Mot sängen

Nu ska jag gå och tvätta bort mitt lilla smink sen borsta mina tänder. Sedan krypa ner i min nybäddade säng och nystädade rum, städade hela huset idag men ändå, mitt rum mest, haha!

Ska ringa min älskling också innan jag kommer slockna, det är de viktigaste på HELA kvällen! Ni får sova gott allihoppa och ha en bra dag i morgon. Får se om jag hinner blogga innan jag drar till skolan, annars hörs vi när vi hörs!

Pussar till er!


jag älskar dig Simon, i morgon ses vi och det känns som en evighet!♥

NYTT, NYTT, NYTT

Köpte tre nya saker idag då jag var på tuna park med mamma. Hittade dock inga skor och mina converse hade inte kommit så mamma ska ringa och skälla ut dem i morgon (igen)!

Aja tänkte lägga upp lite bilder på de jag shoppade nyss!


Marinblåa jeansleggings från - VILA

Marinblåa örhängen  - VILA

Turkos bh från - H&m


Nu ska jag käka pizza, kanske skriver senare, puss♥


Tuna Park

Nu ska mamma och jag sticka till tuna park. Skriver när jag kommer hem! Ha en bra kväll, kärlek till er mina läsare! ♥


Dagens outfit


Jeans: CROCKER, JC
Tröja: Monki
Converse vita låga
Skinnjacka: H&m
Svart converseväska
Halsduk: Bianco

 


MINA

Det här kommer bli mina inom kort ska ni veta, dem ser as snygga ut och säkert as sköna. Man får hoppas på det! I alla fall så ska jag beställa hem dem antingen idag eller i morgon. Får se lite det där med pengar!



puss på mina nya älsklingar ♥

SKOR

Idag ska jag åka förbi mamma och kolla om mina converse har kommit som jag beställde i maj.. Dem skulle kommit i juli men icke sa nicke de har dem inte gjort. Fick dem dels lite billigare då, skulle köpt dem för 450 men nu blev det 350 och ingen frakt, lovley! Ska dels shoppa lite med mamma, ska fixa plast till min mobil och sen kolla skor, det behövs nununu!

Ska ringa pappa nu och kolla om han kan köpa hem pizza eller kebab eller något, as sugen ska ni veta! Annars får jag väl laga något men vill verkligen ha skräpmat!


vill ha tillbaka den nyfärgade hårfärgen, nu...

Sjuk, igen..

Godmorgon bebisar!

Blev inte mycket sömn för mig i natt, har hostat en hel del och det gillas inte. Så när klockan ringde i morse gick jag upp och sa till mamma att jag hade ingen ork och kände mig inte så bra, så¨ska vara hemma idag. Har sovit lite mera men vaknade vid åtta igen (suck)..

Sitter just nu och käkar frulle och funderar på om det blir "sex and the city" hela dagen eller om jag ska kika på något annant. Men tror det blir sex and the city maraton, haha!

Har inte så mycket mer att skriva, ska svara på lite kommentarer sen krypa ner i soffan med något som man kan moffa i sig, låter härligt!

Ha en bra förmiddag! Take care♥


Anonym om Trött:

är du och jenna lundstedt vänner?

Svar: Ja det är vi!


Alicia  ([email protected]) om SKOLAN:

hur fin som helst!

Svar: Du med Alicia!


 

 

 


Trött

Ni ska bara veta hur trött jag är, det va de värsta, haha. Men skoladagen idag gick toppen bra, var ganska skönt med typ 2timmar och 40min SO, haha. Det var behövligt vill jag lova!

I alla fall efter skolan stack jag ner till stan för att möta upp Karolina och Walle. Hämtade ut bilden från expert sen gick vi och fika på first lite snabbt. Vi ska ses snart ieg och prata ut lite mera och så, men mysigt va det iaf! Sen träffa vi lite folk sen mötte jag upp Simon. Gick på stan med hans mamma och lillebror sen fika vi och lite sånt. Jag och Simon gick förbi hans farmor innan vi stack hem till han. Var där en halvtimma kanske sen kom mamma och hämta mig.

Ska snart lägga mig i sängen och kolla film sen blir det nog att sova tidigt är så trött ska ni veta.. Så vi hörs i morgon, min iphone krånglar igen så kan inte ladda in bilder..

Men lite svar på kommentarer kan jag allt bjuda på!



Anonym om K Ä R L E K:

hur blev ni tillsammans? :)

Svar: Oj, vi var på G i kanske 5 veckor sen låg vi där och bara prata i hansd syrras säng och då frågade han mig om jag ville bli hans, det var ungefär så! Hoppas du får en bra dag! :)


Rinat om K Ä R L E K:
 
Så glad för din och Simons skull! Så skönt att se dig glad! Lovee

Svar: Tack gumman, jag älskar dig mitt hjärta!

hojinibrahim om K Ä R L E K:

så söt du är gumman ,
världens sötaste par ! <3

Svar: Tack älskling jag älskar dig! <3

cornelia om K Ä R L E K:

gud va söt du är linda :)

Svar: Tack Cornelia :)

E! om SKOLAN:

Linda vet du har jävla fin du är!
vill att du ska veta de i alla fall!

Svar: Tack så mycket vem det än är!
Det värmde i alla fall.

Rinat om SKOLAN:

Tack hihi! Jag älskar dig med! <3

Svar: Lugnt bebis ;) <3


SKOLAN

Godmorgon!

Väldigt skönt med sovmorgon vill jag säga.. Men fattar inte varför jag ställde klockan så tidigt? Måste ha tänkt hur konstigt som helst. Men i alla fall så sitter jag här och blev precis klar, ska packa ner lite saker och så innan vi ska åka. Pappa ska skjutsa mig runt 20 över nio eller något sånt.

Idag blir det först skolan, sen stan en snabbis och hoppas på att jag kan hämta ut det där till Simon, annars får man väl hämta det i morgon. Ska i alla fall träffa min älskling sen, mysigt!

Men nu ska jag fixa det sista, vi hörs när vi hörs! Krya på dig Rinat, jag älskar dig hoppas du blir frisk till i morgon! Kärlek till dig ♥


Dagens outfit:

Jeans: Crocker, JC
T-shirt: Bikbok
Halsduk: Bianco
Vita låga converse & en svart skinnjacka på detta då!



