Jag skulle vara någon annan om du fick önska nått

Allt är upp och ner, ingen lust med detta. Min älskade syster åker till USA ett halv år på Tisdag, kommer sakna ihjäl mig. Kommer inte klara mig utan henne. Jag älskar dig min älskade syster, du är underbar!


Städfredag?

Vaknade vid åtta idag och fråga mig inte varför.. Men som tur va så somnade jag om på soffan tills klockan närmade sig tio, skönt! När jag väl vaknat till så blev det att börja städa lite smått, men jag gjorde detta till en storstädning. Så nu är mitt rum underbart att vara i, jag och Emma kommer trivas ikväll haha.

Ikväll har syrran fest här hemma så jag och Emma följer med på ett hörn. Hoppas det blir trevligt och mycket folk, ja det kommer de att bli! Roligt. Hoppas alla får en bra fredag som jag, fred ut!


önska alla bitar kunde falla in på rätt plats. kan inte vänta längre snart..


It's time to go

Har vart på slagstaglass och hälsat på hos farmor och farfar ikväll. Då jag kom hem testade jag att göra en glass med hjortron i. Nu står den på frysning så får smaka på den i morgon! Just nu pratar jag lite med Elin och snart blir de att gå och sova. I morgon blir de nog en dag på stan sen kvällen hemma med Emma, lite fest!

Helgen blir en fest!



liten glass


Jag blir så trött på vissa..

Jag orkar igentligen inte skriva men jag gör de ändå. Dagen spenderades hos Emma och ikväll får vi se vad kvällen har att bjuda på. I morgon ska syrran ha fest får se om en vän kanske vill komma över, skulle vara kul! Hoppas även att planerna som är lite halvt planerat att åka utomlands med Emma, hennes mamma och lilla syster en vecka skulle vara underbart. Blir i sånt fall sista minuten och lutar mot att besöka Rhodos. Jag har själv aldrig vart där men dom har det och sa att de va underbart!

Jag hoppas och jag tror. Fan vad härligt det skulle vara! Detta blev nästan ett Emma inlägg..


du är då allt för bra!



Så många frågor utan svar

Dagen har spenderats hos mormor och morfar med små kusinerna. Fikade, spelade spel och bara myste. Kvällen kommer bli bra, ska ta mig till Emma om några timmar och sedan vidare mot golfbanan. Blir att möta upp grabbarna för lite golf och sedan får vi se om vi tillbringar kvällen med dom eller om jag och Emma drar till henne och färgar mitt hår. Håret ska färgas i alla fall, en sak som är säker.

I morgon väntas en dag hemma hos min Faster med alla kusiner i Slagsta. Kommer bli jätte mys. Länge sen man hälsade på dom ensam.. Nej nu dax för fix, haha.
Pöss ha en bra Tisdag

Lite bilder från förra veckan då jag va på semester med mamma och pappa.

 



Jag ska minnas dig som något bra

Nyligen kommit hem från farmor. Va och myste med henne och farfar några timmar ikväll. Blev massa prat och god glass. Igår träffade jag Emma. Vi gjorde massa knasiga saker innan vi och grabbarna åkte hem till mig för lite bad och mys. Senare åkte jag hem till en sötis och sov där. Vi vaknade runt halv två så känner mig lika trött fortfarande haha.. Men mitt mål innan jag sover är att städa klart rummet för i morgon kommer Emma till mig ganska skapligt för bad och sol. På kvällen ska vi kanske spela minigolf med grabbarna, jätte mysigt!

Nu ska jag ta tag i det sista, tankar till alla i norge! puss




Stadens gator

Efter att Emma och jag gick olika vägar efter en liten stund på stan så kom de upp en massa tankar. Att jag som liten gått på dessa gator, sprungit runt och lekt en massa och vart lycklig. Kan knappt fatta idag att man har vart lycklig i denna stad. Eskilstuna, en stad som de inte alls finns mycket lycka kvar i. I dagens läge består den av svek, hat, lögner ja allt som man faktiskt mår dåligt utav. Om man är på fel sätt ska man ogillas, om man är på ett annat sätt så ska man ogillas från de andra hållet. Varför kan man inte bara acceptera alla. Visst man behöver inte umgås med alla men att hålla på med skit snack och hata den hit och den dit gör mig så trött på allt. Ibland blir de så att jag hamnar i mellan två kretsar och det gör mig ganska så förvirrad. Jag har insett att jag inte orkar välja eller passa mig in hos alla olika personer. Dom som umgås med mig för gilla mig för den jag är. För hur jag är osv.

