It is tough when you see everything with my own eyes

Inget att skriva. Inget att lätta hjärtat till. Inget att hålla inom mig.


Tack för en mysfika med dig idag min fina vän!


Vänd aldrig ryggen till

Skolan idag var helt okej men rätt så seg. Kom hem för en timma sen och har ätit lite mat nu innan dansen. Skulle även plugga men finner ingen ork. Spanska läxa till i morgon och det struntar jag i. Men matte blir det väl att plugga då man kommer hem. Viktigare i mina ögon än vad spanska är som jag inte ens själv valt..

Längtar till att få dansa nu, det va länge sen. Så dags att byta om snart innan mammas moster Eva hämtar upp mig för att skjutsa mig till dansen!


Autumn is love

Dagen har gått rätt så fort. Har vart ute på en promenad, hälsat på farmor och farfar och kollat idol med mamma. Har legat i rummet med massa tända ljus och hälsar kära hösten välkommen. Mysigt med tjocka filtar, kläder och massa ljus som lysser upp rummet.
Så efter utröstningen på idol så tänder jag upp alla dessa ljus igen och lägger mig i min underbara säng. I morgon väntas skola men en dunder sovmorgon!



Från och med nu kommer jag alltid
att vakna upp med dig vid min sida ♥


I wanna see you everyday knocking at my door

Har nyligen städat lite på mitt rum, blir så uttråkad av att bara ligga och glo på tv. Så nu är det fixat! Har kollat soa och lite annat, känner mig segare idag än vad jag gjorde igår. Men måste till skolan i morgon för jag hinner inte vara hemma, man missar så sjukt mycket i skolan då!

Ska plugga lite matte och äta pizza då pappa kommer hem med en godjävel! Sen fortsätta med soa, jag döör så bra det är. Mitt nya liv liksom, haha!



This is a troubled world that we live on,
And the almighty creator put me on a mission,
So you can walk with me on this path trough creation,
And we can help each other reveal our visions.


You have me in your arms

Eftermiddagen/kvällen bestod av fika med Emil, promenad med mamma, god mat och en massa avsnitt av SOA. Har börjat på andra sesången och kan inte släppa det. Men blir en hemma dag i morgon för att krya på mig och då blir det även mer SOA.

Tänkte bjuda på lite bilder från festen i Fredags. Alltså klassfesten, den va ju hur grym som helst!








Det va några, kanske kommer fler sen!
(bilderna blev en aning stora)


Men när du strippar och klär av dig är det samma grej

Mitt beslut blev att åka hem med mamma då hon hade lunch. Har kollar klart första delen av SOA och sen kollade jag lite sex and the city. Har även bakat lite och sovit. Man hinner med mycket vill jag lova. Fast det är lite små trisst att vara hemma ensam..

Min helg blev super bra. Spendera varje natt med Rasmus och en underbar söndag med honom. Nu dröjer det ett tag innan vi ses men då hinner man även sakna! Blir förmodligen hemma i morgon med så jag verkligen blir frisk från skiten, men jag har inte tid att vara sjuk, man missar en massa i skolan då, prutt!



Visst du kan skratta och låtsas som ingenting
Men jag vet allt om dig för du har varit min
Du är nån annan nu i och för sig
Men när du strippar och klär av dig är det samma grej 

- Veronica Maggio


prutt

Sitter i skolan men känner mig inte så bra. Funderar på att dra hem ist för att bli sämre. Men bloggar senare, hejs. MICHELLE ÄR EN BAJS


Det har bara börjat

Fan vilken klassfest, det va as kul verkligen! Tåget mot hälleforsnäs gick klockan sex och vi var framme runt sju. Vi körde lite spel och huset fylldes med folk och fokket blev bara gladare och gladare inpå små timmarna.
Ikväll blir det 18-års fest, ska fira Jonas. Kommer nog också bli en riktigt jävla bra fest. Drar till Michelle vid sex och senare vidare till festen. Sover hos Rasmus efter detta också, myyys!
Nu blir det dusch!




