HEMLIS

Imorgon ska jag göra en sak, wihhooo är nervös fall de passar eller inte, kanske jag kommer ångra det? Men aja, bara att leva med det då, mamma gillar det inte!

Nu ska jag försöka få igång Kenza och Tyras show men den laggar as mycket.. Så får kolla efter programet.. Tack för dagen älskling och min moster, Bosse och små kusinerna, hade det så mysigt!

PUSS!


Elliot

Nyfors

Sitter i nyfors hemma hos Rinats pappa. Vi har käka lite och pratat med hennes syrra Becca som är här också. Snart kanske jag ska träffa Simon om han inte är allt för upptagen.. Men aja får se hur det blir, annars får jag träffa någon annan nöt. Nej men vet ej om jag orkar..

Hann inte träffa Anna och Michelle idag dem hann ej och jag orkar inte göra något..

Men aja nu är jag sur så pallar inte skriva mer, ha det bra puss!


Rinat som bebis, hahaha! Söt!

Jag vill bara..

Jag vill bara släppa en liten tår,
åh nu var det klart. Men det kommer
nog en till, då var det också klart..

Tyvärr så fortsätter dem, men det
är nog snart klart!

Godnatt, pusshej

I'm back

Jaha då var man tillbaka från Ica Maxi. Det gick bra och nu har jag testat allt, jag älskade även allt, hihi. Men är lite orolig över skorna men hoppas jag vågar ha dem, de är ju mode så varför inte?

Idag så hade vi som sagt skolfoto och det blev lite krånglit så vi måste dock ta om i morgon, orkar inte!! Men aja, slipper skoljoggen eftersom våra smarta lärare lägger det mitt i fotoveckan..

I morgon ska jag fika med Anna och Michelle sen träffa min älskling, blir nog tillslut en toppendag! Men nu ska jag kika tv och så, kanske skriver sen annars får ni ha det så bra!


ha ha haa....



bebisar! älskar eeerrr!!

Min söta trötta boo och jah, love u ♥

WEEYY

Fick ett sms idag i skolan om att mina 5 ringar från H&M hade kommit så hämtade dem nyss. Sen nu när jag kom hem låg lappen från Nelly på bordet med skor och massa smycken, så blir att fara iväg igen och hämta dem, ännu mera wweeeyyyy!

Skolfoto idag.. Får dock göra om i morgon för någons mamma hade ringt, inte så kul men kan berätta mera sen, nu ska jag käka sen fara vidare till ica maxi, för att hämta mitt paket, skriver sen!


EN GLAD,,,, LINDA :D

Simon Le ♥

Vi skrattar, vi skojar, vi gråter, vi äter, vi sover, vi delare våra liv med varandra. Jag bara älskar dig mer och mer för varje dag som går och bara känner att vi kommer närmare varandra. Det vi gått igenom dem här tre månaderna är nog både bra och dåligt, men vi får lära känna alla sidor hos varandra. Jag drömmer om en framtid med dig i min famn och jag blir bara glad av att det är just dig jag har. Du är verkligen mitt allt älskling, glöm inte det!

Vi har nu våran tre månaders dag den 8 Oktober, vi ska ut och äta ha det mysigt, men vill ge dig något speciellt. Vill att du ska förstå hur mycket du betyder för mig, du är mitt hjärta, min andra halva och kommer alltid att vara det ♥

Simon Manh Le, det är bara du!


Seg dag

Hejsan på er!

Ligger här i min säng och väntar på att min älskling ska ringa. Har vart på donken med mama och käkat, fan så gott det var!

Igår kväll så va jag på fest, den var helt okej fast blev lite kaos på slutet med jag och älsklingen klarar allt tillsammans. Vi sov idag till klockan ett fast jag vaknade lite innan sen somnade om för han vaknade inte.. Men vi hade det mysigt i alla fall. Sen har vi duschat, käkat och bara tagit det lugnt. Skulle hängt med han på någon middag men det hann jag inte för mamma skulle hämta mig då hon kom hem från Göteborg.

Men har inte så mycker mer att skriva just nu, kanske återkommer lite senare!

En bild från i fredags, ni är oslagbara ♥


Karolina & Beck


FEESSTTT

Ikväll blir det fest. Sitter hemma hos Anna nu och dunkar musik medans hon duschar. Elin och Selin kommer hit snart tror jag, om jag inte minns fel? Vi ska fixa oss och sen drar brudarna till festen lite innan och jag väntar på Simon. Ska nog någon stans innan sen på den riktiga festen.
Men vi hörs senare, ha en bra kväll! Puss
älskar dig Simon ♥

25e september 2010

Godmorgon!

Just nu har jag tid att blogga lite, mamma kom in till mig vid nio och sa hejdå så då gick jag upp, kände mig utvilad. Du får ha det så bra i göteborg mamma!

Idag ska jag på fest eller ja ikväll. Men nu på dagen ska jag plugga engelska och städa hela huset, blir en lugn dag nu på dagen, sen ikväll ska vi fira Lily som fyllde i onsdags, grattis i efterskott gumman!

