31a Juli 2010

Godmorgon!

Först vill jag bara säga att det är exakt elva dagar kavr till min födelsedag och femton dagar kvar tills jag ska på The Voice med mina underbara vänner. SKa bli så underbart kul så det finns inte!

Igår så var jag med Elin och Hojin, vi snackade lite, gick till Elins gamla lägenhet och käkade mat, haha. Vi bestämde att ha fest hos Elins pappa på kvällen och självklart blev det så.

Jag och Elin åkte hem till mig, tog med kläder, smink, platttång osv. Åkte sedan hem till Elins pappa och där fixade vi oss ochs en kom Hojin och Cattiz. Dem fixade sig och så. Sen kom ett gäng och sen drog dme sen kom nästa gäng och sen var det FEST! Tycker det var jätte kul, det är härliga grabbar i det där gänget..

Blev att vara hemma lite efter tolv och då hade jag väldans ont i huvudet så snackade i telefon med en vän sen somnade jag runt halv tre. Vaknade vid halv tolv tror ja, var välbehövligt att sova.

Ska snart iväg med min kära familj och fika på något slott sen ikväll blir det att vara och sova med Elin, puss på det!


Nu ska jag hoppa in i en dusch, ha det bra pussar!



du är en stor saknad i mitt hjärta, det är allt för länge sen vi sågs nu. jag behöver dig ♥

GALEN NATT

Ja ni fick ju ett litet inlägg igår av min men tänkte skriva om hela min dag nu så ni får då allt ta och läsa det!

Först så vaknade jag vid elva och bara hade så tråkigt.. Hoppade in i duschen och väntade på att Elin skulle ner på stan.. Kom ner ungefär vid tre och då gick vi runt i en massa affärer. Fick med mig tre tröjor hem (bild kommer).. Jag är mest nöjd med den från Ginatricot, så den måste ni få en bild på.

Vi gick upp till Rinat en snabbis och pratade lite, det var jätte mysigt den korta stunden! Efter det gick vi till donken och moffa lite gott, jag tog en glass och Elin tog en paj (raj raj raj raaaj). Sen gick vi in på JC hitta coolaste tröjan som blir MIN i morgon.

 

Elin skjutsa mig hem på hennes cykel till henne i lite smått regn, men vad gör det? Sen gjorde vi massa filmer i typ två timmar, haha. Länge sen jag skratta så mycket! Sen käka vi lite sen vet ni vad som hände?

Sen när dem dragit så spelade jag och Elin VÄRLDENS ROLIGASTE FILM! DET ÄR DET ÄNDA VI KAN, hahaahh!

Vi delar med oss av den så fort som möjligt, det lovar vi! Sen så började det åska och jag hade sönder en spegel osv.. Ja det blev kaos. Somnade runt fem och sen skulle jag upp vid nio men blev halv tio för jag var så trött.. Åkte till Ikea det var mys.


Har nyss käka glass och kikat film, får se vad kvällen bjuder på?

MIN TRÖJA

Sjukt snygg och skön!

 

Måste bara säga, tack för allt Elin, jag älskar dig!

Linda hjerta Elin♥


FILM TIME

Ja nu blire film med brudarna (Elin, Erika, Cattiz, Anna & Hojin).. Mysigt ska vi ha, sover hos Elin, puss på er!



Voice'10

Ja det är ett måste! Förra året tyckte inte jag det verkade vara så bra artister på the voice men i år, det kommer bli skit bra! Jag ska dit, ska dra med mig lite tjejer kommer bli galet bra tror jag. Man kan gå på stan på dagen sen drar man sig till kungsträdgården vid sex, fan vad bra det kommer bli!

 


galet bra!


28e Juli 2010

Godmorgon!

Ja Viktor ändrade såklart mitt inlägg jag gjorde igår, men skit samma, haha!

Jag vaknade lite efter elva och då nästan precis ringde Rinat och vi prata typ en halvtimma. Sen skulle hon på bussen och då la vi på, hahhahaha. Aja, mamma kommer snart hem med donken, fan vad gott! Sen vid tre/halv fyra ska jag ner på stan och möta upp Elin, vet ej om Emma är med då men det skulle vara jätte kul att få träffa henne också!

