31a December - NYÅR

Halloj!

Sitter här alldeles nyvaken och ska snart börja fixa i ordning lite inför dagen. Ska hem till Michelles mamma runt ett då hon ska plocka och färga våra ögonbryn, hoppas på ett bra resultat, men de tror jag. Efter det ska vi ta bussen hem till Rinat där vi smått börjar fixa oss inför middagen med tjejerna ikväll, vi är 10st underbara tjejor som ska äta. Sen hela kvällen och natten blir det självklart fest, hoppas på att man hittar någon som är grym!

De dagarna jag inte bloggat har jag shoppat en massa på mellandagsrean och lite sånt, gjorde typ tre inlägg men mitt internet är cp.. Så allt togs bort och så. Men det funkar då man inte lägger upp bilder.

Nu är min kära vän Anna i Thailand och har det bara för underbart skönt, jag är väldigt avundsjuk. Men gud så jag kommer sakna henne, tänker på dig gumms!

Aja ska ta och börja med det jag igentligen ska göra, hoppas ni får en bra nyårsafton med mycket festande och skojsigt!


förra årets nyår!

Mot stan!

Nu drar jag mig ner mot stan för att möta upp Karolina och Beck. Hoppas på att hitta något och eventuellt till nyår, har börja fått lite smått panik ska ni veta.. Kör på en lätt outfit, mörkblåa jeans, vit tröja, converse, skinnjacka och en stoooor halsduk. Bild kanske kommer upp senare.

Ha en bra dag mina kära läsare!


26e December 2010

Godmorgon på er!

Hade nyss skrivit en inlägg som jag inte kommer att skriva om.. Det blir alltid så här hatar vårat internet.. Ska i alla fall ner på stan snart för att möta upp Karolina och Beck. Kommer gå på mellandagsrean och hoppas på att man hittar något. Efter det tar man bussen till mormor och morfar för att äta middag med släkten, mysigt.

Sover hos Rinat ikväll så blir nog inte så mycket bloggande. Min dag kommer nog blir underbart bra iaf! Ska hoppa in i en dusch nu så ni kan få kolla på lite julbilder från julafton och gårdagen i Stockholm hos min bror.

Ha en bra Söndag!


outfit julafton.

mormor & Elliot

morfar, Jenny, mormor & Elliot

moster & Malte

Malte

jag

Stockholm

Stolt faster och Milo

Nej måste hoppa in i en dusch nu, puss!


Svensk avundsjuka

Hejsan på er alla!

Hoppas ni hade en bra julafton igår. Min var verkligen bra och gud så mycket jag käka.. Fick de mesta som jag önskade mig så det gjorde mig bara mer glad, hehe. Idag så firade vi jul med farmor och farfar då fick jag pengar och det passar jätte bra nu till mellandags rean, fick även lite saker för fötterna och så. Åkte vidare till Stoclkholm för att fira jul med brorsan!

Som sagt.. Det vanligaste i Sverige är nog ungdomens avundsjuka. Man blir trött på den samtidigt som jag tycker den är ganska så intressant. Den får ju den uppmärksamhet som den vill ha? Blir ju att man skriver om de eller lägger in en kommentar om just detta. Varför jag skriver om det är för den skrattretande kommentaren som jag fick i förra inlägget... Om att man var en fjortis osv, så nu har ju den personen fått den uppmärksamhet som den villl ha.. Jag tycker att om man vill skriva speciellt något negativt så kan man ju ha med sitt namn? För att stå för sina åsikter och allt...

Om man nu tycker att jag är en fjortis så fine för den men då kan man ha med sitt namn i alla fall. Man måste ju kunna stå för sina tycken.. Så, ungdomens avundsjuka är så jävla tråkig.. Varför kan man inte bara låta andra vara, hålla de negativa inom sig. Ingen är perfekt, ingen är snyggaste, ingen ser bäst ut.. Alla är speciella på sina egna sett..

I fortsättningen så kan man ju skriva sitt namn, för jag tycker bara det är löjligt att man inte står för sina åsikter.. Sen kan man ju söka upp adresser och sånt men det är så tråkigt..

JAG HATAR DENNA AVUNDSJUKA....


Ha en bra lördagkväll, puss!


I morgon får jag träffa er, känns underbart. Kärlek!

