Tror du vi kan ropa efter nån med förstånd som kan se vad vi gör och förstår vad vi menar

Tog en kvällspromenad i det sköna vädret. Kvällen var så mycket varmare än vad det var på dagen, otroligt! Skönt att försvinna bort in i sina tankar och dels tänka över vissa saker. Allt man gått igenom, saknad, besvikelser och allt.
Ska snart sova för jag bara känner att tröttheten tar över allt mer och mer. Fred ut


Pussar till dig ♥


Jag tror du söker efter mer än du ser

Ännu en skoldag som passerat förbi. I morgon har vi sovmorgon vilket jag tackar mitt schema för, kommer bli underbart. Efter skolan va jag på stan med Amalia, Karolina och Linn. Åt mat, kakor och sen köpte jag med mig en blus hem. I morogn blir det inköp av ett par snygga blåa jeans, lovley.
Hoppas även på att få träffa min pojkvän snart, saknar han! Tur att man kanske ses i skolan ibland. Ikväll blir det en lugn kväll här hemma och kanske dyker upp ett inlägg senare, nu back to work? Eller..
När vi låtsas på riktigt från hjärtat och drömmen
Kan vi vakna med tiden och sansas i sömnen
För vi lever alla med känslan att falla
Och vid tomhetens botten står vi på toppen



Vart jag mig i världen vänder

Har inte vart så aktiv här på ett tag, har inte funnit någon ork. Men lördagen bestod av festligheter. Fira Tove och på kvällen va det fest. Sov hos Rasmus och myste med han hela söndagen. Var inte hemma förrän sex på söndagkväll. Idag hade vi dels första skoldagen, det är väl dags att börja vänja sig nu. Får se de på den ljusa sidan. Har en underbar klass så varför ska man klaga? Nej för tusan, onödigt. Nu blir det lite fika för Emil är på besök, mumms så gott med kakor!

En besvikelse som övergick till svek

Har haft en mysig eftermiddag hos min moster med massa god fika och bus med kusinerna. Åkte hem och sov några timmar, va sjukt trött efter tre timmars promenad med klassen.. Fixade mig lite fort och åkte därefter hem till Josefin där Emma också va. Vi åt massa gott och bara prata.
En härlig fredagkväll som slutar med besvikelser. Men men upp på benen igen och inse vilket som är värt.

I sängen

Är hemma hos Rasmus och kollar en as äcklig film! Ska snart sova eftersom jag ska till skolan runt åtta. Efter skolan blir de mysig fika hemma hos min moster! Så vi hörs i morgon, ett mobilonlägg.. Natti!

You can't start a fire without a spark

Har precis ätit middag med mamma även om jag inte alls va hungrig, menmen. Idag var det en informationsdag i skolan, det va ganska så jobbigt man blev så rastlös av att bara sitta där och lyssna. Hade dels skolfot i slutet av dagen och det blev katastrof vill jag bara säga..
Efter skolan kom min kära farmor och hämta mig och så åkte vi till tuna park och jag hittade verkligen inget. Var inte ens sugen på att shoppa så vi gick runt lite snabbt sen fika vi och jag fick med mig ett puder hem, lovley!
Får se om jag och Rasmus ska sova ikväll eller inte för vi börjar olika tider, så får se. Puss
old pic

You are the best

Sitter här väldigt trött och sliten. Ändå sov jag tio timmar inatt vilket jag trodde skulle vara bra för mig, men nehe.. Idag va jag i skolan en kvart och samtalet gick as bra. Efter de tog jag bussen till Rasmus och vi myste hela dagen tills jag åkte hem till faste och kusinerna i slagsta. Där åt jag middag och sen blev det en massa prat, mys!
I morgon är det skolfoto och på eftermiddagen ska jag shoppa och fika med farmor, känns riktigt bra. Nu ska jag skriva klart en sak sen gå och lägga mig innan mina ögon slocknar helt, natti!

Du och jag tittar nog i olika speglar för jag kan inte se vad du menar

Dag två i skolan är avklarad, skönt! Hade lära känna dag med klassen idag och detta kommer bli tre as bra år, helt sjukt! Va bara i Vilsta och spelade kubb och hade några "namn-lekar".. I morgon ska jag till skolan halv elva till kvart i elva på ett samtal sen slutar jag. Då åker jag hem till Rasmus och myser där resten av dagen, härligt!
Ikväll har jag fikat med mamma och Emil och på dagen fikade jag med Emma och saknade Sandra, de va mys. Nu ska jag starta skype och prata med Jenny, ha en bra kväll puss!