Ska iallafall vara med Elin idag kanske sover där eller hon här, ja vi får se hur det blir med det!

Nu ska jag snart hoppa in i duschen, fan så skönt!


en svensk sommarkväll

SÅDÄR

Då var min blogg klar. Tack Viktor! HÄR hittar ni hans blogg! :)

NY DESIGN

Som ni ser har duktiga Viktor vart i farten och gjort en ny design till mig!
Tack BÄSTA Viktor, gå även in på hans blogg! HÄR!

Härlig dag

Ja gud vilken härlig dag. Först så vaknade man runt halv ett då var det bara att gå upp käka lite frulle och sedan hjälpa pappa lite. Fixade iordning lite frukt och sånt som gästerna skulle få äta när dem kom till oss. Hoppade in i en väldigt skön dusch och gästerna kom runt halv fem.

Vi käkade mycket gott, först blev det lite melon och ja lite frukt som sagt, sen blev det kött, potatis, potatissallad, sallad, såser och ja massa mumms, hehe. Tillslut kom den goda glassen, verkligen en lyckad och god kväll, hihi!

Nu ska jag sitta här ett tag och försöka lägga mig lite tidigare än fyra halv fem? Klarar jag det.. KNAPPAST..

Ha en bra kväll/natt, puss ♥



två härliga bilder på min kusin Elliot, man vill bara äta uppp honom!


bjuder på en liten bild på mig...


GÖR KLART IMORGON

Bloggen är inte färdig på långa vägar, men imorgon kommer blir den färdigställd!

MAKE OVER

Förändring.

Snälla säg det igen, åh säg det igen..

Ja efter lite städning så åkte jag och mamma till stan för att fixa lite ärenden. Vi handlade på vägen hem och jag fick med min en ansiktsmask från apoteket. Har redan testa den och ska ta en i morgon igen, hoppas den är bra!

Nu ska vi snart fixa lite middag och alla är hemma så det blir nog en mysig middag. Ska iallafall vara hemma hela kvällen kan vara ganska skönt.. Blev inget att träffa ELin tyvärr men ska träffa henne i morgon, mysigt!

Men nu ska jag inte sitta här, hoppas min design blir klar idag eller hur VIKTOR? HAHA!


Pusshej..!

Mitt i städningen..

Ja för ett tag sen eller ja typ ett halvår sen så rensade jag bort alla bilder från 2008/2009 och ladda ner på skivor. Hittade nu alla skivor och gud säger jag bara, haha. Det är emo, fjortis ja säg någon som inte finns med på dem skivorna, haha..

Ja man kan ju dela med sig lite? Eller?



börjar med en fjortisbild, midsommar 2009...

Nikie & Jag på rix fm festivalen 2009.

Vintern 2008

Vintern 2008, Nikie ramlade av stolen, hahah

Jag & Tove, hål i näsan hade man också, haha!

Lilla Tove, hihi!


Ja nu måste jag fortsätta. Ska kolla igenom den andra skivan sen då blir det lite mera bilder.


Pussar

STOR STÄDNING

Ja nu ska jag ta tag i mitt rum! Jag ska rensa och jag ska plocka och ja, den som vill veta får veta, haha. Ska iallafall fixa det innan man ska dra sig in till stan med mamma och fixa en snabb sak sen hem igen.

Ikväll kanske jag ska träffa Elin och kika film och bara mysa, även prata ut. Det behövs verkligen efter allt som hänt. Vi har nog en hel dag och natt att berätta för varandra.

Men nu ska jag ta tag i rummet som sagt, ha en bra dag!

Pussar ♥

 

 


That's the way

Ja nu sitter jag här och dampar på min sega data.. Tror den är för varm och sen så har vi inget virus skydd på den.. Det fixas i morgon..

Aja tog ju lite bilder idag som jag ska ha på min blogg. Tänkte iaf jag kunde bjuda på en innan jag ska gå och lägga mig för att kika film.

Godnatt på er sötnosar!♥

 


står i syrrans ny renoverade rum.. hehe


Med älsklingen

Sitter just nu hos Simon och vi har nyss ja, spotta på varandra, hahahha! Nej skoja (eller?).. Aja vi kollade lite på MJ´s film sen så sov vi lite, det va skönt! Nu lyssnar vi på mina älsklingar Kent, haha!