Puss


Godnatt

Nu ska jag väl sitta här ett tag till, vänta på att Simon fixat en mobil. Sen ska jag nog sova, är väldigt efter trött sen trött efter festen igår. Börjar 20 i 10 i morgon så det blir sovmorgon på hög nivå, haha!

Efter skolan ska jag kanske hämta ut en sak som jag köpt till Simon sen hoppas på att träffa han. Vi ska kanske på bio annars får vi se vad vi hittar på.

Hoppas ni haft en bra dag, godnatt mina kära läsare!♥


bjuder på en äcklig bild..

 

 


K Ä R L E K

Det är det du är. Simon Le, jag vet inte hur jag ska börja. Vissa kan ha svårt för att prata ut om hur man verkligen känner för varandra. Men jag kan nog både skriva och prata, som du kanske märkte igår? Då jag verkligen sa hur mycket jag älskade dig och hur mycket du betyder för mig.

Jag vill dela med mig av alla min känslor till dem som läser detta. Ni alla ska få veta hur kär och lycklig jag är med min älskade pojkvän.

Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet. Dagen då vi träffades utanför bion var första gången vi pratade och träffades mer på riktigt. Den första kyssen du gav mig fick mig att smälta, fick mig att bli varm, fick mig att bli kär. Vad är din makt som gör mig så fast vid dig? Det är helt sjukt hur kär jag är i dig, en sån vacker och fantastisk människa som dig. Allt vi gått igenom i vårat förhållande hoppas jag gör vårat band starkare. Hoppas vi kan lägga allt de dåliga bakom oss och nu bara se frammåt. Du finns alltid där för mig då jag verkligen behöver någon, då jag verkligen vill gråta. Jag kan vara mig själv med dig, som jag sa igår. Jag har aldrig vart så öppen för någon annan kille som just för dig, aldrig gått igenom så mycket som jag gjort med dig. Men mina känslor blir allt starkare för varje dag som går.

Om du är ute och du inte svarar när jag ringer dig och jag får en sån konstig känsla i min mage betyder bara hur rädd jag är om dig, hur mycket du betyder, hur mycket jag bara vill veta vad du gör! När du väl ringer upp mig sen blir jag lite små tjurig och det vet du. Men igentligen är jag så glad inom mig för du ringer upp och säger förlåt och säger att du älskar mig.

Allt vi gör för varandra är kärlek, allt vi gör tillsammans är kärlek, vi är kärlek Simon... Har delat med mig lite av mina känslor men det finns så mycket mer jag vill både skriva och säga. Snart är det två månader och jag minns dagen då det blev vi, hur lycklig jag blev, då du frågade "vill du bli min?"..  Jag minns allt som igår min älskade!

För evigt min, för evigt din, för evigt vår...

minns alla dagar med dig som igår. du ska bara veta hur mycket jag älskar dig, du är min underbaraste älskling, tack för att du finns! inget dig.. inget mig... ♥

 

 


FILMTIME

Ska snart dra mig mot Rinat, vi ska kolla film tills mamma kommit hem från stockholm. Ska prata lite och så bara ta det lugnt. Simon kanske kommer hem snart annars drar jag ändå, haha!
Men vi hörs när vi hörs ska byta om och så. Sitter fortfarande i sovtröjan..
Ha en bra eftermiddag/kväll!

Fest

Godmorgon!
Kan börja med att berätta att festen igår blev lyckad fast fick cykla hem i regn och det var inte det roligaste.. Fast fick fint sällskap hem av min pojkvän. När vi kom hem hit så var det fullt hus men sen blev det lugnt, haha. Anna hade en liten fest och de va ju kul. Haha men jag och Simon tog ett varmt bad ist för vi frös efter cykel turen i regnet..
Nu på morgonen så har vi käkat frulle och badat igen, haha. Simon ska iväg och fika nu så jag är med Anna. Ska hjälpa henne att städa lite så hon slipper göra allt själv!
Hoppas älsklingen kommer hem hit innan jag drar, saknar han redan fast han gick för 2minuter sen!
Men skriver senare, pussar till er!♥

SVAR PÅ KOMMENTARER

Har fått lite klagomål kanske dags att ta tag i kommentarerna, så nu ska ni bebisar få era svar! :D


camilla om Kusinerna:
hej :D älskar din blogg! skulle inte du kunna göra några videoinlägg någon gång? skulle vara jättekul:D
kram<3


Svar: Hej Camilla! Ja det är några stycken som frågar om jag kan göra ett videoinlägg.. Men dock är det inte riktigt min grej det där. Jag vill helst skriva. Men vem vet? Det kanske kommer någon dag! Kul att du läser min blogg, hoppas du får en bra dag! Kramis! :)



FUCKYOUMOTHER om SJUKLING:
haha , du kunde minsann va i skolan igår ?

Svar: Ehm.. Ja? Då mådde man kanske inte lika dant som man gjorde igår! :)


Ebba om NYTT:
Jag såg dig på stan idag :)
Kram

Svar: Hihi du får komma fram och hälsa nästa gång eftersom jag är så blind och inte ser dig, hihi! Ha det bra gumman får ses snart! Kram! :)
 



Anonym om Skolan -.-:

vem fan tror du att du är ?


Svar: En människa precis som alla andra? :)


hojinibrahim om Hos?:

saknar som fan .. dagarna kvällarna nätterna som man aldrig kommer glömma.. måste göras om verkligen ! <3


Svar: Ja man saknar allt. Kvällarna i borsökna det var verkligen sommarlov! <3


Anonym om HATAR DIG:

du kan dra åt helvete!


Svar: Men det var ju en liten gullig kommentar! :) Tackar så mycket!



Simon Boo (L)  ([email protected]) om Pon De Floor:

finaste boo :*

Svar: Du är fin min älskling ♥
 
 
   
 

Ja de va lite svar blev lite rörigt ska fixa så det ser bättre ut nästa gång, puss♥

 

 
 

Middag med mamma och pappa!

Har precis käkat middag med mamma och pappa, vi käkade grillat och det var nog det sista för sommaren. Skönt det för nu vill jag börja äta tacos på helgerna och till frukost, hehe!

Runt sex så började sex and the city på tv och slutade vid åtta, de var alltså filmen. Jag älskar båda filmerna och serierna, dem är så underbara. Man vill bara smita in i deras liv, haha. Dem har det så bra igentligen. Iallafall efter filmen fick jag ett litet ryck, jag skulle fixa en sak till Simon. Men han får den nästa vecka för då kommer den. Det är ingen stor sak men ni får veta det då.