Du E La Go

Blev ingen springtur kändes inte lika mysigt nör regnet bara öste ner. Så blir att bara mysa hemma ikväll, men kan behövas, har inte hämtat mig sen resan än så.. Sen måste jag skriva ett "brev" om mig själv som mina mentorer ska ha, hmm. Ja vad ska man skriva, haha. Aja de löser sig. Kanske hörs sen!

Tillbaka till det verkliga

Jaha då va första skoldagen avklarad, skönt! De va mest information och samling med klassen. Dock var jag tvungen att byta klass pga lite omständigheter. Men detta kommer också bli bra. Nu har jag inget för mig så kanske ska ut och springa? Känner mig ganska så rastlös och orkar inte sitta inne hela tiden. Får se hur allt blir, i morgon börjar man tio och det kan nog behövas eftersom man inte är van att vakna till klocka.
Puss från mig

And all the letters that I have never sent

Hemma efter en oslagbar resa med min underbara vän Emma och en del av hennes familj. Vi har solat, bada, festat och haftde allmänt härligt! Alla dagar va det mellan 30-37 grader och jag är nog ganska så bränd vill jag lova. Idag träffade jag min saknade pojkvän och snart blir det dags att sova. I morgon blir de ny skolstart, ny skola, nya vänner. Kanske snart dags att sova ändå?

Får se om bilder kommer ikväll, laddar just nu upp de flesta på facebook så bilderna kanske kommer i morgon, puss!


HEJDÅ

Sitter på planet nu, äntligen! Har ätit, shoppat och bara tagit de lungt. Nu ska jag njuta av semestern vi hörs om en vecka, puss!!

TURKIET HERE WE COME

Sitter hemma hos moster och är barnvakt med mamma till lilla Elliot. Emma och dom hämtar upp mig här runt tolv och då far vi mot Arlanda. Jag vaknade till i natt och hade svårt att somna om men tillslut lyckades jag somna om. Nu ska jag ta något att äta (igen) sen mysa med mamma och kusin. Ha en bra vecka och får se om jag mobilbloggar innan jag flyger iväg!


Sluta tänka

Ligger i sängen och ska försöka sova. Hoppas på bra sömn utan en massa tankar. Men jag skriver i morgon då vi väntar på att få gå ombord på planet. Jag lovar en massa bilder då jag kommit hem, godnatt love!

My heart beats for you

Vilken dag. Vaknade runt halv sju gick upp och kollade klart en film innan jag gick och la mig igen. Vaknade då upp i panik klockan halv tolv av att jag måste packa och allt. Har nog ganska så mycket resfeber för jag drömmer massa underligt. Att man glömmer allt från pass till trosor..

Har vart iväg och ätit med pappa och efter det åkte jag ner till farmor. Vi kollade lite filmer från att jag och Jenny va små, kan knappt fatta att man vart så liten, hehe. Medans farmor klippte min faster så målade jag mina naglar till en snygg färg som jag ska ha nu när jag åker utomlands.
Inte lång tid kvar nu, ikväll ska jag grilla med familjen sen kolla på en film innan det är dags att gå och sova. Blir väl ett mobilinlägg i morgon innan man flyger iväg. Ha en bra vecka tyvärr så kommer eran vecka inte slå min, mohaha!



Massor med kärlek till dig min underbara vän!♥


I refuse to give up

Sitter och lyssnar lite på musik och ska snart återgå till packningen. Har inte så mycket kvar och i eftermiddag ska de inhandlas de sista som ska med. Skönt att man packat klart en dag innan så i morgon slipper man tänka på det.

I allafall, min födelsedag var jätte bra. Fick fina presenter och måste nog säga att utlandresan va nog en av de bästa presenterna. Inte varje födelsedag som man får en sån fin present. Annars fick jag mycket bra saker av alla och av mamma fick jag en spa-present. Kommer bli dunder skönt och fase så jag ska njuta. Nu tillbaka till packningen, love!


För jävla bra!


Födelsedag 16, avklarad!

Jaha då va min födelsedag över. Den har vart väldigt bra med fina presenter och härligt sällskap. Allt från släkt till mina vänner! Min stackars pojkvän va sjuk så han kunde inte komma förbi, men hoppas på att få träffa han i morgon och säga hejdå innan båda åker. Imorgon blir de nog en slappdag och då kommer ett inlägg från datan! Nu ska jag sova, godnatt puss

Överbord, hoppa själv överbord om du är en idiot

Väntar på Emma som snart kommer till mig. Blir nog en myskväll men är så sugen på att åka lite fyrhjuling så vi kanske tar en sväng på den. Har städat och faktiskt börjat packa lite smått, känner att allt börjar närma sig resan mer och mer så jävla skönt! Värme och avkoppling är nog allt man behöver veckan innan skolan börjar!