Hörs sen puss heeeeej!

NY BILD

Ja nu på eftermiddagen så har jag tagit lite nya bilder. Jag har även bestämt mig för vilken jag ska ha som header. Det blir nog bra och hoppas på att den blir klar i natt så ni vaknar upp med en ny design och en ny bra start på mion blogg.

Jag ska nu sätta på mig mjukisar och sätta upp mitt hår i en slarvig toffs sen bli skjutsad till Simon för att ha en mysig filmkväll. Vi hörs när jag kommer hem, pussar!


Söndag morgon...

Jag hatar dagen SÖNDAG.. Jag vet inte varför men vaknar alltid så sent, jag skulle gå upp tio men vaknar halv tio sen somnar man om och kollar på klockan 12.12... Aja..

Idag ska jag rensa mitt rum så man kan börja renovera det sen, ska bli så skönt! Sen ikväll eller på eftermiddagen ska jag träffa min älskling. Vi ska nog bara ligga och nörda film eftersom det regnar så mycket, inte kul. HATAR VÄDRET!!


Men nu ska jag kika film sen rensa mitt rum, hörs senare. Pussar!

 


gammal bild, jag älskar dig Simon


~

det känns bra nu..


Det finns inga ord...

Hatar när man går ut och är redo för att fota så funkar inte kameran. Skulle låna mammas kamera sen dog den och laddaren är hemma hos henne sen så fick jag ta min usla kamera. Bilderna blev så fula. Jag som ville fånga upp det vackra regndropparna..

Nu ska jag fortsätta att lyssna på Kent, älskar dem så obeskrivligt mycket!


så jävla kasst.... haha

R I N A T

Igår så åkte jag in till stan och lunchade med Rinat. Vi käkade nachotallrik på waynes, gud så gott det var. Satt där en timma ungefär. Sen gick vi på stan en stund jag fick med mig hem två tröjor från Monki, en klocka från Ur & Pen och ett par shorts från Gina. Så nu är jag nöjd och inväntar mina pengar.

Kvällen snackar vi inte om, den tillbringades iaf med Rinat och Cattiz sen träffa vi på Wendy och Joel, känner inte dem så bra, haha men ja.

Sov hos Rinat och det va så myys ska ni veta!

Ikväll blir det kanske fest få se om jag orkar.. Nu ska jag chilla ha det bra!


Nice kväll

Jag kom hem från älsklingen runt tio och då käka jag lite pizza sen kom Ludde och Dogge. Dem ville bada och jag tänkte först inte bada såg så kallt ut men hoppade i ganska så snart ändå, haha. Det var skit varmt och vi badade ett bra tag. Dem stack runt tolv och nu sitter jag här och har jätte ont i magen.. Inte kul alls.

Imorgon ska jag vara barnvakt två timmar sen in till stan och fika med Rinat och prata, det behövs!

Aja nu skriver jag inge mera idag, ha en bra kväll/natt. Pussar till er!

Dagens..

Ja nu tänkte jag lägga upp dagens låt medans jag bakar kladdkaka. I början tyckte jag den var för lik deras första men nu börjar jag gilla den mer och mer, hehe..

Edward Maya-  this is my life

JUST NU

.... Är jag barnvakt till mina små kusiner, sjukt mysigt. Vi hade planerat att bada och sola en massa men ja, just nu regnar det. Ganska skönt ändå fast blir ju lite tråkigt för dem små att bara vara inne. Malte sitter och spelar tv-spel och Elliot springer runt och busar, hihi. Tog lite bilder när dem satt och käka så jag visar dem för er nu!




Otroligt söta Elliot som säger "titta" hela tiden, hihi.


Malte när han spelar tv-spel och den andra från förra gången då han bada!


Nu ska vi ut i regnet och bada, hihi.

Pussar


.

Jobbig dag.. Aja bara att tänka på det bra.

Tack för dagen tjejer, Cattiz, Michelle och Samt. Ni är guld!♥

NU NI

Sticker nu, pusshej!


ny tröja-  monki

N I ♥

Hade grymt kul med er igår, så tänkte dela med mig av lite kuliga bilder, hehe. Tack för kvällen grabbar, kommer sakna er efter då nian slutar.. Men vi ska hålla kontakten, ni ska veta att ni betyder!








ni är guld

FILM

Har nyss kikat film, kollade på Dirty Dancing jag gråter alltid till den filmen, jag älskar den även fast det är så gammal, älskar låtarna, haha. Sitter och nördar dem nu men det är ju kul.

