Dum av dig

Hejsan på er alla!

Har nyss kommit hem från en fin vän, haft en jätte bra dag med dig, tack så mycket! Igår så var det fest, firade Linus som fyllde 18 hoppas han fick en bra dag. Tänkte bara lägga upp lite bilder från några dagar sen ringa en gullunge, men ha en bra kväll!

LOVE ♥


suddig, men jag med bebis valp!

pappas birthday

linda ♥ pappa

Léons födelsedag.

brorsans valpar, sötnos

bebis mage, snart blir man faster till en liten pojke!


Ha en bra kväll, rraawwrr ;)

 

 


Hallå, är du vaken?

Hejsan på er!

Sitter just nu i skolan och har engelska. Det går väl ganska så bra är snart klar med en av intervjuverna som jag skulle göra. Dagen i helhet har väl vart helt okej.. Fast fick ett tråkigt besked om att vi som hade önskat att få åka till Holland i utbyte har blivit inställt för att de var för några som sökte. Men det som är tur är att jag blev vald av 22st att få åka till Tyskland ovh träffa elever från Tyskland, Spanien, Italien, Slovakien, Irland, Frankrike sen kommer jag inte ihåg fler. Men det ser jag frem emot.

Efter skolan ska jag ner på stan med min vän Tove och ska shoppa lite kanske? Vi ska nog eventuellt ta en fika innan jag går upp till tågstationen för att möta min syster som kommer hem från Kina idag, ska bli så underbart kul att träffa henne, det var väldigt länge sen nu. 2 hela veckor känns som en evighet..

Nej men nu ska jag fortsätta att arbeta, ni får ha en bra dag!

Fick en fråga om hur många besökare jag har per dag.. Hehe ja det är ju inte alls många eftersom jag kanske bloggar 1-2 gånger per vecka.. Men jag skriver för att dela med mig till er som vill och orkar vänta på en uppdatering.

Puss ♥


min fula skola, haha!

 


Long time ago

Nu var det så där länge sen igen.. Men funderar på att skaffa ny enkel design sen börja blogga på riktigt, eller? Ja vi får se.. Men dem planerna kanske väntar ett tag eftersom man har väldigt mycket i skolan och allt.

I morgon är det sista dagen sen är det en hel veckas LOV, underbart skönt. Kommer sova, vara med vänner och kanske festa lite. Ska även plugga en hel del men det kan man skjuta upp lite.

Nu ska jag fortsätta med mitt, ni får ha det så bra, puss!

(har dock ingen bild att bjussa på..)

Trött..

Ska ta och lägga mig i sängen och sätta på en as bra film.. Fast vilken? Det vet jag inte. Haft en bra dag iallafall med trevligt folk.

I morgon väntas en heldel plugg som inte orkats gjort idag.. Men såna konsekvenser får man ta, ibland så måste man ju få lite ledigt tycker jag.. Hoppas att ni haft en bra dag, nu blir det film som sagt.

Godnatt, puss!


från festen..

25e Oktober - PENGAR

Sitter just nu i skolan och skriver klart min uppsats om min barndom. Det rullar på som det ska och även mina pengar, haha. Idag får man sina välförtjänta pengar som man väntat på hur länge som helst..

Slutar om typ en halvtimma då ska man ner på stan och fika med Tove, Rinat, Mattias, Alexs och Samu, det blir nog first, mumma!

Men ska fortsätta att skriva, ha en bra dag så hörs vi!


bild från helgen, hahah as sööta! Älskar er!

Fest, fest åter igen fest!

Igår så var man på fest hade as kul med mina brudar. Även mycket trevligt folk och ja allt slutade som det slutade. Men kände verkligen att det var skönt att hitta på något, blir säkert något nästa helg igen, det hoppas jag på!

Idag ska vi fira min pappa som fyllde igår så ska ta och städa lite på mitt rum sen baka en tårta och ta ett varmt bad, har bara två timmmar på mig så dags att sätta igång nu.. Men jag skriver då jag skriver puss!


Sommar?

SKOLAN

Sitter just nu vid sofforna i skolan.. Vi börjar typ om 20 minuter men pappa kunde inte skjutsa mig eftersom han inte är hemma... Är as trött BAJS..


Aja efter skolan så ska jag träffa Simon, vi ska gå på stan en stund sen vet jag inte, tror vi ska hem till han och bara mysa!! Men nu ska jag gå till musiken, tråkigt men aja, puss!