Jag tänkte nu ta mig ett varmt bad och hoppas på att jag blir firskare till i morgon. Hostar inte så mycket nu så det är ju skönt!

Vi hörs senare, love ♥


en bild från nu

 

 


Kusinerna

Hittade lite bilder från Maltes första dag på fotbolls skola. Så tänkte dela med mig lite av dem så ni har något gulligt att titta på, älskar de små sötnosarna ♥


Malte och Elliot

Malte och Elliot (igen)

Elliot

Malte och Elliot

Elliot



Ja det var lite bilder. Saknar och älskar dem så mycket mina små bebisar! Hihi, puss på er mina hjärtan!

 


SJUK = KEBAB

Ja som sagt så mår jag lite bättre idag fast fan morgonen var VÄRST.. Har ju vart sjuk sen typ måndags och hade feber i skolan igår men kändes lite fel att vara hemma första veckan, käns som om lärarna ah ni kanske fattar? Men idag är jag inte bara förkyld utan hostig har jag blivit också.. INTE OKEJ!

Pappa ska snart köpa kebab så jävla sugen så det finns inte, gud så gott det kommer bli, mumma! Haha. Sen idag blir det en tråkig fredag, bara vara hemma och ta det lugnt. Men jag måste ju orka festa i morgon. Då blir det fest hos Elin, prima!

Nu ska jag kika film, ha det bra pussar!


sommar bild, saknar

 

 


SJUKLING

Linda är mycket sjuk och kommer vara hemma från skolan i morgon. Då blir det ett inlägg då!

Puss på er läsare!


RINAT

Sitter just nu hos Rinat och vi eller ja hon bakar chokladbollar eftersom jag är sjuk och vill inte smitta alla som ska käka, haha.. Blev inge shoppande idag utan det blir i morgon! Ska kika efter en skolfoto tröja kanske eller så. Har iallafall lagt undan en sak som jag ska ha till mina smycken. Men kommer dock inte börja använda den förrän mitt rum är klart!

Nu ska jag vara social med min kära, knäppa, gulliga vän Rinat! Och förlåt för jag inte svarar på alla kommentarer men i morgon lovar jag att jag ger all tid till er! Puss♥


LINDA ♥ RINAT

 

 


NYTT

Jag har nu tagit kort på mina nya smycken som jag köpte idag och hoppas starkt på att ni får sen en massa nytt som jag kanske shoppar i morgon. Vi får la ta och hålla tummarna HÅRT!

Smyckisarna är från Ginatricot

mina örhängen, kan vara fint att ha bara ett i örat också!


älskar den stora ringen!


Nu skriver jag inte mer för idag, godnatt mina kära läsare!♥


Andra dagen- avklarad!

UTFÖRT!

Ja kom hem för en timma sen från Simon, va hos han ett tag det var mysigt fast han sov en stund sen busade vi, skratta osv, hehe. Innan det var jag i skolan och det gick bra fast jag är ju typ sjuk så det var ganska jobbigt. Ont i halsen och snuvig är inte så skön, inget smakar bre heller då man ska äta något..

Jag och Rinat gick på stan ett tag efter skolan, fick med mig ett par örhängen och en ring som jag tänkte visa er lite senare! Vi pratade lite och så. Hoppas jag får mina pengar i morgon för då ska jag sola igen sen ska jag shoppa lite. Behöver lite nytt smink, lite tröjor osv. Kanske ska kika efter ett par jeans till? Men jag vet inte. Snart är det den 28onde och då kommer mina höga vita converse, love ♥

Aja nu ska jag hjälpa mamma lite med maten sen ska jag baka chokladbollar, mummmma!!

 

 


Första dagen.. AVKLARAD

Ja det gick väl helt okej. Schemat är också helt okej, lite rörigt men man kommer nog in i det efter ett tag! Slutade vid elva och då åkte jag och Rinat ner på stan för att  käka på ming, skulle käkat med Jesper och dem men de slutade så tidigt, haha..

På min träffade vi på Henke och hans polare sen kom  Karolina, Beck, Clara och Hanna fast hon gick efter en stund. Men efter jag och Rinat käkat satte vi oss med dem sen kom Anna och Hojin in och snackade lite. Det var jätte mys och väldigt trevligt vill jag lova!

Gick på stan ett tag med dem och så, sen drog jag och Rinat iväg och sola. Det var as skönt. Sen gick vi hem till henne och bara pratade ut, mys!

Lite bilder från dagen kanske inte sitter fel?


tråkigt i skolan...

Beck och Rinat

en söt bild på Rinat

Skolan -.-

Tar tillbaka det jag sa igår. Har ont i min hals, är trött och vill bara sova. Snart kommer bussen och det första jag ska göra är att hänga skolan. Fan vad jag hatar den nu!! Jag vill inte, vill mysa ner mig i min sköna säng igen..

BAJSKORV PÅ DET



vill inte... :(

Godnatt ♥

Skolan imorgon.. Ska gå upp vid sex för ska duscha sen inte stressa.. Så tänkte lägga mig i sängen nu och kolla någon film och bara ta det lugnt.

Vi hörs när vi hörs, godnatt!


en bild på Sebbe från b-engelskan, hehe!


Ska hälsa från Marios att han tycker själv att han är en bajskorv och att han är liten och kort..

Allt från mej tack och hej leverpastej!

Miss you love

Sitter här vid datan har nyss kollat en väldigt gammal film, Romeo and Julia. Den är så bra men gud så man gråter, så hemskt i slutet. Men när man va lite och brorsan kika på den så fatta man inte så mycket, men nu när man är sina år är det en helt annan sak.

Aja igår kväll gick jag och Simon till willys och handlade en massa god saker, kollade ice age 3 och sen en till film. Sen ringde Anna så vi tog moppen och mötte sötnosen som hade en fet kebab med sig hem, hehe. Vi tre la oss framför tvn och kikade film medans Anna käkade. Tillslut vet jag inte vad som hände, både jag och Simon blev galna, så jag låg på golvet och skrattade osv.. Hehe men mysigt va det. Jag och simon gick in till rummet senare och snackade sen somnade vi runt halv fyra tror ja.