Att finna lycka i staden tar lång tid. Tror fler människor behöver kärlek för dom ska kunna glädjas åt andra. Aja skönt att skriva lite. Ikväll blir det några från gänget, mys! puss


Försvinner bort ett tag, till min säng alltså..

Detta har vart en av de segaste dagarna i mitt liv. Visst jag har inte haft orken till att hitta på något och har sovit hela eftermiddagen. Känner mig fortfarande inte utvilad så kommer nog sova som en stock i natt, skönt! Om en halvtimme börjar en film som heter " Systrar i jeans, andra sommaren " tror jag och jag har bara sätt den första så de va ju bra!

I morgon åker två vänner till Malta på språkresa i tre veckor. Gud så jag kommer sakna dom. Känner att alla bara åker iväg.. Mamma och pappa pratar om att åka i väg i veckan men jag har ingen lust att åka bara sådär. Skulle vara skönt om allt va planerat men ah får se hur de blir med det. Nu ska jag ladda upp för filmen innan jag sover i min underbara säng, poss!


Hej?



Seize the soul and heart

Gårdagen blev inte som planerat. Karolina och Sandra kom till mig och vi grillade och satt ute i timmar och bara prata, lyssna musik och hade allmänt mysigt! När dom skulle dra hem så drog jag iväg på fest, fyfan vilken fest. Dansade ända in på småtimmarna och landade i Angelicas säng runt tio imorse.
Idag blir det att bara vila och återigen vila. Kanske uppdaterar senare men nu ska jag slå på en film och bara mysa ner mig med lite glass, fred ut!


Bild från igår, tog den från Marias blogg. (mariaarvidsson.devote.se)




Jag ska aldrig mer försöka

Dagen igår spenderades i Stockholm hos min kära broder med familj. Det var otroligt mysigt och önska att jag kom bort från allt en längre stund. Känner att jag behöver det efter alla omständigheter, så trött på allt! Bilder från Stockholm beskriver mer än ord, detta är kärlek!

 
 


Stolt faster till lilla killen!


Ta vara på tiden innan det är försent

Har vart mycket på senaste tid. Har träffat vänner, sovit borta. Tror inte jag sovit hemma på tre nätter nu, ändå ganska skönt! Igår blev det fest, onsdags fest. Va förbi krogen och hälsade på lite, dansa på bordet. Ja som sagt det var ett jävla drag överallt. Kvällen slutade med att jag och Sandra badade i fontänen och det var svin kallt. Men man måste göra allt innan det är försent, haha.
Idag vet jag inte vad som sker, känner mig ganska trött och sliten. Nöjer mig nog med en myskväll antingen själv eller med sällskap.
På lördag blir det gänget hos mig med grill, bad och dryck. Sommaren blir nog bra trotts allt. Nu blir det fortsatt film, take care!

 
 

Sandra Cederholm ♥




LOVE


Vart tog allt de bra vägen?

Denna dag började segt och kommer antagligen sluta segt. Vaknade runt tio och har bara legat ända fram tills nu då jag fick i mig lite mat. Jag känner mig inte sjuk, inte döds sjuk, haha jag känner mig bara allmänt seg. Har ingen lust att göra något bara vara. Samtidigt som jag vill göra något, kanske något galet eller bara något vanligt?
Ja ni ser ju hur jag skriver, lite konstigt men jag har inget att skriva förutom att allt är segt.

Får se om jag får arslet ur vagnen och hittar på något eller om jag bara är hemma och vilar, en seg måndag. Vill sola bada och ligga vid poolen men nej, vädret tillåter inte det heller. Så vad gör man istället, sitter inne och kollar film? Nej detta blev ett inlägg men bokstavligt talat en jävla massa tankar.. Ha en bra måndag vi kanske hörs sen!


Öppna din dörr och säg att du vill ha mig här

Jag har inget att skriva, är helt tom på ord och tankar. Har fått massa skit som man nu fick reda på att det kanske var mer tvärtom. Jag orkar inte sånt, jag orkar som sagt inte tänka. Ska ta min Ben & Jerry's och mysa ner mig med täcket och film hela natten, vill bara få ut allt!
Jag behöver dig..♥



Grab somebody sexy tell 'em hey

Kom nyligen in efter att vart ute en stund i solen, blev inte så länge eftersom alla moln kom fram hela tiden. Igår åkte jag tidigt till Emma och vi cyklade nog fler mil kan jag lova. Vi var och bada i sommarhemmet, va på stan, åkte till stenby, hem till Karolina, till Borsökna och vidare hem till Emma i skogstorp. Ja som sagt, vi var överallt..