Godnatt

Nu blir det att tvätta av sig sminket sen sova. I morgon blir det upp tidigt för att det är den där äckelskolan.. Men tack och hej leverpastej!



Plugga?.. Fast nä.

Har kommit hem från Tuna Park och käkat lite köttbullar med past, mumma. Dock hade moster och kusinerna åkt hem men hade det i alla fall trevligt med pappa på Tuna. Fick ett par jeans av pappa från JC älskar dem, as nice. Hittade även ett par skor som jag är väldigt sugen på, vill ha dem nununu!

Aja, skulle igentligen plugga idag men det tar jag igen i morgon, funderar på att gå till biblioteket efter skolan och plugga, fast först käka en as god lunch på stan, lovley!

Men har inte så mycket mer att skriva just nu, kanske blir ett inlägg senare lite tidsfördriv sådär.


Kommer sakna dig bästa syster, hoppas du får det kul i Kina! ♥

Kusiner och moster på besök!

Sitter här i soffan med moster och Malte just nu så badar Elliot, hehe. Ska snart iväg till tuna park med pappa han ska köpa lite kläder och jag ska följa med, mys. Länge sen man hitta på något med lilla pappa.

Skoldagen gick helt okej, det rullade på som vanligt. I morgon så slutar man klockan tolv, underbart! Då ska man ner på stan en stund sen ska jag träffa Simon. Kvällen blir det vanliga, plugg..

Aja nu ska jag vara social sen åka med pappa, vi hörs!


bild tagen igår innan man åkte till Rinat.

Vilsen tjej i blått naglack.

Hejhej!

Sitter hos Rinat och väntar på maaat, som min gullunge håller på att fiska. Alltså blir det fisk! Vi har bara tagit det lugnt, tog bussen hit vid fem och sen har vi typ bara pratat ut. Vet ej vad i ska hitta på efter vi har käka, men ska väl som sagt kanske röra mig hemmåt sen?!

Det har vart en väldigt lugn söndag men kan vara bra efter gårdagen. I morgon åker Jenny till Kina och gud så jag kommer sakna henne, men hoppas att hon får det bra där. Men kommer sakna dig syrran, älskar dig i alla lägen!

Aja nu ska vi äta, vi hörs när vi hörs, puss!



Kommer alltid att älska dig... ♥


Kylan närmar sig bara mer och mer!

Sitter just nu och bara funderar över en massa saker. 6 veckor kvar till första advent, gud så man längtar! Sitter även här och gosar med våra små söta hundvalpar, dem är så mysiga. Nu i veckan så kommer deras ögon att utvecklas och göra så att dem kan se, just nu är dem helt igen stängda men det tar ungefär 10-12 dagar innan dem "ploppar" ut, hehe.

Igår så va man på fest en stund och de var kul, men ja sen blev allt som det blev så slutade med att man var hemma..

Tänkte dela med mig av lite bilder från förra helgen sen från nu i veckan, hoppas ni alla ha det bra. Jag har det som sagt fullt i skolan och resten av dagarna går till plugg, vänner och självklart min pojkvän!


Elliot badar, gullunge!

vattendroppar

mer vattendroppar.

bebisar (en kille)

Haha, en trött tjej.

bebiiis så söt han är!

sötnos!

hihi.


Nellis fick tre vita, en gyllenbrun och fyra svarta. 5 Killar och 3 tjejer, dem är underbara!

allt kommer att lösa sig..

Om man bråkar, tjaffsar, är ledsen så löser det sig alltid. Man kommer alltid att ha såna svackor, man kommer någon gång bli mera ledsen än dem andra gångerna.. Men som sagt, så löser sig allt. I alla fall mellan oss eftersom jag älskar dig!

Nu ska jag fixa min naglar, packa och fixa inför kvällen. Drar nämligen iväg utomlands.. Nej men om de ändå va så.. Ska ha nattorienteringen på skolan med hela nian sen ska jag sova hos Rinat, gud så mysigt vi kommer att ha! Ska äta massa glass, kolla film och bara mysa!

I morgon är vi lediga, då ska vi sova ut sen hem till hennes syrra Becca för att fika. När min älskling har slutat ska jag träffa han, kommer nog också bli toppen mys!

Men nu ska jag fixa naglarna, ha det bra puss!