Igår var jag med Karolina och Beck, hade det jätte mysigt. Vi åkte och kollade fotbollsmatch och gud så jag frös.. Men efter då jag kom hem så beställde jag hem en massa nytt från nelly och hm. Men nu ska jag städa, ha det bra!


Dagens låt


Har ej tid..

Som ni alla kanske märker så bloggar jag inte så mycket längre. Men har dels inte tid sne är det fullt upp i min hjärna. Jag är orkeslös och vill bara sova. Men kommer säkert komma tillbaka till bloggandet senare då jag känner att jag har både lust och tid.

Det blir väl någon slags bloggpaus, men jag känner att det är det bästa för mig, nu blir det mer skola, vänner, Simon och shopping. Vill inte sitta med en data hela tiden. Även med en iphone så behöls ingen data, man har redan internet där och så. Ska fixa så man kanske kan blogga där i från, min är lite konstig.

Men ni får ha det så bra, puss från mig!


old pic..

KLASS 9a

Hejsan!

Har inte kunna bloggat igår eller idag. Har vart på hajk med klassen. Vi paddlade i tre-fyra timmar sen tältade vi sen paddlade vi tillbaka idag. Vi hade det så mysigt och trevligt. Emma kommer skicka över de bilder som togs så då kan jag lägga upp några här och dela med mig av den underbara hajekn vi hade.

Ska nu ta mig ett varmt bad med en kopp te och läsa lite. Sen blir det väl idol och lite sånt? Somna tidigt kommer jag göra men väldigt skönt det.

Jag kan skriva mer i morgon, ha en bra kväll!


detta är snart ett år sen.. tiden går så fort.

20e september 2010

Godmorgon sverige!

Sitter här helt färdig snart kommer farfar för att skjutsa mig till skolan. Blir en ganska så skön dag idag, fast tre timmar SO är inte så roligt.. Sen har vi en lektion svenska, helt okej.

Efter skolan idag så ska jag ner på stan och köpa ett par svarta jeans (igen) och sen ska jag springa och sola en 25 minuter eller så.. Sen måste jag iväg och handla inför morgondagen som jag inte berättat om. Men mamma och jag ska handla lite mat och så, wihoo längtar som tusan till i morgon..

Ska alltså iväg med klassen och paddla kanot någonstans ej här i eskilstuna. Vi ska paddla genom tre små sjöar och sen ska vi tälta, även paddla hem sen dagen efter. Vi kommer grilla och bara en massa mys. Tror det kommer bli as kul!

Aja nu ska jag snart åka så hinner inte skriva så mycket mer, puss!


SPOTIFY

Fixat spotify i min mobil. Ska laga mat nu.

Puss

FÖRLÅT!

Förlåt för att jag inte har skrivit men har bara känt att jag ville vila från bloggen denna helg. Det har nästan vart fullt upp hela tiden och ja, det är ren sanning!

Igår så firade vi iaf lilla Emelie, gud så söt hon är. Vi käkade hur mycket mat som helst, sen vid åtta så gick jag och Simon hem till han. Det var så kallt när vi gick så direkt när vi kom hem tappade vi upp ett varmt, väldigt varmt bad. Sen la vi oss vid soffan och käka chips och kollade film. Somnade på soffan men vaknade till vid halv tolv. Så då gick vi in och la oss. Men dock blev jag pigg och låg och pratade ett tag, somnade frammåt halv ett.

Tack älskling för en underbar helg med dig, du ska bara veta hur mycket jag saknat dig då jag va sjuk!♥


Idag har jag bara sovit med min bebo, men det va väldigt skönt och hoppas på att min hosta försvinner snabbare. Köpte även en blus från Anna idag som hon andvänt en gång, den är as fin!

Men nu ska jag fixa och dona lite, ska beställa hem lite saker, I LIKE!


sedan.. plugg..

 

 


Godeftermiddag!

Hejsan på er alla!

Har nyss käkat en jätte god lunch med familjen, potatisgratäng och kött, gud så gott det var!

Vaknade vid åtta i morse och satte på en film, jag vaknade av att jag hostade och så, men var ganska skönt att bara ligga i sängen fram till halv tio. Gick upp och fixade lite saker. Sen åkte jag och mamma in till stan för jag skulle sola, fan så skönt det var, somnade där inne och vaknar alltid av att det blir kyligare att det stängts av. Får då panik och sätter mig upp.. Men vad händer? Jo slår i huvdet.. Alltid lika lyckad.

När jag kom hem i alla fall så fixade jag lite matte och sen käkade jag. Ska snart hoppa in  en dusch eller ta ett varmt bad. Ikväll blir det eventuellt att hänga med Simon någonstans för att fira lilla Emelie som har en månad, kommer bli jätte mysigt. Sover över hos lilla gossen också!

Men nu ska jag kika runt lite, vi hörs senare!


en bild på söta Emelie. Tog bilden från Anna!

Tillfälligt

Godkväll!

Nu är jag hemma efter en lång dag med inte en minuts vila. Nej men det har vart fullt upp hela dagen och nu har jag dundrande huvudvärk..

Så jag tänkte krypa ner i min sköna säng och sätta på en film sen sova. I morgon blir det en ny dag med massa händelser. Ska sola på morgonen är min plan men det beror ju helt på när man vaknar!

