Allt börjar närma sig sitt slut

Sitter i en fundersam situation. Tänk att detta är slutet. Slutet med den underbara klassen, alla mina vänner och till hösten möta något nytt och skrämmande. Man har inte kvar samma trygghet eller dem underbara lärarna som man lärt känna dem här tre åren.

Men jag längtar. Jag läntar till sommaren, tills man är ledig, tills man bara kan njuta och bara umgås med vännerna dygnet runt. Sommaren kommer bli bäst och jag börjar känna mig lycklig. Jag tar mig igenom alla motgångar som kan vara så fruktansvärt jobbiga så man inte vet vart man ska ta vägen. Men jag är stark så allt löser sig tillslut!

Nu, back to work. Ikväll är det avslutningsmiddag med alla nior, då får man vara fin med prydliga kläder och skyhöga klackar, underbart!


Jag e så hög, jag kunde dö

Hejsan!

Sitter för tillfället i skolan och har engelska. Håller på och skriver en novell som går ganska bra. Lite läskigt att jag skriver om min framtid. Jag vill inte bli stor? Inte än.. Men i alla fall, det kommer inte bli så som jag skriver nu, det vet jag!

Idag är det min sista fredag, underbart. Tänk att de tre åren gått så fort? Tänk så mycket som har hänt. Man minns allt som om de var igår. Kommer ihåg massa knäppa saker i sjuan, åttan och nian. Man kan skratta åt allt idag, det är så mycket!

Aja, ikväll ska jag vara med underbara människor. Tove, Nick och Ludde. Vet inte vad vi ska hitta på men något blir det i alla fall. I morgon tar jag mig till Stockholm med mamma för att hämta upp min brors sån, lilla Milo. Ska vara barnvakt hela helgen till den lilla tussen, mysigt!

Nej nu måste jag jobba, back to work! Ha en bra Fredag, kramis!



i samma låga skor och leendet du log, så här kan det inte va

Du kan gråta mitt på gatan, för jag glömmer aldrig bort vad du gjort.

Härliga Tisdag!

Kan börja med att säga att mitt framträdande på talet gick bättre än vad jag trodde. Nervös, ja det var jag men jag fick bra kommentarer av lärarna, så det gjorde mig mer säker efteråt. Kan även berätta att jag hittade en efterlängtad kjol och blus som jag ska ha på aslutningsmiddagen om en vecka. Nu är det bara snygga bruna klckar som ska inskaffas. Men jag hittar inga i denna stad? Hittar inget på internet heller.. Har lite för höga krav!

Ska fortstätta mitt letande innan jag ska dra mig tillbaka till plugget. Vill dels tacka min underbara Tove för allt stöd som jag får av dig. Du finns verkligen där för mig då jag behöver dig och du ska veta att jag finns detsamma för dig. Jag älskar dig!



" det här är värt att dö för, jag tror mitt hjärta blöder "

Den sista måndagen

Hejsan!

Nu är den sista måndagen för nian över, underbart. Nu är jag klar med det mesta bara ett no-prov och ett engelska prov kvar sen är det bara att luta sig tillbaka.
I morgon är det en redovisning som ska göras så blir att öva inför det ikväll. Ska även ta mig hem till min underbara Tove och sova där.
Sov hos henne hela helgen så i natt kunde jag knappt sova, hade ingen att prata med, haha.

Min helg har vart jätte bra, den kunde inte bli bättre. Trevligt sällskap, sena nätter och underbart väder. Känner verkligen att sommaren är nära. Är det såhär bra den kommer bli?

Måste även säga att jag saknar mina tjejer, över en vecka sen jag träffade dem. Det måste bli lite ändring nu tycker jag. Men vi alla har mycket i skolan så man har ju förståelse.
Förra veckan träffade jag även en efterlängtad vän, tog en fika och gick runt lite på stan. Pratade verkligen ut och jag bara kände allt som en lättnad.

Allt börjar hamna på sin rätta plats igen. Nu blir det matlagning, plugg och prommenad med mamma innan jag tar mig till Tove!

Ha det bra så hörs vi när vi hörs, kram!


du kommer alltid betyda något i mina ögon ♥

17e maj 2011 - ett tag sen nu

Hejsan!

Nu var det väldigt länge sen jag la in ett blogginlägg. Men jag har verkligen fullt upp i skolan, fullt upp med vänner och satt mig i en liten deppig sitts. Men som jag nu börjar komma över. Det gäller att ta en dag i taget så kommer detta funka galant!

Det är nu bara 14 vanliga skoldagar kvar och jag känner mig lagom stressad. Har dels åkt på något konstigt med min mage så jag har kramper och mår illa om vart annat. Jag har haft så i tre dagar nu och börjar tycka att de ska gå över snart..

Men i alla fall, dagarna närmar sig sommarlov och jag ska bara njuta mig igenom det och ladda inför gymnasiet. Jag känner på mig att det kommer bli toppen med en ny miljö, nya vänner och ja allt blir lite nytt. Det jag kommer sakna är tryggheten från den underbara klassen jag går i nu och alla mina vänner. Men som tur är så börjar vi alla nästan på samma skola, tacka gud för det!

Nej nu ska jag grädda lite våfflor och sedan dra mig tillbaka in i pluggandet. Men kan bjussa på lite bilder från min älskade klass spexfoto som alla har i nian. Ha det bra så länge, puss!





 

 


RSS 2.0