Ska kanske träffa boo sen men ja vi får se hur det blir med det nu.. Saknar dig iallafall ska du veta♥

Nu ska jag bara sitta här tror ja.. Pussar!


du...♥


Nyligen vaknat..

Vaknade runt tolv av att det var typ 100 grader i mitt rum, as jobbigt.. Var bara att gå upp.

Igår så cyklade jag runt tio och mötte upp Nick och Steven. Vi cyklade hem till Nick och där pallade vi hallon och massa hos grannen, dem var bortresta, ha.. Sen så gick vi in till Nicks sommarstuga och gjorde en skit rolig film, Stevens ögon döda mig, hahahhahahha!!

Aja sen blev vi hungriga och ringde Wille han kom med sin moppebil så vi stack till donken. Jag fick sitta i bagageluckan och trängas med den där jävla bashögtalaren, haha, fan vad vi dunka! Aja var vid donken typ ett? Käka och ja vi skratta så högt så någon bara " men gud så dem skrattar osv, hahah".. Stack därifrån typ kvart över ett, skulle vara hemma halv två! Vi kom precis hem till mig typ 01.26 och då kom jag på att jag inte hade väskan med mig med nycklarna i!! Så jag fick åka hem till Nick och sen skjutsa Wille hem mig var hemma lite innan två.. Men väskan va viktig vad gör man inte?

Haha filmade en massa i bilen igår, kanske kommer en lite film sen.. Nu ska jag gå och vila lite, skit trött somande tre.. Haha!

Pussar!

Sundbyholm

Ja ikväll eller ja på eftermiddagen stack jag till sundbyholm med mamma, moster och mina två små kusiner, så mysigt. Det var någon kväll typ för medlemmar på Maxi och massa saker, haha! Ola var där och uppträdde så jag tog en massa bilder och gjorde lite filmer, men ja får se om jag kan lägga in sen. Men tänkte iaf lägga in lite bilder!





Jag orkar inte ladda upp flera.. Han var i alla fall skit bra men så j*vla ful, haha! Nej men det var grymt kul att se. Nu får vi se vad som händer ikväll.


Ha det bäst, pussar!

Bilder från igår

Ja medans jag laddar över bilder från Olas konsert så tänkte jag visa lite bilder från igår då vi va i stockholm och firade Johanna!


Johannas lilla syster Ida och Johanna själv med lilla magen, snart blir man faster!

Min bror Mattias och Johannas son Léon.

Lilla söta Tindra, min syssling!

Gud så gott det var, haha!


Ja nu ska jag snart göra ett till inlägg och berätta vad jag nyss gjort med lite härliga bilder, får se om jag kan lägga upp en video!



Hörs snart!

TISDAG

Ja som ni ser så är min blogg på renovering, haha! Bad en vän till mig att bara fixa och byta text, men som vanligt valde han att göra om hela, hoppas på att den blir klar idag då, skulle ju vara kul!

Ska snart hoppa in i en dusch för att bege mig till stan, ska shoppa lite hade jag tänkt! Idag får man ju PENGAR. Känns skönt!

 

Men ni får ha det bäst, puss


Ja vi va alla en gång små..

Sitter och lyssnar på deras underbara låtar, ja ni kan ju gissa? Kent såklart. Dem är underbara, älskar alla låtar lyssnar på dem ut och in, in och ut, jag vet ärligt inte hur man säger? Men aja, det får väl låta som det låter. Just nu lyssnar jag på "mannen i den vita hatten" och tror det är den jag lyssnar mest på nu iallafall. Gråtar nästan alltid då jag hör den, underbart vacker.

Jag ångrar att jag inte gick på deras konsert, hade vart en sån fantstisk upplevelse, men ja, man får kolla på alla andras bilder och njuta. Mna får liksom drömma sig in att man var där, kanske chansa på vilken låt dem sjön och lyssna på den, hehe. Nej jag vet ärligt inte.