Du säger att kärleken, aldrig vart till för dig

Har gjort klart matten nu ikväll så det känns underbart. Så nu är jag ikapp med nästa veckas jobb, skönt! Ska nog kolla lite på SOA innan jag ska sova. Imorgon väntas två fester en i hälleforsnäs och en i eskilstuna, detta kommer bli en lång natt! Lördag står det fest på schemat, åter igen. Söndag dans och en slappdag, kanske åka och mysa hos farmor och farfar då? Aja nu blir det SOA.



Varje moln är trasigt
du räknar allt sorligt, natten lång
och hon du älskade en gång
och kanske älskar än.
Spelar det nån roll?
Nej kanske ingen
kanske allt igentligen


We fly over the city

Idag har jag gjort något riktigt häftigt vill jag säga! Jag och Michelle var iväg och flög helikoper över Eskilstuna stad. Det var nog de coolaste jag gjort och finner inga ord som kan förklara detta.. Så bjuder på lite bilder istället!







Kommer mer bilder sen, har inte tid nu. Puss


2 days left!

Blev ingen dans för mig ikväll, under dagen blev jag bara mer förkyld. Så jävla trisst.. Menmen, har legat och kollat på SOA och ätit lite glass. Senare kom pappa hem med kebab, detta känns inte bra. Och efter jag slutat skolan så mötte jag och Michelle goa vänner och åt sushi (idag igen).. I morgon får man banta?

Påtal om i morgon så är det bara en dag kvar till fredag, vilket innebär.. Fest hos Josefina, en samfest, woow. Längtar som bara tusan. Ska dels stjäla en natt med min pojkvän, känns alltid så tomt utan han på nätterna, så det får man ta igen på helgerna. Lördag inga planer än, men allt löser sig!


Du är så fin


Fred ut

En timme kvar tills bussen går, sen så är jag påväg mot skolan. Det var en välbehövlig sovmorgon vill jag säga, kroppen känns lite bättre så blir dans för mig ikväll, jippie! Innan dansen ska jag plugga på biblioteket och även äta antingen sushi eller något annat med finfina vänner, mysigt.
Nu måste jag fixa klart mig annars får jag stressa ihjäl mig, inte okej!


Du får mig att le, tycker om dig!

Efter en jobbig skoldag så åt jag sushi med Michelle innan jag mötte upp mamma för att åka hem. Här hemma bytte jag om och fixade lite saker innan pappa skjutsade mig till Rasmus. Det var en välbehövlig myskväll med honom efter mycket motgångar och min irritation runt omkring mig..
Men hos Rasmus så kollade vi film, åt mat sen kollade vi idol med hans mamma, mys! Myste sista halvtimmen med honom innan det va dags att åka hem. Imorgon väntas sovmorgon och eventuellt dans.. Annars får jag kolla på för känner mig inte alls frisk och det blir bara värre.
Nu mot sängen, puss!



Rasmus, puss♥


Shut the fuck up

Sitter i skolan och chillar med Emmchao, ska snart ha spanska sen slutar jag. Så nu blior det chiill, puss haha!

" I dina ögon är jag vacker "

Dagens plugg är avklarat! Va i skolan och fick reda på att lektionerna va inställda så sjukanmälde mig och åkte hem. Kollade klart på Sons of anarchy, första delen av serie ett. Så jäkla bra är det! Somnade även ett tag där innan jag tog mig i kragen och gav mig ut på en välbehövlig springtur. Och är stolt över mig själv som gjorde de, annars hade jag inte orkat göra klart två inlämningsuppgifter. Men nu är det fixat!
Helgen kunde inte bli bättre, fest hos Angelica i lördags och mys med Rasmus i söndags. Kollade Maltes första match och sen följde Rasmus med mig hem tills jag skulle iväg och dansa. En grymt bra söndag alltså! I veckan väntas massa plugg och även en skön ferre på Fredag, nämligen en sam fest hos Josefina, puss på de!
Nu ska jag slänga mig i soffan och fortsätta kolla Sons, puss!



