Poolen levererar

Gårdagen var hur bra som helst. Först kom tjejerna runt sex och då åt vi middag sen åkte vi ner till ett badställe som kallas Hawaii. Där kollade vi lite innan de va dags att åka hem för att små fixa oss lite. Åkte till Sundbyholm och köpta glass och senare mötte vi upp pojkarna. Bara jag och Emma va modiga att bada så vi bada en stund, var ganska så varmt.

Efter vi vart i Sundbyholm tog vi med grabbarna till Hawaii och kikade lite och satte oss på den lilla klippan. Pratade och sedan tog vi bilarna till mig och bada i poolen. Alla bada nästan och det var super mys.

Vi tjejer vaknade skapligt i morse för vi flöt bort i min varma stuga. Så vi fixade frukost och stack ut till poolen. Har vart där och på Hawaii och badat hela dagen så nu är man helt slut. Fic även reda på att jag och Emma är som barndomsvänner. Vi umgicks när vi va små, helt otroligt. Ganska så chockad. Nu blir det en hemma kväll, underbart!


Jag gillar er massor tjejer!


En efterlängtad soldag!

Idag är min termometer upp i 25grader. Äntligen är värmen och sommaren tillbaka. Vaknade runt tio och har småfixat lite här hemma. Har legat vid poolen några timmar men det blev ganska så tråkigt tillslut.. Måste försöka ta mig till stan eller tuna park för att köpa en ring till örat, så ska kanske ringa efter skjuts. Annars runt fem kommer Karolina och Emma. Får se vad vi hittar på men kvällen tillbringas som sagt i Sundbyholm med killarna, mys!

Nu är det bara några dagar kvar tills fredag då jag åker till Göteborg med min kära vän Tove. Vi ska shoppa, gå på liseberg och äta massa gott. Åker dock hem natten till lördag men skönt att komma bort en dag i alla fall! Nej nu ska jag fixa lite sen se om jag kan ta mig till tuna park, ha en bra dag i de fina vädret, fred ut!


jag och min brylling, Ludwig Strid ♥


Släpp inte ditt hjärta för, du måste älska att vara den du är

Kom nyss hem från Angelica. Cyklade hem som tusan för det blev lite kyligt om benen eftersom jag hade shorts på mig. Min kväll var super mysig. Mötte upp Angelica vid konsum för att handla massa frukt och vanlijglass. Vi åkte hem till henne och fixade en god fruktsallad och satt ute och bara myste och prata. Sedan blev det film och när klockan närmade sig elva var det dags för mig att cykla hem. Är väldigt trött så blir tidigt i sängs om man kan somna.

Vill tacka för en mys kväll gumman! I morgon blir det att vara i sundbyholm på kvällen med gänget och sen sover några godingar hemma hos mig, Karolina och Emma. Kan inte bli bättre. Men vi hörs när vi hörs, fred ut!


skönt att vi har samma åsikter, puss gumman!


Du är vacker som du är

Idag är solen äntligen framme här i Eskilstuna och jag sitter inne? Fast va ute och sola och bada i några timmar men man tröttnar tillslut.. Igår hade jag en super kväll med gänget. Vi va i djurgårdsparken och sen blev det film mys hemma hos Karolina. Min snälla mamma hämtade mig runt halv tre och somnade nästan direkt då jag landade i min sköna säng. Har sovit i våran stuga den senaste veckan så jag sov super bra i min härliga säng!

Vad har denna vackra dag att bjuda på? Ja det visar sig, vill hitta på något och längtar som tusan till Fredag, jag kan knappt vänta! Nu kommer lite midsommar bilder från dagen, ha en bra måndag puss!

 
 

En härlig midsommar!


Hearts in the air

Grattis till världens bästa farmor som fyller 60år idag. Jag älskar dig något otroligt och du betyder massor för mig!

Har nyss vart hos farmor och farfar för att fira min underbara farmor som fyller idag. Vi åt massa gott, lyssna då min underbara faster både spelade gitarr och sjöng för oss alla. Det var riktigt trevligt. Sitter just nu hemma hos Karolina och vi ska snart träffa gänget, blir nog att dra till djurgårdsparken och bara umgås med lite ute spel och en härlig filt, haha.

