Sommaren 10

Hejsan på er!

Sitter och kolla igenom sommarbilder från Rinats data medas hon duschar. Snart är det min tur och sen ska vi fixa oss inför fest, men vart är det fest? Men vi hittar nog någon. Men tänkte i alla fall dela med mig lite av sommarbilderna, ha en bra lördagskväll! Puss


Skolavslutning.

pengar..

bad i poolen.



Nej nu hinner jag inte lägga upp mera bilder för nu ska jag hoppa in i en dusch, ha som sagt en sån bra lördagskväll, puss!

F R E D A G

Yes, idag är det äntligen fredag. Det är så underbart och att bara sitta här med tankarna att det snart är helg. Sova ut, festa, fixa rummet och även åka till IKEA, det är så min helg kommer att se ut.

Den här veckan har gått väldigt fort och igår hade jag utvecklingssamtal och det gick verkligen as bra, känner mig jätte nöjd. Nej men nu ska jag fortsätta att jobba, ni får ha en jätte bra fredag!

Puss på er!

Första skoldagen efter lovet..

Det var det jobbigaste jag vart med om.. Försov mig de fösta jag gjorde sen gick skolan fort och dagen avslutades med Tove och solning..


Nu blir det sova, godnatt puss♥


bebis!

 

 


Mot sporthallen.

Godmorgon på er!

Sitter här och ska snart åka till sporthallen för att kolla lite på syrrans danstävling. Efter det ska jag till solariumet och sola en 25 minutare, hehe. Blir att åka hem efter det och fixa lite på rummet sen åka till Elin. Där ska vi baka bullar, fira hennes mamma och så, blir nog fest efter det!

Men nu ska jag ta och packa min lilla väska och sen hoppas på att åka, ni får ha en bra förmiddag, kommer nog ett inlägg lite senare, puss ♥



Mysiga Neo, kärlek till dig bebis!

mössan är på när man inte orkar fixa håret, det är de bästa med kylan...!

 

 


du ljuger lika bra som du gjorde då

Go'kväll på er!

Sitter här ensam i soffan och ska snart sätta på " hitta Nemo ".. Sover i soffan eftersom vi håller på att renovera mitt rum och allt. Målar väggarna vita och blir ett mörkbrunt golv, nice.

I morgon ska man kolla syrrans danstävling här i Eskilstuna, sen ska man sola och vidare hem till Elin. Där blir det bullbak och sedan fira hennes söta mamma. Anna ska också vara med och sen drar vi viadre på fest. Ska även hinna köpa något till Elins mamma, kommer bli så mysigt!

Men nu ska jag kolla filmen så vi hörs, ha en bra kväll natti sov gott puss!!


Kom hem nu älskling, jag saknar dig här hemma! ♥

 

 


Hemma hos Sundin!

Hejsan!

Sitter hemma hos Sundin med Anna och dunkar just nu musik. Kom hit vid halv ett då satte vi på en film och bara myste med daim oboý, fan så gott de va. Nu dunkar vi bara och har as kul.

Jag ska dock åka hem runt fyra och då ska vi skjutsa hem Anna först, sen hem och börja med mitt rum. Fan så kul att de äntligen ska göras om. wihoo!

Men ha en bra dag så hörs vi när vi hörs, puss ♥

HÖSTLOV

Hejsan på er alla!

Idag är det första dagen på höstlovet, det börjar alltså idag. Det är underbart och ser fram emot en vecka med en massa mys, roligheter, fest och ja allt. Min första dag har vart alldeles för lugn, känner hur seg jag är men det kanske är bra att vila den första dagen sen bara släppa loss dem andra?

Ska snart hoppa in i en skön dusch och börja fixa mig. Mamma och pappa kommer och hämtar upp mig vid halv fem och då ska vi till västerås. Ska köpa färg, golv och lite saker till mitt rum som vi ska börja fixa nu. Har tittat på IKEAS hemsida där jag hitta en as fin garderob (samma som Tove) och sen lite smått och gott. Men det ska nog handlas hem i helgen, toppen!

Nej nu ska jag ta och hoppa in i duschen, ni får ha det så bra sötnosar!

" du säger en sak på ena siden en annan sak på den andra.. kan du inte bara visa vem du är och stå för dina åsikter, istället för att leka att du är någon annan. tro dels på vad du vill men du kommer inte långt på det, skrattar dig i ansiktet på det du tror... "



RSS 2.0