Nu blev det ett sånt där konstigt inlägg igen. Jag vet inte, men känner att alla mina inlägg blir rörigare och rörigare för varje dag som går...

Aja ni som läser får väl stå ut med det, nu ska jag kika runt lite till sen sova. I morgon ska jag till stan och shoppa med Cattiz, Michelle och Felicia, mysigt värre vill jag lova. Jag och Cattiz bestämde att vi skulle käka på donken, haha gott!


trött och sliten, inte lätt när man är liten..?

Stockholm!

Nu ska jag och mamma åka till stockholm för att fira brorsans tjej som fyller 20år. Ska bli jätte trevligt! Nyss åkte alla de små pojkarna hem (kusinerna) och min morbror och moster, det var också väldigt trevligt. Känns som om det blir en trevlans dag!


Nu ska jag fixa mig lite, pussiss

 

SAKNAR MIN ÄLSKLING! Bli frisk.. :(


Palla jordgubbar är aldrig fel? Eller..?

Jag kom nyss hem, blev ingen film, hahaa.. Nick smsa mig och frågade om jag va hemma, han va med Jesper så stack ut och träffade dem. Så vi fick för oss att cykla till ett ställe och palla jordgubbar, dem säljer igentligen men varför inte, HAHA! Stack dit typ vid halv ett eller lite innan sen käka vi som fan, jag hitta värsta FETINGARNA, mohahhaha!

Gott var det och vem vet, vi kanske gör om det i morgon, haha! Tack för kvällen grabbar det va kul!

Nu ska jag sova eftersom man ska upp skapligt ändå, puss natti!

Trevlig kväll

Jaha då va man hemma från en trevlig kväll hos Tove. Först så kom jag till Tove och vi flumma lite sen grillade vi kyckling åh hoj så gott det va! När vi precis käkat klart kommer lilla Becca, nej skoja.. Stora Becca. Snackade lite och kikade in hennes nys iphone, haha.. Längtar tills jag får min!

Aja sen kom några grabbar och dem badade medans vi brudar gick upp till köket för att baka kladdiskakiis, mumma så kladdig den blev, hahahahha!

Kikade en timma på Ondskan sen kom syrran och hämtade mig!

Morgondagen blir nog riktigt mysig. Först kommer kusinerna hit och bada lite och så sen på eftermiddagen sticker jag till Stockholm för att fira min brors tjej som fyller 20, grattis Johanna!

Nu ska jag snart sova men först kika på ngn film, natti pussar!

DEM SKA UTROTAS!

Fan vad ont det gör. Har aldrig blivit stucken av en geting men just IDAG så blev jag det.. Fan mellan stortån och den andra, shit vad ont det gör..

BAJS! Skit arg!


Bjuder på en underbart bra låt av Kent


SÖNDAG

Hejsan!

Igår vart en lyckad kväll hemma hos Nadde. Vill tacka alla som var där! Vid tio kom älskligen dit och sedan gick vi hem runt halv ett blöta som tusan va vi, haha! Vi tog en dusch sen kollade vi på Lejon Kungen med Timon och Pumba, haha stört sköna!

Väckte Simon runt halv tio i morgon och ja det va INTE lätt vill jag säga. Käkade frukost vid halv elva sen somande vi om en stund eller ja, jag låg och lyssnade på när han sov, haha! Mamma och pappa hämtade mig runt halv två så när jag kom hem ringde jag Tove, det var välbehövligt! Käkade även en massa pannkakor och typ SPYDDE, haha jag och Tove spydde tillsammans, det gillar vi.. INTE! Spelade lite volleyboll och ja bara tog det lugnt.


Ikväll blire grillning hemma hos Tove med lite trvligt folk (hoppas jag) haha. Nej men det blir säkert jätta kul. SKönt att träffa lillrumpan innan hon sticker till skåne! HIhi..

Nu ska jag hoppa in i en dusch och sedan fixa mig lite innan jag trampar hem till Toviipaaajj!


HAHAH men söta! Älskar dig Tove♥

 


FIESTA

Nu ska jag dra till stan och möta upp sötnosen Cattis. Sen ska vi dra till Nadde på lite fest, chill fest. Kommer nog bli skit najs!

Sen kommer min älskling och möter mig så sover vi hos honom, så mysigt!

Ha en bra lördag, pussar!