I'm so glad to see you grow up

En solig och fin dag som började med frukost klockan elva. Har städat på rummet så det är klart, skönt! Efter jag ätit lunch ska jag hjälpa mamma med lite saker utomhus sen blir det att förbereda inför kalas och fest ikväll. Klockan fem ska jag fira min älskade kusin Malte som blir sex år, grattis världens underbaraste pojke! Runt sju ska jag vara hos Angelica där det blir tjej fest sen får vi se vart vi tar vägen.
Sover hos Rasmus som kommer bli jätte mys, i morgon blir det att dansa ragga, gud så jag längtar! Ha en bra helg, puss!
det skulle vara en hoppbild, men lyckades inte. Love

I like the way

Sitter på bussen påväg till stan. Ska möta upp ett gäng tjejer från klassen och sen sätter vi oss på Cafe sylvia. Kommer bli en bra kväll med godingarna och lite gott att dricka. Blev ett träligt inlägg men nu ska de mysas, kanske hörs sen! Puss

You lost the love, I loved the most

Sitter här vid datan och blev precis klar med min uppsats. Kände mig rätt så stolt tills jag inte fatta hur man fixade de där med att skriva ut den, haha. Men mamma får hjälpa mig då hon kommer hem. Det har blivit lite bloggtorka här men det är pga skolan. Den går ju i första hand. I veckan harjag pluggat, dansat, träffat Rasmus och äen hunnit slappa. Det trodde jag aldrig att jag skulle hinna med..
I helgen blir det nog en mysfredag och en fest lördag. Festen är nog kirrad och även nästa fredag är kirrad med fest. Fan så taggad jag är till nästa fredag, kommer bli så sjukt bra. Nej nu ska jag sätta mig med matten ett tag inann jag tar ett bad och sätter mig vid tvn, ha en bra torsdag!
'
Lite bilder från saknade Alanya, vill tillbaka nu!

The first time

Har haft en as bra eftermiddag. Nacken struntar vi i för den är skit. Efter de kom emil och sen Rasmus. Vi fikade lite innan jag och Rasmus åkte till farmor och farfar i några timmar, super mys. Han åkte runt åtta och har pluggat + tränat dansen! Nu ska jag sova, skola i morgon och sovmorgon! Natti! Du vet att jag älskar dig min vän! <3

Don't walk away

Idag är jag hemma, har hostat i natt och känner mig inte så utvilad. Har lite huvudvärk så får nog sova lite mer sen. Annars idag då blir det att städa rummet, plugga och vid ett ska jag iväg och fixa min nacke. Rasmus kommer hit efter han har slutat, får se vad vi hittar på. Mysigt blir det nog!
Kanske skriver mer sen har inte så mycket att säga. P-O

Turn him on

Igår va jag och Rasmus på bio. Vi såg " jägaren 2 " och kan bara säga att den va sjukt bra, måste man se! Efter bion åkte vi till honom, kolla mer film, åt lite nattkäk och somna runt fyra. I morse vaknade vi runt elva och åt lite frukost osv. Myste hela dagen tills jag skulle hem. Nu på eftermiddagen/kvällen har jag gjort klart matten och dansat ragga. Fyfan så kul det va! Blir alltså två danser för mig den här terminen, mumms! Nu ska jag sova, skola i morgon! Kul med mobil inlägg.. P-O

Höst värme

Sitter ute och fikar hos faster och firar Stella. Har vart ute med Ebba och en liten hund. Snart blir de tårta och har redan ätit massa gosaker, mumms! Blir hem sen och packa lite sen åka till Rasmus. Vi ska åka och kolla om de finns någon film ledig annars så får vi se vad vi gör! Nu ska jag vara social vi hörs.