Godnatt!

17e september 2010

Godmorgon!

Mår ni alla bra? Jag känner mig typ som jag gjorde igår, lite hostig och snuvig men idag blir det iallafall att gå till skolan. Orkar inte vara hemma för det är så tråkigt. Men vi har inte så mycket lektioenr heller så det kommer nog att gå jätte bra!

Efter skolan idag så ska jag träffa min älskling, det var för länge sen nu! Senaste i söndags.. Vi ska ses en stund sen måste jag ta bussen till min moster för att fira min gulliga kusin Malte som fyller 5år idag! Kommer bli super mysigt.

Kanske efter jag vart där så tar jag bussen tillbaka till Simon för att tillbringa kvällen med honom, det kommer bli så underbart! Men om vi är kvar länge hos moster så blir det att träffa min bebis i morgon ist!

Nu måste jag blåsa håret och fixa lite, men ha en bra dag så hörs vi!♥




Grattis Malte på 5års dagen, jag älskar dig min underbara kusin! ♥

 

 


STÄDNING

Håller på att storstäda hela huset. Det går faktiskt riktigt bra men nu är jag trött i min rygg. Har damsugat och moppa golvet men dock inte i mitt rum. Där är hela mitt rum upp och ner.. Måste först ta bort alla kläder och massa sånt innan man kan damsuga och allt..

Snart kommer mamma hem från jobbet, längtar! Så tråkigt att vara själv. Sen slutar min älskling snart också då blir det att ringa han och prata av mig lite, det längtar man också till, haha!

Men nu ska jag ta en kopp te och sen fortsätta med städningen, ha en bra eftermiddag!

M A T G O T T

Nu håller pappa på att laga mat. Blev inte att åka ner till farmor och farfar tråkigt nog, men kan vara mysigt att äta lunch med pappa också, det var väldigt länge sen!

Har bakat brownies, kollat film och bara slappat denna förmiddag. Ska ta tag i städningen efter man käkat lunch, kan behövas. Kan inte städa så fort eftersom då kommer jag få en hostatack.. Men det får ta den tid som det tar. Ska nog ta ett varmt bad sen eller en dusch, sugen på att ta hand om mig själv lite efter man vart sjuk så länge, känner att jag vill friskna upp mig..

Blir hemma i morgon också så man verkligen blir frisk. Ska även fira min lilla kusin som blir 5 år, Malte min stjärna! Sen träffa min älskling, var alldeles för länge sen nu..

Men nu ska jag äta, så vi höres!


Malte ♥

16e september 2010

Godmorgon!

Jag fick sova nästan hela natten. Vaknade en gång och somnade om ungefär efter en kvart, vaknade dels vid åtta så känner mig utvilad. Brukar annars vakna vid sex och igår halv sex för jag hostade så mycket.. Hoppas på att det börjar gå åt rätt håll nu!

Igår kväll så kom Anna hit, båda hade lika tråkigt så vi kollade idol, käka glass och drack te. as mysigt. Detta borde göras om tycker jag, vi bor så nära ändå så tar ej så läng tid att få skjuts dit eller hit..!

Fick en fråga om hur mycket jackan kostade som jag skulle köpa. Den kostar 4500-5000 kronor. Så hoppas den kommer ut snart så man kan KÖPA den!

Blir en hemma dag idag igen fast ska hem snabbt till farmor och farfar för farfar skulle fixa pannkaka så ska äta lunch där idag  men kan inte stanna länge för måste plugga lite då jag kommer hem. Tråkigt men måste göras!

Nu ska jag gå och krypa ner i min säng igen för att sätta på en ny film, det är jag och vindruvorna, haha! Men ha en bra förmiddag! Take care ♥


haha ser så liten ut på bilden! saknar sommaren...

Boomerang

Jag väntar, väntar och väntar på att dem ska börja sälja vinterjackor. Kommer inte köpa en från stadium i år för där hittar jag ALDRIG någon sne här i lilla Eskilstuna tar dem slut så fort.

Har kika runt lite på jackor och det stod först mellan Peak och Boomerang, men det blir helt klart en boomerang jacka. Dem är så attans snygga, tror det blir en marinblå eller en svart. Men den marinblåa är så snygg, typ dör för den.



Men tycker även att den mörkmörk bruna är as snygg också. Så nu står det inte vilket märke utan om vilken färg man ska ta.. Marinblå? Eller mörkmörk brun? Vad tycker ni? Lite tipps kanske.


Puss

IPHONE SKAL

Ska beställa detta iphone skal, hittade det på en sida as fina hade hon, till och med såna för 5000kr haha med massa saker på, haha. Men detta och kanske ett till kommer bli mitt!


love it!


Host, host

Sådärja. Nu har man kommit hem efter en eftermiddag hos farmor och farfar. Det var super mysigt, käkade god mat, fikade och fixade deras dator så fick lite pengar, tack så mycket! Jag älskar er! Ska till dem i morgon för att äta lunch sen blir det hem och plugga.

Kvällen ser tråkig ut, mamma ska iväg och dansa så det blir jag och tvn ikväll. Ska kolla först, halv åtta hos mig, sen idol och efter det kommer det nya "skånefruar" eller vad det heter, haha!

