Snooki

Måste bara säga att en present till min man är klar. Han blir 19 nästa vecka, gos! Nu ska jag dra här i från, haha! Poss.

Tumblr_lyk9ue7fka1r0i5jeo1_500_large

Maj levererar

Har inte pluggat något idag. I morgon får de bli lite engelska och på torsdag svenska + matte. Men jag hittade i allafall två godsaker som är påväg hem till mig. Blev ett par svarta jeans med hög midja och en skinnjacka. Super lycklig. Såg även på mitt kort att jag hade mer pengar än jag trott, woho!

Läste på Emmys blogg att vi ska kolla LMFAO i maj, kan ju inte bli mer än underbart. Maskinen blir det också i maj, ojoj. Dör av lycka!
I morgon blir det skola, träffa Rasmus och plugga. Falskt alarm av Nellie idag. Trodde valpisarna va påväg men vi tippar på morgondagen. Hon hade små sammandragningar så i morgon trot vi på't!

Dags för repris av Top model sverige för det missade jag och sen lite jersey shore innan jag ska sova, puss.



MIN BLOGG ÄR KONSTIG FÖR JAG HAR TRIXAT MED DESIGNEN SOM RESULTATET BLEV DÅLIGT, HA HA.




Det måste kännas i ditt hjärta på riktigt

Hemma idag för jag känner mig inte så bra. Åkte från skolan igår med huvudvärk och magont. Samma sak idag fast känner mig lite bättre än gårdagen.
Ska plugga lite svenska men först klicka hem lite gosaker till mig själv. Nya jeans, snygga tröjor och kanske något nytt till utlandsresan? Ja lite nytt kan behövas.

Känner att jag är väldigt lycklig. Har en alldeles för go pojkvän, underbara vänner, go familj och ja. Allt är bara så sjukt bra. Veckorna framöver består av ett halvår med min man, lite födelsedagsfester och en fet fest hos en av mina bästa vänner. Snart är det även lov då man äntligen får slippa plugg. Tack!




18:00

Vilken helg! I Torsdags så sov Rasmus hos mig för i Fredags hade jag skridskor i skolan och han fotboll, riktigt mys. På fredagskvällen började vi hemma hos Emmy, Sara fick sina fina presenter och vi festade lite innan vi åkte till Sundbyholm där Anton hade gjort en fest för Sara och Erik. Allt blev så sjukt bra.
Rasmus och Hjelm hämtade upp mig senare så sov jag hos min man.
Har tillbringat lördagen och halva dagen i dag med honom också. De va riktigt gosigt.

När man kommer hem möts man utav plugg, fyfan. Lycka till Linda! Snart kommer även Nellies valpar, gosigt som tusan! Tack för mig.

Liv och död - Maskinen
Jane Doe - Rebecca & Fiona







1207

Snart har jag min sista lektion för dagen och efter de ska jag och mina vänner fixa present till Sara och Erik tills i morgon. Ska blir riktigt kul. Festa med tjejerna lite innan vi drar till festen för att fira båda.

Ikväll har man inga planer kanske plugga om man orkar annars blir de väl bara att vara hemma, tyvärr! Hälsar från Lina att hon tycker att hon är DÖÖ SNYGG, puss.

Ladypee @ instagram

Följ mig på instagram!

Haft en gosig kväll med min boy och nu ska jag kolla film och äta lite chokladbollar som jag och min älskling bakade, puss.

Tumblr_lyd3qwwhxu1r1nv1go1_500_large


Inget utan dig

Har nyss ätit lunch i skolan och inväntar min två sista lektioner. Samhällskunskap och historia. Efter det åker jag hem till min älskling för att gosa lite.
I morgon väntar lite plugg till psykologiprovet som vi har på måndag, hoppas på de bästa.