Min midsommar var jätte bra och kunde inte blivit bättre. Nu ska vi fixa det sista och jag återkommer en annan dag eller senare. Puss!
 


Lite bilder från midsommar



du kommer nog aldrig mer vara min vän

Sitter hemma hos Karolina. Vi har inte riktigt bestämt oss än vad som händer ikväll. Det jag vet är att jag ska hem tidigt och det suger. Men sånt måste man ta! Vi funderar på att cykla till Ica och hyra film och köpa lite gott och bara ha en myskväll.

Idag har jag jobbat och sovit. Fick skjuts hem av en snäll kille i morse vid halv fyra. Då föll jag i säng och klockan ringde halv tio för jobb. Smällar får man ta men vad då? Det är sommarlov. Nej nu ska vi cykla. Puss på er!


tycker om dig min vän!

Underbara sommar!

Godmoron!

Har nyss ätit frukost med Karolina. Vi ska snart på med lite träningskläder för att ge oss ut på en promenad. Efter vi vart duktiga tar vi bussen ner till stan för att möta upp Emma. Vi ska sola och kolla runt lite på rean i stan.

Igår hade jag en mysig kväll med alla. Vi va först hos Philip med grabbarna. Sen åkte vi hem till Lood för att kolla två läskiga filmer, som tur va så kunde jag somna i natt, ha ha.. Ikväll blir det nog bara att slappa lite, och äta tårta för jag hade namnsdag igår, mumms!

Nej nu ska vi röra oss utåt, vi hörs då vi hörs! Puss ♥


ha ha..

Genom eld

Hejsan!

Kom nyss till Karolina efter att vart på Mesta Pizzeria och tryck i oss lite pizza. Det var otroligt gott och har nog aldrig vart så hungrig på väldigt länge... Just nu fixar vi oss och ska snart träffa de underbara grabbarna. Blir en kväll med dem som jag inte riktigt vet vad vi ska hitta på. Men det blilr väl något skoj. Sen så sover jag hos Karolina och i morogn blir de lite "stan häng"..

Nej nu ska jag fixa klart mig, ha en bra måndags kväll. Kramis!


en mörk bild från i fredags, genom eld med dig!

Glömde berätta..

I morgon så kommer min kära vän Karolina hem från sin lilla semester så vi ska mötas på stan runt fyra/fem. Gud så jag saknat henne, även om hon bara vart bort en liten kortis. Men innan jag träffar Karolina ska jag ta och luncha med en gammal vän, kommer nog bli super trevligt!

Nu ska jag glo film, har letat som en galning efter en midsommarklänning. Men finns det någn, nej? Fuck!!


älskar dig min underbara syster!


LYCKLIG

Idag har jag vart lycklig. Sommaren blir bara bättre och bättre. Har pratat med gänget om att dra upp till Dalarna en kort vecka och bo i stuga och bara umågs. Fyfan vad roligt. Vi tippar på andra veckan i Juli och hoppas på värme och massa annat bra. Alltså kan inte beskriva hur glad jag är om de bli så som vi nu pratat om.

I morgon träffar jag gänget så blir mer prat då och planering hoppas jag på. Och om en vecka är de midsommar. fest och trevligt sällskap står de på listan. Helgen efter är det göteborg med min älskade vän Tove, shopping och Liseberg. Helgen efter det hoppas vi på kortvecka i Dalarna. Åh sommaren kommer bli super!

Nu ska jag kolla film och sova med ett stort leende på läpparna, fyfan så glad! Har dels haft en toppen dag med min kära mor på IKEA och här hemma. Designat ett par shorts som är snart färdiga. Måste bara till götet och köpa mer nitar, puss på allt!


old pic

Give me everything tonight

Go'middag!

Har precis ätit luch med min kära mamma. Ska snart hoppa in i en dusch för att sedan rör mig hem till Anna. Där ska vi fixa oss, och lite sånt innan vi drar i väg på fest. De va sjukt länge sen jag festa så det kommer bli super bra.

