Mys Söndag

Hejsan!


Ska snart dra mig hem till Sandra för en mysig tjejkväll med massa filmer, godis och dricka. Idag ska vi ta oss igenom Band of brothers eller i allafall några avsnitt. Vet inte om vi hinner med någon mysig skräckis som man inte kan sova av på flera veckor.

Efter jag tillbringat den sista dagen på lovet med dem bästa så ska jag hem för att förbereda migför skolan sombörjar i morgon. Har dock blivit sjuk men får se om jag har ork att åka till skolan i morgon. Ska ta på mig för att gå till bussen, kanske hörs senare och då lägger jag in en massabilder från kryssningen.

Ha en bra Söndag, puss ♥


du är finast..

26e Februari - 2011

Go'kväll på er allesammans!

Sitter här mätt i magen av en dunder god middag. Har tagit mig ett varmt bad med en riktig hårinpackning också väldigt underbart.

Jaha då är det kanske dags att dra en kort sammanfattning av mina senaste dagar. Kan ju då börja med kryssningen som var mer än bra. På bussen satt vi tjejer mest och skratta, bara flumma. När vi kom fram vid terminalen så hämtade vi våra kort till hytten och tog en taxi till en pub innan vi gick på båten.

På båten åt vi god mat, fixade oss, dansade, träffade ett Eskilstuna gäng som jag festat med förut och även shoppa lite. Va en massa skratt och så mycket oförglömliga minnen som jag verkligen kommer bära med mig hela livet.

På fredagen då vi kom hem så åkte vi direkt till Angelica och duschade, börja fixa oss och föra lite innan den svarta taxin kom för att skjutsa oss till en as lyckad fest. Träffade en massa roligt folk som man festat med förut. Allt slutar som de slutar men de var verkligen jätte kul!

Idag mår man som man mår och ska fixa mig lite för att träffa Mich, tror jag.. Annars blir det bara att vara hemma. Bilderna har Anna min kamera dog så fort vi kom dit, så kul va det! 

Men nu ska jag packa upp väskan, ha en bra Lördag!



bjussar på en gammal bild, våren 2010

24e Februari - KRYSSNING

Hej på er!

Sitter just nu vid tv:n och lyssnar på MTV, så bra på morgonen. Hade ställt klockan på 10.00 men jag vaknade halv nio, inte så lyckat.

Idag så åker jag, Anna, Michelle och deras mammor Sussane och Terhi på kryssning. Kommer bli jätte kul. I morgon när vi kommer hem åker vi direkt till Angelica för att fixa om oss på nytt och sedan dra på en fest, så jävla bra lov har jag haft!

Jag har lovat att de kommer bilder men har glömt min kamera varje gång.. Men idag ska jag inte glömma den och sen ska jag be Sandra skicka dem då hon är hos sin mamma, hehe.

Men nu måste jag hoppa in i duschen och packa ner det sista. Ni får ha det så bra, tror vi hörs på Lördag, puss!



fyfan vad jag hatar blogg.se... Man kan inte ens välja en ny bild, blääää!


22a Februari - 2011

Godmorgon!

Har nyss ätit lite frukost och kladdkaka, mumsig värre. Tänkte ta mig ut idag igen på en liten springtur. Igår joggade jag ungefär en halvtimma sen va jag ute och gick i 45min, så himla skönt. Blir nog samma idag igen.

Igår så mötte jag upp Anna på torget och solade en liten stund, tog bussen till stan och mötte upp resten. Tog hål i naveln och sen väntade jag och Anna på dem andra då dem solade. Gick ner mot stan för att äta på bamboo city, de satt väldigt fint i magen.

Bowlingen började halv nio och vi var klara ungefär vid tio.. Michelle vann den jäveln, själv kom jag trea, väldigt stolt ändå. Efter så gick vi brudar hem till Sandra och dunkade lite musik och bara pratade. Syrran kom och hämtade mig runt elva och sen slockande jag ganska så snart när jag väl lagt mig i sängen.

Dagen idag vet jag inte alls hur den blir, ska iallafall till Elin och vara där med brudarna. Men kan återkomma senare. Nu på med lite träningskläder för att sedan sticka ut och träna. Bjussar på lite suddiga bilder från igår, kommer bättre sen från Sandras kamera!

XXX



Jag & Anna

Anna & Angelica

min "nya" navel, hehe.