Snart är de lov och det inväntar jag med glädje. Ska göra en rolig sak som är planerat, kryssning med ett härligt gäng. Sen får man se vad lovet har att bjuda på, ett tag kvar så. Puss

Tumblr_ly0zk4gjuq1rn80tko1_500_large

305825_193955617352396_137915399623085_438515_662236811_n_large

Jag kämpar inte för inget, jag kämpar för något

Nu var det ett tag sen jag skrev. Efter lite tråkigheter i helgen så är jag nu på topp. Fick tillbaka min naturkunskaps uppsats och jag fick C på den, otroligt nöjd med tanke på hur svårt de va.
Helgen blev mysig och lugn med mina tjejer, firade Sara på thai och sedan myste jag med Rasmus. Söndagen myste vi också.
Igår va man tillbaka i skolan och desamma idag. Igår va jag med Michelle och idag hade jag skridskoskolan att ta hand om.

En nyhet som jag måste berätta är att nästa helg väntar vi hundvalpar. Efter en tjuvparning på Nellie så kände vi sparkar från hennes mage igår, mysigt men riktigt oväntande! Tack för mig.








Bilder från de senaste dagarna

In kommer ting

Skickat in uppsatsen till min lärare så nu äntligen kan jag ta helg. Min helg blev inte alls som planerad men de får gå. Ikväll blir det tacos, basta och skräckfilm med lite folk hemma hos Michelle. 
I morgon blir det att äta ute för att fira Sara och efter de får man se hur allt blir. Min helg får jag väl ta som den kommer. Skridskor vill jag i allafall åka så får se om några/någon kotte vill följa med. Måste lära mig innan nästa fredag då vi ska dit med klassen, kul!
Ha en bra fredag. 

Tumblr_lxhwhrcdok1r84ikqo1_500_large

School

Har städat mitt rum, blivit helt klar med uppsatsen och ätit en god middag! Den här dagen har vart perfekt, allt har bara flytit på och jag är allmänt nöjd över min insatts.
Så denna kväll ska jag gotta mig med min b&j och kolla någon bra film, puss.

Och den som undrar om jag ångrar mitt gymnasieval (sam) så gör jag det inte. Visst de är mycket plugg men man kommer in i det och man kan alltid komma överräns med lärarna med alla uppgifter! Men jag ångrar inget.

Blairserena_large

Brann ut till sand

Måste bara säga att jag äntligen är klar med min uppsats! Efter skolan satt jag kvar i skolan i cirkus två timmar och blev nästan helt färdig. Men då jag kom hem skrev jag klar innehållsförteckningen så nu är allt så jävla bra. Hoppas på ett bra resultat och att jag kan vara lika nöjd då som nu!

Skolan gick i allafall super bra och med mig hem fick jag en B&J, så jävla gott. Skulle ha tränat men valde att skriva klart uppsatsen och är nöjd över mitt val. Nu blir de att slappa lite men även städa mitt otroligt och då menar jag otroligat stökiga rum. Fred ut


Snart ger jag upp dig

Skolarbete på skolarbete. Historiaprovet kändes bra idag så hoppas på ett bra resultat. Efter skolan åkte jag ner med tjejerna på stan för att äta lite subway och sedan gick vi och kollade skolkampen i sporthallen. Den var icke så rolig så jag och Rasmus åkte till honom runt halv tre. Vi kollade film, myste, åt och sov lite! fick skjuts hem runt åtta för han skulle iväg och träna.
När jag kom hem satte jag mig direkt med uppsatsen och nu har jag äntligen skrivit klart om allt. Nu är de lite smått kvar att fixa som jag verkligen hoppas blir klart i morgon. Take care


Alldeles för vacker, älskar dig!

Dömd att bli bedömd igen

Dagen i skolan gick helt okej. Känner att min långa uppsats börjar få sig ett slut. Har skrivit lite mer här ikväll och jag känner att jag kommer bli klar tills på fredag då den ska vara inne!
Efter skolan åkte jag hem och plugga lite historia innan jag åkte till isstadion för att göra mitt jobb. Och efter de har jag jobbat med historia och uppsatsen. Skolan börjar ta sig och känns bra att jag hat atgit tag i skiten!

I morgon har vi historia prov klockan 9-10.30 sen slutar vi. Då ska vi köpa present till Sara som fyller på fredag och sen blir det att kolla lite på skolkampen. Träffa min älsklings kille och även plugga. En skön dag som jag verkligen ser fram emot! Puss


Fina vänner!


