Valborg

Sitter hemma hos Anna och ska snart röra mig mot Ange. Där ska vi tjejer grilla och bara mysa. Sen mot kvällen blir det brasa och kanske fest, ha en bra kväll!
Puss

Fredag 15e april 2011

Tjollahopp!

Allt bra med er? Allt är bara bra med mig i allafall, förutom att jag var gladare i morse då solen både sken och värmde. Nu kommer solen fram ibland och börjar komma in lite kyligare vindar. Men hoppas att det slutar blåsa sen!

Gårdagen va underbar. Cyklade och mötte upp Anna och Michelle i torshälla för att sedan vidare ner mot stan (på cykel).. Det var riktigt härligt och kom fram en massa härliga sommarkänslor. På stan träffade vi Ange och Sandra som hade tagit bussen ner. Vi gick runt och kikade lite och sedan satte vi oss på wayne´s uteservering. Solen värmde på riktigt bra tycker jag! Efter ett tag så cyklade jag och Anna hem men vi stannade för att köpa glass. Hemma hos anna testade jag lite klänningar coh sen åt vi middag. Runt åtta hoppade jag på cykeln för att cykla hem. Det var verkligen underbart!

Ikväll ska jag vara hemma hos Ange med Anna och Michelle. Vi ska grilla, sätta upp Anges studsmatta och sen blir det bara mys. En härlig tjejkväll! Blir att sova hemma ikväll eftersom i morgon blir det middag och fetsligheter. Men ni får ha en bra fredagskväll och hoppas ni har det soligt där ni befinner er, puss!


En bild från ett "trämuseum" i Tyskland!


What are words?

Hej igen!

Känner att jag är väldigt aktiv på bloggen idag, men vad kan man göra när man är hemma? Har i allafall nyss vart och ätit med pappa och ska nu hoppa in i en dusch. Tog ut min älskade cykel nyss och ska senare trampa iväg mot Torshälla.

Ska möta upp tjejerna där eller i stan för att sola och kanske ta en snabbis på stan. Ja man får se hur det blir. Jag och Michelle ska kanske tillochmed cykla till stan i det otroligt fina vädret, underbart!

Nej nu måste jag in i en dusch innan klockan bli alldeles för mycket, kommer upp lite bilder på dagens outfit senare! Puss


Vad är det med kameran?

nagelfix

Jag är mitt uppe i att fixa mina nya naglar. Men blev tvungen att ta en paus efter allt filande och målande. Det ända som är kvar är att sätta dit lite smycken.

Men kan bjussa på två bilder så som dem ser ut just nu, ganska enkel grund men lite festligare med glitter, hehe! Ha det bra så länge, puss!



GLITTER, GLITTER!

Torsdag 14e april 2011

Godmorgon solstrålar!

Idag blir jag hemma från skolan. Har inte sovit något i natt, ont i magen och har en massa saker som måste göras! Så idag ska jag vara hemma och jobba med lite olika skolarbeten, fixa nya naglar inför helgen och även hinna med en tripp till stan för att sola.

Ska dels beställa hem lite saker som jag väntat på, kan lägga upp senare! Nu tänkte jag bjuda på lite bilder på vad som hamnat i min garderob de senaste månaderna. Så kan jag höra av mig senare med nya naglar och när lite skolarbete är fixat! Ha en bra dag ute i solen, tar mig ut på en springtur senare vill jag lova! Puss


En shortsdress från h&m som har en as snygg rygg!

Min kära vän Michelle hade beställt denna snygga bikini från h&m, dock fel storlek så
jag köpte den av henne med samma underdel, skit snygg!

Nya solglasögon och ett fint pärlsmycke som man fäster i glajjorna sen har man det runt
halsen. Båda snyggingarna är från Ginatricot.

En freebra, mycket bra bh!

Kostymshorts från cubus, as snygga på! Älskar dem och funderar på att köpa lika dana
fast i ljus rosa. Dem va lika fina på.

