You Da One

Sitter med den där förbaskade uppsatsen. Det går inte alls bra. Funderar på att börja om helt och skriva något annat. Men där ångrar jag mig för den ska vara klar i morgon och tror minst två sidor. What the fuck? Men men, idag va man i skolan, gick rätt så bra! Efter skolan åkte jag hem till Rasmus. Där myste vi med film och bara gosa, alltså helt jävla bra vill jag säga!

Nu tillbaka till den där saken, prutt i stjärten!



Jag ser ut som ett äckel en mina finna vänner är bäst!



Peace & Love

Ja rubriken talar för sig själv. Dit ska jag, snart, inte snart, men i sommar. Kommer bli en grym vecka med grym musik och mina underbara vänner. Biljett kirrar man och lycklig tjej, ja det är man!


Det där med rubrik

Provet idag gick väl sådär, får reda på resultat på fredag! Ett godkänt är det jag nöjer mig med. Efter skolan åkte jag till stan med mina tjejer innan Rasmus hämtade upp mig. Vi åkte till honom och åt lite. Han bytte om osv innan vi åkte till isstadion för att åka skridskor. Det var jätte mysigt. Sen hade jag hand om skridskoskolan.

Nu sitter jag och ska försöka skriva klart en engelskuppsats. Går som det går, sitter mest och dunkar musik och vill ha helg, en skön jävla helg! Fred ut


Belgisk Choklad

Kom nyligen hem från skolan och stan. Dagen funkade bra i skolan och på stan hittade man lite snyggt. Fast pengarna har inte kommit än så det får tyvärr vänta! Min kväll består av plugg, har naturkunskaps prov i morgon, hoppas på ett bra resultat!
I morgon blir det att åka skridskor med min man och även ha hand om skridskoskolan, toppen!

 

Mumms


Kisskorv

Ligger i soffan hemma hos Rasmus. Gårdagen blev väldigt bra och gosade ite med Emma innan vi åkte till festen. Jag och Rasmus kom hem runt två och smonade nästan direkt. Idag blir det bara en lugn dag, puss på de!



Take a breath

Gårdagen blev lyckad, hade en väldigt rolig kväll! Somnade sent men vaknade på topp. Ikväll ska man träffa Emma, blir att dra på fest och sedan sover jag med Rasmus. Blir en lugn kväll för mig, kan behövas ibland!
Ska ta tag i mitt plugg snart, har prov på tisdag så bra att börja i tid! Nu lite te osv, poss





Have a heart

Öppet hus igår gick väldigt bra. Jag hade inga lektioner, stod vid våran monter och gick runt en massa. Jag, Rasmus, Hjelm och Michelle drog vid halv åtta ungefär. Skjutsade hem både Hjelm och Michelle innan vi åkte hem till mig. Vi åt lite mat och sedan gick vi ner till stugan för att kolla film. Blev en ganska så tidig kväll, skönt!
Idag har vi bara slappat och min kärlek åkte för ungefär en timma sen. Själv ska jag hoppa in i en dusch för att förbereda mig inför kvällen.
Kvällen börjar hemma hos Michelle och lär sluta där, fast innan ska jag hem till min man och sova, puss!


L E D I G

Ledig dag, gud så skönt! Igår va man guide för niorna på skolan, det gick väl bra. På kvällen gick jag och min kärlek på bio, vi såg tintin och den va super bra.
Idag ska jag plugga, städa och äta lunch hos farmor och farfar. På kvällen ska jag till skolan för öppet hus och efter det sover jag och Rasmus hos mig. En väldigt bra dag vill jag säga!


Söta Elliot


Glöm dagen och gå vidare?

Dagen i skolan vill jag inte minnas. Har vart irriterad, trött och inte orkat vara glad. Men tog mig igenom en jobbig dag så får väl klappa mig själv på min axel. Efter skolan åkte jag och Sara hem till Emmy för att mysa lite och äta massa gott, kunde inte bli bättre. Runt fem gick jag till isstadion för att genomföra första skridskoskolan med dom små barnen. Tyckte det gick bra och jag kommer sova som en gud i natt, dock ensam..

Imorgon kommer massa nior och besöker rekarne, jag är en cool guide. Puss



Hamar (norge) för två år sen


Det där med julklappar

Har haft en helt okej skoldag. Efter skolan åkte jag och pappa till Erikslund och köpte skor till mig. Tur som jag hade hittade jag ett par härliga vinter skor, tack pappa! Även idag gick min iphone sönder.. Så har en as jobbig och får nästan panik! Har inte tillgång till facebook, spotify, kamera eller mina kontakter.. Alla mina bilder kommer jag dels inte heller åt, fuck!
Just nu kollar jag efter julklapp till min man, tycker det är så sjukt svårt men något bra borde man ju komma på! Själv vet man inte ens vad man ska skriva på sin "önskelista".. Men det kanske kommer, just nu vill jag ha SNÖ iaf!





Branäs förra året, gos!