Crazy

Ännu en måndag har passerat. Skolan gick rätt så fort och jag utnyttjade för första gången min långa håltimme med att plugga. Kommit en bra bit på min uppsats och i morgon tror jag nog att jag börjar känna mig på banan igen.
Efter skolan mötte jag upp Emma och Tove på stan. Åkte hem till Tove och lagade en fantastisk middag och sedan kollade vi lite film. I filmen somnade jag en stund och vaknade sedan med lite kuddkrig.
När jag kom hem blev det att plugga, historia prov på onsdag, kämpa. Nu back to work!


Underbar efterrätt


And if I fall, would you pick me up?

Bion var super bra. Mysigt med min älskling också! På lördagen åkte jag hem rätt så tidigt eftersom jag skulle hem till Emmy på lite fest innan vi drog vidare. I Eskilstuna var de inge roligt och eftersom jag skulle sova i Kvickan hos Lina så drog vi på en jävligt bra fest där. Hade sjukt kul och länge sen jag verkligen dansade sådär mycket som jag gjorde igår! Eftersom Rasmus va där så sov jag hemma hos honom. GALEN HELG, SJUKT BRA






12 Januari 2012

Gårdagen var mycket trevlig, god mat, trevligt sällskap osv. Idag var skoldagen riktigt ovärd, helt sjukt. Hade Spanska på morgonen och engelska på eftermiddagen. Så när jag väl hade slutat så va jag värd en liten solning, skönt!
Ikväll ska jag plugga lite och inget mer spännande än så. Ska boka bio biljetter till mig och Rasmus. Ska gå på Hamilton i morgon, kul! Men vi höres.


O 11 Januari

Sitter och pluggar lite naturkunskap. Skriver en uppsats om en energiduell och just nu skriver jag om vindkraft. Jag fattar typ inget men efter lite pannkakor så kanske det går mycket bättre?
Skolan gick i allafall snabbt och bra idag. Lite segt i början av eftermiddagen men blev klar med arbetet och fick då sluta tidigare, de tackar man aldrig nej till!
Vid sex åker vi till grannarna för 70års fest, kommer nog att bli en mycket trevlig kväll. Trött kommer man vara i morgon men det får man ta, later.

Ikväll inviger jag mina Jeffrey!

Black-blue-heels-high-heels-jeffrey-campbell-favim.com-260578_large

SOMMAR/SHORTS

Jag dör! Hittade världens snyggaste sommar shorts och dom måste jag bara ha. Men lite kris med pengarna så får vänta tills nästa månad. Men bara två månader kvar tills man besöker varmare bräddgrader, underbart. Nu film sen sova, imorgon skola sen 70års ferre och träffa min brylling. Godnatt!


- Även om de är över nu

Skolan gick bra idag, den va ju kort och bra! Efter skolan åkte jag ner till stan med Michelle, fick med mig ett par shorts, en "magtröja" och lite smycken. Nöjd tjej! Efter stan kom min älskling och hämtade upp mig sen åkte vi hem till honom. Hade köpt med mig en B&J så den gottade vi oss lite med. Sen somnade vi en timme, verkligen skönt.
Skridskoskolan efter det gick också bra. Plugg ikväll? Nej tack, skippar det.
Igår fixade jag en iphone, ännu nöjdare tjej. Livet rullar på fast på många olika sätt, later!




Varje gång är som den fösta, gång vi sågs

9 Januari 2012

Första skoldagen på cirka två veckor funkade helt okej. Hade bara två lektioner för att resten var inställda, underbart! I morgon slutar vi tolv så då går vi bara halv dag då med. Men har så sjukt mycket plugg så blir väl ändå att tillbringa massa tid på skolan.
 
Mina skor kom idag så hämtade de efter jag slutat och dem satt super bra! Senare drar jag och pappa för att kolla på en iphone. Se vad vi ska göra med min gamla om man eventuellt kan byta upp sig eller nu hur det blir.





Kär, kär och kär!