On the first page

Ligger i sängen och halv sover, ska snart ta tag i min dag! Runt tre ska man hem till faster och fira kusinen Stella, mys! Kvällen kommer ännu en gång bli mys med Rasmus, blir bio och en lugn kväll! Ett onödigt inlägg men de kan ju också behövas! Nu back to sleep poss

F U C K

Ligger i sängen med två täcken och fryser ändå. Mitt rygg/nack problem är tillbaka och innebär att jag måste ta de lugnt men ändå röra mig så allt släpper lättare där de sitter låsningar. Nu vill jag bara skrika och gråta för de gör så jävla ont och de värsta är att varje gång de gör ont kan jag knappt andas.. Detta blev ett tycka-synd-om-sig-själv inlägg så behövs inte läsas!! FUCKFUCKFUCKFUCK!!

Love is beautiful, take care of it

Har nyss duschat och ätit lite med familjen. Har vart ute och sprungit nu på kvällen och även övat in dansen mer, den börjar sitta ganska så bra nu! Efter skolan åkte jag med Emma hem där vi moffade massa godis, prata och bara myste. Planerade morgon dagen som kommer bli underbar med min fina vän. På lördag blir det bio med min pojkvän och även fira mini-kusinen Stella. En lugn och skön helg som lär behövas inför nästa skolvecka. Dels så måste jag även plugga lite matte i helgen eftersom jag inte va så fokuserad förra lektionen..
Nu blir det att glo på tv innan jag går och lägger mig, äntligen fredag i morgon!
Lots of love






En bra sådan

Måste bara tilläga att jag har en förjävla bra kusin vid namn Ebba, lite sådär "bäst" kan man ju då säga om man vill. Ebba ville att jag skrev detta så va snäll mot henne men detta var en engångsförtelse, eller vafan man säger! Puss kusinen, vitaminen, brakskiten ♥
Puss bästa du!

But I never meant to hurt you

Då va de kväll igen då, har vart och dansat "streetjazz" och kan bara säga att de va sjukt kul. Ska testa ragga på söndag och se om jag ska börja båda eller om jag bara kör streetjazz, de återstår och se. Åt med Tove på stan idag, mys att ses eftersom de va så länge sen nu!
Imorgon inväntar en skön skoldag, slutar redan klockan ett som alla andra Torsdagar. Nej dags att plugga, poss!
old pic

Don't look back

Åh får damp orkar inte skriva om ett inlägg som nyss raderades.. Men i allafall, varför jag inte bloggat är för det va fest hos mig i helgen, har pluggat, dansat och träffat underbara Rasmus. Ikväll var jag ute med mamma i skogen ocg plocka svamp och bara myste. Ska snart lägga mig i sängen och läsa en bok som vi har i svenskan. Matten och lite glosor är klart, underbart!
Nej orkar inte skriva mer, puss!
Försök att se allt från ett annat perspektiv

Maxat

Gårdagen blev mer än bra. Jag städade hela dagen och på eftermiddagen så kom frugan Emma hit och hjälpte mig med lite mat och tårta! Tjejerna kom runt sex/sju då vi åt och började föra lite. Sen blev kvällen fylld med folk och jag hade en jävligt bra kväll, tyckte festen blev riktigt bra! Fina presenter av tjejerna och massa mys! Sov med Rasmus som dock hade match nu på morgonen så blev ingen "mysmorgon" men får bli en dubbel nästa gång, haha! Detta blir ett mobilonlägg tråkigt nog. Men vi hörs då vi hörs, fred ut!

Fredag

Ligger i sängen och är super trött. Emma gör mig sällskap i sängen och kvällen spenderades hos Emil där vi spelade in en sån jävla bra låt till min fest i morgon! Vi är as nöjda, längtar till i morgon. Så att tiden får fortare så sover vi yey! Godnight

RSS 2.0