Puss

Stockholm va as mysigt, kunde inte bli bättre! Fick dels massa sömn i natt och det behövdes vill jag lova. När jag satt i bilen och lyssna musik så tänkte jag tillbaka på resan jag gjorde i sommras med Emma. Då vi va i Alanya. Saknar det massor och längtar till 16e mars då jag åker utomlands igen med pappas släkt. Fan så skönt det ska bli!

Lite bilder från Alanya, mumms!









Tack och hej, bajskorvar


Gå aldrig ensam

Nu har man vart borta ett tag från bloggandet och det behövdes. Inge kul att bara läsa texter med sorg i. Igår va det lite folk hemma hos Emmy men jag drog där i från runt elva. Va inte på humör för fest. Så tog bussen hem till Rasmus och väntade på honom. Vi tog ett bad och gick sedan och la oss.
Idag har vi bara gosat, handlat glass osv. Kvällen blir lugn för min del, min man kanske kommer och gör mig sällskap senare, men det visar sig. I morgon åker jag och mamma till Stockholm för att fira Milo, puss!

MIN FÖRSTA JULKLAPP ÄR INHANDLAD, WIHOO



Så gulliig


Who can say why your heart sighs

Livet är inte rättvist. Idag sörjer jag, men inte bara jag. Även din familj, närmaste vänner alla dina anhöriga. Hoppas du får det bra där uppe fina du. Alla tankar går till dig, vila i frid! ♥





Besviken och såret har gått upp igen

Vissa saker går inte att förstå. Vissa saker ska man nog inte ens förstå. Men att ett djupt sår ska upprepas gör ondare än vad man skulle tro. Tycker synd om dig även om jag är sjukt besviken. Tänker på alla runt omkring dig, jag älskar dig och önskar att detta var en mardröm. Vad får dig till detta? vad är det som gör att du går tillbaka till samma sak om och om igen. Det sägs att om man sörjer någon går man svart klädd, jag bär svarta kläder idag för att hedra att du kommer kunna andas, att ditt hjärta kommer slå och att du har ett liv då jag hoppas du minns ditt misstag. Jag älskar dig även om jag är både arg och besviken på dig!


En tanke till dig min fina Milo!


Ska bota dig din jävel

Kisskorv på dagen. Gick till skolan igentligen av vilken nytta? Lite info och fix på förmiddagen och sedan ett utvecklingssamtal, men det gick ju bra! Åkte hem och la mig i soffan och vippsss så sov lilla jag, skönt! Mår fortfarande som förr, inget nytt. Alltså en snorboll är vad jag är.
I morgon åker jag till skolan och gör ett prov klockan ett sen hem igen för att fortsätta vila upp mig. SÅ JÄVLA TRISST ATT VARA ENSAM, idiot förkylning..



Jamen där va man iaf inte sjuk!


Dö säger jag bara.. DÖÖÖÖ

Fyfan för förkylning! Vaknade i morse och inte fan mådde jag bättre. Men tog mig till skolan för att göra ett prov som man hoppas på ett bra resultat eftersom jag gjorde det med snuvjävel.. Iallafall, åkte med mamma hem på lunchen, vilade och kollade film. Men som jag är kan jag inte bra ligga en hel dag, så åkte ner till farmor och farfar ett tag och myste! Nyss lagade jag super god mat till mamma och mig, mums! NU DAGS ATT PLUGGA JÄVLA BAJS, PROVPROVPROV, DÖÖÖÖÖÖ! =)



oj men arg, nej irriterad. fuck


Du vet att du är underbar

Jag måste bara säga att jag har världens bästa pojkvän, för underbar! Puss på det och bajs på min förkylning.

Me hold yuh

Sitter och skriver lite på ett engelska tal som jag ska framföra i morgon eller på torsdag. Så jävla trist att ren skriva osv.. Menmen. Gårdagen va super mys. Rasmus kom runt sju så då åt vi lite middag och sedan åkte vi till stan och hyrde tre filmer. När vi kom hem så kollade vi "så mycket bättre" med mamma innan vi gick till stugan. Satte på en skräckis som vi båda somna till. Blev en tidig kväll, skönt!
Min man åkte hem för ett tag sen så idag blir det plugg och träffa Emma, gos!




Du kommer alltid att vara min syster

Sitter hemma och väntar på Rasmus som snart ska komma hit och mysa. Men först ska vi till stan för att hyra lite filmer! Blir att äta gott med mamma och kolla lite film innan vi två går ner till stugan för ännu en mysig natt tillsammans!
I morgon måste jag plugga.. Ska även träffa min fru och gosa med henne, det är bra med söndagar ibland! Snart är det bara fem veckor kvar tills min syster kommer hem också, vill bara ha henne hemma nu. Men men, har man klarat sig sen den 2a augusti så klarar man detta, puss!



Gårdagens, första gången jag hade gjort egna lockar! Duktigt.


Lördag

Ligger i soffan hema hos min man ska snart sätta på en liten film. Gårdagen var skoj och ikväll blir det en lugn kväll för mig. Inge mer att säga, poss!


