- En dröm kan bli sann

Nyligen kommit hem från Michelle. Igår kollade vi massa filmer, åt gott och bara myste! Simon smsa vid halv två och undra om vi ville åka till donken och käka glass, de tackade vi inte nej till! Så va hemma hos Michelle runt tre igen.
Idag var jag med henne på läkarbesök, sen lagade vi mat och kolla ännu mer film. Ikväll blir det att plugga lite, kanske sola osv.

I morgon åker jag till Stockholm med Emma för shopping och mys. På kvällen blir det träning, första is träningen. Efter det mys med några från gamla klassen. Vilken bra Tisdag! Maskeradkläder är dels beställt, woho!


When the leaves change into yellow

Vilken fest! Började hemma hos Anna med henne och Michelle, åt godsaker och körde lite spel. Tog sedan bussen till stan där vi bytte buss ut mot ärla, verkligen landet! Där var det fest tills bussen vid halv två hämtade upp oss. Emil skjutsade hem mig och Michelle, snäll som han var!
Idag har man slappat framför tvn. Mamma och pappa kom hem med lite presenter till mig som tack för att jag tog hand om hundarna, mys!
Sitter nu med en kopp kaffe och snart blir det en dusch. Myser hos Michelle inatt med godsaker och film. I morgon ska man sola och plugga, fyfan för PLUGG!



Tycker om er, massor!


Du och jag ska dit

Hade en underbar fredag med min man. Vi åt hemköpt mat, kollade idol, kollade film och sov med varandra. Så underbart, man vill aldrig gå upp från det varma täcket och det mysiga sällskapet man har brevid sig. Vakna med pussar och gos, det är livet! I morgon åker min goding till Egypten, lyckans-ost. Så mitt höstlov blir med mina vänner, det är också underbart!

Ikväll är det maskerad som gäller, taggad vet jag inte om jag är, men det blir man nog snart. Ska vara självaste djävulen och något annat nästa helg. Det blir nog en väldigt bra lördag!



Snyggare får man nog leta efter?


Höstlov

FREDAG! Äntligen vill jag bara säga. Nu har jag lov och en massa roligheter framför mig, så underbart! Ikväll inviger jag lovet med min pojkvän innan han åker. Sover där men blir hem tidigt i morgon innan dom åker, så gos!
Skolan gick super bra, dock min träningsverk som jag kommer att få lida av under lovet, tack min kära idrottslärare, Jan! Ha en bra fredag allihoppa!


Den brutala stämningen

Dagen har spenderats i skolan men icke så länge. Slutade halv tolv så då åt jag i skolan sen åkte jag ner på stan och fixade lite maskerad saker inför lördag. Ska inte vara något speciellt denna helg eftersom en stor maskerad fest väntar sista helgen på lovet, wihoo!
Åkte med mamma till arlanda för att hämta Emil som har vart i USA och hälsat på min älskade syster. Saknar hennes massor, går inte att beskriva en sån tom och jobbig saknad som denna. Men snart kommer hon hem, bara sju veckor kvar!
Var hos mormor nu på kvällen och firade henne, åt god mat och tårta!

I morgon blir det mys fredag med min man, sover där innan han far till egypten, buhu! Men vi ses igen efter en vecka! Nu blir det gos innan man ska sova..




Den bästa av dom alla, det är du!


En vän jag alltid kommer att ha vid min sida, är du!

Dagen i munktell/skolan var helt okej. Skönt med en icke-vanlig-dag.. Efter skolan åkte jag hem, skippade dansen och stack ut på en springtur istället. Smsade min fina vän Emma och frågade om hon ville ses, så åkte hem till henne och myste några timmar!
Kom nyligen hem och har gjort en röd hårinpackning i mitt hår för att förbättra glansen och få fram det där röda i håret. Fick med några prover av min frissör, super bra!

I morgon har man två lektioner sen slutar man halv tolv. Ska sola och möta upp Michelle för att kika runt lite på stan och besöka stadens gator. Slut!




Mina fina vän, så glad att jag har dig!