...

101010 - 10/10/10

Ja, det är alltså 10 Okteober, månaden 10 och år 2010, det är då allt nice, man ska ta vara på dagen och för min del blir det segt, kan det vara skönt..

Igår somnade jag runt halv ett sen vaknade jag kvart över sju... Försökte somna om men gick ej så vid åtta var jag uppe, käka frukost sen somnade jag om igen, haha. Vaknade vid halv tolv, käka lite till sen kolla jag på IDOL - repris.  Har pluggat och käkat lunch och nyss var jag ute och gick en timma, as skönt. Var ute och gick igår med, älskart i alla fall i detta väder.

Ska plugga lite mer sen ta ett bad eller en dusch sen senare ska man träffa Simon. Vi ska till hans farmor och vara där och ta det lugnt, väldigt skön dag!

Men ni får ha en bra söndag, kram!


bild i repris...

1 år senare...

Jo men hejsan! Det känns som om det var ett år sen typ? Men en tråkig natt så kan man ju sätta sig vid datan, kvällen var underbar med brudarna på first class, gud så kul vi hade och rädda blev vi också, alla ni är guld, helt underbara!

Aja blir nog en lång natt, min hund kommer nog få sina valpar nu på natten eller i morogn bitti, men ååhh så jag längtat, bilder kommer självklart upp senare om jag ska blogga förstås. Aja nu ska jag krypa ner i sängen och sätta på en film, mina ögon står för SOVA just nu. Ha en bra natt, puss...

(Igår var det 3 månaders dagen med dig Simon, jag älskar dig)


Länge sen...

Jag har haft fullt upp i helgen, i skolan och bara inte orkat med datan. Tycker det är så tråkigt att behöva starta den och allt.. Men kan skriva om dagen.

Försov mig först men de va ingen fara, men var as trött och vart de hela dagen. Kom iallafall till skolan och där va det bara att jobba på, blev ganska pigg på SO lektionen, ganska intressant med första världskriget har aldrig läst om det förut, man har mest hört om andra världskriget.. Men efter skolan så åkte jag till stan med Rinat och uträtta lite ärenden, sen köpte jag en is te från Wayne´s, den var bara för god! Sen åkte jag hem med mamma runt halv fem, handlade och lite så, somnade så fort jag kom hem och gick upp vid halv sju.. Pluggade lite sen tog mig ett varmt bad, älskar då benen domnar bort! Sen har jag bara kollat tv, ska snart plugga lite till sen blir det att sova igen, är så trött..

I morgon är det en ny dag, bara att kämpa igenom den längsta dagen med sju packade lektioner. Men det kommer nog gå bra, känner att jag börjar ta tag i mina studier.

Aja nu ska jag prata med pappa om jackan som ska köpas i morgon eller på Onsdag, ha en bra kväll!


massa kärlek till denna låt!

Bubbelbad

Kom nyss upp ur ett varmt och skönt bubbelbad. Tog med mig en kopp te och tände upp lite ljus, tog bara hand om mig själv som sagt, kan vara skönt en sån här fredagskväll!


Dagen idag då, första var det skola såklart, gick väl helt okej men det var ju inte så värst kul, var ganska så trött idag.. Men efter skolan tog jag och Rinat bussen till stan där jag mötte upp Simon, Rinat skulle hem. Så vi gick runt lite, sen satte vi oss på espresso för boo ville ha en latte. Sen kom André och vi satt där ett tag, tog lite kort och så, hahaha. André är tjejgalen.. Men iallafall, efter fikat så väntade jag på mamma som aldrig kom, så jag ringde henne och fråga om hon inte skulle hämta ut mina skor. Men de hade hon redan gjort, tack mamma. Så då gick jag och Simon hem till han och packade sen gick jag med han till hans kusiner.

Mamma hämtade mig vid sju typ då lagade vi mat och jag pratade lite med syrran som kom hem idag från Grekland, hon var brun och fin! Sen käka vi tacos och jag fick en present, en turkos ring silver flätad, as fin!

I morgon så ska jag först på stan med mamma sen på kvällen fika med boo och sedan bio, får se om vi sover i mammas hus eller hur det blir, men kommer nog bli en toppen kväll med min älskling!

Ska krypa ner i soffan och dricka mera te, ha en bra fredagskväll! Kramis.


man minns de varma sommarkvällarna!

RSS 2.0