 

 


24e December 2010

God Jul på er!

Har ni sovit bra? Jag sov jätte bra fram till klockan tre då jag vaknade av att jag var kissnödig och kunde därefter inte somna om förrän halv fem.. Vaknade sedan runt åtta och då käkade jag julfrukost med mamma och pappa och öpnnade två julklappar, mys!

Dagen idag ser väldigt lugn ut, ska till moster runt halv tre och där förblir vi hela kvällen med god julmat, paket öppning, kalle anka och bara massa mys. Kommer bli en underbar jul. Hoppas ni också får en jätte bra julafton.

Återkommer nog i morgon och ska även snart fixa en ny design så ni vet!

GOD JUL ♥


 

 


Underbar kväll

Go'kväll på er!

Sitter hos Karolina ute i mesta och ska snart ta bussen in till stan. Har käkat tacos och kladdkaka med Clara, Natalie och Karolina. Har haft en underbar kväll med mycket prat och skratt. Nu gäller det att hålla sig vaken till klockan två typ.. Haha, ha en bra fredag puss!



Jag, Karolina, Natalie och Clara


Sötnosar!


Skulle vilja lägga upp så många fler men ah har inte den tiden ( enligt Natalie).. Hihi puss!

MYS FREDAG

Hejsan på er alla!

Har nyss kommit hem från tunapark har vart där med syrran och inhandlat lite julklappar. Hade det jätte mysigt och sen tog vi en fika på wayne's, gott.

Ikväll så är man bjuden hem på middag hos Karolina med några tjejer, kommer bli otroligt trevligt. Runt halv tio ska vi ta bussen in till stan för att kolla på "nattcupen" en fotbollscup som börjar 22.00-07.00. Jag ska dock inte kolla på hela för det skulle jag aldrig orka, men roligt att träffa lite folk och skönt att vara ledig en helg från allt festande.

Men ska ta och börja städa lite sen fixa mig innan jag drar mig vidare till Karolina, kanske bloggar lite senare. Ha en bra och mysig fredag, pussar till er.!


SKOLAN DÖDAR

Sitter just nu och har b-språk. Det är så tråkigt att jag bara vill gå hem och sova. Snart är sista veckan slut alltså den riktiga. Vi har  två dagar nästa vecka då vi ska julpyssla, baka pepparkakor och bara mysa. Hoppas det blir riktigt sköna dagar för har ingen ork till annat. Har mina två sista prov idag och hoppas dem går bra, jag orkar inte plugga om allt till i morgon..

Idag blilr det att träffa Anna om hon orkar för hon är sjuk min lilla gumma, krya på dig älskade vän! Ska ta och stänga av data och fixa det sista på tidningen som ska vara inlämnad idag, hoppas den blir bra, tycker den verkar bli helt okej. Ha en bra Torsdag, puss ♥

LUCIA

13 december, ett av de finaste på hela julen, Lucia. Det är så underbart vacker. Va tärna i skolan idag och det gick faktiskt jätte bra. Brände mig lite då stearinet av ljuset rann ner på min hand. Fint och kul var det, en väldigt stor sak som man kommer minnas sista året på Skiftinge.

Allt blir i alla fall inte som man tänkt sig. Folk ändras, jag ändras, allt runt omkring oss ändras. Ibland hinner man inte riktigt med, är det såna smällar som man får ta? Det kan bli jobbigt efter ett tag, hur ska mna kunna tänka bort det liksom? Det är i ens huvud hela tiden. Man får försöka att fokusera på sitt och tänka om..

Nu ska jag återgå till mitt underbara plugg som idag faktiskt är underbart, har gått så jävla bra så idag älskar jag det! Ha en bra lucia kväll, hugs!



sommar

Hittade lite bilder..

Orkade inte lägga in från mobilen så jag tog lite bilder från facebook. Alla är tagna med en iphone så det är då inte bästa kvalité. Men lite bilder som man kan dela med sig av, alltid skoj med lite bilder..


Rinat, Adam & jag.

Rinat, Jag & Adams hand, haha..


Jag & Elin.

Nu ska jag sätta på en film och sen får man se när man somnar. Ska upp tidigt i morgon, ska vara i skolan halv åtta eftersom jag är med i Lucia på skolan. Ganska så nervös faktiskt..