Längtan till vilan

Dagen i skolan gick väldigt fort dock 70min håltimma på eftermiddagen. Åkte till Rasmus efter skolan och kom nyligen hem. I morgon ska man till munktell och göra något med sam-klasserna, kul! På kvällen blir det dans och eventuellt lite plugg?
Dagarna närmar sig lovet, nu i helgen är jag hundvakt och ska även på maskeradfest. Säga hejdå till min man ska också hinnas med! Mitt lov består av två maskeradfester, ett dygn i Strägnäs och hoppas på lite shopping i Stockholm. Fan känner på mig att lovet kommer bli dunder bra.

Idag blev jag även tillfrågad om jag ville bli skridskotränare för skridskoskolan. Ska börja träna lite nu i vinter och även ta hand om skolan. Har saknat skridskorna faktiskt. Tror isen spolas nästa evcka eller i helgen, wiho!



Två bilder på en av de "valpar" som vi fick för ett år sedan. Så stor hon blivit, längtar tills vi får träffa henne

med hennes bror!


Who you are

Måndagen avklarad! Skolan rullade på som vanligt, dagen gick dels ganska så fort. Tycker om mina tjejer i klassen så tror att det är de som gör mina dagar. Fick dock tillbaka mitt matteprov idag och resultatet hade jag redan sett framför mig.. Ett F, men som tur är så har våran lärare lovat att hon inte kommer kolla tillbaka på det första provet!

Efter skolan åkte jag hem, har lagat mat med mamma och även pluggat lite matte och spanska. Kvällen består av mer spanskaplugg och lite tv-mys.



Fyra duktiga tjejer!


Grattis pappa, hela 43år idag!

Vilken helg! festade lite i fredags och sen sov jag och Rasmus hos mig, gos. Lördagen blev seg på dagen tills en del av släkten åkte in till stan för att äta ute och fira pappa lite. Rasmus följde även med! Efter god mat så åkte jag hem till min man där vi hade "sagan om ringen" maraton. Somnade runt fyra sen fortsatte vi att kolla idag. Vi va även ute och gick i det fina vädret, så gosiigt!

Snart kommer gästerna så jag ska hoppa in i en dusch och fixa mig lite.
Jag älskar dig pappa, massor!


" Sen går dom själva på vita linan "

Har haft en lugn och skön dag i skolan. Kollade film, hade no och sen idrott. Åkte ner till stan och fick med mig mina snygga skor hem, tack pappa!! Sedan tog jag bussen hem till farmor och farfar och åt lunch. Nu är jag bara hemma och degar. Strax in i en dusch innan man åker till mich för lite gos. Blir sedan fest med härliga tjej, wowho!

Trevlig fredag!


Du å jag skall dit, som levande bevis

Länge sen man skrev lite här. Har haft fullt upp med plugg, vänner och pojkvän. Eftersom man dels har en mobil med internet så blir det att man kollar allt via mobilen. Idag har jag haft en lektion och resten av förmiddagen så lyssnade jag på massa olika partier i skolan, kul. Slutade leva och åkte ner till stan med lite gosiga tjejer. Köpte present till pappa och hittade ett par super fina skor till mig, så ska fråga pappa ikväll..

Nu ska jag äta pannkaka, mumms. Kanske skriver mer sen? HHmmff



Dom sa gå din väg håll dig till din sort
Låt dom veta, här har ni fläcken som aldrig går bort


Kom inte tillbaka senare då det passar

Helgen blev inte alls som den skulle blivit. Eftersom jag blev magsjuk ellernu vad det var så blev jag hemma i lördags. Lite tråkigt men behövde nog 13timmars sömn. Så på söndagen var jag pigg och redo för att åka till Stockholm och träffa min bror och hans familj. Myste med Milo och hade det jätte trevligt.