HAHAHAHAAAA men gud så gammal bild! Hahahhahhhahhahhahahah!!

Mot moster

Nu ska jag åka till moster och hjälpa till lite sen ska jag nog springa ner till stan en snabbis och shoppa lite med Rinat om hon kunde..

Så vi hörs senare! Ikväll blir det att vara i Borsökna med en massa trevligt folk, love it! Puss!


" tack för kommenatren! :) "


.

Gumman, tänker på dig dag som natt,
saknar de gamla tiderna. Allt va så
annorlunda. Vart har allt tagit vägen?

Kommer alltid att älska dig och vill få
upp den underbara kontakten med dig
igen. Saknar dig så



Karolina Mauritzson Granberg

Wihooo!

Har nyss käkat med familjen och snackat lite utlandsresor. Kanske blir thailand i vinter, vem vet? Haha.. Sen så snacka jag lite med pappa. Eftersom jag fyller om typ runt 20dagar så vill jag ha en iphone den där nya.. Iphone 4 och ja jag tror pappa är med på det, hihi. Låter väl fruktansvärt bra? Undra bara när den kommer hit till lilla sverige? Någon som vet?

Den är ju skit snygg!



update: Läste nu att den ska komma till Sverige i Juli. Den borde komma snart då för Juli är snart slut?

Mot Västerås

Nu ska vi snart åka till västerås. Har bara bytt om, ingen idé att sminka sig eller något sånt nu när det är sommar. Har på mig en vit/röd randig tröja och ett par mörkblåa jeans shorts. Haha tråkigt men otroligt skönt, ha en bra eftermiddag och en kväll om det nu blir så.

Ska nog ta en promenad ikväll så skönt!




tröjan ser dock rosa ut på bilden, haha men lovar er att den är RÖD!

HOME

Ja nu är man hemma efter en underbar kväll, natt & morgon hos älsklingen. Kom till han ungefär halv nio igår. Vi kollade film och ja jag var jätte flummig, skrattade åt allt, hahaha! Käkade typ vid tolv? Eller ja bebo käkade hela kvällen, han är så sööt, hihi!

Imorse så väckte jag han halv elva för han skulle dra till jobbet vid halv tolv och jag skulle gå till mammis jobb. Så där skilldes våra vägar. Alltid lika jobbigt att säga hejdå, blir en puss sen en till och en till, hih. Man vill inte släppa varandra så är det bara!

När jag kom hem slängde jag mig i poolen en timma typ, sen städade lite här hemma, nu ska jag snart hoppa in i en KALL dusch och vid halv fem ska familjen till bauhouse och kolla saker till syrrans rum. Träligt att stanna hemma så varför inte fälja med liksom?

Skriver senare, nu ska jag duscha, puss!

bild från igår, älskar dig verkligen Simon!

Sol, sol ännu mera SOL!

Jag älskar det här vädret, ska ligga vid poolen lite längre idag än vad jag låg igår tänkte jag.. Men det är fan så j*vla tråkigt att ligg själv, men bara att gilla läget..

Mammas moster kommer snart hit och tvättar bilen, INTE ENSAM LÄNGRE DÅ! Hahaha!

Men nu ska jag byta om och fixa lite inne, innan jag går ut!

Pussar...


bild från igår, hade mina blåa linser i också..

Mys kväll i slätviken

Kom nyss hem från slätviken där jag var med mamma, pappa, hunden Nellie, moster, Bosse och små kusinerna Malte och Elliot. De va verkligen mys, vi badade och pratade lite i solnedgången. Tog lite bilder som jag tänkte dela med mig av, det blir roligare att kolla på en blogg då...




världens finaste Malte

ehm, oj de va jag ja.. Hahaha!

finaste Elliot




älskar er mina kusiner, ni är så goa!♥

Rinats 15års dag

Haha smart som man är så kan man ju sätta in minneskortet i datan, behöver inte ALLTID en sladd, haha. Smart jag är ibland då!...

Men lite bilder från hennes dag, älskar dig gumman


innan vi gick till parken

med Rinats mormors hatt

Armin & Rinat

Rinat & lilla syster Bella

Rinats mormor

Rinat kör mormors rullator

I paketet låg en locktång

Hihi, ojoj, busig mamma du har, hahaha!