Festen är i kvicksund och får se hur man tar sig hem osv, haha. Men allt löser sig så det blir nog bra. Vi tar tåget dit så ja, blir väl tåg eller buss hem? Aja nu måste jag hoppa in i duschen.

Igår hade jag en toppen kväll med Karolina och de underbara killgänget som jag även kanske träffar på ikväll. Ha en bra lördagkväll mina läsare, puss!


Jag älskar dig gumman! ♥


Jag glömmer aldrig bort vad du gjort

Hejsan!

Sitter hos Karolina ny duschad för att snart bli upphämtad av grabbarna. Ikväll ska vi kolla fotboll sen hänga med ett skönt gäng. Får se vem av grabbarna som skjutsar hem mig, men allt löser sig tillslut.

Inhandlade en massa tröjor idag, va på stan med Karolina sen så solade vi en snabbis, riktigt skönt! Nu måste jag fixa mig, vi hörs!


The perfect guy?

Finns det en sån? En sån där perfekt kille som man ofta brukar tänka på. Jag tror iallafall att de inte bara är jag som brukar sitta i min ensamhet och fundera ut hur en perfekt kille skulle vara. Och att jag önska att han fanns?

Varför är det alltid samma sak med alla killar? Bråkar man med sin pojkvän är det tjejen som ska komma tillbaka och säga förlåt för man inte vill bråka och kanske inte är lika stark som sin kille? Umgås man med sina killkompisar blir killen galen för han tror massa annat.. Men vi tjejer, jo vi ska acceptera allt som sin kille gör?

Det sägs även att de är mer killar som är otrogna mot sina tjejer än vad tjejer är otrogna mot sina killar. Det känns på ett sätt som att de inte förvånar mig. Vissa tjejer kan inte låta bli killar som har ett förhållande eller vissa killar kan inte låta bli andra tjejer då dem sitter fast i ett förhållande.
Det jag aldrig förstått mig på är varför ska man vara otrogen? Vad finner man i det att hålla på och vara med andra då man är lycklig med den man håller kär..

Jag önskar i alla fall att de fanns den där " perfect guy " som alltid finns i sagor och filmer. Men man kommer nog aldrig få vara med om de om man inte väljer rätt och tänker smart.

ÅH SKÖNT ATT FÅ UT SINA TANKAR, KYSS OCH HEJ JAG HATAR DIG!

( haft otroligt bra dagar på sista tiden, vill bara tacka för dem och alla som gjort mig lycklig, ni kan få en snäll puss! )


I Karolinas vita stuga

Hej igen!

Medans min vän Karolina fixar sig lite så passar jag på att blogga lite snabbt. Vi ska ju som sagt snart på match och sen kommer kvällen bli mer än bra! Kanske blir så att jag sover kvar hos Karolina annars tar jag väl mig hem då ljuset är påväg upp igen.

Det är de som är de bästa med sommarlov. Att man kan vara vaken tills solen går upp igen och bara leva livet. Hoppas bara på att de ska bli fint väder så man kan ta cykeln till stranden och bada och sola och hänga med fina vänner. Men man måste även få uppleva svenska sommar. Alltså sol och regn på samma gång, lite mysigt!

Nej nu ska vi snart dra. Kanske blir ett inlägg senare annars så tar vi det en annan dag, pussar från mig!





Mysig sommarfika med en kär vän

Gomiddag!

Sitter här hemkommen efter en fika på Mary's café med min käre vän Tove. Dock började de regna då vi satt ute och lunchade så vi förflyttade oss in och tog en fika. När vi skulle bege oss hem så spöregnade de så nu sitter vi här och värmer oss med en stor kopp te.

Senare ikväll blir de fotbollsmatch i Hällby för att kolla på vännen Emma som spelar. Jag följer med Karolina och håller henne sällskap, kommer bli väldigt trevligt!

Bjuder på lite bilder från dagen och sen hörs vi när vi hörs. Nu har jag äntligen sommarlov och snart haft det en vecka, otroligt underbart!


Mina käraste vän, Tove!


Toves till vänster och min till höger. Vi är lite klantiga ibland då...

RSS 2.0