Girl me wanna hold yuhhh

Fredag, äntligen säger jag bara. Nu kan man äntligen få sova ut i två dagar! Ikväll blir det födeledags ferre men innan ska jag träffa lite gosiga tjejer. Sover hos min man efter festen som kommer bli mer än mys. I morgon väntas lite plugg och en riktigt slapp lördag, en super helg verkar det bli för mig!
Dagen har jag spenderat i sporthallen för att kolla smid-cupen. Det var helt okej men inte så mycket i min smak.. Men vad gör man inte för lite fotboll, haha.. Fred ut



Saknar sommaren med dig min fina vän, Emma!


Ilskan inom mig

Alltså blir så jävla trött på vissa saker. Orkar inte, gör allt för att få komma bort här i från jag spyr bokstavligen på ALLT just nu! det ska alltid passa er

Jeffrey Campbell

Skolan idag gick okej, provet kändes bra och efter skolan var det gosigt på stan med Michelle och ett varmt solarium! Sitter just nu och kollar runt lite på olika sidor och sitter i mina tankar. Vill bara klicka på "beställ" de där snygga jeffrey campbell skorna men mamma säger att det är för mycket pengar. Jo visst, men har funderat på dom hur länge som helst och dels så betalar jag själv.. Det är jag som får lida. En dag ska dom bli mina och det är fan snart, jag dör för dom!

Bajs i stjärten, hejdå!





Vacker

Dagen har vart mer än bra med min pojkvän. Skolan kan bara ta sig.. Hade en lektion klockan halv nio-halv tio och sedan en vid hlv tre som jag skippade för att jag inte är på topp. Men i morgon blir det att kämpa sig dit, igen. Överlycklig att ett prov inte ska göras i morgon så hara bara ett prov på Onsdag, yeey! Fick lite presenter av min pojk, så sööt. DU ÄR BÄST



Från maskeraden, poss


Den där gången då du gick ensam hem

Då va denna fredag över! Det blev super kul, synd bara att lokalen stängde klockan ett då allt var som bäst, menmen! Alla brudar va super snygga, får se om det kommer upp någon bild sen eller så. Idag mår man som man mår, men ska hjälpa mamma lite ute idag, sen plugga och ikväll får man se vad som händer. Är bjuden på fest som jag tror kommer bli as kul! Men man får se om man har orken till detta.

I morgon kommer äntligen min efterlängtade pojkvän hem, åh så gos. Får se om vi ses då eller i veckan, puss!



Gårdagens outfit, pilot!


Utan dina andetag

Måste bara säga att gårdagen i Strängnäs blev mer än bra! Mötte upp Ida vid tågstationen och gick vidare hem till henne för att sedan gå ner till stadensgator för en fika. Satt där någon timma innan vi gick hem till Sara. Där lagades det mat, kom lite vänner till dom och så rökte vi lite vattenpipa. Trevligt var det verkligen! Tog tåget hem vid halv tolv ungefär.
Idag blir det lite plugg innan man ska börja fixa inför maskeraden. Känner mig lite taggad och hoppas på en jävligt bra kväll! Nog om detta.

Igår hade jag och min man 3underbara månader. Tycker om dig mer och mer och snart kommer du hem!



Igår va man kock!


FREDAG?

Nyligen vaknat, önska jag kunde sova längre men, NEJ! Ska snart börja fixa mig lite smått, åker in till tågstationen med mamma. Det här är en av de dagarna jag längtat mest till på lovet, att åka till Strängnäs och träffa två underbara brudar, wiho! Blir middag, fika, film och annat gos. Kommer hem med ett nattåg!
Gårdagen var okej och i morgon är det maskerad, den har man längtat till som bara tusan! Jag har haft ett dunder bra lov än så länge.

Är det bara jag som tycker att det känns som om det är fredag?


Take a breath




Follow your heart's voice
It says what you want


Me and my boo and my boo boo riding

Vilken Tisdag! Började med shopping i Stockholm med Emma, hittade lite fint och är nöjd med mina köp! När man väl var framme i Eskilstuna så åkte jag till min första isträning och den gick väl sisådär. Men blir mer träning nästa vecka! Efter det så åkte jag till maxi för att möta upp grabbarna, vi handlade gott till kvällen och jag köpte en tårta till min fina vän som vi firade klockan tolv!
Hemm hos Nick åt vi massa gott, kollade film och jag va så sjukt rädd, hatar skräckfilmer! Tur att jag och Emma hade en varsin kudde vi kunde blunda bakom. Vi tog Emmas bil hem vid halv två, inatt sov jag bra!

Idag ska man plugga, städa, festa. Bra Onsdag? Dels så har mina maskeradkläder kommit, wihoo! Mamma kommer hem med det på lunchen, yeey!




TÅRTAN


STOCKHOLM

Sitter just nu på tåget påväg mot Stockholm med Emma. Vi har cirkus 25min kvar innan shoppingen startar! Hoppas på att hitta mycket fint idag. Kvällen blir träning och myskväll hos Nick med ett härligt gäng! I morgon är det fest, woho! Hörs senare, puss

RSS 2.0