Aja nu ska vi snart käka så ska sitta här och bara dunka min favvo låt, ha en bra kväll kanske skriver lite senare om jag orkar!


Saknar så...

TRÖTT PÅ ATT VARA HEMMA!

Godmorgon!

Jag är så trött på att vara sjuk, men kommer nog bli att stanna hela veckan om jag inte blir bättre tills på fredag, har ganska bra lektioner då så man kanske kan jobba igen lite. Fast gulliga Emma i min klass skulle ta hem lite plugg till mig idag så det blir en pluggdag i morgon. Men kan vara skönt att få undan lite så man kinte känner att man ligger efter så mycket i skolan sen..

Vaknade halv sex eller då hade jag tröttnat på att ligga och hosta så jag gick upp samtidigt som mamma, fixade mitt te sen satt vi och snacka lite gymnasium. La mig framför tvn och bara slappa, lyckades att somna ett par timmar så nu känner jag mig lite mer utvilad. Satte på filmen " Mamma Mia" och tog en bit äppelpaj som jag och farmor gjorde igår. Hade det jätte mysigt hos henne och farfar så klart!

Ska nu hoppa in i en dusch för att få bort lite äckliga basiller.. Sen kommer farmor och hämtar mig, men ska hem lite tidigare idag för jag ska få mina pluggsaker sen fixa lite här hemma. Men det blir så tröttsamt att vara hemma så det är mysigare att åka till dem!

Aja nu ska jag duscha vi kanska hörs senare, ni får ha det så bra!

Dagens låt, Rihanna!


Sjukvåden i Eskilstuna, älskar den!

ELLER INTE!

Kan dem sitt jobb eller inte? Igår när jag skulle gå och lägga mig så började det klia och rinna ur mina ögon. Mamma sa att det akn vara pågång en ögoninflamation. Så sant som det va sagt, vaknade i natt av att jag inte kunde se något så försökte leta mig fram till toan, tvätta med lagom varmt vatten och usch vad läskigt det var. Somnade om och vaknade med samma problem i morse igen. Så mamma ringde vårdcentralen och fick tid runt tio.

Kom dit och fick gå in i labbet där dem tog stick i fingret sen ni vet en sån där pinne i halsen och då får man fan kräkreflexer.. Satt och vänta på mina provsvar och det visade sig att jag inte hade någon bakterie bara ett virus.. BARA ETT VIRUS?!?!?! I alla fall så fick vi sedan gå till en kärring rent ut sagt och där sa hon att allt var possetivt men va fan mina stora röda blodsrängda ögon då? Hon stoppa ner en till pinne i min hals även fast hon sa att det inte var halsfluss eller så? FORTFARANDE MINA ÖGON??? Sen sa hon att jag skulle gå hem och tvätta mina ögon med vanligt varmt vatten..

Mamma och jag fick damp och åkte hem.. Ska snart till farmor och farfar för att äta lunch och vara där hela eftermiddagen, ganska skönt! Man blir typ bara mer sjuk av att vara hemma (eller känns så...)

Aja nu har jag fått skriva av min agritationer, tack och lov för det!

Ha en bra dag, sköt om er!



 

 




Anna Johnsson

Du är min stjärt, love u!


ah det syns ju mycket... fuck




Push push baby

Sitter här helt ny duschad och har precis käka. Känner mig lite renare från alla basillisar nu, fast sen när man börjar hosta igen så är det tråkit.. Haha!

Imorgon ska jag färga håret eller jag vill det i allafall. Får se vem som vill, ska ju vara hemma från skolan imorgon också, måste verkligen bli frisk nu så man kan göra allt sen orka gå till skolan. Så jävla tråkigt att vara hemma och bara se ut, visst kan man gå ut och så men jag kan ju bara sitta stilla och hur roligt är det igentligen?

Aja nu ska jag sitta här så kanske uppdaterar senare om jag orkar, puss.


13e september 2010

Godeftermiddag!

Har ni sovit bra? Det har jag, sov hela natten utan att hosta med sen hostade man ju dock hela morgonen.. Har bara legat i soffan och kikat film, ätit kladdkaka och sen kom pappa hem med pizza, gott som fan! Ska bara slappa hela dagen och äta en massa tabletter, hehe...

Nu pratar jag med lilla Rinat som är magsjuk, krya på dig!

Ska spela lite spel sen bara ta det lugnt, vi hörs när vi hörs!


Hösten på språng

Jag älskar att vara ute och fota i naturen, tycker det är underbart kul och blir så vackra färger och allt sånt. Blev väl lite sådär bilder idag men vackra löv hittade man med så fina färger. Kan dela med mig av lite bilder.







Nej orkar inte ladda upp mer, mitt huvud sprängs typ. Ska krypa ner i soffan med täcket och sätta på en bra film och bara vila. Blir som sagt hemma i morgon för jag orkar inget just nu..

Hörs kanske senare, ha en bra kväll, love!

FOTA

Nu ska jag ut och fota lite innan jag ska käka, as ont i magen mår illa av all hosta.. Men kanske lägger upp lite bilder sen om dem blir bra, hej så länge!