När bild

En ny telefon och det armbandet hon fick av mig där jag valde att rista in "du är unik"



Ja de va lite bilder, nu ska jag hoppa ner i poolen om jag orkar, haha..

Pussar


SOLA

Nu sticker jag ut till poolen några timmar och hoppas på att få lite färg, hatar att jag inte blir brun längre.. Aja, nu ska det solas på.

Ikväll ska man kanske ut och käka med Rinat och några av hennes vänner annars träffa älsklingen. Blir mys både och!

Ha en bra dag, hörs kanske senare! Pussar till er!


Jag älskar dig bästavän

Tankar...

Ja när man sitter här ensam och lyssnar på Kents sköna låtar så börjar man tänka på gabska mycket. Jag känner mig gråtfärdig men vet inte varför? Jag är inte ens ledsen, är hur lycklig som helst så jag vet inte vad som händer? Kanske är lite trött och då vet jag att jag kan bli lite så, hoppas det är därför..

Tänkte bara skriva att jag kanske ska på konserten i helgen med Tove, hoppas verkligen det skulle vara så kul och vilken upplevelse det skulle vara! Helt sjukt, dör verkligen för hans låtar!

Länge sen jag skrev förresten, alltså något lite längre, hehe. Men hade tänkt ladda upp bilder från Rinats födelsedag.. Men kamerasladden är hos mamma så ja, nu kan man inget göra åt saken, bara att gilla läget.

Hon fick iaf en lite rolig present av sin mamma som jag kan visa, haha..

Hehe, ja det va lite kul. Hon hade iaf en bra dag och blev jätte nöjd av armbandet jag gav till henne, hade dels valt en text som det skulle stå. Det stod då " Du är unik " och det är ren sanning, älskar dig gumman!♥

Nu ska jag lyssna mera musik sen kika film. Hoppas på att min boo ringer sen, skulle vara trevligt, hihi.


Puss


Hos älsklingen

Sitter just nu hos Simon och bara tar det lugnt. Lyssnar på Kent och faaan vad han är bra. Vill verkligen gå på hans konsert med Tove i helgen men biljettfan kostar 400kr.. Om någon har biljetter två stycken till något bra pris, kommentera!

Nu ska vi myysa, pussar!




min boo

Rinat Efraim ♥

Grattis världens bästa vän. Du är nu hela 15år alltså ett år kvar tills du för övningsköra, haha. Men vi ska inte låta tiden springa förbi för fort, tänk att vi redan snart känt varandra i ett år och vi har blivit så tajta. Jag kommer aldrig att släppa dig för du är så underbar! Jag älskar dig...♥

 

Tiden med dig.... fortsätter!



de oförglömda tiderna

så små..

då vi solade som mest... haha

du hurrade för snön

dagen vi tyvärr aldrig kommer glömma...

de roliga kemilektioner vi har tillsammans..

kul har man då man provar fula kläder, hahah!


nyår 2009

så fin


Finns så mycket bilder på oss.. Men nu ska jag hem till dig ock väcka dig utan att du vet, älskar dig.. Ha en bra dag!


DU ♥

Inatt sov jag hos Simon och de var mys. Du är så underbar min älskade kille. Du gör mina dagar.

Du är så otroligt bra, saknar dig redan nu ska du veta. Puss på dig ♥

 




vad vore jag, utan dina, andetag...?


9 Juli 2010

Godmiddag, eller hur säger man?

Ja nu har jag vart ute vid poolen sammanlagt typ två/tre timmar men har tröttnat ssåååå på att ligga o sola själv, ska man snacka med sig själv eller? Haha...!

Aja idag ska jag nog bara ta det lugnt, käka upp min kladdkaka som jag bakade i morse, mumma.. Mamma hämtar mig hos pappa efter jobbet, ska hem till henne och käka sen skjutsar hon in mig till Rinat. Vi ska bara lite snickers sen får vi se vad som händer, hon är dock sjuk så får väl bli jag som bakar, heh...

Fick hem presenten som jag beställt till pullan som fyller på måndag. Den va skit fin! Ska även bjuda henne på fika i morgon på marys café.

