Hos mattias !

hejsan, allt bra med er? sitter hos mattias ska kolla film, haha shrek har aldrig sätt den... konstigt nog.
vi har nyss baka kladdkaka, mums! jag käka smeten (såklart!) kakan e klar om en halvtimma, längtar!

nu ska vi kolla filmen hörs ikväll!


puss♥


Kommentarer
Postat av: jesper lundstrom

hur kan du göra såhär mot daniel han älskade dig med du verkade inte fattat det linda du måste börja tänka efter på vad du håller på med du kommer bara förlora flera kompisar!!! du tänker helt fel det ska du veta , jag tycker inte ett skit synd om dig för du gör dina egna problen och när du väl gjort det så gör du dom större . det är inte första gången du gör det häller du får lägga ner annars kommer vi göra så du blir utskämd för hela skolan!!okej om matte hör av sig till danne kommer vi slå sönder han han kan inte göra ett piss med sinna HIpHOP kompisar !! så han ska passa sig inklusive du.

2009-11-16 @ 18:25:27
Postat av: Anonym

hur kan du göra såhär mot daniel ?han älskade dig med du verkade inte fattat det linda, du måste börja tänka efter på vad du håller på med, du kommer bara förlora flera kompisar!!! du tänker helt fel det ska du veta , jag tycker inte ett skit synd om dig för du gör dina egna problem och när du väl gjort det så gör du dom större . det är inte första gången du gör det häller, du får lägga ner. !!okej.? om matte hör av sig till danne kommer vi slå sönder han, han kan inte göra ett piss med sina HIpHOP kompisar !! så han ska passa sig inklusive du.

2009-11-16 @ 18:28:26
Postat av: ...

Du har snart förlora en vän till, Linda vafan skärp till dig!

2009-11-18 @ 09:40:49
Postat av: paulina♥

sv: ne jag bor typ i örebro (: hihi jaså, vad kul :)



aaw, vad gullig du är :) det kanske kan fixas. men jag har inte ngt speciellt klippt. är otroligt trött på det sj så jag vill gärna klippa av mig allt jag har nästan (haha) lite snedlugg och uppklippt och tråkiga raka toppar -.- :*

2009-11-19 @ 23:33:20
URL: http://paulinabladh.blogg.se/

Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0