12e september

Godeftermiddag!
Nu har jag typ vaknat till helt. Har inte kunna sovit något inatt för jag har så jävla ont i min hals (igen).. Men ska in till sjukhuset och ta lite prover sen för jag kan inte svälja, usch dem kommer stoppa ner något i min hals (alltså en pinnesak)...
Aja igår så va jag med brudarna hos Rinat och vi fixade oss, käka och bara hade mys. Sen gick vi till Simon typ kvart i nio och då var det typ fest, as kul! Alla drog vid tolv sen så städade jag och Simon, sen sov vi eller nej jag kunde ju inte sova så det var den längsta natten jag vart med om..
Blir nog hemma i morgon träligt nog.. Men ska vara social med min bebis nu, ha en bra dag!
älskloingen äter sig själv :D

FIESTA

Nu är vi brudar redo för FEST vill jag lova. Dunkar musik, dansar, tar kort och en massa skoj ska ni veta, haha.

Vi ska dra om en 45min typ så nu ska vi bara dunka musik och chilla osv, ha en bra kväll. Pussar till er♥

 


jag och anna

michelle, anna och jag

jag och rinat

jag och rinat

anna, bea, michelle, rinat och jag


coolingar


Hos Rinaten

Sitter hos Rinat ska snart hoppa in i en dusch, känner mig inte så ren sen så ska vi iväg på fest så då kanske man ska vara fräsch också!

Dem andra brudarna kommer snart hit och då blir det lite mer fart i lägenheten vill jag lova, vi ska iväg vid nio så det är ett tag kvar, men ska sätta i saker i mitt hår så jag får lite lockar, hoppas det blir bra!

Men nu ska vi dunka musik och då ha det bra, inlägg med en massa webbilder kommer sen på oss ALLA, hihi..


as gammal bild på mig och Rinat, hahahahaha

11e september

Godmorgon!

Ja som vi alla vet så hände det något hemskt den 11 September 2001 och vi alla minns det så väl. Det är ju hemskt men man märker att dem inte skriver det i tidningarna längre, inte så mycket om det på tv eller inte ens de filmer som gjordes pga av detta visas.. Tycker det är lite konstigt. Det ska ju vara en minnes dag för dem som var med om det. Tycker jag är sjukt dåligt!

Till gårdagen.. Jag och mamma kom dit vid halv åtta samtidigt som Amanda och Rebecca och lilla hunden Miro. Så vi gick upp, fixade kräftorna sen fixade Sussie det sista. Vi började äta runt åtta och det var as mysigt och gott, hihi. Kul hade vi! Sen kom Michelle och Anna upp en stund då vi skulle fika med glass och massa gott, kul att träffa er brudar! När dem hade gått efter en stund så kom Simon, haha. Han är så söt min älskling!

Jag  och mamma åkte hem runt halv ett se somnade jag ganska så snabbt jag kom hem, tack för en underbart trevlig kväll!

Idag ska jag städa rummet och huset, sen ska man till Rinat för att fixa sig med brudarna och sen drar vi på fest, nice som fan!

Nu ska jag kika tv så vi hörs, puss!





Ja vi alla vet vad som hände...

VILL ÄVEN SÄGA GRATTIS TILL JESPER HELLBERG SOM FYLLER 15ÅR IDAG, GRATTIS!

 

 


KRÄFTSKIVA

Sitter här och lyssnar musik med mitt onda huvud, men inget stoppar mig då jag ska iväg någon stans. Ska ju som sagt på kräftskiva med mamma hemma hos Sussie och Rinat, kommer bli toppen mys!

Är helt slut i min nacke, rygg och allt, jag vet inte vad som hänt men det är as jobbig, tror det gör så att jag får lite ont i huvudet och mådde lite illa på dagen där..

Har inte så mycket mer att skriva ska gå och våga till mitt hår sen sätta upp det i en bulle och fixa till mig lite med kläder och bättre på sminket lite, ha en bra kväll!



just nu, men nu ska man fixa sig!


FREDAG

Som sagt.. Idag är det fredagm sista skoldagen och mitt huvud är lika tungt som en häst. Jag har så ont i mitt huvud så det finns inte. Men ska proppa i mig lite tabletter sen springa till bussen.

Slutar 20 i 3 och då ska man ner snabbt på stan med Rinat och köpa strumpbyxor, kanske en ögonbryns penna och ja lite smått. Sen ska jag hem med mamma, fixa mig lite och sen vid sju ska vi inte till stan igen för att gå på kräftskiva hos Rinat. Kommer bli så mysigt, bara tjejer så då blir det nog lite mer skratt än gubbskratt, ha ha...

Aja nu måste jag packa ner det sista, sätta på mig en fet halsduk och lite sånt. Ha en bra dag mina kära läsare, puss ♥



en verkligen minnes värd kväll, söta vi är, hehe!

 

 


PANNKAKOR

Har precis käkat pannkakor mumma så gott det var! Tänkte berätta lite om gårdagen som spenderades med min älskling!