Puss

12e December 2010

Go'kväll på er allesammans!


Sitter här i mysmörkret med tända ljus och goa bullar. Är lite trött efter gårdagens fest men det får man ju vara. Hade en helt okej kväll, blev lite seg mot slutet men annars var det jätte kul. Så tack alla som var där, så roligt att träffa nya människor.

Tänk att nu är det bara 12 dagar kvar till julafton, det är så mysigt. Fatta att tiden gått så fort och snart redan 2011. Vad fan har jag gjort det här året? INGET.. Eller? Haha men hoppas på ett grymt år med en massa skoj. Längtar till nästa helg då vi eventuellt ska åka pulka ett litet gäng, ska inte festa mer på ett tag nu, väntar till nyår!

Ska försöka lägga in lite bilder från gårdagen om min iphone är på mitt humör.. Annars så blir det nog inge mer inlägg idag, ha en mysig söndag, puss ♥


 

 


ÅH

Hade skrivit ett lång inlägg nu orkar jag inte skriva om.. Ska börja packa ihop sakerna för att sedan röra mig mot Rinats place. Hoppas på en as grym fest och att Anna och Elin kan vara med. Tråkigt att Michelle inte kan..

Men nu är det pizza som gäller, puss.


Mot skolan

Har precis fikat klart mig och ska röra mig till skolan. Ska lämna in lite bilder och sedan trätta dem bästa tjejerna som jag har saknat så den vecka jag var borta. Ska säga hejdå till älskade Tove som åker utomlands i 5 veckor... Är jag avundjuk? Nej inte ett dugg... Fast JO!!

Har bara tagit del lugnt på dagen och slappat till en film. Mamma kom hem på lunchen så vi åt lunch tillsammans. Har duschat och fixat mig lite.. Är redo för att åka till skolan nu, men ska dock inte ha någon lektion, skönt! Tänkte bjuda på llite bilder som jag tog nyss. Så skönt att vara hemma då man har allt, sitt egna!

Puss ha en bra dag! Hoppas på att Rinat kan färga mitt hår idag, wihhooo!



Ehm... Ja? trött på att vara gullig med ett leende? hahahaha


Hemresa!

Sitter här och hostar och snuvar i väntan pá att fá sova. Visst fár jag sova men att bli sá där trött sá man kan sova. Har faktiskt lite resfeber sá kan nog bero pá det... Veckan i Tyskland har inte vart som jag hade tänkt mig. Trodde allt skulle bara flyta pá men det gjorde det visst inte.. Tror att eftersom jag blev sjuk blev allt jobbigare och trákigare. Men nu när man sitter här och tänker tillbaka pá veckan sá har den faktiskt vart väldigt bra..

Har dock längtat hem sá mycket som jag inte trodde jag skulle göra. Ögonen kommer att fyllas med tárar dá jag ser familjen stá och vänta pá mig vid centralstationen i Eskilstuna. Men det är bara rent av glädjetárar.

Nu ska jag fortsätta att snacka lite med mina vänner pá msn och sen blir det nog att sova nágra timmar. Bussen gár kvart i tre sá jag ska gá upp kvart i tvá.. Ha en bra lördagskväll för det har jag haft!


Kyss ♥

In Germany

Sitter just nu inne i Lisas systers rum för hon pluggar. Lisa är den tjejen som jag bor hos nu när jag är pá mitt projekt i Tyskland. I morgon är det tvá och en halv dag kvar tills man áker hem till Sverige, gud sá skönt!

Vi kom hit i mándags natt och dá hade dem tappat bort allas väskor sá lärarana har fátt köpa kläder till oss och allt.. Igár bröt jag ihopp. Tror jag grät i tre timmar, ville bara hem. Alltsá allt i väskan är kanske borta för evigt? Jag klarar inte av den tanken. Sen vill jag hem till min familj, hundvalpar och mina vänner. Detta är inget för mig!

Har blivit sjuk under resans gáng men familjen jag bor hos är underbar! Lisa som är lika gammal som mig är hur snäll som helst, det är sjukt!

Nej nu fick jag tet sá ska dricka upp det innan maten, kanske blir ett inlägg innan man kommer hem till Sverige igen :)

HUGS!

RSS 2.0