Idag är man i skolan, har just nu håltimme innan lunch och matteprov. Efter skolan ska man till frisören för färgoch klippning, jippie. Men är inte säker på vadjag ska göra än, men det visar sig! Efter det åker jag hem till min pojkvän pch myser och visar upp håret. Puss





Gos med Milo


Prutt

Igår var det myskväll hos Emmy med Lina och Michelle. Vi åt tacos, kollade idol och prata massa. Jag och Mich åkte där i från runt halv tolv. Jag åkte hem till Rasmus och vänta på att han skulle komma hem från krogen. Han kom efter ett och väckte mig, sötnos! Nu på morgonen har jag spytt, tror jag har ätit något eller så, stackars Rasmus får ta hand om mig.. Nu kollar jag film medans han sover, gos!

Vinterjacka

Sitter i bilen påväg till bussen i min mysiga vinterjacka. Hade lovat mig själv att inte använda det förrän november men idag blåser det svinkallt så skulle inte stått ut i kylan! Nu kämpa i skolan, Poss!

Krossa alla fönster

Sitter just nu hemma hos Michelle och dunkar lite musik. Vi har lagat pannkakor och ska snart plugga lite innan hennes pappa skjutsar oss till dansen. Känner mig väldigt taggad och har precis nyss lärt mig dansen, men långt kvar innan den kommer se bra ut för min del!
Skolan gick bra, lite seg och trött. Vet inte vad det kan bero på men det är bara att kämpa. Sista veckorna innan lovet är det lite prov som ska göras, matte, spanska och sam om jag inte minns fel?..
I morgon ska gänget ses hos Mich med lite föräldrar och planera allt till sälen, toppen!



Mysiga stugan i Sälen, goooos


För varje steg du tar, följer jag dig med blicken

Nästan hela dagen har passerat här i skolan och har bara spanska kvar, skönt! Efter spanskan så åker jag hem till min pojkvän för mys, kan behövas efter en tröttsam dag. Ska även se om jag hinner plugga lite ikväll annars så får jag ta deti morgon.

Kanske hörs senare, nu mot lektion. KÄMPA




Fotograf - Lina

Trött - Linda,gogogo


When I lay with you I could stay there

Som sagt.. Helgen blev mer än bra, en skön helg men är dock inte så utvilda. Jag och Rasmus somnade kanske halv tre i lördags natt och vaknade halv åtta.. Ingen kunde somna om och jag vet inte varför. Så lite sömn har man nog att ta igen.

Idag var man i skolan och känner att allt bara flyter på mer och mer. Efter skolan åkte jag till Tuna Park med mamma och med mig hem fick jag en bh som mamma köpte till mig, tackar! Ska snart sätta mig främför plugget, spanska, engelska och matte står på "pluggschemat".. DÖÖÖ är det sista jag vill ha sagt



 Ge mig dessa godingar - Jeffrey Campbell


Falska kort

Gårdagen blev mer än bra! Hade lite chillkrök hos mig med Mich, Rasmus, Simon, Hjelm och Engström. Vi satt ute och rökte lite pipa och sedan gick vi in för fortsatt mysande. Alla drog runt ett då jag och Rasmus gick till stugan för välbehövande sömn. Lycklig det är jag, Sälen kommer bli mer än bra, skit fin stuga, underbart folk och alla planer verkar bli sååå braaa! Körskolan gick bra, snart dags att ge sig ut i trafiken, yyeeyy!

Puss

Sitter och myser hos grannarna, har nyss ätit jätte god mat och sen blir det efterrätt, mumms! Vi halv nio måste jag hem för då blir det mys hos mig med Michelle, Rasmus, Hjelm, Engström, Simon tror jag det blev. Ska röka lite vattenpipa och dricka gott. Sover med Rasmus hos mig i natt mys! I morgon har jag körskola, woho!

Sova eller icke sova? Det är frågan..

Kom nyligen hem från Tove. Ligger i min underbara säng och lyssnar musik. Älskar mys fredagar! Vi kolla idol, åt glass, mat och bara myste. Detta ska göras om väldigt snart hoppas jag på! Ska försöka sova men känner mig inte så trött, konstigt nog. Menmen bara att stänga av musiken och sova! Godnatt

En saknad vän

Ska snart fixa i ordning lite tacos och äta med familjen. Efter det ger jag mig av till Tove för en idolkväll, prat och massa mys. Har verkligen saknat henne. Då vi gick 7-9 så gick vi nästan alltid hem till henne efter skolan för att moffa i oss massa godsaker. Så nu fyller vi i en massa minnen!