Kom till han efter skolan runt halv fyra, vi sov ett tag för båda var väldigt trötta, men det var jätte mysigt. Sen vaknade vi vid sex och då kom hans mamma hem, Anna och lilla Jecky. Vi lagade mat tillsammans och vi lagade tacos, mums. Sen käkade vi runt halv åtta och bara pratade och massa. Hans mamma hade fixat fika och så men kunde inte stanna kvar så länge eftersom jag skulle sova hos Rinat och Simon skjutsade hem mig runt halv nio.. Eller ja hem och hem, men hem till Spenat!

Idag va jag i skolan sen träffade jag bebisen lite snabbt. Vi låg bara framför tvn och glodde. Sen var jag tvungen att åka hem på direkten när mamma slutade jobbet. Har även skit ont i halsen och huvudet så kommer inte orka plugga något.. Men har i alla fall tagit lite tabletter och så! Vill inte bli sjuk igen!

Aja har inte så mycket mer att skriva förutom att jag älskar Simon Le och Rinat Efraim, tack för dagarna, kärlek till er ♥

Jo juste! I morgon har jag och mamma blivit bjudna på kräftskiva hem till Rinat, så mysigt och kul kommer vi ha! Typ bara tjejer där, hihi!



Linda Pettersson (L) Rinat Efraim

SKOLAN

Sitter i datasalen med klassen typ. Vi har ett SO arbete att fixa om politik och allt sånt tråkigt. Fast har fastnat lite för det men ja det ska vara klart på måndag och fan så bra jag jobbat!

Ska hem till älsklingen när jag slutat kan berätta senare om våran mysiga dag vi hade igår och vilken god middag jag käka med deras familj. Aja nu sluitar vi för dagen, vi hör senare!

PUSS

Simon Le ♥

Idag är det våran dag. Har nu tillbringat två månader med dig och jag bara älskar det. Vi har gått igenom mycket i vårat förhållande men jag tror att allt som hänt gör oss bara starkare.!

Jag älskar dig mer och mer för varje dag som går, idag ska vi bara njuta av våran dag eftersom vi har bestämt vad vi ska göra den tredje månaden.

Du är mitt allt älskling, jag älskar dig ♥


För evigt min, för evigt din, för evigt vår


Tears in heaven

Har nyss kikat på idol med mamma. Det var en kille som sjöng denna underbara låt. Lyssnade på den förut med nu är jag helt fast i den igen, usch vill bara gråta den är så underbart vacker vill jag bara säga!

Ska borsta tänderna sen ringa min älskling för att sedan kunna sova så gott, godnatt på er!




hur sover jag och Simon igentligen? Hihi, älskar dig mitt hjärta du är mitt allt ♥

Tråkig tröja?

Jag hade så tråkigt efter jag käkat så då tog jag fram en svart tröja som ser så tråkig ut. Visst kan det vara snyggt med en helt svart tröja men jag ville göra något med den.. Förra året då jag va i Stockholm innan jul så köpte jag en massa nitar. Dock så hade jag bara stjärniga nitar kvar, ville ha mina feta fyrkantiga, skulle bli så mycket finare.

Men i alla fall så fick jag något att göra som tog en kvart kanske? Ja ni kan ju  få se ett resultat, den blev ganska så cool på!

Före:


Efter:




Ganska så nöjd själv och det var ju inte så svårt så det va kul. Jag hatar sånt som är svårt speciellt idag när jag  inte är på humör ska ni veta!

 

Aja nu blir det dyka ner i böckerna och plugga setnhårt, vi kanske hörs senare.

 

Puss


Tacos

Har precis städat undan det sista i huset. Känns så underbart bra vill jag bara säga!

Ringde farmor vid två för jag hade så tråkigt så cyklade ner till henne vid halv tre ungefär. Vi fixade hennes nya tv, jag fick även ett rött läppstift av henne, super fint! Vi käkade även glass och bara pratade, Var jätte mysigt. Hon skulle dock iväg vid kvart i fyra så då cyklade jag hem och fortsatte med städandet och allt sånt.

Just nu lagar mamma tacos och jag bara älskar doften. Vill bara äta på direkten. Efter maten ska jag ta en promenad med mamma sen sätta mig och plugga lite NO. Det är väl helt okej eftersom jag har ett omprov på torsdag. Så det måste ju gå bra!

Men nu ska jag äta, vi hörs senare! Ha det bra så länge ♥



älskar dig min brylling, tur att man har dig!

 

 


Back from school

.. Ja iegntligen slutade jag vid halv fyra och det skulle jag gjort. Men har fått urinvärksinfektion så pappa fick hämta mig...

Har nyss käkat lunch och nu ska jag snart börja storstäda. As jobbigt att sitta ner blir kissnödig hela tiden då, inte alls kul.. Men det är väl bara att dricka en massa tranbärsjuice tills man fått sin medicin.

Aja har inte så mycket mer att skriva, ska baka sen städa sen fika de jag bakat sen plugga. Haha har en massa att göra, men men är ju inte så sjuk så jag måsste ligga ner hela dagen!

Ha en bra förmiddag!


bild från förra veckan


Snabbt

Igår hann jag inte blogga för jag var med min söta Anna och jag berättar senare vad vi gjorde. Kom hem runt halv åtta då drog jag igån mitt pluggande och var kla runt nio.. Usch och jag var så trött...