Och ett par jeansshorts från cubus. Dock ganska låga i midjan men det är också snyggt!

Lite av allt de jag shoppat de sista månaderna, ha en bra dag nu!




12e april - skoltrött

Hej på er!

Sitter i vardagsrummet i väntan på mat, blir mammas goda pannkakor, mumms. Dagen i skolan har vart ett helvete om jag ska vara helt ärlig. Vi får uppgift på uppgift av lärarna som gör mig galen. Jag fattar inte varför dem ska stressa så mycket med allt i slutet, man blir ju helt körd?

Åkte hem efter skolan för att plugga, men jag har ingen ork, verkligen ingen ork. Hoppas jag kan ta tag i det senare. Just nu vill jag bara äta mat och slappa. Önska det va sol så man hade kunna vart ute och tagit lite frisk luft.. Men ska ta mig på en springrunda så jag får rensa mina tankar!

Ni får ha det så bra så hörs vi när vi hörs, puss!


11e april 2011 - inte en vanlig dag!

Godmorgon!

Idag är det ingen vanlig måndag, för en underbar människa fyller år idag, grattis hjärtat!♥

Alltid trevligt att börja dagen med ett grattis? Fast det blir ju inte så ofta men det är kul när det väl blir! Jaja slutsnackat med det. Skulle igentligen sovit jätte bra nu men blev väck av att hundarna busade. Lyckades somna om men sen andra gången då jag vakna så trodde jag att jag försovit mig. Men nu är jag vaken!

Idag blir det skolan sen fira hjärtat mitt, kommer bli jätte kul! Senare på kvällen blir det plugg som gäller. Skit tråkigt men skit viktigt..

Nej nu ska jag sätta på en film börjar inte förrän halv tolv, ha en bra dag! Kram


Är jag alltid glad? Ja det ser ut som så!

SUNDAY

Go'kväll på er!

Sitter här och har haft en underbar söndag. Solade med Angelica sen har jag bara vart hemma och vart ute med min kära mor. Har lagat god middag och det ända som återstår är lite pluggande.

Min helg började i fredags med förfest hos Anna som sedan blev en fest i Hällby. Kul att träffa allt folk och blev ännu en fartfylld natt. Sov hos min kära vän Anna med underbara Michelle, dagen efter alltså lördagen så blev det att laga en dunder lunch som gjorde min dag!
Åkte hem ganska skapligt för att städa mitt rum och huset, planerna för lördagskvällen blev lyckat. Grillade hos grannarna med familjen och sedan bjöd jag hem min tjejer Anna, Michelle och Angelica för lite film och mys framför tvn. Vi åkte från mig runt elva och jag spenderade natten med en underbaring.

Nu ska jag dra mig till plugget, ha en bra kväll och missa inte Stockholm Båstad! Jag bjuder på lite bilder från fredagen, puss.


Malin, Bea och Linnea

Michelle och Anna

Michelle, jag, Emma, Malin, Linnea och Bea

Sandra, Jag och Emma

Jag, Michelle, Sandra och Emma

Tillbaka igen?

Hejsan svejsan!

Nu var det ett tag sen och jag vet inte när nästa gång blir heller. Mina dagar består äv mina kära vänner, skolan, plugg och familj. Så jag har inte riktigt den tiden att sätta mig framför datan. Har dels börjat fixa naglar och det är sjukt kul, så har alltid något att göra!

Idag har iallafall inte mitt humör vart på topp. Har vart tjurig, proven har gått super dåligt och känner mig inte alls laddad inför engelska nationella i morgon. Men blir att sova skapligt och ge allt ma har. Ikväll ska jag inte göra så mycket mer utan ska ta min kära syster iväg för att handla något gott att äta då inte mamma eller pappa är hemma ikväll.

Jaja ni får ha dte så bra och tack för alla era gulliga kommentarer, love ♥


" vill bara känna sommarvärmen. tänka bort skolan och alla problem. resa här ifrån..
  ja de skulle verkligen behövas. ta mig här i från, tack! "


RSS 2.0