Försökte väcka honom runt halv elva men svaret blev "VÄCK MIG TOOLLLVV!!" så jag la mig på sidan och tjura en stund tills jag hörde att Anna va upp så jag gick in till henne. Vi låg i hennes säng och snacka sen hämta jag min Ben & Jerry's och moffade i mig de lilla som va kvar. Jag och Anna stack vid halv ett och handlade frulle på willys sen satt vi och käka. Simon vaknade runt halv två, haha.. Vi duschade och sen drog jag vid fyra.

Vill tacka både Anna och Simon älskling för en underbar natt och dag. Ni är underbara jag älskar er massor ska ni veta!♥


LINDA ♥ SIMON ♥ ANNA  ni är guld

Skriver sen

tter hos Simon, vi duschade nyss ska snart åka hem så jag tänkte att jag skriver här lite senare, pussar till er bebisar!
du är underbar min lilla älskling♥

Sitter hos älsklingen

Kom nyss till min älskling vi ska kolla film och bara mysa. Ska även gå förbi Elin som har fest och bara kolla läget. Kan vara skönt att gå ut lite.. Vad ska ni göra ikväll då? Festa sista dagen innan sommarlovet är slut, eller bara ladda inför skolan med en mysig hemma kväll?
Jag hoppas ni väljer rätt för er själva, det känner jag att jag gjort i alla fall, haha..
Men skriver kanske senare, ha en bra kväll mina kära läsare och tack för alla kommentarer, ni är så söta! Svarar så fort jag kan ♥
gammal bild, älskar dig♥

HAPPY

Wihoooo! Det kom upp en liten sak då jag stoppade in min iphone i datan! Så nu har jag lagt över bilder och alla videor från the voice. Fan vad kul! Men jag vet fortfarande inte hur fan jag ska fixa så jag kan ladda hem program eftersom jag har gjort ngt tröga jaa...

Aja tänkte dela med mig av lite bilder!



present-  två fina armband som jag fick av Michelle, Anna och Maria, tack ♥

present-  ja ett par string trosor och ja kondomerna.. Haha fyller man 15 så. Tack igen tjejer, de va kul! :P

Annas mobil efter åfesten, hahaha. hur lyckas hon?

Michelle på tåget till Stockholm (the voice)

Anna och Anna, sötnosar!

jag och älsklingen♥

ego...

fikat på lager 157, mummmmaaa!


Aja, orkar inte ladda upp med, nu ska jag snart hopppa in i en dusch efter solningen, puss♥

21a augusti - 2 dagar till skolan

Godmorgon, eller godlunch?

Aja har vart iväg med mamma lite snabbt ska snart efter lunch dra till tuna park och lämna tillbaka ett par jeans jag köpte. Sen ska vi åka och sola, hihi. Om mamma ville sola annars får hon vänta på mig. Ikväll ska jag sova hos Simon. Alla ska typ festa idag, hade ingen lust nyss men nu när alla ska det vill man fan festa. Så ska prata lite mer med min älskling. Man kan ju bara åka dit för att chilla.

Det är ju faktiskt den sista helgen på sommarlovet, fan vad fort det gått. Har typ inte hunnit göra något på mitt sommarlov käns det som.. Men har iaf haft en bra sommarlov och nu är jag skit taggad inför skolan. Men det värsta som kommer bli är att man måste gå upp tidigt.. Mycket saker som kommer hända i nian. Nationella proven, val till gymnasiet, ha bra betyg så man kommer in på det man vill.. Ja det är sjukt mycket. Åttan var en barnlek om man gämför med nian som man har framför sig nu..

Aja nu ska jag väl kika runt lite här och fixa inför kvällen och så, om det nu blir något. Ha en bra förmiddag/eftermiddag.

Pussar till er!









lite bilder från en fest i början av sommarlovet :)

Hos?

Skoja, sitter hos Simon vi har nyss kikat en film som han hyrt ska snart kolla den andra men hans kompis ska bara klippa han lite snabbt. Sen ska vi kika nästa film. Ska dock inte sova här idag men det ska jag göra i morgon fast han ska jobba till klockan sju, bebisen min!
Aja innan jag träffade Simon så stack jag ner på stan och mötte upp Rinat tog en frapino sen gick vi till strömsholmen med hennes systers hundvalp Miro. SJukt sööt dog nästan! Gick lite på stan halvtimman innan de stängde det var inga folk typ hur skönt som helst!
Aja vi hörs senare, puss!♥
en av sommarkvällarna. minns dem som igår

Ny duschad

Sitter här ny duschad och känner mig väldigt ren, haha. Tack för alla kommentarer dem värmer allt ni skriver. Allt från min nya hårfärg och med allt som hänt!

Ska ta med Simon till röda bron idag haha, ska ta lite bilder om han nu orkar den segisen. Han har dock inte vaknat än.. Men hoppas han orkar dra dit annars tar vi det någon annan dag om ens jag orkar!

Har inget mer att skriva, kanske kommer en bild innan jag drar men nu är det slut på dem, pusshejsss

Pon De Floor

Jag dör för låten, nu ska jag ut med mamma!






Läkaren

Har nyss vart hos doktorn och dem sa att det såg bra ut. Men det kunde bli värre och om det blir det ska jag in igen. Dem tvätta rent det och det gjorde skit ont... Men aja fick med lite saker hem så hoppas det blir bra så jag kan ta hål igen sen, haha!

Det är så fint med hål i naveln, älskart! Men ska inte ta på samma ställe som jag gjorde för ett år sen. Dem har smuttsiga nålar och allt är så jävla B där. Men jag hittar nog ett bra ställe sen.

Nu ska jag hjälpa mamma med maten sen hjälpa henne lite ute innan jag hoppar in i en dusch för att senare åka till min älskling!


man kan väl förlåta? eller?..

Vad förstår du inte?

Jag säger till dig att inte smsa honom? Det första man får höra är att du ditt äckel har smsat honom! Kan du inte låta honom vara du vet vilka konsekvenser du kommer att få. Det är inte så svårt att låta min kille vara när du har kille själv. Shit, lilla gumman du skämmer ut dig själv!

Aja.. Snart kommer Michelle och Anna som ska hämta lite saker dem glömde hos mig förra helgen. Ska eventuellt åka till sjukhuset idag med min infektion i naveln.. Det kommer ur massa saker ur båda mina hål.. Haha har tagit ut smycket iaf. Ikväll blir det att vara med min underbara älskling. Vi ska kolla film och bara mysa.