Dagen i skolan gick jätte bra, det var en rolig dag. Efter det blev det att sola lite sen hem och bara slappa. Äntligen fredag säger jag bara. I morgon blir det att hjälpa mamma lite sen träffa gänget för att leta stuga i Sälen. På kvällen blir det middag hos grannarna och sen sova hos mitt hjärta, mys!

Önskar även min kusin lycka till på sin danstävling i Västerås som jag gärna skulle vilja kolla på, men kunde inte denna helg. BAJS!


I'm tired of this shit

Nyligen kommit hem från dansen. Idag var det extra kul men sjukt svårt, så det blir att övaövaövaöva! Men det ska nog gå bra hoppas jag på. Ska snart sätta mig med spanskan för sista gången idag och sen bara ta det lugnt och duscha.

I helgen blir det att träffa ett gosigt gäng för att planera 1 Januari. Vi har nämligen tänkt att ta en tripp till Sälen, bo i stuga, åka skidor och bara ha det mys. Så i helgen ska det letas stuga för 10pers och även kolla upp alla priser osv. Åh det kommer bli jätte roligt om det blir av, men det tror jag nog!



You will never understand


Du bad mig ta kärlek lätt som en vind

Har nyss ätit lite mat som jag fixade. Ska snart sätta mig och öva in lite spanska glosor innan det är dags att dra iväg på dansen. Är trött och seg men när man väl är där så är det gryymmttt skojj.

Skolan gick la bra, imorgon ska jag sola, träffa Rasmus och ja gå i skolan. Har inte så mycket mer att skriva om min intressanta vardag.. Ha ha





We found love in a hopeless place

Snart dags för lite middag. Har gjort klart dagens plugg så nu finns det bara ordet "slappa" i mitt huvud. Blev inget att mysa och sova hos Emma, men det får vi ta en annan dag. Så blir nog bara att vara hemma och njuta av en fruktansvärt härlig sovmoron i morgon!
I morgon är det dans som gäller, wiho. Kanske till stan eller tuna park för lite shopping? Känner mig ganska så suugeeen vill jag lova. Ett par svarta jeans, skor, tröja och jacka.. MUMMS!¨





Back to school

Sitter i skolan och har snart naturkunskap. Har haft en jobbig förmiddag med en massa skrivningar som uppsats.. Den ska vara klar på Torsdag och känner att jag ligger rätt så bra till ändå. Efter skolan ska jag på matte stöd vid tre sen hämtar ma´mma mig vid fyra.
Sover hos Emma ikväll så åker till henne runt sju, myyys. Blir massa godis och mys för i morgon har vi sovmorgon.

Måste bara tillägga att vecka 43 är inget att se fram emot. En prov vecka är inget att hurra för, prutt!



Bästa klassen men sämsta fotografen. Snyggt..


Och sa att livet var något enkelt, men jag kunde inte hålla med dig

Har haft en mysig 2månaders dag med mitt hjärta, så glad att jag har dig! Finns inte så mycket mer att skriva, är lycklig och denna dag var guldvärd. Puss



" i en nedlagd hamnstad full av misstro och
ohållbarhet. Mötte jag min kärlek "


Du är alltid lika vacker

Helgen kunde inte bli bättre! Fredagen bestod av myskväll och natt med Rasmus. Vi åt en cheesecake som jag bakade och sov i stugan. Lördagen blev fortsatt mys och sedan massa jävla plugg för min del. Skulle kollat Ebbas danstävling men jag hann inte med det, plugget förstör allt.
Lördagkväll blev middag och tjej fest för att fira Anna hemma hos Anna. Vi drog på fest i Hällby och sov sedan hos Rasmus. Även Iwar fick en plats på golvet.

Idag har man kollat Emils hockey match, det blev lika. Efter det så tog jag ett varmt bad och somnade på soffan i tre timmar, lycka till att sova ikväll gullet..

I morgon har jag och Rasmus 2 månader, det firar vi med mys. Puss




RSS 2.0