Det var jätte kul att Karolina kom hem igår, underbart att se henne. Brun och fin var hon, vi träffade Oscar och Rasmus i Borsökna för ett "nattbad" och sen cyklade vi hem grabbarna till Oscar innan vi gav oss hem till Skogstorp.
Ikväll, andra planer. Blir fest, fest och massa fest. Kommer bli super bra länge sen jag festa nu, mumms! Så kanske skriver innan jag drar till Emma för lite fix och sånt där. Poss!


En suddig bild på mig och min fina vän Douglas!


När vi gick hand i hand

Soldag idag med, underbart! Ska snart åka hem till Emma sen rör vi oss till sommarhemmet. Hoppas på lite folk där så de blir lite fart, hehe. Vi kan dock inte vara där så länge för vi har lite saker att uträtta eftersom vi ska överraska Karolina ikväll och i morgon.
Ska till Karolina runt åtta, hoppas vi kanske drar till Borre för kvällsdopp, skulle vara mys! Längtar som satan tills hon kommer hem, ska bli så kul!
Nu är de dags för mig att packa de sista och fixa mig lite innan mamma hämtar upp mig, ha en bra Fredag i solen, poss!


Kärlek till er mina tjejer!


Chest to chest

Nu är det dags att sova. Känner mig inte så trött men blir nog de då jag lägger mig ner i mitt mörka underbara rum. I morogn väntar som sagt en ny dag och då ska jag vara glad, nu ska jag sova. Kanske hinner blogga innan jag rör mig mot Emma för lite häng i Sommarhemmet. Puss till er!




It was a time

Att man kan ha förhoppningar är både bra och dåligt. Men att hoppas för mycket kan bli för farligt. Man gör upp en massa tankar i huvudet om hur man verkligen önskar att allt kunde bli, men nej. Där suddas dom ut och det hamnar massa skit på de tomma platserna.

Mina senaste dagar har vart mys. Har träffat min moster och alla kusiner, Emma har sovit hos mig och grabbarna va här och bada igår. Idag vaknade jag upp med Emma och vi har myst hela dagen. Min kväll blev underbar med mysiga tjejer som jag saknat. Kan bara säga att de händer alltid lite knasiga saker då man är med dom, minnen som man alltså aldrig glömmer! ♥

Morgondagen blir väldigt bra, Karolina kommer hem efter en vecka utomlands, äntligen! Jag ska vara med Emma hela dagen de behövs i all depp.. Vi ska fixa lite saker tills Karolina kommer hem, åh kommer bli toppen. Så mycket man har att berätta för henne också.

Kanske bloggar sen, detta börjar bli för långt, fred ut!


DET GÅR BRA NU!

Först måste jag säga att jag är så jävla lycklig. Fick reda på idag att jag kom in på den linjen jag sökte till (Samhäll beteendevetenskap på Rekarne).. Trodde inte jag hade en chans efter alla omständigheter men jag lyckades och de va värt allt som jag kämpat med under våren. Åh jag kan inte beskriva min lycka!

Dagen i helhet har vart toppen, shoppade lite med syrran åkte till Emil hennes kille och va där ett tag och nu kom jag precis hem. Får sällskap ikväll så blir lite film och mys, underbar dag! Åh jag bara känner hur allt blir bättre och bättre, ren lycka! I morgon ska jag träffa Emma, underbart vet inte vad vi ska hitta på men något skoj blir det väl! Nu ska jag hjälpa mamma med maten sen blir de lite städning osv. Ha en bra Tisdag, fred ut!


obeskrivligt lycklig! gaaaaah


Först då kan jag va din vän

Som ni kanske märker har jag inte haft så mycket att göra idag eftersom jag vart så otroligt aktiv på bloggen idag. Men de kan ju vara lite kul ibland också. I morgon ska jag ner på stan med syrran och shoppa lite sen blir det att träffa en gosse. I morgon händer det i alla fall något. Lördagen va lugn, söndag lugn men en heldag på stan, idag en hemma dag. Nej nu är det dags att göra något så ser frem emot morgondagen!

Nu blir det lite filmtittande innan jag bäddar ner mig i sängen för att hoppas på bra sömn utan en massa hostande. Så man får hoppas på det bästa! Vi hörs nog i morgon innan jag drar mig till stan, ha en bra kväll, love!


bild från kryssning i våras, saknade tjejer ♥


- du säger att kärleken aldrig vart till för dig

En lång och slapp dag var nog ganska så behövligt med tanke på min hosta som aldrig vill ge sig. Har vart hes i två veckor och hostat en vecka, blir så trött.. Att vara hes har jag inget emot men hostan kan bara gå och DÖ.. Va nyss och lämna tillbaka två filmer som jag hyrde igår, två riktigt läskiga filmer som jag aldrig mer vill se, haha..