Time to do the things I like

Plugget skiter jag i. Fixar det i morgon, sista dagen på lovet så då struntar jag i plugget!
Sitter och lyssnar på så sjukt bra gamla låtar, sommaren 2010 så spelades dessa två godingar i mina öron varje dag. Underbart, blir nästa lite ledsen att tiden går så fort. Klart man vill blir äldre men sen då? Sluta skolan, börja jobba, fixa egen lya. Åh ska njuta av allt då jag är ung, så länge jag är ung kanske man ska säga?
Nostalgi kanske är lite underbart ändå?

I morgon ska jag och pappa fixa med iphone, äntligen! Sen blir det nog mest plugg *suck..

Jason Derulo - Watcha Say
Jason Derulo - Ridin' solo
Acoustic Version




bilder 2010


S

Festen i fredags blev bra, riktigt kul hade jag. Blev dock lite senare än planerat så man var sjukt trött igår då man jobbade. Men det gick i allafall bra och Michelle hjälpte till. Efter jobbet åkte jag till Rasmus och vi kollade film, spelade spel med hans familj och kollade gladiatorerena. Vi började kolla på en skräck serie som bestod av tre delar. Fritt vilt hette den och de var sjukt bra!
Nu ska jag fortsätta gosa med min man, höres!


Det ekar fest i mina öron

Gården i kvickan var super gos. Åt pizza, chips, choklad och kollade två riktigt läskiga filmer. Var ute på en promenad i det kalla vädret och somnade väldigt gott. Vaknade mitt i hockeymatchen men somnade om lika fort. Men grattis till Sverige får man väl säga!
Ikväll blir det fest, ah det blir fest. I morgon ska man jobba med Michelle så man får väl ta det lite "lugnt". Men detta ska nog bli bra. Lite bilder från gårdagen kan man väl bjussa på.!







Kvicksund

Har vart ute på en lång promenad och det var så kallt att min röv tappade sin känsel. Så nu ska jag hoppa in i en dusch och fixa till mig lite. Jag och michelle tar tåget vid sju till kvickan för att träffa Lina. Natten tillbringas där med gos och skoj! Höres i morgon =)



Ny hårfärg!


Pic

Jätte mysig kväll med Michelle igår. Köpte massa gott, kollade film och spelade madagaskar spelet på ps2. Kom hem runt ett. Nu tänkte jag lägga upp lite bilder från nyår från min kamera. Har inte bild på alla och fråga mig inte varför. Lite synd faktiskt!


Sara sminkar sig

Lina, Michelle och Sara väntar in maten

Jag och Anna också

Alla tjejer, snyggingar!

Sara

Jag

Jag, Anna och Sara

Cecilia

Jag och Anna


Två bilder på mig och min kärlek, jag älskar dig!


Det du hör ska du inte skapa skit snack utav

Blir nog en myskväll hos Michelle med film och mys. Känns riktigt fett! Men är sjukt sugen på att röka vattenpipa, bada, sola och bara kunna vara ute hela nätterna. Jag vill ha sommar nu, så underbart!







Lite bilder från min fest i somras


Utan dig är jag inget

FÖRLÅT! Ibland får man faktiskt lite förhinder. I måndags så gosade jag med Emma på stan och hemms hos henne. Vi fixade lite med mitt hår och sen sov jag även där, riktigt gos. På tisdagen igår så var jag med min man vi firade 5 underbara månader. Tänkte gå på bio men vi fann ingen ork. Kollade istället två riktigt bra filmer och lite hockey på de hela.

Idag gick vi upp skapligt för jag skulle luncha med Michelle och Angelica. Det var roligt och mysigt, länge sen jag träffade Angelica. Riktigt mys! Kvällen vet jag icke vad den bjuder på, men det visar sig!

Blir lite facebook bilder nu från nyår sen fylls de på från min kamera!


Fina vänner!

Förfest hos Emmy

Middag hos Emmy

Påväg till festen

Jag var redo!


2 0 1 2

Nu är det nya året in skålat! Har myst med Rasmus hela dagen och är väldigt trött. Så jag återkommer om min nyårsafton i morgon. Puss


RSS 2.0