sista september

hejsan alla!

som jag sa igår så skulle jag ju igentligen till skolan.. men mamma sa att jag skulle vara hemma en dag till, så då var det bara att vara det då :P hihi! idag så ska jag till en läkare klockan ett och kolla mina fötter o kanske få en operationstid! hoppas det så man slipper ha ont när man åker skridskor eller har nys skor på sig...

Igår så gjorde jag inte alls mycke, jag tog det lugnt o sov ganska mycke på dagen. det var skönt men det känns alltid som om man missar ngt eller så!! men jag har inge speciellt att skriva om gårdagen för jag gjorde inte så mycke!

lägger in ett inlägg här snart ikväll o berättar om denna dag ist! och hoppas på skolan i morron, så GRYMMT tråkigt att sitta hemma o jag menar det!!


bjuder på en liten sommar bild från öland! saknar värmen
men jag älskar hösten (som ni redan vet)

take care// lindapettersson♥


Lite saker jag glömde om hösten

JennyPettersson (syster):
att man inte behöver ha dåligt samvete för att sitta inne
o miss några soltimmar och att man kan krypa ner
under en filt när man vart ute i kylan.

Kolla gärna in hennes fina blogg: www.jennyp.devote.se


MERA SAKER :D

take care// lindapettersson♥

sista hemmdagen!

hejsan ville bara skriv att jag är hemma idag igen..
men tror det är sista dagen för känner mig redan bättre
men ska iaf ta det lugnt idag!! imorgon läkaren med mina fötter!

glöm inte att lägga till flera punkter på hösten om ni vill :D

take care// lindapettersson♥


Älska hösten!

Nu ska ni få några punkter varför jag älskar hösten ;)

* det blir finare färg på löven

* löven faller

* man känner en anna lukt som är svår att
   beskriva och svår att glömma

* det är oftast fint väder

* ofta sol men dock kalla vindar

* när det blir oktober börjar man känna
   vinter kylan o frosten på backen

* man känner lukten av is o snart dags
   för ännu en till skridskotid

* man kan tända ljus inomhus och ute
   om man känner för det

* man kan äntligen börja bada i badkatret
   igen utan att tycka det är för varmt

* man kan somna lite lättare för det är mörkt
   ute och inte jätte varmt på rummet

* och man kan äntligen börja ha nedräkning
   till julafton!


Är det någon som vill lägga till en liten punkt så är det bara att kommentera det så skriver jag dit det :D
Mina tankar omkring hösten! Gud så härligt!


BJUDER PÅ LITE FINA HÖSTBILDER SOM JAG FOTAT:


röda vinter äpplen, finns inget godare!

de röda bären som har frost på sig på morgonen

den sista blomman som är kvar innan den lägger sig ner tills nästa 
sommar!



take care// lindapettersson ♥      


28 september

halloj på andra sidan skärmen!

imorse så gick jag upp vid 6 för det var ju planerat att gå till skolan... men va f*n vakande med hals ont och jätte snuvig.... usch vad trött jag är på detta. aja bestämde mig för att vara hemma, glodde tv o data ;)

vid 8a ungefär så käka jag frukost o kände mig lite bättre. kolla på en film o sen så spela jag lite ps3 need for speed haha ;) sen kom pappa in o sa att vi skulle iväg o käka, var bara att sätta på lite puder, käder o slå ihopp en stor bulle på huve o sätta sig i bilen (: käkade där ute i sundbyholm för pappa skulle träffa någon o snacka med....

vi åkte därifrån typ lite efter 12 o då kom jag på att jag måste till skolan för att hämta lite plugg för om jag blir hemma flera dagar. så vi åkte till skolan, träffa alla kompisar o emma hängde med mig för att leta rätt på eva som kunde låsa upp mitt skåp! så tog med mig llite saker o sen gick till bilen.

när jag kom hem så plugga jag lite sen satte jag mig vid datan, satt där ett tag sen kom mamma o jenny hem så då käka vi lite osv, mys med ljusen! när jag käkat klart så gick jag in på rummet o plocka lite, öppnade gardeoben o allt rasade ut... så jag städa den typ i en timma, mer kläder hade man än vad man visste ;P det var en kul överasssskknniinnggg :D

nu sitter jag här, ingen skola i morron häller mår fortfarande inte så bra :( så nu blire tv/blogga runt/ duschen och sen sova gott som tusan :D

take care// lindapettersson♥

 


strepsils är det bästa som finns om det gör ont när man sväljer och om man är tjärv i näsan!! (:


SMART?

haha hitta denna snygga lampa/radio/mp3/mp4 med usb-kabel så man kan ha den i datan ;) hahaha :P

länken till sidan:http://www.gadget4all.com/prod_detail.php?prod_id=00444&dept_id=003&cat_id=016

jag tycker den bara är för smart igentligen :O
grön o rosa, rosa finaste ;)

kolla vad smart :O(A)

take care// lindapettersson ♥


sjukling.