Har inte så mycket mer att skriva förutom att "du är en omogen tjej som vill förstöra för andra."

Pusshej!

 

 


HATAR DIG

Hatar dig grovt människa. Du är en idiot. Du borde inte få
vara kvar här.. Du bara förstör för allt och alla.. Du är äcklig bara
stick. Usch bläää hitta dig ett liv ditt äckel.. Stå för vad fan du gör!

DRA ÅT HELVETE!

Bakom en mask..

Det är där jag är nu, det är där jag befinner mig.
Jag tror jag stannar kvar där, det är där jag hör
hemma. Alla märker inte, tror inte någon märker det.
Men det är där jag finns, bakom en mask, som
skyddar mig från att visa. Visa det jag känner. Visa
det som gör så jag känner så. Varför ska någon få
veta? Varför ska någon få lära känna den person
som finns under min mask. Som finns där och känner
så här? Ingen ska få veta, det blir inte bra, ska alltid vara
under min mask. Det är där jag hör hemma, det är där jag
vill vara...

Om det ändå vore en låt, en text på en låt skulle alla förstå.
Men grejen är den att det är en text. En text som kom från
mitt hjärta alldeles nyss. Men det är sant, även fast ni kanske
inte tror det. Men det är så det ligger till och jag ville inte berätta.
Men det är nu ni vet det, så glöm det.

Godnatt

som sagt.. bakom min mask

LAGER 157

I går kväll så sov jag hos Simon. Anna kom hem runt nio/halv tio tror ja. Vi käkade godis, chips och kollade två filmer, det var  en massa mys. Fast i sista filmen i slutet gick jag in i en dusch  eftersom jag skulle till lagre 157 idag. Jag och Simon somnade runt halv två eller nja han somande runt ett, min älskling är så söt när han sover ♥ Kommer kännas sjukt konstigt att sova utan honom i natt, sov där lördag-söndag-måndag och sen tisdag-onsdag. Ni ska bara veta hur mycket jag saknar han nu, det är obeskrivligt!

Aja klockan ringde runt elva fast dock hade jag redan vaknat då pga av min navel, har tagit ut min percing för den typ sköt i från.. Så väckte Anna kvart över nio, käkade frukost, bytte om sen stack vi och hämtade upp söta Erika men blev kvar där en stund för Magnus skulle fixa lite saker. Runt två stack vi till Lager 157 där vi shoppade en massa, min älskling fick lite också, haha!

Aja nu ska jag sitta här och gråta för min navel, skriver senare ha en bra kväll, kan fortfarande inte lägga över från min iphone..

Puss!

det är du som gör mina dagar,
jag älskar dig.

17e augusti 2010

Usch, ännu en dag närmare skolan, det känns inte alls bra vill jag säga.. Just nu sitter jag här och dunkar musik, ska snart hoppa in i en dusch för att sedan åka till Simon. Ska som sagt ner på stan med min lilla älskling idag, du är guld mitt hjärta! ♥

Vaknade runt elva gick upp och försöker lära mig dricka kaffe, haha. Usch det är så vidrigt men någon gång kanske man måste lära sig? Aja, ska försöka få i mig lite mer imorgon än vad jag fick idag.. Satt och kollade klart sex and the city, nu vill jag beställa hem den andra boxen, det är syrrans box jag kollat på, men det är så bra!

Aja nu måste jag in i duschen, har fortfarande färg i ansiktet, får fan inte bort det har testat med tvål, balsam, naglackborttagnings medel, allt! Men ååh blir galen, haha!

Nu blir det en varm och skön dusch, puss

 

 


Ljusbrunt - SVART

Haha färgade nyss håret typ.. Har inte blåst det torrt än men ah det är väldigt mörkbrunt, så nu hoppas jag på att mina blonda slingor är borta för det va så j*vla fult.. Haha..

Ni kan få se i morgon då jag kanske fixar till det lite. Ska nämligen till stan med min älskling, ska byta lite saker sen shoppa lite nytt till min garderob. Shoppade lite i stockholm som jag tänkte visa i morgon, om jag inte orkar ta bilder ikväll, ska även byta en tröja från gina som köptes i stockholm. Trodde den skulle vara kortare så tog en i M men ska byta till S.. Den blev så uppblåst, hahah!

Aja nu ska jag nog snart krypa ner i soffan med en fet mango och nörda sex and the city. Kommer nog somna tidigare idag för jag är värst trött..

Godnatt alla bebisar!


typ så mörkt som jag hade förut, haha.. kanske till och med mörkare :O

D A M P

Jag fattar inte hur jag ska lägga över filmer och bilder från min iphone.. Jag ville dela med mig av the voice och sem självklart visa mina presenter som jag fick av Michelle, Anna och Maria.. Aja får väl dampa ett tag till innan jag kan dela med mig av dem!


Igår så mötte jag och Simon, Anna som hade vart på bio, vi kom dock lite sent så hon va typ hemma, haha.. Aja sen skulle jag och Anna bakat kladdkaka men vi orkade inte så vi gjorde ansiktsmask och pratade ut lite, det var väldigt skönt! Simon satt och nörda vid datan.. Sen drog han med mig till köket så han kunde göra en kladdkaka, hahaha! Sööt! Den blev helt okej..

Aja ska ringa Tove efter jag käkat, måste fråga hur man gör...

EN VECKA TILL SKOLAN BÖRJAR, USCH!!!


älskar dig otroligt mycket, mer och mer för varje dag som går ♥

Hos Simon

IGÅR VAR GRYMMASTE DAGEN! Var på the voice 2010 och fan vad nice det va. Stod längst fram på vänster sida med Anna, vi tappade bort Anna, Michelle, Linni och Bea, men hade en toppen dag med dem tjejorna på stan innan..
Aja sov hos älsklingen igår och ska göra det idag igen, saknat han hela dagen då jag vart i stockholm. Har träffat min bror och hans tjej som verkligen nu fårr stor mage, det är så underbart, ungefär 14veckor kvar! Gud så fort skolan börjar kommer tiden gå skit fort..
Aja nu ska jag tvinga Simon att baka kladdkaka, mummaaa! Fast han är sämst men aja, när jag styr kommer den bli skit bra!
bild tagen av Anna

BAD UPDATE

Godmorgon!

