kan åka till stranden och bada, bada i poolen och jaaa bara mysa och älska sommaren, haha! Kikar bilder från ölan som jag typ gör varje dag, haha!


Mmm is, haha!

Nej ha det bra

PUSS & KRAM SKUMMBANAN

Just nu..

Jag just nu:

Haha inge smink eller fixat hår.. Men man måste kunna visa sig själv, haha!

 

 


De första tussilagona..

Åh det är så fint. Mamma hade plocka hem igår men jag såg dem idag, nu är våren äntligen här, så mys! Jag va med mamma till mormor och morfar, dem är utomlands så vi hämtade posten och vattnade blommorna. Lite nya bilder från kameran..

Jag älskar att ta kort med svart vitt, det är så fint!

Tussisarna!

Hos mormor & morfar



Ps: Va ute i det fina vädret, det är underbart!

GLAD PÅSK ♥

Godmorgon på er!

Kvällen igår tillbringade jag hos Rasmus. Först kikade jag hans match och dem vann, grattis! Sen så gick vi hem till han. Vi käkade middag och sen kolla på en film. Hade det jätte mysigt! Åkte hem runt tolv, hihi!

Idag är det påskafton, vad brukar ni hitta på då? Vi gör inte så mycket längre eftersom vi barn har blivit äldre, hehe! Skulle på någon lokalfest ikväll men har ingen lust och känner inte för det, ska vara hemma och ta det lungt ist!

I morgon ska jag sola med Emma och Karro, sen ska vi till tuna park och kika lite. Stan har inte öppet i morgon men det har tuna, haha. Jätte bra ju!

Ha en bra påsk bebisar!

Puss


Drar till gymmet!

Min syster fråga om jag ville med och gymma. Jag orkade inte först men för att tiden ska gå så kan man ju iaf åka dit ett tag. Jag fick med ett "prova på" kort när jag köpte mitt medlemskort på friskis. Vi drar väl typ halv två sen hemma lite efter tre. Då ska jag hoppa in i en dusch och sedan dra till Rasmus match.

Jag, mamma och Jenny har städa hela huset, känns bra att det är gjort, känns lite vårigt har haft dörren öppen så det har kommit in ny frisk luft.

Just nu lyssnar jag på....


Lykke Li-   tonight

Men om jag inte hinner skriva innan jag drar till Rasmus så kanske jag skriver där, ha e bra eftermiddag! Hoppas ni har solen kvar hos er för det har inte jag (suck)...

 

Kramar / L


Just nu...

Sitter just nu och lyssnar på detta, en salig blanding, haha!

Musik a lá Linda

Black Eyed peas-   Imma be

David guetta feat Kid cudi-    memories

Lady gaga feat Beyoncé-   telephone





Puss

SOLEN SKINER!

Godmorgon på er kära läsare!♥

Åh visst är väl våren härlig då man börjar se solen lite mera. Det är det bästa som finns. Man vill bara önska att all snö är borta helt och att det är varmare så man kan dyka ner i poolen, hehe. Men älskar våren ändå.

Idag ska jag städa mitt rum (igen) nu på morgonen. Sen på eftermiddagen eller vid lunch ska jag och mamma gå en promenad, mys. Ska även flytta över min 80 madrass till hennes hus... Sen vid fem ska jag kika Rasmus fotbollsmatch sen hem till han.

Skriver lite senare, ha en bra dag i det fina vädret!


En bild från veckan, hihi

Puss


Tv..

Ska sätta mig och kika tv eller slå på någon film. Hörs i morgon. Ha en trevlig kväll. Godnatt

Puss

Drömmer mig bort..

Vill bara bort, bort mot värmen!






Thailand...




Bora Bora....



Vill bara resa bort. Om jag inte åker till Spanien i sommar som jag hoppas att jag ska göra så ska jag åka utomlands med mina vänner nästa vår eller sommar, det är bara ett måste! Jag ska iaf åka utomlands, vill resa bort från detta tråk land! Menmen, bara att drömma...


Puss

•Dagens

Musik a lá Linda♥

Ja som alla vet så var ju Jason Mraz med I'm yours en väldigt stor hitt i sommras. Men det var inte bara den låten som jag fastna för utan det var två andra också som jag tänkte dela med mig av, älskar dem. Hehe!


Jason Mraz-    the remedy


Jason Mraz-   you and I both

Två av mina andra favoriter, hihi!

 

 

Puss


Lite bilder från veckan..

Ja som sagt, tar ju inte bara bilder med kameran på datan, haha. Den är så dålig! Tar ju även lite med mobilen och då blir det lite bättre och finare bilder. Tänkte lägga upp några blandade, haha. Medans jag snackar med Rasmus!


Coolt va?? Love it. Hihi!

Min kusin Elliot, så söt!

Elliot!

Elliot, så söt min bebis!♥

Haha stora jag!

Karro & Jag.. Bebis!


Lite bilder från veckan!

Puss


Bjuder på..

Ja vi bjuder på lite bilder, hihi!


HAHAHAHAHHHHHAA, kolla jag :(





NU äre pizza, kanske kommer upp lite flera sen, hehe. Puss (igen)

Hos bebis!

Sitter här hos min bebis, hihi! Vi lyssnar musik och fixa håret. Har vart och fika med Karro, Rasmus, Hanna, Emma, Marre och Henke. Det var jätte mysigt och trevligt

Ska snart gå till triangelborg och kika deras träning eller iaf en liten stund av den, hihi. Sen ska man väl hemm till den glada familjen.. Haha..

Men nu ska jag umgås med min bebis Karolina! Ha en bra eftermiddag och nu är det LOV, äntligen!

Puss

599

Ja nu är det snart 600 inlägg, haha! Det va ju nyss 500. Gud så mycket man skriver, haha. Men jag tycker det är så kul att skriva så jag skriver gärna hur mycket som helst.

Idag efter skolan så vet jag inte vad jag ska göra på direkten. Men runt halv fyra/fyra ska jag fika med några stycken på first class. Sen så ska jag träna vid sex.. Så ska väl dra typ halv sex, ska ju byta om och så.

Jag idag;



Nu ska jag leta kläder, ha en bra dag för det ska jag ha! Ska träffa de bästa!

Puss

1 April.

Ja dagen är då inne när vi får lura varandra hur mycket vi vill. Haha den taskigaste lurningen jag gjort var nog när jag gick i trean/fyran.

"Jag var tillsammans med en kille och sen så kom första april. Jag visste inte vad jag skulle lura någon med. Men jag tänkte om man säger att man vill göra slut med killen sen säga "april, april din dumma sill....". Så jag gick fram till honom och sa det.. Han blev jätte ledsen och böjade gråta. Jag visste inte vad jag skulle göra (haha).. Men så sa jag då "april, april din dumma sill...." Då blev han jätte arg! Haha så det tog slut ändå. Vi hade vart tillsammans jätte kort stund."

Haha men ändå gulligt! Har ni något "bästa" april skämt? Skriv det i såna fall, kan vara kul att läsa :)

Men nu ska jag fixa håret, skriver sen!

Puss

RSS 2.0