Nu ska jag nog springa ut igen, haha. Ha det bäst!


love u hun




" boo saknar dig, kanske ses idag, puss till dig med, eller bara dig :* "


Love it

GLAD

Till Tovan

Nu ska jag hoppa på cykeln och trampa hem till Tove. Ska bli jätte mys, ligga vid hennes pool och bara prata ut om allt, vi har så mycket att prata om så båda kommer nog bli torra i munnen, haha..

Men vi hörs någon dag, puss till er


-.-

du får mig att le,
du får mig att hoppas...

BARNVAKT

Ja nu har jag vart barnvakt två dagar i rad och jag märker verkligen att jag inte är van med att vara med barn så här länge, hihi. Visst är det underbart men man blir lite trött och sover väldigt bra på kvällen sen, hehe..

Just nu sitter jag hos mormor & morfar och moster och kusinerna bakar en kaka, mumms! Hoppas jag hinner smaka lite, skulle ju inte sitta fel.. Dock käka jag en FET kebab till lunch men usch så gott det är..

Nu ska jag springa ut till de små, puss till er.!



"du snurrar i mitt huvud, tänker på dig hela tiden..."


~





The way you lie I love the way you lie

Bora bora

... Ja jag vill verkligen utomlands. Jag dör av att se vackra sverige hela tiden, haha. Jag vill ändå komma bort och se lite annat, känna en annan värme. Jag va nyss väldigt nära på att köpa två biljetter till Bora bora men sen så stängde jag sidan fort då jag såg hur mycket en biljett kosta.. 36000-37000 kr!! Det är inte klokt så mycket en biljett kan kosta. Men det ser så vackert ut och ligger i tahiti.







Nej nu måste jag sluta kika på bilderna, bilr GALEN!

Grym kväll/natt igår!

Ja igår vid typ halv nio så kom Persson och Samuel. Jag och Maria cyklade och mötte dem. Satt ute vid poolen ett tag och bara chillade, kanske badade runt tio och bada typ någon timma eller så. Traskade in och kikade film "dear John" och jag o Maria grät, haha gulliga vi är! Käkade även pizza, eller ja dem gjorde det, mummms! Vid typ ett så gick jag, Persson och Samuel ut och badade igen, haha skit kallt.. Så badade typ en halvtimma eller så.

Cyklade med dem en bit typ vid två sen somnade vi halv fyra..

Idag har jag och Maria lega ute vid poolen och bara chillat. Nu sitter vi inne och ikväll blir det fest fast med Elin och Anna!

Tack allihoppa för kvällen igår och Maria, jag älskar dig ♥


(bilder kommer sen)

GODMORGON

Jaha då ska vi snart ta och cykla till Marias mormo och käka lunch. Ska sedan handla lite jordgubbar och cykla vidare mot sommarhemmet! Blir där ett tag.

Ikväll blire att vara hos mig och Samuel o Persson kommer te mig och badar i POOLEN, nice (Y)


Nu ska vi dra, pusaar!

MYS

Ja nyss så åkte Persson och Samuel hem vi har haft en liten "filmkväll".. Det va skit mysigt, kollade två filmer och sen snackade vi en hel del.

Imorgon ska jag och Maria vid tolv åka hem till hennes mormor och käka lunch sen cykla vidare till sommarhemmet, där får vi se vad som händer!

På kvällen så kommer eventuellt Samuel och Persson hem till mig och badar, blir ännu en trevlig kväll, mysigt!

Nu ska vi lägga oss och prata, love it!

Pussar till er, eller nja Maria får nog dem! :)

Hos Maria

Sitter hos Maria just nu och vi bara dunkar musik. Vi försöker komma på något att göra ikväll, hmm det är svåårt! Vi måste komma på ngt kul!


Men skriver senare! Pussaaar!

Godmorgon ♥

Länge sen ni fick ett morgon inlägg.. Men tänkte man kan ju passa på om man än då sitter här och nördar facebook som igentilgen är SÅ tråkigt!

Idag ska jag vara barnvakt till mina älskade kusiner, ska bli så mysigt. Hoppas det inte börjar regna för då kan man ju inte vara ute med dem... Menmen.. Efter det ska jag med dem till deras hus och kika lite. Går över till Maria baby därefter och sover där. Hon ska sova hos mig i morgon, fyfaan vad mysigt vi ska ha det, hihi!






älskar er...

RSS 2.0