Igår hämtade jag ut min iphone och nu har även mitt nummer överförts, så nu kan jag göra allt med den.. Fast Tove måste hjälpa mig med en massa saker, hihi..

Igår så var jag även på åfesten, väldigt överskattat men vad är det som händer annars i eskilstuna då? INGENTING!.. Men trevligt var det iallafall..

Idag ska Michelle och Anna sova hos mig, kommer bli så jävla mysigt. Ikväll ska vi cykla till åfesten igen, haha. Sen ska vi cykla hem igen. I morgon bär det av till Stockholm runt två för att sedan på kvällen gå på THE VOICE! SOver sedan hos brorsan i stockholm, kommer bli as nis!

Aja nu ska jag smsa Anna och Michelle och höra vad dem gööör. Pussar till er ♥


 


12e augusti 2010

Godmorgon!

Sitter här helt nyvaken och ska ner på stan till ett. Hur ska jag hinna fixa mig? Kör väl antingen på en hög toffs eller så plattar jag ner det bara, vi får la ta och se hur det blir med det!

Men nu hinner jag inte skriva mera, haha.. Så skriver sen, pussar!

 

 


TRÖTT

Skriver om min dag i morgon.. Tänkte krypa ner i soffan med stocka täcket och kolla sex and the city, den första serien. Det är syrrans men jag ska inte sitta vid datan hela kvällen och natten iallafall..

Vi hörs i morgon, godnatt, puss!


jag älskar dig, dag som natt! tack för att du finns


Svar på kommentar:

Tack Ebba, det var kul att du kom!
Pussar till dig <3


Hos Anna

Sitter hemma hos Anna och dunkar musik. Jag och Elin ska snart dra hem till henne eller ut ock käka, döör av hunger, hahahaha! Aja ikväll blir det nog bara att prata ut med Elin det behövs verkligen!

Aja vi hörs senare, pussar till er!


ELLER NEJ JAG TAR TILLBAKA DEM!!!!!

Presenter del 2


presentkort på , h&m, ginatricot och bianco

kropps saker från body shop

silverarmband & silver ring

den vackra ringen

vit bh, fick även vita spetstrosor också

underbart vacker ring från Tove ♥

TACK FÖR ALLA PRESENTER, ÄR JÄTTE NÖJD! KÄRLEK TILL ALLA!


Jag tror det var allt, nu ska jag hoppa in i en dusch sen träffa Elin, pussar


10 augusti - i bilder


jag och tove

kakor

malte

elliot, hihi

tårta ♥

Nu ska jag lägga in alla prsentbilder, puss så länge

 


MIN DAG

10 augusti 1995 klockan 13.30 föddes lilla jag. Idag blir jag 15år och är dock inte så liten längre, hehe!

Mamma, pappa, Jenny och Markus väckte mig runt nio, men hade vaknat runt halv nio för våran hund är galen så kunde inte somna om träligt nog.. Dem kom in med en massa presenter och självklart har jag tagit bilder som jag tänkte visa er nu!



skit snyggt iphone skal -   från mamma


vita låga converse -   från mamma

3par trosor -   från mamma

en t-shirt -   från Jenny

en jätte fin ring -   från Jenny

ett par jeans -   från pappa

Fick även en iphone av pappa men den kommer på Torsdag för vi har fixat den med comviq. Fick även några muggar och sånt som jag samlar på av mamma!

Vill tacka så mycket för de fina presenterna, jag är mycket nöjd, älskar er ♥



H O M E

Kom nyss hem från Michelle och det var dundrans mysigt. Vi moffade en massa godis, dricka och skräckfilmer.. Okej vi käkade inte filmerna men vi käka typ kuddarna, hahaha.. Aja det var iallafall skit kul och gud så vi skrek, hahahahaha!

Nu ska jag sitta här tills klockan blir tolv för då blir jag 15år, wihoo! Längtar tills i morgon och på Torsdag och självklart LÖRDAG!

Aja nu ska jag sitta här och bara chilla om jag inte somnar eller dör av att jag har ont i magen 24a eller mår illa.. Tror det har med vädret att göra, skoja..

Men nu blire natti för mig, i morgon äre min dag, äntligen! ♥


tårtan förra året, mumms

Presenter

Ja medans jag städar så har jag fixat ett litet inlägg. Har fotat de två presenter jag fick igår, väskan är från mormor & morfar. Halsbandet är från min älskling Simon. Det var jätte fint på!



tack mormor & morfar ♥


tack älskling, tecknet står för "älskar". Love you ♥





Städning av rummet

Ja nu äre dags att städa rummet, är bara svårt att börja, att komma igång.. Ska fixa en bra skiva som jag kan dunka med, då blir det lite fart på det hela..

Ska hoppa in i en dusch senare, sen ta och röra mig mot Michelle, mys!

Aja nu äre dags att ta tag i helvetet..


M A T

Kom typ nyss hem från tuna park, har handlat presenter till mig från pappa, haha. Ni får veta i mrogon..

Ikväll blir det skräckfilms kväll hos Michelle med Anna och Maria. Dem ska även fira mig, mysigt!

Ska äta nu, puss

Onanannaeennaa, onanneennaa

Elin Sundin fattar nog bara, haha!

Aja, efter jag vart med Simon så åkte jag och mamma till skogstorp där vi parade våran hund Nellie med en pojk som heter Rocky, kommer nog bli skit söta valpar runt oktober, mysigt!

 

Ingen lust att skriva mer, haha puss..

Eller nej TAR TILLBAKA DEN


Hos älsklingen

Sitter här och myser lite, fick en jätte fin present när jag kom hit (som jag visar sen) och fick en converse väska av mormor och morfar som också visas bild sen...
Nu ska vi kolla film, har jag bestämt!
Pussar från oss
Simons söta lillebror Jecky och jag!

8e augusti 2010

2 dagar kvar & 6 dagar kvar...

GODMORGON!

Idag har jag och Simon tillbringat en månad tillsammans. Så vi ska ses lite senare idag. Han ska även fira mig eftersom jag fyller på Tisdag, söt han är!

Nu ska jag ställa mig och baka en kladdkaka som jag ska ta med till min mormor och morfar. Dem ska fira mig idag för dem åker bort på min födelsedag..

Så jag ska bjuda på kladdkaka med grädde och varma hallon, gud ås gtt säger jag bara!