Jag har så tråkig.. är sjuk o inte kul det, har vart i skolan o hämtat lite plugg, så nu har man något att göra en stund iaf ((:

take care// lindapettersson♥

 

jag i bilen igår, på väg till stockholm


Nedräkning!

hej igen! (:

imorse så sov jag till 10 på ett ungefär, gick upp till mamma som satt i köket o typ rensa bland alla tidningar ;P haha.. så jag fixa mackor i ugnen o typ käka 3st :O gott som f*n var det iaf! jag tänkte att jag bestämmer mig för att fixa klart en so uppsats idag! men det gick ju väldigt bra... Jag kolla på en film o käka lire godis sen satte mig vid datan för att börja skriva...

mamma åkte iväg så kunde inte ta hjälp av henne, blir galen :( men jag skrev en stund o fick till lite, så känns lite bättre! bytte sedan data till "internet" datan o började kolla runt på bloggar o skor!! hitta ett par skit fina rosa klackar på nelly.com o dom var från frankrike.
mamma kom hem typ halv 3 och då fixa vi mat o slängde i oss den o sen så var det bara att sätta sig i bilen och åka mot stockholm. vi skulle hämta min bror i värmdö och med våran vanliga tur så var det kö från södertälje-stockholm.. åh ingen rolig bit, men då kunde man prata med mamma så länge :D när vi väl kom loss ah det var inte i stockholm men i botkyrka så åkte vi mot värmdö! alltså åh det är så himmlarns vacker i stockholm! ska bo där när jag blir äldre ;)

när vi väl hade hämta upp honom så åkte vi hemmåt, det tog sin tid o jag somnade typ 20min o det är det bästa jag vet, sova i bilen! när jag vaknade vare mörk o jag ville bara tända ljus i bilen :P hahaaha xD när vi kom till eskilstuna så lämnade vi mattias i åkte hemmåt :d

NU MÅSTE JAG BARA SÄGA EN SAK :D

DET ÄR 9VECKOR OCH 2DAGAR KVAR TILL JULAFTON ;D JIPPIE!!!!! nu börjar nedräkningen!!

take care// lindapettersson♥


inglourios basterds

hej där!

imorse så vaknade jag halv 8a o kunde inte sova längre... sen så gick jag upp o satte mig i köket med mamma (: vi snacka lite om hur jag skua göra om mitt rum, blir nog toppen! efter det satte jag mnig vid datan o skissa up rummet på ett IKEA program! allt får plats det man vill ha :D vid halv nio så gjorde jag o mamma varma mackor i ugnen jag tog två o hon en, fast mamma tog ena min halva så käka lika mycket ;) hahahha :D sen så hade jag bestämmt mig för att städa mitt rum vid 9o men blev visst halv 10... men jag städa det i 3timmar o det var faktiskt kul att städa när man väl kom igång! fint blev det också, inte för att skryta eller något .. (: efter det ringde Samt o fråga om vi skule på bio, jag svarade " mer än gärna! " efter det vare lunch och det var gott kött och mumms!! sen så gick jag o la mig framför tvn o saomnade o vaknade halv tre... gick in i duschen och var klar vid tre ;) tog det lugnt o fixa mig :) var klar typ jätte tidigt så mamma skjusa in mig på direkten sen så tanka vi på min mobil sen gick jag hem till Samt! vi tog bussen ner till stan ganska snart o så gick vi till godisland o plocka ihopp lite smått o gott!! gick till bion o köpte biljett till filmen inglourios basterds, den var jätte bra tyckte jag, lite äcklig men annars rekomenderar den ;) efter filmen så vänta vi på bussen o det gick ändå snabbt (: träffa jenna på bussen o hennes två polare (: dem skulle också till skiftinge (: när vi kom fram gick vi in på maxi för att samt skulle köpa en redbull (: efter det träffa vi tove, rinat, ludde, nick, steven :D tack för kvällen!!
sen vare hem ((:

take care// lindapettersson♥

 


hejsan^^

vaknade för inte så länge sen (: har nyss gjort mackor i ugnen (mums..) så nu ska jag väl sätta mig o käka lite med mamma (: skriver ett inlägg senare ikväll om dagen!

take care// lindapettersson♥


börjar ändå!

Gomorron,

jag börjar skriva bloggen nu även om den inte är i ordning fixad! orkar inte vänta tills den är klar.. jag är hemma idag, är magsjuk, usch det är så äckligt. sen dels bara för att jag är magsjuk så är jag sugen på något gott hela tiden! blir galen. kanske kommer ett till litet inlägg senare (:

love// Lindapettersson


RSS 2.0