21a Februari - 2011

Godmorgon på er!

Idag är det Måndag och även första dagen på lovet. Känner på mig att det kommer bli ett as bra lov. Redan idag hittar man på roligheter. Jag och brudarna ska sola, bowla och äta ute, as länge sen jag bowla så det kommer bli jätte kul!

Helgen i helhet har vart toppen. I lördags så orkade vi inte laga någon mat så vi gick till en pizzeria och delade på en god pizza. Gick vidare mot hemköp för att köpa massa godis, läsk och hyra lite filmer. Så fort vi kom hem till Angelica bädda vi ner oss i soffan med en massa täcken för de vart så kallt ute, kollade på skräckfilmen och jag va as rädd kan jag lova er..

Efter filmen fick vi världens ryck och började köra de klassiska spelet Twister fast dock inte de vanliga. Eftersom vi typ va hemma själv så körde vi stripptwister fast bara tills man hade underkläder, haha. Det var verkligen kul och dunkade en massa bra partylåtar.. Då blev vi partysugna och ville dra på fest men vi höll oss kvar hemma och somnade runt fyra..

Söndagen så lagade vi mat, bastade och kollade film, va en as mysig söndag. Nu ska jag snart ta och ringa Anna och sedan fixa lite små saker eller sticka ut och springa, ha en bra måndag!


bild på Mich & mig från en fest några helger sen.

jag & Tove från min födelsedag i somras.

jag på Taxinge slott i somras.

Jag & pappsen.


Lite sommar bilder nu när det faller ner mera snö..


Det gör väldigt ont

Ända sen man va liten så har man vart med om besvikelse. Fast i dagens läge så tar man nog all besvikelse hårdare. När man va liten blev man besviken på att mamma sa att man inte fick en glass eller inte sitta upp längre.. Men idag.. Då blir man sviken på ett sätt som gör så ont. Att ljuga en rakt upp i ansiktet gör mig verkligen ledsen och speciellt när det inte är första gången det händer.

Man hör saker "bakvägen" som man sedan har svårt att glömma. Varför inte vara ärlig på direkten istället för att ljuga oich allt bara blir värre.. Man får sig själv att känna sig värdelös och jag blir så deprimerad, känns som man inte har något kvar att kämpa för..

Sen alla saker vi sagt vi ska göra på lovet kommer bara kännas fejk och att man är med varandra bara för man måste. Jag vill inte ha det såhär, jag vill att allt ska flyta på och att man ska kunna vara ärlig, är trött på sånt här. Detta är barn tjaffs..

Förlåt om detta går ut över andra men så skönt att skriva av sig då något nytt hänt eller så. Komme rinte blogga om gårdagen än för jag är verkligen ledsen. Ha en bra Söndag!


Du vill ha de du förlorat, men mig får du inte tillbaks.

Hej på er alla goa!

Idag är det lördag och känns underbart med sportlov nästa vecka. Kommmer verkligen ta vara på varenda dag och gud va jag ska sova! Förutom Torsdag till Fredag då jag, Mich och Anna åker på kryssning till Fredagen. Kommer bli så jäkla kul och ett minne man inte kommer glömma.

Vaknade runt halv tio idag så då hängde jag med mamma och pappa för att hämta deras nya säng, den va as fin! När jag kom hem så började jag städa mitt rum och jag är väldigt nöjd över mig själv. Doftar rent och nybäddat! Kvällen kommer att spenderas hemma hos Angelica där vi ska bada jaccuzibad, basta, göra ansiktsmask och laga god mat. Kommer bara vara underbara tjejer och ska försöka ta lite bilder under kvällens gång. Vi ska även börja ta oss igenom serien " Bend Of Brothers " som handlar om andra världskriget vad jag förstått. Men emellan ska vi klämma in en bra skräckfilm.

Nej nu ska jag ta och hoppa in i en dusch, ha en bra lördag. Jag återkommer med lite bilder i morgon!




Linda ♥ Anna

Sitter just nu hemma hos Anna, ska sova här i natt massa mys. Vi ska nu iväg på "fest" och sen blir det såklart donken i natt. Vi ska cykla dit, haha knäppa! Men aja kommer inte skriva så mycket mer och gårdagen var så jävla kul, haha!

Men aja nu ska vi dra, puss!


RSS 2.0