Men nu måste jag skynda mig, vi hörs senare!


Simon Le

 

 


Natti

Nu ska jag vet inte vad jag ska göra.. Men godnatt iallafall..


underbara kusin Malte för ett tag sen, kanske ett år sen? Han är underbar

KISSPÖL

Gud vilken otroligt mysig och kul kväll jag haft! Först käka vi middag hos Anna, sne moffa vi chips, dipp, choklad och cola. Kikade film och snackade lite. Sen stack vi till Hemköp och köpte 5energi drycker, alla var olika, mumma. Satt vid ett dagis och bara skratta, snacka, drack energidryck osv! Tog även en vääldigt fin kisstur.. Haha..

Vi ska eventuellt ha en skräckfilm kväll hos Michelle på måndag, kan det bli bättre? Aja nu ska jag sitta och chilla, pussar till er! ♥


ANNA, JAG & MICHELLE...

 

 


I LIKE

Ikväll ska jag träffa Michelle och Anna, min små gullegrisar, hihi. Nej mina pärlor! Vet ej vad vi ska hitta på, ska iaf hem till Anna.. Kanske träffar några eller har bara en mysig kväll. Aja jag skriver senare!

Pussar till er och dem!


7e augusti 2010

Godmorgon!

Ja igår kväll blev väldigt lyckad och ikväll kommer det bli en lugn kväll, men vad ska man hitta på?

Fick två söta kommentarer..

SVAR: Den hårfärgen jag har är inte OKEJ enligt mig.. Jag färgade för ungefär 3 veckor sen chokladbrunt.. Men sen har man badat i poolen och vart i solen, så nu har typ mina blonda slingor kommit igenom så det är typ ljus brunt men jag ser det som grönt.. Så fort sommaren är över ska jag färga mörkbrunt så inte håret utsätts av solen..

Tack för kommentaren

SVAR: Så som jag fixar mitt hår är inte svårt.. Jag kan försöka skriva så du förstår, hehe.. Jag duschar alltid mitt hår innan jag fixar det, när det är blött fixar jag så det bli mittbena och sedan låter det självtorka ett tag innan jag blåser det tort.. Sen har jag som lite ut böjningar i mitt hår som jag plattar ner med då hjälp av en plattång.. Ska jag iväg på någon fest brukar jag locka lite i luggen så man slipper ha den i ögonen och sen ser håret bara mer fixat ut!

Hoppas du är nöjd med ditt svar och det var en urgullig kommentar!


Nu ska jag iväg och fixa lite saker med mamma, så jag skriver när jag har tid senare. Pussar till er!


Ser inte mig själv i det där håret längre, hehe.. Men jag skulle inte tacka nej till den snygga hårfärgen...

Till Elin

Ja ikväll äre fest hos Elin, så jag skriver nog när jag kommer hem beror på när jag kommer hem...

Pussar till er♥

6e augusti 2010

Godmorgon!

4a dagar kvar...

Ja igår vid elva tiden kom Wille och hämtade mig, vi åkte in till stan och hämtade Rinat och Elin. Dunkade musik och drog till donken. Haha ja där skämde vi ut oss rejält, men vad gör det? Aja efter vi åkt dit åkte vi bort en bit sen tillbaka och skulle handla en cola, så haha ja det va också kul..

Kom hem runt två och somnade runt halv fyra, skapligt trött vill jag lova!

Får se om jag orkar ta mig till Tove annars blir det att ligga vid poolen hela dagen och bara schteekaa, det gillas verkligen!

Aja nu ska jag ut i solen, pussar till er!♥

 

 


DONKEN + MOPPEBIL

Ja inatt eller nja vid elva typ så kommer Wille och hämtar mig med sin moppebil sen drar vi in till stan för att hämta upp Rinat och Elin. Vi ska dunka musik och ja sen ska vi dra till donken, fan så gott!!! Jag bara längtar, mohaha..

Ja det är sånt man gör när man har tråkigt. Och det är klart att det kommer bli skit kul! Kanske skriver när jag kommer hem annars så skriver jag i morgon så klart!

5 DAGAR KVAR!


HURTIG

Snacka om att jag är duktig. Stack ut och sprang i tisdags och även idag, känns väldigt bra, fast träningsvärken är ingen hitt, den ska vi slänga i väggen..

Ska snart hjälpa pappa med kycklingsalladen åh gud så gott det kommer bli, kan knappt vänta!

På söndag ska jag och pappa fixa min iphone som jag kommer få på tisdag då jag fyller, vad kul, hihi! Ska fixa med comviq och så, då blir det nog toppen bra!

Aja nu ska jag kika runt lite på datan innan pappa kommer hem med det som handlats. I natt blir det donken med Wille (moppebilen), Rinat och Elin, hihi kul!




Hos bebisen

Godmorgon!

Sitter här nyduschad hos Simon. Vi vaknade runt halv elva eller ja då väckte jag han, orkade inte ligga kvar där och vara hungrig, haha.. Så vi käkade typ vid elva en billys, mumma. Sen gick jag in i en dusch för han skulle laga mer mat..

Ska snart gå hem till Elin och fixa lite saker, sen drar man hem vid fyra med mammi! Ska ut och springa ikväll så jävla fint väder, blir nog ett dopp i poolen sen får vi la ta och se vad kvällen/natten bjuder på.. Vill till donken i natt, ska ringa min svarta taxi, haha..

I morgon ska jag träffa Tove, länge sen kommer bli underbart!

Nu har Simon duschat klart så ska börja fixa mig lite, pussar till er! ♥

 


söta Hojin

Maria, Hojin och Anna, sötnosar!

Cattiz & Jag, puss på oss♥


4e augusti 2010

Godmorgon!

Gud vilken natt säger jag bara, haha. Hade världens konstigaste drömmar och sen vaknade jag vid sex, somnade om halv sju.. Sen var det nån jävel som knacka på HALV 12! Klart att hundarna börja skälla, men aja man kan tacka den som knacka på ändå för annars hade jag sovit nu med.. Inte bra!

Jag ska sticka ut och springa så fort det slutar regna, tänker inte springa i regn, tror jag.. Sen ikväll ska jag ut och käka sen hem till Hojin eftersom hon fyller år. Hon ska ha grillfest men jag ska ut och käka innan så går dit och festar ist, haha! Sen sover jag hos Simon, myyys!