Tänkte lägga upp lite bilder från middagen igår, fick dock ingen bild på Michelle. Hon va alltid på vift då jag skulle ta kort.. Men det var i allafall en underbart mysig middag!

 
 
 

avslutar med en bild på de skolmaterial jag köpte idag, syns inte så bra menmen!


Fix you

Ännu ett mobilbloggs inlägg men orkar inte sätta mig vid datan.. I allafall imorse åkte jag in till stan och mötte upp Emil. Handlade en parfym, skolböcker och sen växla jag pengar. Vi åt lite skräpmat innan jag tog bussen till mammas jobb för att ta mig hem. Funderar på att vila lite känner mig ganska så seg. Måste ha ork till att städa huset eftersom jag fyller i morgon! Emma sover här i natt så mys, hörs sen!

Då allt blev svart

Ligger i ett varmt bad med tjugo ljus tända vid mig. Hade en mysig kväll hos Michelle innan dom drog på fest. Hade ingen lust och då jag kom hem blev jag lite frusen så tog mig ett bad.. Ska sätta på en film efter badet och sedan blir de väl att sova. Känner mig lite vilsen just nu men hoppas bara att allt löser sig! Usch så tråkigt inlägg, behåller allt dåligt för mig själv ist, puss!

Klutt

Efter en halv stressig dag så sitter jag äntligen i soffan och tar det lite lugnt. Gick runt på stan, tog en snabbfika med Emil för att prata om lite saker och sedan vidare mot sjukhuset. Allt gick bra men som vanligt så kom dom inte fram till något.. Ska snart byta om, fixa håret osv innan jag  åker hem till Michelle för att fira hennes 16års dag. Köpte present till henne idag och hoppas hon blir nöjd! Idag är de två dagar kvar till min födelsedag, fast de inte känns som de.. Menmen, nu måste jag fixa mig!


Ny tröja, puss


5

Påväg till stan, blev lite tidig men då hinner jag nog med de mesta. Idag är de fem dagar kvar tills jag och Emma åker till Alanya! Fan så underbart.. Vid ett ska jag till sjukhuset och hoppas dom får fram ett bra resultat på min fot. Puss

Harry Potter

Sitter just nu och kollar första delen av den sista Harry Potter filmerna. Tycker den börjar bli ganska så läskig så därför skriver jag ett litet inlägg. Dagen idag har inte vart den bästa, så hoppas på en bra dag i morgon! På förmiddagen ska jag försöka ta mig till stan och köpa present till Michelle och på eftermiddagen ska jag till sjukhuset för att kolla upp min opererade fot. Den ska på en liten undersökning.. Kvällen kommer tillbringas hemma hos Michelle med god mat och trevligt folk. Ska fira hennes födelsedag! Nu, återgå till filmen. Fred ut

Tillbaka på ruta ett

Sitter hemma hos moster och myser med kusinerna och har nyligen tänt lite ljus. Kom in en massa mörka måln så de blev nästan svart inne i huset. Men ändå lite mys med tända ljus och ha en filt över sig! Vet ej hur länge jag blir kvar men blir nog ett tag till, vill inte hem just nu! Har dels börjat få resfeber och ska snart börja packa lite saker som man inte kommer använda så mycket nu.. Aja allt löser sig, puss!

KAPTEN RÖD

Gårdagen va mer än bra! Va hemma hos Emma till halv tio innan vi drog oss ner mot stan. Vi gick till Grappa ett tag och sedan runt lite på åfesten. Klockan halv ett spelade kapten röd, de bästa jag har sätt! Han va sjukt grym och gjorde verkligen hela åfesten! Emmas mamma hämtade upp oss vid två och skjutsade mig och Rasmus hem till han. Tror vi somna runt halv fyra.. Nu är jag hemma och ska eventuellt till moster på eftermiddagen! Puss ( mobil bloggar as tråkigt, inga bilder.. )

Inget är du värt

Sitter här och har nyss ätit lite pizza, mumms! Snart dags att hoppa in i duschen och förbereda inför kvällens bravader. Umgås med Emma, kolla kapten röd och sedan sova med min pojkvän. Kan nog inte bli en bättre lördag! Hoppas ni får en bra dag och kväll, puss till er!

Myskväll med Emma & farmor

Kom nyligen hem från stan, va nere en snabbis med Emma och kolla läget. Hände dock inte så mycket där, köpte ett halsband med ett R på. Men innan vi åkte till stan va vi ute på sjön och testade wakeboard, de gick som de gick.. Och när vi kom hem åkte vi ner till farmor och myste lite! Har även hunnit äta slagstaglass och nu moffar vi godis med en bra film! Dagen kunde inte bli bättre och i morgon är de en vecka kvar! Pruttohej..