Ska snart springa ner till bussen, på med dem rosa conversen och sedan springa till bussen. Efter skolan idag ska jag hem, städa och plugga. Ganska skönt faktiskt.

I morgon blir det planer att träffa älsklingen, våran dag då!

Men hinner inte skriva mera nu, lovar att skriva runt fem idag sen, slutar halv fyra!

Puss


dagens outfit:

Svarta jeansleggings
Vit t-shirt
Svart halsduk (ny)
Rosa converse

6e september 2010

Godmorgon!

Sitter här helt klar och fattar inte att jag blivit så snabb på morgonen, hehe. Jag går alltså upp onödigt tidigt. Så nu när man kommit in i denna vana så är det bara att sova längre eftersom jag är så snabb, duschat, fixat håret, käkat frulle, sminkat mig och valt kläder på en timma?! Är det möjligt..?

Aja om en halvtimma ska man åka till skolan, får skjuts av pappa eller farfar beror lite på! Slutar vid tre och då ska man ner på stan, får se hur allt blir få inte tag på sötnöten Hojin, men får ringa henne på lunchen!

Har inte så mycket mer att skriva men en svar på kommentar kan man ju dela med sig av!

. om Dålig update:

hur får du så fina lockar i håret?super fint! puss <3

Svar: På den sista bilden i förra inlägget så gjorde min frisör mina lockar och det var med en plattång. När jag själv gör mina lockar blandar jag lite med plattång och locktång för att få dem lite mer fylliga lockarna. Men för att få de lockar jag hade på sista bilden använder man bara plattång!

Ha en bra dag, kram!


frisören som har gjort lockarna med plattång!



Ha en bra dag folket, kramar till er ♥


Dålig update

Förlåt för jag inte har vart så aktiv det närmaste dygnet. Igår blev det en fullspäckad dag. Först hjälpte jag pappa att jobba lite, sen hem och käka, duschade ocg fixade mig. Runt tre åkte jag hem till Tove där vi fixade oss lite mer, hjälpte henne med maten och allt sånt. Folket kom runt sex så då käkade vi, pratade, Tove öppnade presenterna och sen blev det fika. Av mig och rint fick hon ett halsband, en ring och sen en toalettrulle med olika sexställningar och en snopptandborste. Fyller man 15år så gör man det! Hon fick sig ett gott skratt åt de roliga sakerna i alla fall.

Runt nio så tog jag och Rinat bussen till stan och då drog jag med Rinat på fest. Sprang upp till henne och fixa oss lite till sen tog hon ett par klackisar, snyggingar! Mötte Simon innan bron vid nyfors sen gick vi till järntorget där de va fest, Anna som hade. De va kul eller jag hade i alla fall kul, tack alla som var där, det var trevligt att träffas!

Jag och Simon stack hem runt ett och då när vi kom hem badade jag och sen la vi oss i sängen och kikade film, fast jag var så trött så jag somnade i filmen. Vaknade sedan av att min gulliga pojkvän låg och pussa på mig, han är så mysig, min stjärna ♥

Jag och Simon vaknade runt halv elva idag, eller jag väckte han då för jag var as hungrig. Låg och myste lite sen vid elva så käkade vi frulle. Gick och la oss igen för att kika film men ja.. Båda somnade. Sen vaknade vi, gick och bada sen kika en till film sen skulle jag hem. Hade en underbar kväll, natt, dag men min älskling, du är guld!

Kvällen har tillbringats till plugg och käkat kebab, mummms! Är typ klar med allt pluggande så det känns as bra, har delat upp pluggandet som jag ska ha prov på Torsdag.

I morgon ska jag eventuellt fika med Anna och Hojin. Annars ska jag träffa min söta lilla Anna, så kul! Fast senare på kvällen blir det åter igen, PLUGG..!

Nu blir det lite bilder innan jag ska ta och baka chokladbollar, hihi.


kvällens outfit..

Tove öppnar tandborsten

och.. toalettrullen..

en söt bild på Anna då vi köpte subway!

jag och Anna förra veckan då vi testade skorna jag köpte. love

jag och Michelle förra veckan! love

en bild efter jag klippt mig..

 

Nu ska jag baka, puss


G R A T T I S ♥

JA MÅ HON LEVA, JA MÅ HON LEVA.
JA MÅ HON LEVA UT I HUNDRADE ÅR..

JA VISST SKA HON LEVA JAG VISST
SKA HON LEVA, JA VISST SKA
HON LEVA UT I HUNDRADE ÅR..

GRATTIS TOVE PÅ DIN FÖDELSEDAG, JAG ÄLSKAR DIG,
DU ÄR MITT ALLT OCH DU ÄR SÅ UNDERBAR. DE TVÅ ÅREN JAG KÄNT
DIG ÄR UNDERBARA. UTAN DIG INGET MIG! GLÖM ALDRIG DET!

Nu får du cykla utan cykelhjläm, ha sex, straffmyndig, kolla barnförbjudna filmer och köpa energidricka!


jag kommer alltid att älska dig ♥


TRÖTT

Kom nyligen hem från Simon, vi myste hela kvällen lång men innan det gick jag först på stan med Rinat och Henke sen efter en stund kom Elin. Jag och Rinat köpte present till Tove som fyller om en timma ungefär. De blev lite smått, kan skriva i morgon eftersom jag vet att hon läser min blogg så kan jag inte skriva det här, hehe.