Retsen av kvällen vet jag inte vad som väntar mig, antingen får man sällskap ikväll eller inte. Skulle träffat Tove men har inte hört något från den lilla bajsen så ah man får la se.. Nu ska jag dunka musik och forstätta med mina påbörjade naglar, hoppas dom blir fina! Happiness and love♥


När jag va i Stockholm köpte jag med mig nitar, måste dock ha några fler. Men ett resultat blev det i alla fall!


Alla bitar börjar falla in på rätt plats

Idag är det samma dåliga väder som de va igår. Men idag har jag ett leende på läpparna som ger mig rysningar genom hela kroppen. Känner att mognaden tar över mitt lekande eller vad man kan säga. Jag börjar inse saker som är fel och vill ha dit dom rätta delarna på plats istället. Att ta kontakt med en vän som jag umgicks med en hel del förra sommaren och även förra hösten och försöker lösa ett misstag som jag gjorde och säga att de va mitt fel.

För att göra detta krävdes de mycket mod och jag va inte säker först för jag va rädd att få ett sämre svar än vad jag fick. De svar jag fick tillbaka gjorde mig gladare än vad jag trodde. Alla minnen började rusa upp och jag vet inte själv vad jag höll på med då jag gjorde detta misstag. En kille som kom emellan och förstörde som nu är ute ur mitt liv och jag bara känner att jag inte kunde må bättre än vad jag gör nu.
Det jag säger kanske låter grovt men de va så de va och sanningen kanske svider för vissa men jag vill bara skriva av mig att de va så de var och ett misstag som jag lärt mig av. Man får bara hoppas på att de löser sig och att allt kommer gå frammåt, för jag saknar det.. Allt de galna med henne som va de lilla extra..

Nu ska jag fixa lite på mitt rum och jag känner också att jag blivit modigare som person och att min mognad tar över allt lekande.. Det gäller att ta tag i saken, vi hörs! Fred ut


What goes around comes back around

Äntligen fick jag sova ut, underbart. Känner mig piggare än vad jag har gjort tidigare i veckan och det är ett stort plus! Idag har jag inte så mycket planer framför mig. Ska ner på stan runt två för en lunch med Viktor. Får se om vi hinner gå på stan en stund annars så rör jag mig hem efter lunchen!
Ikväll kommer min efterlängtade Emma hem, jippie! Så blir att träffa henne i veckan och vi inväntar Karolina som kommer hem på fredag.

Har inte så mycket mer att skriva utan att vi hörs kanske innan stan annars senare, ha en bra Söndag. Fred ut!




I know you want me back
It's time to face the facts
That I'm the one that's got away
Lord knows that it would take another place, another time,
another world, another life
Thank God I found the good in goodbye
--------------------------------------------------------------------------

- Beyoncé




You don't deserve my tears

Gårdagen blev super bra. Blev dock inge Göteborg med Tove pga lite om ständigheter. Så istället tog vi ett tidigt tåg till Stockholm för lite shopping. Fick med mig ett par svarta låga converse, två tröjor, nitar till mina shorts och sen lite annat. Jag hade lite tur med mig igår då jag blev tvungen att ta storlek 35 på conversen och gjorde då att dom kostade 350 ist för 700 kr. Det gjorde nog min dag!

På kvällen blev det fest. Jag och Tove kom dit runt nio och var inte hemma förän vid fem på morgonen. Jag hade super roligt och mysig kväll. Denna kväll har jag bara vart hemma. Känner mig lite nere, trött och ja, bara en massa tankar som jag aldrig kan släppa. Bygger upp massa förhoppningar som sedan bryts ner och jag blir som sagt lite nere. Men det är bara att försöka sluta hoppas för mycket, allt löser sig tillslut!

Nu blir det lite mys vid tvn innan jag lägger mig för att sova ut på nästan en hel vecka. Blivit sena härliga sommarkvällar varje dag på senaste tid. Så ni får ha en bra lördags kväll, fred ut! ♥



I wanted you bad
I'm so through with it
Cuz honestly you turned out to be the best thing I never had
I said, you turned out to be the best thing I never had
And I'll never be the best thing you never had
Oh baby I bet sucks to be you right now



RSS 2.0