Soldag i borsökna

Nästan nyligen kommit hem från bökna. Jag, Tove och Emma åkte dit runt halv ett och sedan droppade några in från klassen. Blev bad och sol hela dagen. Träffade även på massa annat folk och de va också mys.. Ikväll kommer kanske mitt hjärta hit och sover för i morgon ska vi ut med båten! Annars går jag och mamma till grannarna och har en myskväll. Känner inte för att göra denna kväll så spreciell..


Haha mupp, trött och sliten tjej


En dag jag längtat till

Vaknade nyss, fasen så tidigt om man jämför med alla andra dagar. Men kan nog bero på värmen som kommer in genom mitt fönster. Idag ska man i allafall träffa den gammla klassen, vi skulle setts i djurgårdsparken runt tre men eftersom det är så vackert väder så blir det nog ett badställe som vi träffas på! Mys..
Ikväll kanske man träffar killen eller så blir det bara en hemma kväll? Vem vet. Nu på med bikini och gå ut och äta frukost, as hett här inne!

ORKAR INTE LÄGGA UPP NÅGON BILD!


Riktig sommardag ute på sjön

Idag vaknade jag upp hos Emma, som vanligt nästan haha.. Mamma hämtade mig vid ett då vi åkte till stan och fixade nytt pass och jag inhandlade en bikini och ett nytt virkat linne, as fint! Blir bra till Alanya haha.. Emil (Jennys kille) bjöd ut mig på sjön och Emma skulle hänga med om hon inte hade match, men blir flera gånger. Va iallafall ute på sjön med massa folk och åkte båt, ring och satt på en flotte med härlig musik.
Hade en jätte bra kväll och skönt att komma på andra tankar nu när Jenny har åkt.. Nu blir det film och lite mys innan man sover, godnatt för min del!


saknar dom jobbiga, små, underbara tussarna..


Längtan samtidigt som jag inte fattat det än

Har nyligen duschat och ska snart hem till Emma med mamma. Jag har nu fått reda på flygtider och detta kan ju inte bli bättre! Den 13e augusti då vi flyger dit, då lyfter planet klockan 16.00 och vi landar runt 20.00. Vi åker sedan hem den 20e augusti klockan 22.00 och landar i Sverige 01.00, så vi får en hel soldag till vilket är underbart. Vi kommer alltså hem på söndagen vilket är bra dagen innan skolan börjar.

Ååh jag längtar så sjukt mycket. Jag och Emma pratar massa om vad vi ska göra där nere, allt kommer bli super bra vill jag lova. Mys ikväll med Emma också, haha kan ju inte bli bättre än vad det är! Dels så ska man kolla Kapten röd på lördag och om exakt en vecka fyller jag år. Mummms på augusti!


GRATTIS MICHELLE IVE

Grattis till underbara Michelle som fyller 16år idag. Middag hos dig den 8e och då får du en present och massa pussar av mig! Hoppas du får en bra födelsedag, jag älskar dig min vän. Ett år sen vi träffades för första gången, tycker om dig massor, lovelove!♥




Satan i gatan

Blev inte många timmars sömn inatt. Somnade runt ett och klockan ringde fyra i morse. Jag grät nästan hela tiden tills vi vinkade av min underbara syster. Känns tomt här hemma men hon kommer snart hem, bara fem månader alltså 20veckor kvar.. Dagen innan jul, fyfan vilken bra julklapp hon ska få av mig!! En som gör att hon aldrig mer åker så långt bort, hihi..

Ikväll blir det hem till Emma, måste prata lite mer om resan med min mamma och hennes mamma osv. Sen blir det att umgås med gullet hela kvällen, behövligt efter så mycket tårar.. Längtar dels tills vi drar, inte ens två veckor kvar, känns så overkligt! Nu ska jag kolla klart filmen med Emil innan det är dags för lunch!


old pic, love u!




Alanya den 13e augusti

Åh jag är så lycklig. Nu känns de så mycket bättre än vad de gjort de andra dagarna. Idag va man med Emma och vi badade i borre. Hon berätta att hennes mamma hittat en resa till Alanya. Så när jag kom hem så pratade jag med mamma och pappa om resan och vi beslöt oss för att jag får de i födelsedagspresent. Åh fan vad kul vi kommer ha! Sen vara brun lagom då skolan börjar, detta kan inte bli bättre..

Ikväll blir det tyvärr lite tårar. Jenny åker i morgon så familjen och Emil åker med henne till arlanda och vinkar av henne. Men det kommer bli bra ändå! Nu ska jag umgås med Jenny, puss!

 

Fan så fint, lovley!



RSS 2.0