Gick på stan med Elin en stund sen, träffade på lite vänner och sen kom Ludde och Dogge, satt med dem på donken sen kom fler vänner osv.. Haha! Tack allihoppa i alla fall för en underbar dag!

Ska snart sova, måste vara pigg till Toves dag, ska ha på mig mina nya klackar, inte för jag kommer ha dem inomhus men dem är så snygga så måste ha dem, hihi!

Men bjuder på en underbart bra låt, Simon och jag lyssnar på den hela tiden. Den är sorlig och allt men så fin när den här lilla prinsessan sjunger den!




Sov gott alla mina kära läsare, hoppas ni haft en bra kväll och att ni som festar har det kul! Lite avis men kanske blir något i morgon!


jag älskar dig, snart två månader med dig. mer ska det bli, kommer alltid att älska dig ♥

3e september 2010

Godmorgon!

Somnade riktigt tidigt igår och känner att det var behövligt. Så idag känner jag mig pigg och redo för fredag. Dagen blir lugn med skönba lektioner i skolan och en massa bra folk efter skolan. Ska även träffa min älskling idag, men ska vara hemma och mysa med familjen ikväll. I morgon blir det som sagt att fira Tove där vi blir bjudna på middag och en massa mys. Kärlek till dig gumman ♥

Ska snart leta fram något att ha på mig, får se vad jag hittar för kul? Blir nog jeans och något för jag vill inte ha leggings så, haha.

Men jag skriver nog senare ikväll eller när jag är hos Simon. Ha en jätte bra dag, ta hand om er i kylan!



NEW

Nya skor från "Nilsons 700:-"





Mitt "nya" hår, haha!



Älskar lockarna som hon gjorde!

Nu blir det mat sen barnvakt, pusssoosss


PROBLEM

Har vart problem med blogg.se så min inlägg har inte kommit upp eller så..

Imorse så åkte jag som vanligt till skolan och är så nöjd över mig själv att jag jobbade så bra i skolan, det känns så underbart skönt efter vill jag lova!
Efter skolan åkte jag ner på stan med Tove, köpte ett par skor (bild kommer sen) och sen fikade vi. Det var så underbart att vara med Tove idag, var för länge sen och vi hade så kul. Gumman fyller på lördag då blir det en kväll hos henne som sedan slutar hos Simon. Ska sova hos han på lördag, mys!

Efter jag fikat med Tove och Rand som kom en snabbis så gick jag och klippte mig. Det blev as bra, tog bort de slitna och nu är det mjukt och fint. Malin min frisör lockade håret lite så ni kan få en bild på hur det blev.

Mamma lagar just nu lasagne ååhhh gud så gott det kommer bli, luktar i hela huset vill bara äta NU, så hungrig!

Men nu ska jag plugga lite sen fota mina nya skor, ha en bra kväll!♥



Svar på kommentar:

Anonym om Sjuk, igen..:

vart har du köpt din klänning?
tacksam för ett svar! :D

Svar: Jag vet inte vilken klänning du menar, hehe :)

 




2a september 2010

Godmorgon mina kära!

Hinner inte skriva så mycket, ska klippa mig idag iaf sen nu ringa pappa och fråga efter pengar till ett par skor, man får hoppas på att han är glad idag! La undan de sista 36 orna så jag vill verkligen ha dem, kostar bara 700kr!

Men nu hinner jag inte skriva mer, ha en bra dag!

GÅR INTE ATT LADDA UPP NÅGON BILD...

 

 

(svarar på kommentarerna sen)


Simon

Är hemma hos Simon och bara tar det lugnt. Har pluggat lite svenska har gjort klart det så då kan man lämna in det i morgon! Skönt! Vi ska snart gå till Johan för Simon ska sova där, mamma hämtar mig efter hon dansat runt halv tio.. Vi kanske hörs efter annars ha det så bra!
Puss
älsklingen då han va liten (jag som tog fotot)

1a september 2010

Godmorgon mina kära läsare!


Har ni sovit bra? Jag känner mig utvilad men ändå as trött i ögonen.. Kände mig inte så fin i ansiktet i morse heller så blev en rejäl sminkning, haha. Såg så trött ut och jag vet inte vad.

Sitter här med blött hår i en stor handduk och kollar igenom mitt schema. Två lektioner hemkunskap idag, kan det bli bättre? Först en gång på elevensval sen på min riktiga lektion. Kommer vara så varannan vecka. En veckan har vi bild och andra hemkunskap. Men kommer alltid ha hemkunskap på onsdagar som elevensval, wihoo!

Hinner inte lägga upp dagens outfit idag så kan bara skriva att jag har mina nya marinblåa jeansleggings och en vit tröja från monki. Blir nog en halsduk idag, skinnjacka och converse. Ska köpa en till halsduk idag tror jag!

Men nu hinner jag inte skriva mer, ha en bra dag!

Kärlek till er...

VILL HA NU!

 

 

 


RSS 2.0