Aja har inget mer att skriva just nu, tror jag.. HAHAH tråkigt inlägg men det är morgon vad förväntar ni er? Va? Skoja, pussar till er♥


G R A T T I S

Grattis Hojin Ibrahim. Hoppas du får en jätte bra dag, nu är du 14 barre, lika gammal som mig och njut, du är det bara sex dagar till, mohahha ;)

Puss på dig hjärtat, love 2 you


Godnatt ♥

Nu ska jag lägga mig i sängen och prata med Simon älskling, sen ska jag sova.. Ska upp och springa i morgon, hurtig jag är!

Natti, pussaar!♥


love 2 you ♥

MUSIC

Tänkte dela med mig lite av de två låtar jag lyssna på just nu. Dem är helt olika, så fattar inte att jag bara lyssnar på dem nu, haha.. Aja nu kommer dem, är ni berädda? Skoja, puss på låtarna säger jag bara ♥


Gyptian-  Hold yuh



Darin-  Lovekiller



Som sagt, helt olika!

En dag utan dig i skolan är som en evighet..

Ja jag pratar så klart om Ludde min brylling. Vi går i samma klass och det är han som gör mig glad och håller humöret uppe.

Satt nyss och skrev på msn och ja han fick mig och skratta på direkten..

Kolla in bilden?

Haha ni kanske inte fattar det roliga?
Men jag gör!


HEADER

Ja igentligen skulle jag haft en annan bild som header.. Men ja den var lite svår att beskära osv.. Men jag tänkte att jag kunde visa den för er, om ni är lite nyfikna.

Så jag bjuder på den..



ska ta lite andra bilder sen, kanske man kan ändra lite då och då?

TRÄNAT

Ja gud det var det bästa på hela dagen, haha. Stack ut och sprang en bit sen körde jag lite magträning som verkligen är behövligt. Haha min mage är ingen vacker syn, bajs på den!

Nu ska jag bara ta det lugnt kan ske fixa i hopp en fruktsallad, det käns som om det skulle sitta fint just nu!

Men jag skriver nog lite senare, ha det bra sötnosar, pussar!


LA REDOUTE

... Är ett jävla skit ställe att beställa ifrån vill jag bara säga! Jag beställde ett par converse den 2a maj nu ivår och det skulle ta mellan 5-10 veckor. Dem sa klart och tydligt i telefonen att dem skulle komme i mitten av JULI!? Vad fan äre nu, augusti tom??

Aja, mamma ringde dit nyss dem bara "Oj, det har blivit fel i beställninge lallalaa.. "... Mamma fixa så jag får dem för 350kr. Haha rätt åt er äckel..

Aja nu orkar jag inte dampa mer.. Ska snart käka foood sen ska jag ut och springa osv. EFtersom jag var så lat i morse. Skulle ju ut och käka med gullegrisarna men det blir i morgon ist. Ska även på bio med Simon efter vi käkat sen sover jag hos honom, mys!♥

Ha det så bra så länge, skriver senare!


de blonda tiderna, är inget att minnas, hahaha!

 

 


3e augusti 2010

Godmorgon!

Ja nu ska jag snart dra iväg till min moster och vara barnvakt till mina små plutt kusiner, dem är så mysiga. Det var dock en gång då jag var barnvakt och lilla Elliot var sjukt ledsen, då fick jag panik och visste inte vad jag skulle göra.. Fast jag tog han till lekrummet och sen fick man skämma ut sig rejält för att han skulle bli glad.. Men man lyckades iallafall, hahah!

Ikväll ska jag nog ut och äta med Michelle och Anna på ming, kommer bli väldigt mysigt tror ja. Vi skulle nog käka runt halv sju, sju..

Nu ska jag klä på mig för snart kommer moster och hämtar mig, ha en bra dag mina kära läsare, pussar till er!♥


HAHHA jag bjuder på den.. Inte lång tid kvar till skolan börjar, 20dagar.. FAN!


Svar till kommentar:

Hojin: Jag älskar dig med, hahaha nej inte jag heller, klockren! Puss på oss tre

MYS KVÄLL

Jag hade en väldigt mysig kväll med Anna och Hojin. Först va vi hos Anna och då ringde Viktor och sa att vi skulle komma förbi där. Vi hade inget att göra så vi fixade oss lite fast sen innan vi stack bytte vi om till mjukisar, hahaha. Fett sköna vi va! Aja vi drog dit vid halv nio sen stack vi typ tjugo över nio. Hade iallafall en skit mysig kväll med er tjejer, ni är guld!

Ska be Anna skicka över lite bilder som jag kan dela med mig av, men dem kommer i nästa inlägg.

Ha det bra så länge puss!♥

 

 

Linda Hojin & Anna, ni är guld


2a Augusti 2010

8 dagar kvar...

Ja nu är jag helt vaken. Vaknade runt elva gick upp käkade frulle somnade om kika film och sen käka pizza, haha!

Kvällen får vi se hur det blir, ska hoppa in i en dusch nu, fan så skönt!

Kvällen blir nog med brudarna ♥


Cattiz är ju bra på att ta kort eller vad säger ni? Anna ska också vara med ikväll, men hittade ingen bild på alla oss så får la ta en ikväll !

 

 


Because I Got High.. ladataraa

Ja ligger och snackar i tel och lyssnar på denna roliga låt.. Haha, ska snart sova tror ja, men ja man får la se?


Nu hoppas vi på att allt löser sig, ska ut o springa i morgonbitti, puss.!


Taxinge Slott

Ja igår så åkte jag, mamma och pappa till taxinge slott och fikade. Det var super mysigt och fick även med mig en lite påse med karameller.

Det var inget billigt fik men det var väldigt mysigt att bara umgås och prata. Tänkte dela med mig av lite bilder. Dock så var mammas kamera död och Jennys kunde jag inte låna. Så fick ta mammas gamla.. Men bilder blev det iallafall.


min goda efterrätt

mammas goda efterrätt

min feta macka som jag delade med mig av till alla getingar..!

ingen höjdar bild på mig inte...


älskar er, mamma & pappa ♥

Jag & pappa. Snacka om att verkligen inte fastna på bild...

?

mummma!





Ja det var lite bilder. Vill bara tacka ELin Sundin för allt. Underbart att vi är vänner igen och att vi kan prata ut nu, det är så skönt. En massa kärlek till dig ♥

 


RSS 2.0